icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

benne
11. mar 2012

@piacere no vieš.. len ono to sú ružové sandálky s ružovým vnútrom 😅 😅

piacere
11. mar 2012

@benne hej, ale ak to nemala v inzeráte uvedené a na foto to nie je vidno?

nelinka0401
11. mar 2012

@benne ja ich tiež vidím tyrkysové.ale ked mi niečo foťák zle odfotí,tak mnapíšem skutočnú farbu.o to tu predsa ide.podla mna mala kupujúca pravdu.aj ja keby ich nájdem tak sa nepýtam,či sú ružové...jednoznačne boli odfotené ako tyrkysové a tým to hasne.malo uviesť na pravú mieru a nemuseli sa tu o tom popísať dve strany 😠

benne
11. mar 2012

@piacere ide o to, či je z foto očividný rozdiel medzi tyrkysovou a ružovou., čo mne teda v tomto prípade je viac než jasné..

neriešila by som,ak by to bola čierna zmenená na tmavozelenu, hnedu, alebo červena zamenená s ružovou.. ale tyrkys a ruža? to je moc

benne
11. mar 2012

@nelinka0401 no čo.. tu o farbách a v blogoch o volbách 😅 😅

😀 😀 😀

piacere
11. mar 2012

Kupujúca mala právo na vrátenie sandálok, keďže farba nezodpovedala fotke a teda tomu, čo v balíku čakala...a predávajúca si mala uznať chybu a sandálky zobrať späť, čo sa aj stalo, takže nie je o čom... Ale jedinou vetou o skutočnej farbe sa mohla predávajúca týmto nepríjemnostiam a naťahovačkám vyhnúť... A dievčenská kategória skutočne nestačí... apropo... ak by som mala dievčatko, pozerala dievčenské kategórie a hľadala tyrkysové sandálky k tyrkysovým šatkám? Tak potom čo? 😀 Ale to už je utópia...

😉

mamkakatka
11. mar 2012

Aj tak, je to cele len o komunikacii. Preco sa hned rozculovat a pisat druhej strane razne rozhorcenie, ved chyby robi kazdy, a o tom som sa presvedcila na vlastnej skusenosti, ked si prednedavnom dala u mna mamicka pomerat nohavice bez trakov a ja som jej omylom pomerala tie trakove ( mala som obe nohavice na jednej fotke ), samozrejme rozmery sadli vzala ich, vzala este jedny rifle, maminka zaplatila, ja som poslala balik a zrazu ake prekvapenie pre tu maminku, ked v baliku nasla ine nohavice? Tiez mohla z toho urobit cirkus, ale tato maminka ma SLUSNE informovala, sme sa na tom zasmiali a hned som chybu napravila. Zaplatila som postovne a poviem vam, vobec ma tie peniaze nemrzia, pretoze som bola uplne happy z toho, ze sme to nikde nerozmazavali a dohodli sme sa k obojstrannej spokojnosti....vsetko je to o komunikacii

blanka9
11. mar 2012

@mamkakatka Veď ja som ju slušne informovala o tom že ako to že sandálky sú ružové a nie tyrkysové. Nijako som ju neurazila ani na ňu nevybehla. Poprosila som ju o vrátenie peňazí, kedže tovar nezodpovedal realite. No predávajúca vyštartovala že či sa môže zasmiať, sú to presne tie isté sandálky, žiadne peniaze nevráti nech sa neunúvam s posielaním balíka späť a nech ju neotravujem. Peniaze mi vrátila len preto, že keď mi došla trpezlivosť tak som jej napísala nech si ich nechá ak jej tak chýbajú ku šťastiu. Aj mne sa stalo, že došlo k omylu pri predaji z mojej strany no bez problému a slušnou komunikáciou som si chybu prinala a peniaze vrátila.

kyti75
11. mar 2012

Já teda když něco kupuju synovi, dívám se pouze na nabídky pro kluky, popř. univerzální, v holčičím bych si osobně nikdy nevybírala 😉 Proto si myslím, že tam to dělení také je, aby to prodávající mohla správně zařadit...
Mě ani ta tyrkysová na kluka nesedí. Poklud by byla jen dopňující barvou, tak snad ano, jinak ne🙂

traktor
11. mar 2012

myslim, ze uz by sa tato *kauza* mala uzavriet..stala sa chyba, peniazky boli vratene, este by bolo dobre, keby @usmev2222 zmazala hodnotenie @blanka9 , pretoze ta ho nema preco dostat a tym by sa to malo uzavriet 😉

nextik
11. mar 2012

Este stale riesime sandalky? 🙂
Chcem prispiet s mojou prvou negativnou skusenostou s uzivatelkou rencita, taktiez pise ako neregistrovana halamkarj@gmail.com - Renáta Halamková. Bachla mi 4 negatka. Chcela si kupit kabat, napisala mi v novembri ako neregistrovana - odpisala som jej odignorovala. Zase mi napisala vo february ci je vec volna - ja som jej odpisala ze ano. Ona si vypytala c. uctu 27 februara, kedze som nebola na nete 28 februara mi napisala zase na co som jej okamzite hned. A to uz sa mi neozvala 8.3 som sa jej napisala ze vec posuvam dalej. Teraz si napisala k mojmu hodnoteniu ze podklady k platbe si pytala 3 x a uplne nezmysli. Co si o tom myslite? Ma pravo dat mi 4 negatka len tak. Pise o rezervacii - pritom si len pytala cislo uctu a potom ani obraz ani zvuk. Nema ziadne ine hodnotenia. Som velmi sklamana ze som narazila na taku nemilu agresivnu osobu.

annie13
11. mar 2012

@nextik napis adminovi to ti vymaze a kasli na nu

annie13
11. mar 2012

@blanka9 poziadaj admina o vymazanie hodnotenia pretoze na to fakt nemala pravo udelit ti ho

nextik
11. mar 2012

ahoj, diky, uz som pisala vcera ale zatial nic - pockam do pondelka a skusim napisat znova. @annie13

traktor
11. mar 2012

@nextik je vikend, zajtra to urcite poriesi 😉

annie13
11. mar 2012

@nextik to kvoli vikendu v pondelok ti to iste odstrania ako pise
@traktor

usmev2222
11. mar 2012

@annie13 vy sa preco do toho starate naco ja mam pravo a naco nemam? ja neklamem, len pisem ako to bolo... len z mojej strany... ja som dodrzala nacom sme sa dohodli.... ze ked jej poslem peniaze naspat tak mi neda negativne hodnotenie. Peniaze som poslala, ona hodnotenie napisala, tym padom nasu dohodu nedodrzala.. a nevidim dovod aby ste to vy vobec riesila.... dakujem za porozumenie.

usmev2222
11. mar 2012

@traktor ja som blanka9 napisala hodnotenie len preto lebo je to pravda ... nemam natom co mazat.. ak ona zmaze moje, zmazem aj ja jej.. inac to riesit nebudeemm...

annie13
11. mar 2012

@usmev2222 tato diskusia je tu na to, zavadzate !!!

@blanka9 vase hodnotenie vam admin vymaze len mu napiste a panej by som ho nechala zasluzi si ho

usmev2222
11. mar 2012

@annie13 a cim zavadzam.. ja som poslala sandalky co su na fotke....a pani nedodrzala to co pisala...... tak neviem o com toto cele je......

annie13
11. mar 2012

@usmev2222 a co ste farboslepa??

traktor
11. mar 2012

@usmev2222 admin pozrie na fotku a hodnotenie jej zmaze..tu nie je o com..prisla ina farba, ako bola na fotke..a ak si rozumna predavajuca aj sama pochopis, ze predsa chalan nebude nosit ruzove sandale..peniaze si vratila, ale ona od teba nemala preco dostat hodnotenie..a hodnotenia dane len preto, ze dala si ty mne tak ti ho vratim, sa tu nenosia, budu zmazane..ja stale nechapem co sa tu tolko riesi 😅 --vsak to sa dalo aj inak, tak je to len negativna reklama, stacilo malo, len komunikovat a vyriesit to cez IP

sisaha
11. mar 2012

@piacere ja by som povedala, ze ide o dve rôzne farby nohavic jednakeho strihu a znacky 😝

usmev2222
11. mar 2012

@traktor necham ani ja co sa to tu riesi..priznavam fotka bola zla... ok, mohla sa spytat akej su farby.... ale mam v inzerate ze su to dievcenske sandalky.... a ona ma chlapca...ale to je uz jedno, peniaze som jej vratila a tym to premna skoncilo.. ja mam svedomie ciste... mozte to tu rozoberat neviem dokedy.... ona mi slubila ze neda hodnotenie ak jej vratim peniaze.... nedodrzala to.. a ja som jej hodnotenie dala prave preto.. ale aj to je pravdive.. vobec som si to nevymyslela..... a ked to admin zmaze, nech maze obidve. nielen jej... a ked hej tak nieje spravodlivost na tejto stranke, ale to uz vie vela ludi.. a preave preto upada tato stranka......

nice202
11. mar 2012

ja by som uz od takej pani nikdy nic nekupila, to aby sa clovek vazne pytal na farbu. ked je nieco zlte, ci to nie je nahodou modre....a cierne biele....ved ked kuknem na fotku a vidim, ze su tyrkysove, ani taku fotku nedam. ved to je hanba...a nech si pani pise co chce...

traktor
11. mar 2012

@usmev2222 nemyslim si, ze stranka upada, o tom svedci navstevnost, kopa novych prispevkov, novych uzivatelov..to ako stranka vyzera, za to si môzme aj my..pokial takto koname, necudujme sa..a je lahke to zvalit na stranku..hm, stranka môze za vsetkooooooooo, jasnee./aj za tvoju fotku/..k fotke dodam uz len posledne..ona sa nemala preco pytat na farbu..farbu je dobre vidiet..ale ty si mala uviest, ze nemas fotak/ alebo nevies to odfotit podla realu a teda , ze su sandalky ruzove..rieste si to uz vy dve , pripadne admin..

usmev2222
11. mar 2012

@tilly konecne mamicka co normalne rozmysla....... dakujem......

usmev2222
11. mar 2012

@traktor vsak my sme si to doriesili... tovar mam spat, peniaze ma naspat.. tak neviem co to tu rozmazava......

usmev2222
11. mar 2012

@annie13 pani moja zlata, tu uz davno nejde o farbu.. tu ide o ten princip... nepacilo sa jej, poslaala ich naspat.... pisala ze ked jej poslem peniaze nenapise hodnotenie..poslala som jej penieze... tak o cooooom? napisem to sem aj tisickrat este ked to niekto nechape.....neviem co je tu neseriozne.. pani nech si apson stoji za tym co raz napise......a potom nech sudi inych......

usmev2222
11. mar 2012

@nice202 ved vy odomna ani nic nemusite kupovat... nikto vam nekaze.. mam plno spokojnych zakaznicok co opatovne budu odomna nakupovat.. a nielen tu na MK ....