Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@annie13 myslíš??Ja to,mu nerozumiem,keby naozaj sa balík stratil v takej hodnote tak dávno by mi nechala aj tisíc správ a nie že v stredu mi napíše nič neprišlo ako ste to posielali,ja že obyčajne a od vtedy ani mukk... ☹ ☹ Mám aj zlosť a som aj rada že som jej tie peniaze kdesi spať neposlala....Predsa len bude mať oboje a ja nič.,Fakt sa tu nedá veriť..A ked sa ešte ozve?čo urobiť? 😲
@janicka11 no ja si myslim ze sudit podla toho ci pisala ci nie je hlupost..kazdopadne keby si to predavala mne,s tym ze posta je na teba a ja ti zaplatim tolko e a tovar nedostanem,urcite by som bola nahnevana a ziadala peniaze spat...dohodli ste sa ze pockate do piatku,nie...tak hadam este napise
@janicka11 mozno nema cas byt kazdy den na nete a fakt caka ci ten balik pride alebo nie.. a ozve sa... mna osobne by ani nenapadlo pytat sa ta ako to posielas... a prekvapilo ma ze pri takej sume si to posielala obycajne.. .ine by bolo keby ti ona sama napisala ze to nemas posielat doporucene ale obycajne.. to by za balik zodpovedala ona... takto si myslim ze za balik si zodpovedna ty.. nemas ziadny doklad o tom ze si jej to posielala .. resp. ze to prebrala.. sudne by urcite vyhrala.. kedze ona doklad o zaplateni ma... darmo spekulujes ci jej balik dosiel alebo nie.. ona moze taktiez tvrdit ze si jej to vobec neposlala... ze si spekulantka ty.. mna osobne by si nahnevala v pripade ze som za nieco zaplatila.. ze mi to nedoslo.. pricom chyba by nebola na mojej strane ale na tvojej.. a nakoniec o mne pises ze ja spekulujem... a som vypocitava... podla mna je to pre teba dobre ponaucenie.. ze nie stale sa oplati usetrit na postovnom... a 2x uz tu chybu neurobis.. ak sa uz neozve.. tak by som na tvojom mieste tesila.. do toho uz nesprtala... a nechala to tak... a aj tak by som sa z toho poucila...
@simisi pozrite sa ja si to celé naseba isto nezoberiem,hlavne ked aj sama mi napísala že aj ona urobila chybu!a mojou chybou bolo len to že som nenapísala ako to idem odoslať a tým to skončilo,pozrite budem to riešiť len snou,snou som uzatvarala obchod.a dalej keby ju naozaj nemala,tak neverím tomu že by mni do teraz nenapísala...a to tu dnes už bola,a je piatok od rána nie?a poštárky chodia vždy do poobedia nie?a ona sama písala že ku nej chodí ráno.takže neni očom.!
@nexa ja ani do ničoho nešprtám,ani nič podobné,nebojím sa pozrieť popravde do očí...Nemám s tým problém.Vidím že som sa skor poučila riešiť problém s dotyčnou osobou a nie z 10timi ostatnými,to asi všetko čo k tomu poviem.Dakujem všetkým za rady pomohli,a ja som sa nemala na čom poučiť,podmienky mám urobené od kedy som tu,a nikdy som ich nemenila..Každy si tu vyžaduje čítať ich,tak nech sa páči.
@nexa a ešte niečo k tvojej správe ked už čítaš čo tu píšem maminám,tak tam bolo že do piatku sa mi má ozvať dnes je piatok.a ako píšeš že možno nemá čas tu sedieť to neviem,ale viem že tu bola,pridala nové inzeraty dnes aj včera a písala si aj statusy nové,takže byť tu bola.!Tak že ak by to aj pravda bola,tak by mi tu jednu správu z jednou vetou tu nechala.To je všetko.
@janicka11 ked nie je o com a budes to riesit s nou.. tak neviem co to tu potom este rozmazavas.. a pytas sa co urobit... nikto ta nenutil pisat tu... predpokladam ze sa ti odpovede nepacia.. a preto teraz utocis.. ak si nie si vedoma svojej chyby.. tak aby si nakoniec nebola prekvapena ze si ju urobila predsa len ty....
@janicka11 podla mna si chybu jednoznacne urobila ty..... nemas ako preukazat ze si jej danu vec poslala.... keby sa to stalo mne ze ti zaplatim nemalo euracov a nic nepride a este si aj o mna obtieras usta v tejto teme ... tak 😠 😠 😠
mozno sa ti taketo prispevky nepacia... ale ja si myslim ze vela mamiciek co si to tu precita tak si dobre rozmysli ci si od teba niekedy nieco kupi... pri takychto tvojich reakciach...
@simisi
@maznacik007......100 ludí 100chutí,a ked si čítam všetky IP tak každá odpoved uplne opačná,A ja sa ničoho nechcem zbaviť,žiadnej zodpovednosti.....a nelutujem že som sem raz v živote zatie 3 roky napísala ,aj to je skusenosť.A ked niektoré maminy urobia ako píšeš že nekupia,tak nekupia.Myslím že táto téma je nato,radiť pomáhať,takže OK.
máte niekto skusenosť s nickom na MK majorapcan???písal ešte minulý týžden na moje tri inzeraty aby som rezervovala veci a na tri dni a od vtedy ani obraz ani zvuk,,,lpísal ešte niekomu? ☹ Díky
@janicka11 ja len k tomu jedno...az dnes si si jasne zmenila podmienky predaja..kde pises,ze posielas obycajne a ak niekto chce doporucene,tak to ma napisat...do dnesneho dna to tak nebolo..a preto by som ja na mieste kupujucej si tiez myslela,ze to posielas doporucene...kazdopadne urobili ste chybu obe..lebo ja som napr. kupovala nieco pre maleho,posta bola v cene a pytala som sa pre istotu,ze ako je to posielane...
@janicka11 si akosi rychlo odskočila k inemu,odomna ked niekto kupuje,napriklad som predavala bundu za 4 eura a kupujuca že či predam za 4 eura aj s poštovnym 😨 som jej napisala ked jej stači poslať aj obyčajne tak sa môžeme na tej cene dohodnuť 🙂 😉 a ona sa viac neozvala,chcela lacno a aj doporučene,si spravila chybu,mala si jej napisať ako posielať,možno keby si napisala že posielaš obyčajne s obchodiku by nebolo nič,no kedže si ju neupozornila ako posielaš platbu jej vrať 🙂 😉
@zuzla2 hej hej mala som tam len že za startu obyčajnej zásielky neručím,ale viaceré maminy ma v IP aj tu upozoronili aby som tam dopísala ako teda posielam,a ja posielam vždy len obyčajne tak tuto vetu som tam napísala dnes na obed že doporučene len vtedy ked oto napíše mamina sama.Nieje to tajnosť a tá mama čo kupila supravku snou som riešila podmienky už v stredu.Dufam že sa chápeme.
@nikolca ja osm k njičomu neodkočila,len si kukám sovoje inzeraty a zbadala som tam tie spravy pod troma vecami od toho chlapa(baby)neviem presne tak som sa chcela len opýtať či to je neaký blud alebo ešt eniekomu písal.Tod vše.A teraz ku druhej téme,že srnda je že osm tu 3 roky posielam tak od jak živa jak som tu nikoho som nikdy neupozornovala,nikdo koli mne ešte v strate nebol,skor mne sa raz stratil balík,ale vidím že človek sa učí na vlastných chybách,to je všetko.
@simisi dobre že vravíte presne so svetríkom som ešte písala to bolo pred nedávnom.....dobre že vravíte....a vdieli ste tie fotky????ktoré tu pani dala čo kupila odomna svretík za 3€??tak si dajte tu namahu ešte a čítajte pozorne čo sa tu s tým svetríkom riešilo,a ako to dopadlo....Ok?potom mi napíšte budem rada,
@janicka11 vy ste napisala,ze ste sem pisete prvykrat-a nepisete...o svetrik nejde,aj ked vam nan mamicky pisali ze je pekny...ja sa nehadam,ale podla fotky sa neda povedat,ze je uzasny/uz tu boli ine fotografky,ktore nafotili handru sucu do smeti ako uzasne tricko 😝 /
to uvadzam iba ako priklad...ale urcite ste este riesili nejaku nespokojnu mamicku vo svojom fotoblogu,a ona vo svojom-to uz je samozrejme zmazane...ale ved nejde o to...teraz riestite supravicku a moj nazor je,ze ja by som ziadala svoje peniaze spat,to je vsetko 😎
Tiež sa pripojím do diskusie a prispejem svojim zážitkom. Nakupujem tu už dosť dlho a vždy sa pýtam, či je vec poškodená alebo niečo, hlavne keď je cena nízka. Tak to bolo aj teraz - hľadala som si tenisky a našla som tenisky zn, PUMA za 16,-EUR. Vraj nové, nenosené... Som mamička na materskej, tak mi je každá koruna dobrá. Písala som predávajúcej niekoľko mailov a rovno som sa opýtala, prečo sú také lacné a či nemajú nejaké poškodenie. Vraj nie, boli iba skúšané. Tak som poslala peniaze a čakala. Balík prišiel no maximálne rozčarovanie!!! Tenisky špinavé a poškodené!!! Tak som písala, fotila, snažila sa o vrátenie peňazí, no dosiahla som akurát to, že ma milá pani obvinila, že to nie sú tenisky, ktoré mi poslala! Ešte stále dúfam, že sa to vyrieši, že predsa len mi vráti peniaze... Som z toho hrozne sklamaná, pretože viem, že sú tu mamičky ako ja, ktoré predávajú seriózne, nezatajujú a nezapierajú vady a dúfajú v rovnako konajúce predávajúce. Tak mi drže palce!!!
@zuzzanu no takže mladá pani ja mám fotky tých tenisiek aj ich môžem kedykoľvek a komukoľvek ukázať a také som ich aj poslala.Aj ja som sklamaná a nepotrebujem sa doťahovať o 16 eur ale ako vám mám vrátiť peniaze ak tieto tenisky čo som poslala boli nové IBA ODSKÚŠANÉ!!!!! takže nevravte,že boli poškodené a špinavé. Neviem čo by som z toho mala keby si odfotím tenisky a potom ich ponosím a potom predám ako nové.!!! Nechápem o čo tu ide! ja fotky tenisiek mám a také som ich aj poslala a fakticky si nepotrebujem robiť negatívnu reklamu predávam už dlho a žiadny problém som nikdy nemala a pýtala som sa vás aj to či vám odfotím podrážky??? vraveli ste že nie a prečo ste sa hneď pýtali či sú látkové alebo penové?? ja ani neviem čo ste tým mysleli
@zuzzanu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ to su tieto botasky ktore su na tejto strane?

@janicka11 kasli na to zrejme ta len testovala a balicek mala davno doma