icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastelka74
27. mar 2012

@ivett1 ...myslím že každú z nás poteší kladné hodnotko,ja dávam hned,ked mi nabehnú peniaze na účet,lebo kupujúca dodržala to čo aj slúbila,a tak isto ked mi príde balíček....niektorým maminkám aj napíšem že sa podakujem hodnotkom...nuž,asi neboli spokojné že mali peniažky do dvoch dní na účte,alebo balíček hned obratom zaslaný...ale,česť výnimkám 🙂 🙂

tkmama
27. mar 2012

@renciatko76 Ja som od tejto predávajúcej kupovala bundu a došla v pohode, tuším týždeň od prevedenia peňazí. Zdala sa mi v pohode, možno jej to z nejakého dôvodu nevyšlo, čo ju samozrejme neospravedlňuje...

traktor
27. mar 2012

nada97 admin vie zistit, kedy boli podmienky predaja upravene 😉

nada97
27. mar 2012

@traktor Oki dakujem pekne este pockam do konca tyzdna a ked to nepride potom to budem riesit....

traktor
27. mar 2012

@nada97 pockaj, niekedy dlhsie trva, kym balicek pride..a to aj ked je doporucene..opytaj sa este na poste a uvidis..hadam sa to poriesi

renciatko76
27. mar 2012

ono by bolo všetko ok ale už 4 dni neodpisuje a čakám od15,03.11 a dnes je už 27.03.11a poštovne si zaratala ako 1 triedou 3 eura

traktor
27. mar 2012

@renciatko76 mate rovnaku banku?..lebo ak nie a peniazky si posielala 15, tak ich nemala hned v ten den, prevod aj nieco trva + ak je fakt chora - co teraz je vela ludi..tym ju neospravedlnujem..ale môze sa stat..verim, ze to vyriesite k spokojnosti, predava tu uz dlhsie, kedze ma dost hodnoteni..

renciatko76
27. mar 2012

19 som jej písala či už prišli peniažky ,odpísala že áno ale že sa nemože dostať von lebo deti dostali chrípku ale že na druhý deň ich pošle

aduskatt
27. mar 2012

len taka perlicka.......predavajuca mi napisala, ze opatok ma 7 cm, v skutocnosti ma 10, tak som chcela vratit tovar a ona mi na to napisala ze ja sama mam napisane v podmienkach, ze nevymienam................nakoniec sme sa dohodli, ale vraj nevie, kedy si to stihne vybrat, lebo bude mimo domu. Ak to poslem doporucene a nevyzdvihne si to, posle sa to naspat ku mne alebo niekde mimo na zberne miesto?......Ked som totiz navrhla, ze jej to poslem teda az po tych dvoch tyzdnoch, nech to isto stihne vyzdvihnut, tak mi napisala, ze ja mozem tie topanky tri tyzdne nosit a potom jej poslat☹.tak som sa rozhodla poslat jej to hned......

janicka11
27. mar 2012

@aduskatt fuha,dobré nie? ☹ že tak rozhodni sa asi čo najlepšie🙂

aduskatt
27. mar 2012

@janicka11 ja jej to poslem hned, len ide o to, ze ked to nestihne vyzdvihnut a posle sa to niekde prec, tak vidim tie natahovacky o vratenie penazi

aduskatt
27. mar 2012

@janicka11 tam je viac divnych veci.tri tyzdne som cakala na tovar, zaplatila som si doporucene poslane to je obycajne, rozdiel v opatku je 3 cm.reakcia, ze sak sa asi trosku sekla....mam obavu, ze toto nedopadne dobre☹

janicka11
27. mar 2012

@aduskatt jujuj,,veru to čo píšeš asi nič moc,takže žeby neaký akože podfuk a možno to brala športovo že šak čo že rozdiel 3 cm možno si myslela že si necháš ja také.☹

aduskatt
27. mar 2012

@janicka11 no v 10 cm opatkoch nepojdem pol hodiny peso do roboty☹

janicka11
27. mar 2012

@aduskatt ha haaaaaaa dobré nooo to by som si ani ja netrufla veru ☹

kika1111
27. mar 2012

ja som tu kúpila odsávačku mlieka - nestála síce veľa..no mala byť nepoužitá...ešte som ju ani nemala odoslanú a predávajúca mi už písala, aby som jej napísala hodnotenie.. tak som jej odpovedala, že ho napíšem keď mi tovar príde.. Tovar prišiel, v roztrhanom obale zabalenom do kaufland letáku... no čo je horšie, odsávačka vôbec nefunguje... Hodnotenie som nepísala žiadne, ale predávajúca určite vedela, čo predáva, lebo ked som jej poslala správu, že mi poslala šuvix tak na to vôbec nereagovala.. ani pardon, ani že to mám poslať naspäť, ani že by o tom nevedela...proste nič!

aduskatt
27. mar 2012

@janicka11 ved preto sa pytala na tu vysku opatkov.......pri topankach 3 cm rozdiel je vela.....a nie ze sak som sa sekla..........3 cm by mi nevadili pri dlzke sukne

janicka11
27. mar 2012

@aduskatt šak to je to už strašné ozaj...mám fakt vačší pocit že tu je kupovať v dnešnej dobe velké riziko,ak práve natrafíš na taku čo merá iným metrom,či naschál zavádza no koniec..ach ☹

bibina25
27. mar 2012

@kika1111 no čo sa týka odsávačiek, ja som tu kúpila 2, kt. boli nefunkčné, no comment. Jedna maminka hneď vzala odsávačku spat ale druha sa tvarila, že ja som ju nevedela zapnúť a že vraj ju predala ďalej. No zbohom.

aduskatt
27. mar 2012

@janicka11 ja to vidim tak, ze odmerala ten opatok na tej kratsej strane a nie na najvyssom mieste, kde konci pata............

janicka11
27. mar 2012

@aduskatt
@aduskatt fuha asi aj to može byť?ja tiež niekedy ani neviem čo odomna chcu kupujuce merať?no pýtam s atolko kým to nepochopím,... 😀

bibina25
27. mar 2012

@ivett1 aj mne sa to stava, aj si poprosim o hodnotenie a nič

aduskatt
27. mar 2012

sak ale ked chcem vediet, aka je vyska opatku, tak asi tam, kde je navyssi, teda v akej vyske budem mat nohu🙂

kika1111
27. mar 2012

@bibina25 ja som doteraz všetko kupovala na mimibazáre, a kupujem tam veľmi často a rôzne veci, no ešte nikdy sa mi nestalo, že by som s tovarom nebola spokojná alebo že by mi vôbec neprišiel.. a inak tu som našla najakú ženu, čo predáva "výhodné" balenia utierok pampers - také isté ako som ja kúpila v DMku za 7,99 ona predáva za 9,50 alebo 9,90 - neviem už..a to som čumela, koľko ľudí to od nej kupuje.. no toto je kšeft.. 😠

jankakardosova
27. mar 2012

Zeny, da sa nejako "poistit" platba na ucet vopred? Chcem si nieco kupit cez bazar, ale mam obavy ze mi ziadny balik nepride 🙂

benne
27. mar 2012

@aduskatt potom, ako to tam prijmu na pošte, by to mali podržať 18 dní a až následne ti poslať naspäť, na tvoju adresu, ale pravdepodobne si zaplatíš spätné poštovné.. teda ak si to dotyčna nepreberie

benne
27. mar 2012

@jankakardosova aj ked ti príde balík, nikde nemáš istotu, že v nom bude obsah, ktorý si želáš.. nákup cez bazár cez internet nesie vždy riziko.. prečítaj hodnotenia, veľa ti napovie aj vzájomná komunikácia

aduskatt
27. mar 2012

@benne spatne postovne platim pri dobierke...prave ze tu si vobec nie som ista, ci sa to neposiela nahodoíu do Trnavy na centralnu postu, kde maju ulozisko neprevzatych zasielok

benne
27. mar 2012

@aduskatt mne sa vrátila obyčajná zásielka, lebo dotyčná mi dala zlú adresu a poštárka mi to doniesla domov.. pýtala som sa jej, či budem platiť poštovné a ona že nie, to len ak by bolo napísané.. ako vždy a všade, záleží od pošty aj od doručovateľky.. a kedže mam osobnu skusenosť, že mi to doniesla moja poštárka, určite aj doporučko vrátia späť odosielateľovi, ved aj klasický balík vracaju, ak si adresát nevyzdvihne.. a podla mna až následne to ide na úložisko, ak to naspäť nevezmem

yvetulka
28. mar 2012

neodporucam @alica99 - alica mackova, od 16.3. cakam na zaplatenie za botasky a nic, furt uz zaplatim, uz zaplatim a nic, uz ani nekomunikuje, len ked stihla napisat adresu, kde jej ich mam poslat. mate s nou niekto skusenost? uz som ju dala aj na ciernu listinu kvoli tomu