Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akika722 Jenže aukro si zas neumí ohlídat ty vylhané negativy ze msty a to mě naštvalo - koupila jsem, nedostala jsem, chlápek byl děsný a nakonec ještě mstivý negativ plný lží....
@slniecnica nie divné, len som o tom ešte nepočula.. takže ona vlastne za tovar zaplatí šekom, áno? čiže to potom nie je dobierka, ale platba šekom.. len som tomu nerozumela.. tomu šeku
@argyro napr. ty chceš kúpiť odomňa bundu za 15 eur a ja ti napíšem na dobierku neposielam a ja ti napíšem,najprv poprosím vyplatiť šek,ak mi príde domov,tak posielam balíček podla výberu prvou,druhou triedou,doporučene,obyčajne chápeš 🙂
@argyro áno platba šekom,nie dobierka,a ak mamička chce si rezervovať vecičky napr.do 10 dní,musí polovicu sumi vyplatiť na účet, a tak druhú polovicu ,a až potom jej pošlem balík...robím to stále tak teraz som posielala balíky za 76 eur,a tiež mali rezerváciu až mesiac do konaca dohodu somnou...a obchodík prebehol na 100% 😉
@monyccka rob tak ako ja,ak má vážny záujem,nech polovicu ti vyplatí na účet...ak nie dovidenia 😀 a máš pokoj ako ja 😀
@stastnamamulka áno mám to poistené....a nemusím sa obávať,či zaplatí,či nie 😀 ...obchodíky mám na 100% stále a aj peniažky 🙂
ja si po skusenostiach tu na MK myslim, ze mnohe mamicky to prehanaju. Vacsina veciciek je za relativne nizku sumu, ale mnohe sa tvaria, ako keby predavali znackovu eletkroniku alebo auta. Idu Vas pomaly zozrat, ked nahodou odpisete, ze uz nemate zaujem, ze ste si to proste rozmysleli.
@bibina25 tak mám zimnnú bundu originál ADIDAS a je v 100% stave,za koľko by su predala,keby si dala za ňu 67 eur???
@garzonka tak ja tiež teraz čakám, lebo predávajúca kontaktovala admina, čaká na odpoveď a bude ma informovať- v prípade, že mám pravdu ja, poštovné mi doplatí, v prípade, že má pravdu ona, bude požadovať pozmeniť hodnotenie (akurát, že ja som nebola spokojná s celým priebehom obchodu, nie len s tou bodkou nakoniec!)- ja očakávam, že dostane za pravdu ona ( má 5 hviezdičiek a ja ani jednu, ževraj je to bežné nadŕžať hviezdičkovým, čím viac, tým sú preferovanejšie). Ja len nechápem, že jej stojí zato sa doťahovať kvôli 80 centom, keď predáva vo veľkom (.. lebo mne tu ide o ten princíp, o tú drzosť, že požaduje, aby som si zaplatila poštovné sama, aj keď chybu spravila ona!).. to je o serióznosti,o ničom inom..
@slniecnica neviem, kolko by som pytala, ale v prvom rade myslim na to, ze je to bazar a nie znackovy obchod, aj drahe auto predas za 4 roky za polovicnu cenu a je v super stave
@bibina25 jasne toto je bazar, predavame tu dobre aj horsie veci ale za par šupiek,,a ked sa nám tom zdá malo tak smola,,zalezi.... ci je vobec niekto ochotny za tu vec aj zaplatit,
🙂
ked dam za to aj 100 € to je moje rozhodnutie,,,ale predavat to mozem aj za 5 € ked si to nikto nekupi tak mam smolu bez ohladu nato kolko som za to dala ja,,,,bazar je bazar,
@bibina25 ja nemyslím to,ja viem že bazárik nie je o značkových veciach,ja mám plno obyčajné lacné veci neznačkové,ale sama si písala,že veľmi draho predávajú...áno ked je to kvalitné a značkové v 100% stave,bohužiaľ musí byť cena taká,ja preto všetko predávam,ostala som na invalidnom dôchodku som slobodná matka, a mám ťažkú chorobu,nemôžem plnohodnotne žiť ako zdravé mamičky,poberám 142 dochodok ,výživné 50 eur,rodinné prídavky 23 EUR,tak si privyrábam na bazáriku,ja si vážim každý cent 😢...ak má moje oblečenie hodnotu,tak takú cenu dám 🙂
@alicia28 super nazor, lebo ja skoro vzdy zjednavam cenu a mnohym mamickam sa to nepaci. Nech si potom tu svoju super vec "pouzivanu, po zaruke" predavaju aj 2 roky. Ja ked predavam, chcem sa toho co najskor zbavit. Ale to je o presvedceni kazdeho predavajuceho. Kazdopadne som tu na MK kupila vela uzasnych veciciek za super ceny. Preto tu este nakupujem.
@slniecnica ale protirecis si. Si na invalidnom dochodku, mas maly prijem, ale na znackovu novu bundu ADIDAS máš. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@benne je to preto, ze mnohe mamicky hned pisu negativne hodnotenie, ked si nakup rozmyslis. Pritom to protireci pravidlam bazaru. Pise sa tam, ze hodnotenie sa moze dat iba vtedy, ked obchod prebehol. Zjednavanie ceny nie je zakazane. Komu a to nepaci, nech si vytvori vlastny bazar s vlastnymi podmienkami, kde je zjednavanie zakazane. Tu sa to moze. 😵
Všetky vecičky čo predávam,mám značkové,ked som bola zdravá,také som kupovala,a preto všetko predávam teraz,lebo nemám peniaze...nepochopila si čo som písala....milá bibina, nebudem ti tu nič dokazovať,nech sa páči prídi na návštevu a uvidíš sama koľko v skrini je vecí drahých...moja adresa: Miroslava Duagsová,ul. Zelezničná č. 3, Prešov...a potom mi píš,že si protirečím moja 😉
@bibina25 presnejšie: Právo pridať hodnotenie vzniká až po vzájomnom potvrdení obidvoch strán o predaji/kúpe. Ak k potvrdeniu o predaji oboma stranami nedošlo, užívateľ nemá právo zverejniť hodnotenie.- čiže, ak mi dotyčna napíše, že posiela peniaze, lebo vec vážne chce, ale v skutočnosti čaká, či náhodou nepošlem skôr a jej platba nikdy nenabehne, toto považujem hodné negatka 😉
@slniecnica 1. tak drahú bundu by som si nekúpila 🙂 khlavne ked sa dajú v rovnakej kvalite kúpiť lacnejšie....
2. je to bazár, aj polovičná cena z nej by sa mi zdala vela
@bibina25 presne tak.... podľa mna je bazár aj o tom, opýtať sa, či ej možné cenu znížiť, resp. dostať niečo k tomu :D nechápem urážkam, že o vec prejavím záujem a potom nepíšem, alebo napíšem, že už nemám záujem.... hádam na to máme nárok
@bibina25 jasné ,že sa im to nepáči,ked majú svoju cenu,a ty chceš za menej,potom hľadaj veci za 1 eur,tam nič nemusíš zjednávať,to je môj názor,až idem popozerať na tvoj obchodík čo tam predávaš ,a tak ti napíšem 😀
@luciferkax ja som takto dostala negatko za poslednych par dni asi 2krat, doposial sa mi to nestavalo. Mamicky sa velmi urazaju a za 3 € sa dokazu pohadat na smrt. Mne to pride smiesne. 😀 😀 😀 😀

@argyro áno najskôr pošle šek vyplatený,a tak posielam balík 😉 ...či mám čakať,že balík nepreberie vôbec a o 18 dní sa mi vráti a budem jej vypisovať,prebrali ste balík...atd. 😀 ....a tak na 100% mi príde šek a tak pošlem....čo je na tom divné?...nepošle do 5 dní šek dovidenia,posúvam dalej!!!...ja ked niečo chcem kúpiť na 100%,hned prevediem peniaze cez IB,a mám pokoj,potom načo nakupujú,ked nemajú peniaze 😠 😠 😠