Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@aduskatt a to nemozu adminovia stopnut nejako? ved to urcite citaju a mali by si vediet poradit,nie? 😕
@morty bez vyjednavania a jasne..ziadaj spät plnu sumu + spätnu postu a odstranenie tvojho negatka..ak nepomôze, popros o pomoc admina..ty jej vsak negatko nechaj..pretoze niektore baby sa este stale boja branit, negatko nedaju a predavajuca je potom pred kazdym cista, aj ked posiela tovar v zlom stave..beriem, ak to hned chce riesit..ale vyjednavat a urcovat si, ako to bude, ked urobim chybu?hned malo prist ospravedlnenie a odpoved , ze samozrejme peniazky vrati..
@danielllka ak ti neodpise alebo ak to nebude chciet riesit , obrat sa na Lucku, ta ti pomôze http://www.mimibazar.sk/hodnoceni.php?user=43078
kuriatko2309@azet.sk - Simona Tomkova (neregistrovaná/ý)
neodporucam. drza, arogantna, nic nekupi, len osocuje.
@traktor tak ja verím, že nebude treba- hneď si pýtala číslo účtu, ževraj keď teda chcem vrátiť peniaze, tak mi vráti peniaze- lebo ja som na ňu teda riadne spustila, bola som strašne nahnevaná- za tú bezočivosť, ako vôbec niekto môže takéto niečo spraviť, oklamať, prišla mi z komunikácie ako seriózna osoba, takže uvidíme... ale za kontakt ďakujem, určite si ho niekde zapíšem- pretože neverím, že to bolo posledný krát 😝
Je mi ľúto,že stále nie sú správne pochopené podmienky pridávania hodnotenia ...tu sú pravidlá https://www.modrykonik.sk/podmienky/#bazaar
Ak ste nespokojné s niektorými nakupujúcimi píšte ich do tejto témy alebo na čiernu listinu....to,že Vás niekto požiada o darovanie veci nie je dôvod na negatívne hodnotenie = žiaden obchod neprebehol ,bola to otázka na ktorú sa reaguje "nie,nedarujem" alebo ignorujem=mažem a napíšem upozornenie do tejto témy,aby boli aj ostatné maminy v obraze 😉
nick magda85 - 10hodnotení,z toho iba 1 je oprávnené : @zuzkaremiaska , @avi77 , @enyb7 , @sonita , @jane1212 , @bambocha , @hamlet
nick adi85 - 7 hodnotení,ani jedno nie je za uskutočnený obchod : @mimamima1 , @sonita , @nikeneli , @bambocha , @sophinka2011
-všetky tieto vaše reakcie ste jej podľa môjho názoru mali písať do internej pošty 😉
Prosim Te, Martine, mrkni primo sem..na prispevky @adi85
at se to nevyhroti... @martinjasen
Dekuju 🙂
@adi85 kazdym svojim prispevkom len dokazujes, ako dobre urobili tie, co ti nechcu nic darovat 😔 ak mas naozaj zaujem o darovane veci, neziadaj od ludi veci nove a znackove. v bazari si daj vyhladat "darujem" a reaguj len na tie inzeraty.
https://www.modrykonik.sk/bazar/?q=darujem
@bodka13 -precítaj si co písala v hodnoteniach ked jej niekdo napísal a potom sa vyjadruj a ked si to uz cítala tak preco píta v jeden den od viacerych nové veci ,ked nemám co si kúpit tak sa uskromním i shoci cím .....
@adi85 - ja som neni skúpá.,ale co je moc to je moc moc si dovolujete ,ako sa mozte takto správat 😖 .................................................................prosím vás kdo súdi nech si precíta komentáre od adi85 i magda85 toto ona písala
adi85 nikdy ich nepredaš tak zhniju v skriny
12. apríla 2012 o 16:13 -tak toto je co? a toto ---
adi85 a čo ste sa tak rozhadzali ako prazdny mech ste tu všetci dokopy banda supov fuj navas hanba pre jednu vec si ruku date odrezat
13. apríla 2012 o 09:48 a teraz súdte hanba jej a nie mne a iním nech píse hoc co toto sa nedá robit co robí ona
viete co je ale zvlastne? ze osoba, ktora je "v nudzi" sedi na nete, cize ma doma PC a plati inter. to je urcite potrebnejsie, ako osatenie pre deti.
@sonita tak toto je sila. take osoby by mali zablokovat. bez stipky slusnosti, sudnosti, a ked nieco chce, tak by mala mat aj pokoru. ja som teraz prave posielala jednej pani veci len za postovne. uz viac krat odo mna brala. neviem, co s tym robi, je mi to jedno. su to nepredajne veci, ale je mola, slusna, vzdy podakuje aj 5x. no tak taka si zasluzi. ale toto? to je hyena.
@stanislavao to som aj pisala......a nie len ze ma net, ale ma cas aj na reakcie pocas celeho dna, takze tu asi aj casto sedi, ale to je samzrejme jej vec....len v jej situacii by mozno nezaskodilo trochu skromnosti miesto agresie a utocenia.............takymto sposobom nedostane nic......a podla jej inzeratov sudim, ze tie nove veci nezhana kvoli darovaniu pre deti, ale to nech si urobi obraz kazdy sam🙂
@aduskatt
@sonita
viete co, ja sa uz asi ani necudujem, lebo to, co tu v poslednej dobe zazivam, tak hranici s nenormalnostou. denne ma niekto vytoci, bud blbymi otazkami na inzeraty, alebo reakciami na nieco. hrozne. kadejaky chudaci, uchylaci, zobraci a vypocitavci sem chodia. samozrejme ze nechce tie veci, co su na darovanie, lebo sa nedaju dalej spenazit. ako odo mna raz jedna chcela nove puma botasky, lebo je v nudzi. tak nech si kupi u cinana a nie nove pumy chce. verim, ze ja take deti chcu mat lepsie veci, ked asi vidia spoluziakov, ale zo skusenosti viem, ze to rodicia dalej spenazia a svojmu decku aj tak nedaju nic.
@bodka13 Zdravim,ja som jej ako nenapisala negatvne hodnotenie,myslim,ze to bolo skor take neutralne hodnotenie... 🙂
@aduskatt ja som myslela ze ked ma niekto vela zlych hodnoteni a obtazuje ludi doslova zobranim,ci to nie je dovod na stopnutie , neviem

@morty presne tak, jej negatko patri a napisala by som ho tak, aby bolo neprehliadnutelne, cize pouzi niektorí z tych nahnevanych smajlov. Admina poziadaj o zmazanie tvojho a pomoc s vyriesenim. Veci by ti mala vziat späť a vratit vsetky peniaze.. Flakate veci by som sa aj hanbila vobec niekomu predat.