Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@winipega je to podvodnicka a mala by si tu dat jej nick, pretoze mne sa tiez stalo, ze som menila text inzeratu a plysiaka som mala uvedeneho 40 cm a meral 30 cm, ale okamzite, ako som ho sla balit, som si to uvedomila, hned som kupujucej pisala, ze bud jej vratim peniaze, alebo alikvotnu cast, kedze je o 10 cm kratsi, nez som uvadzala - omylom, alebo ho teda vezme aj tak s tym, ze sa jej ospravedlnujem, ona napisala, ze ho berie tak ci tak, ze pohoda, stava sa.
ale dala som jej na vyber. chyby sa stavaju, ale predavajuci, ktory je seriozny, si tieto chyby uvedomi najneskor pri zasielani alebo osobnom odovzdavani tovaru, takze si myslim, ze vedela o tom inzerate a vedela aj o chybajucom cvocku, ja som predavala kociar osobne, prislusenstvo ako pre krala, dala som to vsetko za 85 a samozrejmostou bolo, ze som upozornila na jednu malinkatu zavadu, ktoru som ja sice odstranila, ale vedela som o nej, ze tam predtym bola. a to som dokonca dala este pokladnicny blok s este rocnou zarukou, s tym, ze ak sa kociaru nieco stane, tak kupujuci ma dokonca moznost ziskat jeho plnu cenu, co bolo vyse 160 €. cize preto si myslim, ze "tvoja" predavajuca je velmi neseriozna a zasluzi si, aby jej meno zdobilo tuto temu 😉
@winipega ak bolo v inzerate aj prislusenstvo, tak mas nan narok..ten chybajuci cvok, s tym neurobis nic, kedze to bol osobny odber, mala si si to vsimnut/ ine by bolo, keby ti kocik posielala postou/....cize ,ak uz prislusenstvo nema, tak by mala zlavit na cene a cast / po dohode/ penazi ti vratit..alebo nech si zoberie spät kocik..ak nic,ziadna komunikacia, tak len negatko, cierna listina a poziadat o pomoc admina..a ma napadlo..ze dobra vyhovorka..este môzes byt rada, ze kedze cenu znizovala, tak ti tam nechala aspon kolesa..kludne ich mohla pouzit detom na karu 😅 ..ved koho zaujima co je v popise..predavame co chceme 😖
@aduskatt
@mandragora22
@traktor no telefon ma uz vypnuty,na spravy nereaguje...ona mi napisala to co som vam tu pisala,malo ma to napadnut tam u nej.ine by bolo keby to poslala postou.asi fakt uz nic s tym nespravim.fakt si treba davat bacha co kupujeme lebo podvodnicky hned vyuziju vsetko.podla mna bola rada ze kocik predala a ked zistila ze jej to ostalo tak si povedala ze spenazi este aj to.
Ufff, koľko negatívnych skúsenosti sa tu nazbieralo za tak krátku dobu ☹ , prispejem vám trošku na odľahčenie, minulý týždeň som si vyhliadla v obuve topánky pre dcéru na Veľkú noc, na druhý deň ideme skúšať, ale jej číslo bolo vypredané ☹ ☹ , večer som našla na koníkovi mamičku z nášho mesta, ktorá predáva tie isté topánočky a našu veľkosť, celá vytešená jej písem, ale veľkú nádej som si nerobila, pretože mamička si 3 týždne neaktualizovala inzeráty ☹ , nasledujúci deň mi vola kamoška z obchodu, že majú ešte jeden pár, ale bolo to o číslo menšie, takže sme kúpili iné, a včera mi odpovedala mamička z koníka, že môžeme prísť po topánočky, dokonca je to susedka z vedľajšieho vchodu, topánočky sú skvelé, kávičku sme si dali, vymenili telefónne čísla, našla som si novú známu, domov som prišla po 3 hodinách 😀 😀 , a máááááám topánočky, sa tešíííím 😀 😀 😀 , dúfam, že aj vaše problémy sa vyriešia v čo najkratšom čase, všetkým prajem pekné sviatky a namiesto starostí veeeeľa vody 😀 😀
to ako keby som si zabudla v obchode na pulte plnu penazenku s fotkou a adresou a predavacka mi ju nevrati, lebo smola, ze som si ju zabudla??? 😠
tiez neviem, co sa tu v poslednom case deje. Za posledny tyzden som dostala niekolko zasielok a ani s jednou som nebola poriadne spokojna. Topanocky, ktore mali byt ako nove,maju odlepene podrazky. Dalsie maju uplne okopane spice, hoci to nie je vobec spomenute a ani na fotkach to nevidno. Dnes som pisala predavajucej, tak mi odpovedala, ze co som cakala, ked su to pouzivane topanky za 3 Eura. Dalej som si kupila kostym, a ked som ho dostala, skoro som spadla na zadok, lebo bol zo satenu a viseli z neho same vlakna, co vobec nebolo spomenute 😖 A najvacsi gol bol, ked som sa jednej predavajucej pytala, ze co to visi vzadu z tej vesty, ci tam nie je nahodou pustene ocko, tak len odpisala, ze si to rozmyslela, ze to nepredava, ze to ani nie je jej 😕
@aduskatt
@koniarova ano je to ona,aj ten inzerat tam stale ma.a ked citate poriadne popis,tak v prislusenstve to ma,a dole cena 100€,ziadna zmienka o tom ze s prislusenstvom je to 130.
@sisaha ja som citala co pise martinjansen a pise tam ze najprv mam napisat IP dotycnej,s tym ze tu spravu dostane aj admin a ak neodpovie do 3 dni tak potom sa to moze zacat riesit.takze uvidime.ale mne je jasne ze kočík mi ostane,peniaze si ta koza nechá.uz neviem,jedine ze by som ju chytila pod krk by mi ich mozno vratila 🙄
troška od veci ale neviem do ktorej rubriky to napísať. Od večera sa mi nedaju nahadzovať fotky na predaj,, pobede mi to ešte v pohode šlo a teaz nič stále mi to vypíše chybu,, neviete mi poradiť čo s tým može byť?? vdaka 😉
@winipega Mozes jej napriklad dat negativne hodnotenie aj na ine portaly, ked tam predava, da sa to lahko najst podla produktu, mnohi su registrovani aj na mimibazar ci bazos....Tu je nova, predpokladam, ze je jej asi jedno, ze si jej dala negatko, nema tu ziadne meno, takze bude predavat inde
Keby mala ciste svedomie, ze islo ozaj o omyl. zdvihne telefon a jedna inak....to je jasne
a najviac ma ale mrzi ze ja tu plastenku fakt potrebujem,lebo musim kazde rano chodit odprevadzat starsiu dcerku do skoly,ci prsi,snezi...a neviem kde teraz cez sviatky zozeniem a ma furt prsat,ako naschval.to som jej aj pisala ale uz ma ignoruje.

@winipega tovar nezodpovedal opisu, teda ta oklamala...........mas právo na odstupenie od obchodu, ziadne, ze neberi naspat neobstojui. Napis jej, ze to posuvas dalej adminovi, ktory jej moze zablokovat pristuo na bazar a nepreda uz nic.........