Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mandragora22 no neviem či bola so mnou velka komunikacia 🙂 to je asi s každym kdo tu natrafi na nespolahlivu predavajucu. ja som kupovala taku modru vestu, davala som sem aj fotky, dole na patente bola predrata, pri znaku na hrudi bola špinava a pri vačku mala flak čo nešiel vyprat. nechcela sa dohodnut so mnou, navrhovala som je že mi vrati čast penazi a ja si ju necham pre krpca na dvor, alebo mi vrati peniaze a ja jej vestu. nesuhlasila, tak som napisala adminovi, aj ona mu napisala, že klamem a admin jej kazal aby mi vratila peniaze. tak sa aj tak stalo 🙂
@ivett1 no tato moja my ich chce poslat spet kvoli zuzeniu,co naozaj nebolo vidiet,lebo ja naozaj nepozeram vnutorne sviky gati☹co som detektiv?boli krasne co vidiet na foto a dala som ich o 10eur lacnejsie ako som kupila ja☹ona riesi najprv miery,ked jej to umna nepreslo tak zacala s tym ze su zuzene,rifle su krasne ved si kuknite foto a miery mala ako na zlatom podnose,a ja predsa nemozem zato,ze nema na take gate postavu 😝 😝 😝 😝
@ivett1 ona skusa☹najpr boli zle miery☹ked som nato zareagovala,ze ma vsetko v popise a ze miery boli 100% dobre,potom vysla s tym,ze boli zuzene ze to nieje L,potom ked som nepovolila ani to,napisala,ze su krive a zly tovar a to uz ma urazilo,uz ma odomna negatko,a ak neprestane kontaktujem admina,ze mi posiela obtazujuce spravy do ip a sama sebe protireci 😲 😲
@nice202 dakujem🙂aj ja si myslim,ze spekuluje,ved to foto co som sem dala je naozaj komletne🙂rifle su krasne,ani mne nesadli,ked som ich kupila,preto som ich aj predala🙂ale toto robit?a ze ona mi ich posle a je namne ako sa zachovam???to akoze co caka?ze jej vratim peniaze??no figu borovu 😠 😠 😠 😠 balik jej nepreberiem a nech plati do nekonecna postu,ked sa jej to oplati,nasa postarka co mi nosi postu,je nasa znama,takze jej dam jej adresu a balik sa jej hnet vrati spet🙂neviem naozaj co tym sleduje
@luciagirova sa musim @pajinka23 zastat vy ste mala rozmery bez ohladu na to aka je to velkost, mala ste rozmery merane v takom stave akom su ci uz boli zuzene ci nie
Ale rozmery boli tiež zlé zmerané, obvod stehna bol vraj 27x2 a bol 29x2, čo si myslím, že aj 4 cm v obvode urobia veľa.
@luciagirova tak v hodnoteni pisete ze su vam male a teraz uvadzate ze pani namerala este o 2 cm menej ako skutocnost
@annie13 Ale mala to napísať, že je to menšie L, lebo boli zužené. Takže aj ked rozmery boli, nemalo sa zatajiť, že bolo niečo s nimi robené. A ked ma tu budete urážať, že som z iného sveta, tak si tiež myslím svoje o vašej inteligencii. Ja som nikoho neurazila a zato že predávajúca nevšimla, tak ja tiež nie som veštec, že som to mala vedieť. A aby to bolo spravodlivé napíšem adminovi a uvidíme, komu dá za pravdu. Ja si viem aj chybu uznať, nech to urobí každý.
@luciagirova ja zase uvediem za seba. Ak mi da niekto miery oblecenia, tak prve co urobim, vezmem svoje nohavice, ktore su mi dobre a premeriavam ci to sedi. Ale vy ste zjavne ten cm do ruky nevzala.
@luciagirova celkova dlzka od uplneho vrchu po spodok nohavic:116cm,dlzka od boku dole:100cm,sirka uplne hore nad pasom:2x34cm,sirka pas:2x41cm,sirka zadok:2x59,50cm,sirka stehno:tesne pod zadkom:2x29cm.
@luciagirova rozmery ste mali,treba sa riadiť podla nich 🙂 😉 a ked vam nesadli posunte dalej 🙂 😉

@pajinka23 ahoj, načo by si ich brala späť, veď z tvojej strany je všetko ok...aj ja som tak cca pred rokom predala topánočky...boli tiež zmerané vnútri dĺžka, šírka vpredu, aj na vzadu (cez pätu) aj vonkajšia dĺžka...skrátka, čo som mohla to som pomerala...a aj tak dcérke, ktorej to mamička brala nesadli...tak som jej povedala, aby ich posunula ďalej a aby nemala toľko práce, tak som jej navrhla, aby si okopírovala môj inzerát aj s fotkami...ALE...bola nadmieru slušná, milá a príjemná.... ešte sme si dali aj vzájomne hodnotenie...veď sme boli obe spokojné🙂