Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@stanislavao
@annie13 jasné babulky ☹ Je to aj moja chyba...Najlepšie je natom že s maminou som si písala poobede ešte a sama uznala že urobila chybu že sa nepýtala doteraz a nič,a že ona sama ked povie poštovné v cene či to má napísané tak pošle obyčajne,Jedine že by ju o to mamina požiadala...niečo podobné mojej situacii až nato že ja som poslala vec za20€ a nemám otom ten doklad 😠 Ach bože povedali sme že počkáme dokonca týždna a potom začneme riešiť...Dakujem inak.... Inak baby máte aj vy pocit že tu na koníkovi je čoraz viac podvodníkov/čok???Fakto čoraz viac,niekto si dá just poslať obyčajne a potom tvrdí že nedošiel balíček,aj také tu bolo,si pamatam,alebo teraz tu riešite tenisky ktoré pani ani neposlala,a chce spať peniaze a bude mať aj nové tenisky....Toto neni možné.a čoraz viac tu pribudá tých na čiernu listinu..... ☹ ☹
@tilly
hodnotenia mozu zmiznut z tychto dovodov:
a) bud ho zmaze ta ktora ti ho sama napisala (Ty hodnotenie zmazat nemozes inej uzivatelke, zmazat moze len ten kto ho napise.)
b) alebo sa zmaze automaticky od uzivatelky ktora ma zablokovany nick
c) alebo zmaze admin ak je neopravnene
Mne tiez zmizlo 1 hodnotenie, dotycna mamicka je uz dlhsi cas zablokovana, takze od nej mi zmizlo aj jej hodnotenie....
@janicka11 ano, to mate uplnu pravdu, tak velmi si uz treba davat pozor na to, kto sa vam ozve. volakedy som vobec neriesila hodnotenia a teraz, ked sa mi niekto ozve na nejaku vec, tak pozeram jej hodnotenia, pozeram od kedy je registrovana a ked ja chcem nieco kupit, tak necitam podmienky predaja, ale uz musim, lebo ked sa na nieco opytam, tak mi baba odvrkne, mam to v podmienkach - no priserne nieco. znama kupila nove tenisky. prisli jej tenisky zabalene v novinach, total hnusne spinave vo vnutri a jedna o cislo vacsia, ako druha. predavajuca jej sice peniaze vratila, ale jej postovne, co jej to vracala tak nie, cize bola stratova 1,60. ked mam nejaku vec, ze darujem, tak kupujuca je v tom, ze este aj postovne platim ja. ved to ich radsej hodim do kosa, a nie ze este mam byt stratova. hrozne, co sa v poslednom case deje.
Zienky, tak pridam moju skusenost. Ja som zaciatkom roka posielala balik z AT na SVK, doporucene a aj poisteny a siel 2 mesiace!!!! Chyba sa nestala v AT na poste ale na Slovensku. Balik odisiel ako mal, SP mi tvrdila, ze ja tam nespravna adresa, ze neexistuje, pisem kupujucej - adresa je spravna, ved tam ma trvaly pobyt atd. Podala som staznost, najskor na SP, nic sa nedialo, potom na AP - ti reagovali a zacali balik hladat, musela som vypisat neskutocne mnozstvo papierov a potom rakuska posta kontaktovala slovensku postu. Medzitym ma kupujuca podozrievala, ze som zobrala peniaze a nic neposlala, na co som jej poslala kopiu podacieho listku a cislo balicku. Tak sme cakali, podala som dalziu staznost cez rakusku postu... Ti uz mali dost, tak zalovali SP a cudujte sa, do troch dni mala kupujuca balicek presne na tu adresu, ktoru uviedla a zrazu existovala!!!!!! Ja som uz chcela kupujucej poslat naspät peniazky, aj na ukor svojej straty.... Nakoniec nam obom odlahlo, tovar sa pacil... len ta slovenska posta 🙄
@dani84 - mne idu zasa dva baliky na slovensko uz tri tyzdne, asi maju na slovenskej strane chrome postove holuby mam pocit niekedy 😝
@anjelicek26 no otras!! Ze adresa neexistuje a zrazu existovala, ked dostali zalobu od AP 😠 Mna to neskutocne vytocilo, ze ked som ja komunikovala so SP, nic sa nedialo, ale ked cez AP, okamzite sa to riesilo.... 😖
@dani84 - no ja neviem, ja to budem riesit az piatok, ked sa vratim domov, ale stvat ma to stve riadne, mne siel balicek raz tiez 6 tyzdnov a uz som ani nedufala, ze dojde, ale to bolo UK/AT..
@anjelicek26 no ved aj mna to stvalo, zlyha niekto iny, ale zaplatis ty - je jedno ako. Ja som tiez uz nedufala, ze ten balik dojde, ale bol poisteny, tak som sa dohodla s kupujucou, ze z odskodneho ideme napoly.... A nahle sa to vyriesilo, lebo pravdepodobne SP by musela platit....
@dani84 - toto su veci pre kamosky, co na to cakaju, stve ma to... no uvidim este... lebo o par dni ideme na slovensko, to som im to mohla radsej doniest 😝
devcice prosim vas kolko si strhava tatra banka za priamy vklad na ucet.... objednala som si novy nextik a chcem vlozit peniazky priamo na ucet a neviem kolko priratat..
diky
@janicka11 Hej chapem Ta, no je to neprijemna situacia. Lahsie by bolo keby sa aj ina predavajuca ozvala ze ma s nou take skusenosti:o( Ja som dokonca volala aj na postu, kam to malo prist ci im prisiel ten balicek, aspon takto som sa snazila to vystopovat! Hmm, neviem ako je to u teba davno, ale ja som par dni potom ako som oslovila kupujucu ci balik dorazil, ihned obvolala moju postu a postu kam mal dorazit balik. KEdze to bola v Sali nejaka mala posta, tak pani mi zhruba vedela povedat, ze balik nedorazil ani tam ☹ Vyskusaj moznosti ktore sa daju, aby si potom bola spokojna, ze si spravila vsetko a potom sa s kludnym svedomim rozhodni. 😉 😵 Drzim palce!
@bozkalehutka
@bozkalehutka Jasné,dakujem Ti velmi pekne,si milá..Ved to že človek nikdy nevie z kým má tu skusenosť ked sa navzájom vobec nepoznáme...V poslednej dobe ked niekto ajj niečo zlé predá tak sa dohodnu na vratení penazí a hned aj zmazaniu zlého hodnotenia.A nie?Ved každý den sa tu rieší niečo zle kupené či predané,tak jak možme vedieť ked kupujuci može mať aj 100 dobrých hodnotení ale z toho 5 zlých može maž už zmazaných..... 😢 😲 Jáj jaj,šak to,a inak s maminou čo som jej predala tu supravku som včera si dlho písala,a sama mi napísala že tiež vždy posiela len obyčajne a doporučene len ekd ju oto požiada dotyčná kupujuca.Takže nemožem celu vinu hádzať len na seba,prečo aj??Ved ona sa ma za celý čas ani len nepýtala čo a jak..Ja sama som jej napísala prvá či tam má balíček lebo všetky ostatné(boli poslané obyčajne ako vždy ja len tak posielam)už dávno dorazili.Napísala nie,a ako ste to posielali inak,obyčajne alebo doporučene??Jej otázka...Tskže tak.Jasné možno sa balík vrati spať a možno jej dorazil,a možno už aj dorazill...Juj v dnešnej dobe je to ťažko ☹ Pekný dník
Maminky, chcem sa spytat:
- kupujuca ma zaujem o vec, kde postovne je v cene. Zaroven oznaci aj dalsi inzerat, ze by si tu druhu vec vzala k tej prvej (tam uz postovne v cene nie je) . Ako vyriesit POSTOVNE ?
Rada by som vediet vase nazory 😉
Vdaka za odpovede, velkostne to aj s druhou vecou bude stale "doporuceny balicek", rozdiel bude akurat vo vahe...
@xlea @nelinka0401 @rainee @zanika1983 Ďakujem vám mamičky ohľadom dobierky 😉 . Nakoniec všetko dobre dopadlo, aj keď obavy tam boli. Predsa sa jednalo o kočík a za dobierku som zaplatila 7,10 Eur. Mamička si kočík prevzala, bolo to všetko také bleskové 😀 . Nakoniec som to poslala dobierkou cez Slovenskú poštu, nie cez kuriéra. Zabalila som do čiernej fólie, riadne zapáskovala a bolo 🙂 . Takže ešte raz vďaka 🙂
@garzonka ja by som dala postovne v cene ak by brala viac veci a predpokladam ze rozidel par centov navyse, nie z 0,60e na 2,50e ako balik....
inak aj mne akosi zacali miznut hodnotenia, v tom kvante si neviem pozriet ze od koho ale nepredpokaladam ze by to maminky len tak mazali, hlavne ked vidim ze ludia tu maju aj cez 100 hodnoteni, to by asi neodsledovali.
baby ja teda neviem ale akonahle posielam drahsiu vec (nad 10e) tak automaticky doporucene alebo ako balik, urcite by som to neriskovala aj keby zrovna kupujuca chcela obycajne, radsej dam tych par centov navyse zo svojho ale dojde to v poriadku. stale sa tu pise viac-menej o tych istych problemoch, zaklad je komunikacia a obozretnost, predsa len bazarik je vzdy riziko pre obe strany....
ako by ste reagovali na toto?
sandra11@post.sk - sandra(neregistrovaná/ý) - Dnes o 12:46
Nová správa
najdesa dobra dusa ktorabimi darovala kocik pre malu mam dve deti sincek ma 4 roki manzel ma nechal som sama kocik velmi potrebujem pre malu ona je chora na noski staleju mam po rukach usi ich necitim ani na prechacki znov nemozem ist lem nemame kocik prisla som orodini domcek pred nedavnom nam spadol bolto dost stari domcek bolitu povodne a vsetko cosom mala po malim ostalo vdome aj kocik ostal po malim teras bivam u sestri nemam kam ist ot sestri vam pisem vnoci nic mala nespi a stale mi place ona je na viknuta v kociku malasom pozicani kocik ot jednej pani a us ho zobrala teras nevjem comam robit prosim dobru dusicku o pomoc vela ne pitam lem kocik pre cerku prosim vas pomoste jej ak mozete moslem aj foto ot domceku ak mi neverite ze o rodini domcek som prisla prosim vas toto bisom ne priala ani jednej mamicke co ja prezvivam zo svojov malu stale mi place prosim vas skuste poslat kocik but z kurierom alebo postov ak mi pomozete prosim vas na kolena pomoste mi z pozdravom lianka moja cerka

@lion13 aj to je pravda...ja len dufam že to čo som si zaplatila mi aj dojde 🙂