icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

irriss
27. mar 2012

@aduskatt
dik 🙂
Jasne, uz jsem to pochopila..system na PRD..
ale kdyz otevrou muj ucet, je videt kam jsem a komu kolik posilala..to je MUJ ucet a MOJE zapisky..
ach jo.. 😖

aduskatt
27. mar 2012

@irriss no, ty si mozes dat do poznamky popis, ktory potom vo vypise vidis..........ak teda vies, komu si posielala..........chapem, je to naprd, ale co narobis.....vies, kolkokrat ma klient nazval pi**ou len za to, ze som mu nemohla povedat, kam posiela peniaze?......na druhej strane to aj chapem, lebo ked posielas niekomu 50tis eur a nevies, ci mas spravne cislo uctu, tak sa mozes aj pokakat, ci to dorazi tam, kam ma..a ked nie, cakaju ta natahovacky...........

irriss
27. mar 2012

@aduskatt 😅 😅 😅 😅 😅 😅
aaaaaaaaaaaaaa to je ten spravny duvod-Tvuj priklad, jak je moc NUTNE ochranit prijemce a hlavne v tomto pripade PLATCE

MUSIS udat presne jmeno a adresu..jinak to POCITAC BANKY nevezme a TY zjistis OKAMZITE, ze je cislo spatne..protoze tyto dve DATA vzajemne nesouhlasi.. 😉

a hleda se chybicka az do te chvile, nez se na ni prijde..
😉

aduskatt
27. mar 2012

@irriss no, ak das zle cislo uctu, nevezme ti ani u nas vklad.resp, c uctu, ktore neexistuje.ak sa seknes tak blbo, ze existuje take cislo uctu, pride to zle......ja som to riesila tak, ze ak sa klient spytal, ci to ide tam a tam a bolo to OK, som povedala, ze mozme pokracovat v transakcii, alebo ak som videla, ze to nesuhlasi, som mu povedala, nech si to este preveri.....inteligent to pochopil🙂)avsak ak nevedel vobec, komu posiela, smola, tam som nemohla povedat meno majitela.........

irriss
27. mar 2012

@aduskatt

je to na lidech a v lidech 😉 🙂

ale vazne nepochopim, proc to neudelat jako tady - jmeno musi souhlasit s cislem bank. uctu..

Vis, tady je to i chranene z duvodu "recyklace - prani spinavych penez" proto musi byt jasne (hlavne statu) kdo komu a PROC posila.. 😉

bodka13
27. mar 2012

@aduskatt písala som,že v každej z vymenovaných bánk mi iba odpovedali na moju otázku či to je účet XY ano/nie ...sami sa ma nespýtali či ten účet patrí XY 😉

aduskatt
27. mar 2012

@bodka13 podla zakona ti nemoze priamo odpovedat na otazku, ci to je alebo nie je ucet dotycneho.........ale jasne, viem, ze su taki pracovnici, co ti to povedia..........len ak to zacuje niekto z vnutornej kontroly, tak si koleduju o pruser.....len tolko k tomu....proste nesmie sa to, ale niektori to robia..a potom ti, ktori to neurobia su oznacovani za neochotnych chrapunov🙂))

aduskatt
27. mar 2012

@irriss no, u nas bremeno toho, ci ide o pranie nesie pracovnik banky......ak ide o pranie a ten pri okienku to nenahlasi vyssie( aj ked vobec nema tusenie), tak ma proste smolu a vezie sa v tom aj s tymi hajzlami...u nas vseobecne su bankove zakony divne........

karamel
27. mar 2012

Napr. ked vkladas peniaze v Tatrabanke priamo na ucet, potom na potvrdenke co ti daju mas aj meno majitela uctu.....v ostatnych bankach som sa s tym nestretla....

martinjasen
27. mar 2012

Prosim vratte sa k teme. Ak sa chcete bavit o bankach, vytvorte si diskusie vo volnej teme.

Asmira Team

piacere
27. mar 2012

baby nebláznite, toto je jediná téma, v ktorej sa dá poradiť, ak má človek problém na bazáre...
Píšte si to do IP, pretože ako vidíte, môže to byť dôvodom na uzamknutie témy a myslím, že to by nepotešilo viaceré užívateľky..

ivett1
27. mar 2012

Ahojte dievčatá, trošku odľahčím túto "bankovú diskusiu" aneb "diskusiu o bankách" (aj keď som si ju s veľkým záujmom prečítala a konečne aj pochopila, prečo na niektorých účtoch prijímateľa, príp. keď predávam, tak odosielateľa, nie je identifikované meno...DÍKY za info...) ...ale, tentokrát ma zaujíma už toľko rozoberaná téma o hodnotkách...zaujímalo by ma, prečo niektoré predávajúce nedávajú hodnotko...ale tentokrát kupujúcim? ...napr. ja som v poslednom čase dosť "nakupovala" (chytila ma taká "horúčka", našťastie len nákupná a aj to len mierna...dúfam 😅 ...) a scenár bol rovnaký...rýchlo som sa rozhodla, oslovila, komunikácia bola super, platba cez IB počas pracov. týždňa, takže peniažky max do dvoch dní mali kočky na účte (čo mi aj potvrdili a poslali balíček) a hneď som písala aj správu o doručení plus hodnotko...a z druhej strany NIČ....akurát sa mi objavilo, že je inzerát už vymazaný...tak, teraz neviem, boli s niečím nespokojné...alebo zastávajú názor, že netreba hodnotiť, keď bolo všetko ok...a pod....neozvala by som sa, ale stalo sa mi to v priebehu posledných dvoch týždňov často...(minimálne 5-krát za sebou...)

elka74
27. mar 2012

@ivett1 no hej, mne tiež. tiež som viac teraz nakupovala a kladné hodnotenia by ma potešilo..

aduskatt
27. mar 2012

@ivett1 ja pisem hodnotko vzdy........asi to zavisi od konkretnej maminy

zuzanale
27. mar 2012

@ivett1 ja som si už zvykla že sa mi nevrátili hodnotka aj napriek tomu že po infe o doručení som odpovedala že dávam hodnotko a poteší ak bude opätované no ani hodnotko ani nič 😝 🙄

elka74
27. mar 2012

@zuzanale tiež vždy dávam a zatial som dala samé kladné.. nemám zatial inú skúsenosť, chvalabohu samozrejme 🙂

pipka
27. mar 2012

@ivett1 no mne sa to stalo uz toolkokrat ze to ani spocitat neviem..ako je mi trapne pytat si hodnotenie ale ked mi vie odpovedat na kladne hodnotenie, tak snad vie aj ona napisat mne...no zial niektore zeny to tu maju "v pazi"

a uplne ma vytoci ak ja ako predavajuca, dam hodnotenie kupujucej a ona mne nie 😠 🙄 a podotykam su to baby co su tu registrovane dlhsie, a same maju aj vyse 30 hodnoteni, cize vedia kam maju pisat a podobne...ale tak zjavne...kazda sme ina 😒 😝

larmimi
27. mar 2012

@ivett1 niekto si hodnotenie doslova vypyta...a niekto mozno napr. vobec nedava...ja tiez ako kedy sa mi chce 😅 ale vacsinou davam...ale posledne tyzdne som tiez nejak zmatena aj na MMB som dala kladne hodnotenia a mne nic....asi 3 ....dokonca od jednej som brala kabelu za 60€ a nedala mi hodnotenie... 😖

ivett1
27. mar 2012

@larmimi aj ja som brala kabelku za 53€ na MMB a tiež nič 😒 ...a ešte mi ju aj týždeň a pol posielala...neviem, či som ja nemala dať nejaké "neutrálne" hodnotko...síce kabelku mám, ale ten čas medzi platbou (vlastne už pripísaním peniažkov na účet...) a dodaním bol teda poriadne dlhý...už som sa začala obávať, že budem musieť ísť "osobne" urgovať ...

maruska22
27. mar 2012

Baby prosím vás je mozno niekdy vyhladat maminku, od ktorej som kupila sveter...ona svoj inzerát vymazala este skor ako mi bol balíček doručený...nastastie vsetko bolo ok, balik prisiel, tovar sa mi páci...ale neviem co by som robila v príapade, ze nastane nejaký problém 😕 nepamatam si jej nick, myslela som ze sam ijej inzerat ulozí v tých vymazaných v historie, kde sa mi zkladaju aj ostatné zmazané inzeráty...ale tam nie je 😔

dosa
27. mar 2012

@maruska22 mas to v zalozke moje nakupy, aj ked to druha strana vymazala...

maruska22
27. mar 2012

@dosa práveze nemám...lebo aj ja som ten inzerát omylom zmazala z toho zoznamu, ked som si mazala iné vybavené obchodíky...mylsela som ze sa mi to automaticky uloží v tej historii 😕

renciatko76
27. mar 2012

ahojte,prosím poraďte mi 15,03,2011 som poslala za objednané 3 deky 21eur +poštovné3eur=24eur pani EVULKARA z REVUCEJ a Doteraz ich nemám,keď som jej napísala aby mi poslala peniaze už nereaguje.Dovtedy sa vyhovárala že ma choré deti a už aj manžela.Neviem čo mám robiť som na materskej a 24 eur je dosť peňazí . ČO MÁM ROBIŤ?

stanislavao
27. mar 2012

@renciatko76 no tak to je dobra hnusoba zas jedna dalsia do zbierky. piste jej, piste jej kazdy den aj 2x, nech je zahltena spravami a napiste jej to do hodnotenia. a ked nepomoze, napiste adminovi.

renciatko76
27. mar 2012

Ďakujem za radu a to je kto ten admin a ako mu mám napísať.Tej dotičnej píšem stále až je to mne nepríjemne

traktor
27. mar 2012

@renciatko76 ma dobre hodnotenia, ..skus jej este napisat, ak nic, daj jej negatko a oslov admina martinjasen cez IP..vôbec s tebou nekomunikuje?

stanislavao
27. mar 2012

@renciatko76 no jej by malo byt neprijemne to, ze vam neposlala tovar a ma vase peniaze. admin je clovek, co ma na starosti tuto stranku. martin jasan je kompetentny.

renciatko76
27. mar 2012

24 sa mi poďakovala za pochopenie a potom už prestala odpisovať

traktor
27. mar 2012

@renciatko76 mozno je fakt mimo a je chora..hoc pred 3 dnami aktualizovala inzeraty..skus jej este napisat a ked nic, tak to negatko a cez admina

larmimi
27. mar 2012

@ivett1 boze toto tiez neznasam naschval si nechavam zasielat I.triedou nech to mam co najskor ale tyzden a pol by ma vytocil ! 🙄