icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zanika1983
2. mar 2012

@karamel raz som tu nasla taky list a podla abecedy tam boli len nicky...neviem ju najt-ta je prehladna.

tanyja
2. mar 2012

@zanika1983 a ked ti prišla si si nič nevšimla? 20€ za súpravu malému je veľmi veľa a ja všetko, čo mi príde, rovno periem, minule mi prišiel krásny biely rolák, len strašne smrdel od cigariet a dostala som k tomu body (pre mňa), tak som sa z neho rehotala, že ma až brucho bolelo - otras, letelo rovno do smetí
a predtým som si na doma kúpila pulover, podľa mier mi mal byť dobrý a v skutočnosti som sa doň nenavliekla a na kapuci boli ešte aj fľaky ako keby od lepiacej pásky a smrdel ako zo sekáču a dotyčnej sa nepáčilo, ked som jej to napísala, a pulover skončil v smetiach. 😎

tanyja
2. mar 2012

@karamel v zozname užívateľov si ju nájdeš ľahko, len treba vedieť správny nick

zanika1983
2. mar 2012

@tanyja absolutne to nebolo vydiet...len som mu to primerala a ulozila...aj ja davam oprat, ale toto ako naschval som ulozila a dnes som to vybrala a na slniecku to pekne vidiet, este som to lepsie pozrela, lebo som si myslela, ze si len namyslam a aj z vnutra ju flaky pri krku-asi ako jej dieta slintalo, alebo jedlo v tom. to prekvapena som a ze NOVA! akurat to ma nahnevalo. hned mazem kladne hodnotko a cakam ci sa vyjadri, inak pisem, ako ma okabatila.

zanika1983
Odpoveď bola odstránená
nikolca
2. mar 2012

baby neviete poradiť z akeho materialu su tieto sandalky?no nie je to žiadny daichman ani su neni celokoženne,ten spodok vyzera ako gumenny

hanule24
2. mar 2012

@tereza79 mila pani poslala som vam spravu tak si ju precitajte a budem rada ak mi odpisete.dakujem velmi pekne...Ja som ochotna vam to postovne uhradit.Tak 20.marca jak mi pride materska tam vam to hed uhradim to postovne.Len potrebujem vase cislo uctu.A dufam ze mi to odpustite...dakujem.nechcem mat este viac problemou nez mam teraz...

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 e ale pani že by ste si uvedomili že ako konáte nieje ani normálne a vobec nie legálne?som naozaj velmi rada že ste si uvedomili moje slová! 😠 a dufam že nebude treba už dalej riešiť tuto situaciu

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 uz som si uvedomila ze co som spravila ale uz viackrat to nebudem robit.Chcem im uhradit postovne a nemat zadne problemy....

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 aj ked mne osobne ste niako neublížili ale nemám rada ked tu trpia mamičky či nebodaj moje kamošky vdaka nezodpovedným osobkám.A ak ide o celu situáciu,tak vám poviem,ja osobne vám neverím ani slovo,a uverím až ked dotyčné ktoré ste okradli napíšu že sa im vrátili spať peniaze o ktoré prišli neprávom vdaka vám.Nikomu nič zlé neželám,ani vám.Ale taktiež ako hovorím,nechcem aby MODRY KONIK bol nie už o deťoch ale skor o podvodníkoch!!!!... 😲 😠 😠

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 ale ja opravdu im chcem to postovne vratit...nechcem mat probemy.ja viem ze je to tazke ze mi neverite ale mamickam az im prijdu peniaze tak pak sem napisu ze ja som postovne uhradila tak potom bude tomu verit???Bola by som rada keby soom im to uhradila aj manzel stym pocita aby som to uhradila a emala zbytocne problemy.

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 OK OK.Obe budeme veriť že viac sa to nezopakuje!!!Ani nič podobné.A už zo seba prestante robiť chudiatko,a hlavne neverte svojim myšlienkám,že život je taký jednoduchý,že niekoho okradnem,oklamem,nepreberem dobierku,a že život pojde dalej...A hlavne bez ťažkostí..To nie moja zlatá..To nie,A inak budte radi že mne nič nedlžíte,lebo keby som bola ja tá okradnutá,oklamaná od Vás,už dávno konám,a nevyhrážam sa.Takže krásny den, 😉

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 ale ja som pisala tym panim ze im chcem uhradit to postovne a cekam kedy sa ozvu.Bola by som moc rada keby ste sa snimi ejak vy spojili a im napisali ze im chcem a som ochotna im to postovne uhradit...nepotrebujem zbytocne problemy...Uz som aj tak tu vymazala inzeraty,takze uz sa to viackrat nestane....SLUBUJEM....

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 OK!!!!!!!!!!Počkáme na osobky maminky ktorých sa to teda týka určito prídu a zapoja sa do debaty. 🙂

janicka11
2. mar 2012

Prosím pomoccccccccccccccc..Ta baba sa asi zbláznila.Tá zo včera.proste admin mi na obed zmazal to hodnotenie,a teraz pozerám znova mi ho tam šupla.a čo mám teraz robiť? 😢 😢

nescafe28
2. mar 2012

@zanika1983 Mila pani, najskor ste si mohli pockat na moje vyjadrenie a az potom ma tu takto ociernovat. 1. Moje inzeraty nie su zmazane, ale len pozastavene aj to z dovodu, ze mi hrozi potrat a nemozem sa postavit z postele, takze je logicke, ze nemozem ist ani na postu. 2. supravu mal syn na sebe asi 15 minut, ked ju dostal, nebola ani prana, preto som uviedla, ze len vyskusana. 3. tie flaky som si naozaj nevsimla, ak ano urcite by som ju oprala, nemusite hned zosmiesnovat mojho syna, ze je zaslintany.
Naozaj znervoznovat sa je teraz to posledne co potrebujem. Co ste to za zenu, ze ani nepockate, co vam odpisem a hned zo mna robite klamarku, zlodejku a este aj zasmiesnujete moje dieta.
Vzdy sa da nejak dohodnut ale po Vasom spravani a ociernovani po celej stranke s Vami nemam chut sa dohodnut a je mi velmi podozrive, ze su na supravicke nejake flaky a Vy ste to zistili az po tyzdni pretoze ked som ju posielala nic na nej nebolo. Neviem ako by sa Vam pacilo keby som ja teraz napisala na stranku ze supravicka bola cista a zaslintali ju Vase deti a Vy chcete ziskat peniaze naspat. Este zvazujem ci nenapisem adminovi ze ma tu nepravom ociernujete.

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 to plati na mna ze som sa zblaznila????

traktor
2. mar 2012

@janicka11 napis jej ip, nech hodnotenie zmaze, lebo napises adminom..admin ti hodnotenie zmazal, ona ho uz nema pravo davat, ak tak urobila, môze jej byt pozastaveny bazar, tak nech skusa dalej..ak si neda povedat, rovno pis adminom, oni to uz vyriesia 😉

janicka11
2. mar 2012

@hanule24 nie nie to hovorím o inej pani ktorá si mylsí že mám potrebu baviť sa tu snou o takých veciach čo mi píše.... 😠 😠

hanule24
2. mar 2012

@janicka11 ja zeto platilo na mna tak mi prepacte este raz a budem rada ak sa spojim stema mamickami a sa to uhradi to postovne....DAKUJEM

janicka11
2. mar 2012

@traktor ahoj moja dakujem pekne za radu adminovi som už napísala..jej nie.tak čo urobiť?počkám na vykadrenie adminovi.hodnotko bolo na obed zmazané admin mi odpísal že ho mám naozaj neprávom... ☹

zanika1983
2. mar 2012

@nescafe28 asi ste ma zle pochopili...aj moje slinta, nie v zlom som to pisala. Len ma urazilo, ze ste pisali ze nova a nakoniac bola dost zagebrena. Pytala som sa na nazor. vobec som vas nechcela rozculit.

janicka11
2. mar 2012

ako viete čo mi teraz napísala sama od seba do IP?????PREKOPíRUJEM A DAM SEM.Ona ma uraža aa velmi!!!to tak nenechám

janicka11
Odpoveď bola odstránená
janicka11
2. mar 2012

toto mi teraz napísala osoba ktorá sa sama včera strápnila tým,že sem dala album ktorý nafotila s mojim svetrom,dáva mi zlé hodnotenia za sebou vypisuje mi IP,A ešte ja toto.!!!tak čo urobiť?neodpísala som ale urážať sa nenechám.

traktor
2. mar 2012

@janicka11 nekopiruj tu ip, lebo ti budu vymazane 😉 ..IP skopiruj a posli adminom 😉

janicka11
2. mar 2012

@traktor jak sa to dá teda vymazať?skopírovala som to adminovi už

traktor
2. mar 2012

@janicka11 uz ked si to tu dala tak nijak, jedine, ze to admin zmaze..ty uz jej neodpisuj, ja uz by som na nu nereagovala a nech sa o nu postara admin..u niektorych je to zbytocne, zbytocne minat energiu

karamel
2. mar 2012

@nikolca vyzera to na neopren 🙂

janicka11
2. mar 2012

@traktor dobre dakujem idem von sa vyvenčiť aj s mojou dcerkou večer sem prídem pozrieť 🙂 neodpísala som jej