Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@danielllka ona mi tie peniaze neposlala.tak čo s nou.dam ju zablokovat?!hlavne že sa chcela dohodnut.mohla byt rada,že som bola ochotna jej to negatko zmazat.
@monka9999
Ja viem, že si to tu riešila. Jej divný "argument", že keď neboli vkladačky na foto, tak je JASNÉ, že nie sú, by dorazil každého normálneho človeka. 😖
Práve kvôli tomu, keď som si všimla, že ona takto "bojuje" v inej téme, som ti hodila link, či o tom vieš. Lebo podľa toho jej príspevku v tej téme, ty vyznievaš ako zlá, pre človeka, ktorý nevie o čom bol ten obchod. Viď rekaciu ďalšej babeny, ktorá ju odkazuje na adminov.
Práve kvôli tomu, som ti písala, aby si vedela o jej divnej aktivite. Lebo nie každý pozerá aj tému otázky pre adminov. 😉 Verím, že to dopadne v tvoj prospech. Držím palce.
baby mne jedna kupujuca neprevzala dobierku nahanala ma ze to suuuurne potrebuje 4.2. to mala ako si zelala a zajtra cakam ze sa mi to vrati lebo sa mi uz zase neozyva. Pisala ze bola v nemocnici prevziat muz jej to nemoze u nich na poste sa to neda skratka za jeden mesiac nebola schopna to prebrat. Najviac ma pobavila ked mi napisala ze sak kde je problem ked sa mi to vrati mam jej to poslat este raz ona si to uz urcite prevezme. Postovne ma vyslo 3,80€!!! Ked mi este daju nejaku pokutu tak som riadne prerobila a baliku som dopriala cestu cez cele Slovensko 😠
@monka9999 no pekne.. a už si ho aj zmazala? hoď jej ho znova a napíš jej odkaz, že si jej ho vrátila a vymažeš až vtedy, keď budeš mať peniaze na účte (a ak si ho ešte nezmazala, daj jej ďalšie, za zavádzanie- ak sa teda dá). Evidentne Ťa ťahá za nos..
@danielllka nezmazavala som jej ho.povedala som jej jasne,že ho odstranim až ked budem mat peniaze doma.
@aspinka no, druhy krat jej poslite az po tom, co vam posle sucasnu stranu a zaplati predom minimalne postovne. ked chce dobierku. ale ja by som na dobierku neposlala vobec, ale uz ked ste to spravili, tak najskor nech vam uhradi postovne, pokutu a dalsie postovne, co jej to budete posielat.
mamičky prosím otázočka jedna mám možnosť ako zistí kto mi vymazal hodnotenie??teda viem,že to dokáže len admin a tá osoba ktorá mi ho dala,mala som ich tam 65 a už mám 63☹O jednej užastnej maičke viem tá čo včera fotila ten sveter a tie komenty čo ste písali že je pekný atd....🙂Vite že?Ja som jej ešte hodnotko nedala,mám dať?za to že je špekulantka??dali by ste?
@janicka11 zistis len tak, ze sa opytas dotycnej , ci ti ho vymazala / predpokladam, ze vies od koho si hodnotenia mala- komu si co predala /, alebo sa opytas admina..ale myslim, ze je to zbytocne, hodnotenie ti môze dat, nemusi..ma pravo ti ho vymazat..s tym neurobis nic..a hodnotenie by som jej dala - neutral...a to, ze si spokojna s platbou, ale nie s dalsim priebehom obchodu
@heni79 no už som si to prečitala a tej čo ju odkazala na adminov som napisala.a samozrejme som napisala aj tomu adminovi s ktorym som to riešila,takže som zvedava ako bude odozva.aj od nej aj od neho.nakonic ja budem najhoršia na svete a jej som strašne ubližila.ako keby som jej tu dobierku neprebrala alebo čo.nto sa akože chcela urobit pekna?!ved ju neplatila.
@janicka11 ahoj, ktorá mamička vymazala hodnotenie, tak to môžeš zistiť aj podľa svojich hodnotení (ak si dala hodnotko pri každom obchode, tak to zistíš ľahko...) alebo od admina, ale ako píše @traktor je to asi zbytočné, lebo hodnotenia nie sú povinné a každý má právo to svoje...možno aj po čase "prehodnotiť" a následne vymazať...je to tak...
a hodnotenie - tej mamičke zo včerajšieho "prípadu", čo sa tu rozoberal, by som asi nedala ...keďže sa to vyriešilo...alebo možno také neutrálne 😅
@ivett1 d ok,to bola čisto zo zvedavosti otázka len..že by ma to zaujmalo,dobre viem že to nieje povinné a každý predsa urobí ako chce. 🙂 čo sa týka tej pani čo ma to včera osočila kupou mojho svetríka tak rozmýšlam že jej hodnotenie dám,kupila svetrík za 3,5€ neplatila poštovné a ešte sa jej nepáči a chcela zomna urobiť čosi..... 😠

@heni79 ja som mu napisala priamo.odpisal mi,že jej mam napisat nech navrhne riešenie.ked som jej dala zle hodnotenie,tak sa chcela dohodnut že mi pošle naspet a nič mi neposlala.počkam ešte par dni a ked ich nepošle tak potom tomu adminovi napišem znova.aby vedel,ako to doriešila.nech ju da zablokovat.ked mieni takto riešit,tak nech sa pači.jej by sa to tieš nepačilo.