icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ivett1
17. apr 2012

@irriss áno, používala som (niekedy ešte používam, keď nemám poruke baterky do odžmolkovača ...) aj "žiletkový" spôsob...jednorázové žiletky mám vždy 😉

poleva
17. apr 2012

@viviennez tak ako dopadol príbeh so stoličkou?

sofokleska
17. apr 2012

Ahojte baby, prosim Vas o radu. Jedna neregistrovana sa mi ozvala na jedno tričko a pyta fotky ako vyzera na postave, žiadne miery nechcela vedieť.nemam dobre skusenosti ohladom tohto....čo by ste robili?´dakujem

danielllka
17. apr 2012

@nikolca ja mám cez MMA samé zlé skúsenosti, jednu som riešila pár dní dozadu, čakám na vrátenie peňazí, no a dnes mi takisto prišiel balíček, dvoje šaty, predávajúca ich opísala ako nádherné šatočky s milión výkričnikmi na zdôraznenie a vlastne opis skopírujem-

Menčestrové šatočky super stav, značkové KIABI. 100% bavlna. Dlžka 49 cm, šírka pod pazuškami 31 cm.
Fialovo biele kárované šatočky, tiež krásne až na jeden fliačik vpredu asi 3-4 mm, ale veľmi ho nevidno aspon na doma určite urobia parádu. Značka CHerokee. Dlžka 45 cm, širka sa natiahne do 33 cm v pohode.
Oboje sme nosili v tom istom období. Malá sa rada parádi. Určite neoľutujete.

Prvá vec- zadala veľkosť 80 a na jednych šatách veľkosť ani nieje uvedená- len že 94cm, sú spraté, vyblednuté, ako keby mastné fliačky- či od čoho to je- niesú nejak extra viditeľné, žeby kričali, ale super stav to veru nieje! Druhé, ževraj fliačik, ktorý veľmi nevidno- to určite!- tmavý fľak a nie jeden, ďalšie pár bledšie, nespomenuté... Za poštovné zobrala 1,60, poslala to za 1,20 v nejakom kúsku papiera, ktorý nieje ani baliaci- budiž, to by som aj prekusla, keby stav vecí bol podľa opisu! Takže mám taký tichý dojem, že s MMA nadobro končím ☹ ☹ ☹

bodka13
17. apr 2012

@sofokleska odpíš jej,že fotky trička na postave nemáš ale jej ho nafotíš a pridáš miery...nech ťa informuje,ako sa rozhodne 😉

bodka13
17. apr 2012

@danielllka kontaktuj predávajúcu,vyjadri nespokojnosť s tovarom=nezodpovedá popisu...žiadaj vrátenie sumy+poštovného,napíš hodnotenie

nikolca
17. apr 2012

@sofokleska ja som predavala plavky/spodny diel su tangače/,a tiež neregistrovana chcela aby som sa ja v nich vyfotila a poslala jej fotky na mail,lebo že by chcela vidieť ako vyzeraju na postave,možno bola zvedava len na môj zadok 😀 😀 😀 😀 😀 ,foto som odmietla poslať

irriss
17. apr 2012

@nikolca
to mi pripomina nedavnou zadost o "pouzite tanga" - kdy kupujici nechtel ciste, ale pouzite, neoprane 😀 😀 😀 😒 😒 😒 🤐

danielllka
17. apr 2012

@bodka13 už sa stalo- čakám na vyjadrenie.. ono suma nebola veľká, ale už som naozaj znechutená z nakupovania, fakt ma to odradí, ide mi o ten princíp, o tú drzosť- bolo to na aukcii, čiže suma sa mohla vyšplhať až ktovie kam, pri takom opise.. a potom následovné sklamanie z handier.. lebo inak ich nazvať nemôžem 😖

irriss
17. apr 2012

@danielllka
spletla jsem si prispevky😉
promin..

danielllka
17. apr 2012

@irriss 😀

petkave
17. apr 2012

@irriss čítam, čítam a konečne chápem, ako si to myslela s tou žiletkou... Nabudúce vyskúšam.

Inak, ženy, stala sa mi divná vec: z bazáru som si minulý týždeň zajednala 2 nohavice - každé od inej predávajúcej. Nohavice došli, sú v pohode, ale oboje boli na fotkách sivé, či šedé a v skutočnosti sú oboje béžové. Tak neviem,mám niečo s monitorom? 😅

irriss
17. apr 2012

@petkave
a u toho inzeratu nebyla napsana "barva"??

bodka13
17. apr 2012

@petkave to tak skresľuje blesk 😒 😉

nadhera
17. apr 2012

chcem pochvalit nielen predavajuce ale aj nasu postarku 😉 obycajne balicky sice nevojdu do schranky ale stale najdem zlty papierik a vyber na poste. Mame male schranky - budem riesit s domovnikom. 😀

petkave
17. apr 2012

@bodka13
@irriss farba tam vôbec nebola napísaná a keďže sa mi takáto vec ešte nestala, tak ma ani netrklo, že by som sa na to spýtala. Nabudúce budem múdrejšia 😲

irriss
17. apr 2012

@petkave
a budes to resit, nebo chces to resit? jsi zklamana? chces to vratit?
jestli blbne monitor, to bys mne musela primo a konkretne "vyzkouset z barev", klidne do Ip..napis mi, zkontrolujem to 😉

petkave
17. apr 2012

@nadhera moja poštárka bola lenivá zazvoniť, takže vždy iba hodila lístok s poznámkou "adresát nezatihnutý" a to sme v tom čase vždy doma, lebo malý akurát spí. Na porazenie. Už som robila bordel na pošte, chvíľku to bolo ok, a potom nám zmenili poštárku,ktorá je tiež lenivá... Veď nechcem, aby šla pešo na 3. poschodie ku mne do bytu, ale však nech mi zazvoní zospodu, zbehnem dole 😠

alusha
17. apr 2012

@petkave aj ja som tak minule objednala malemu mikinu, na fotke cervena a dosla ruzova 🙂 ale bola to moja chyba, nespytala som sa na farbu... ale hned som ju predala kamoske, bola krasna, nova a za super cenu 🙂

irriss
17. apr 2012

@nadhera

tady obycejna zasilka zustava rovnou v kapse postaka 😎

ivett1
17. apr 2012

@nikolca 😀 😀 😀

aduskatt
17. apr 2012

@irriss aj to zdanuju ako prijem popri zamestnani?🙂 😖

petkave
17. apr 2012

@irriss neoplatí sa mi to riešiť, nohavice sú ok, len som zostala zarazená tou farbou. Ale myslím, že monitor mám v poriadku, lebo zatiaľ všetky farby sedeli. Asi to bude fakt tým fotením, bleskom a pod. Len som nechápala, že sa to stalo v ten istý čas s dvoma rôznymi tovarmi od dvoch rôznych predávajúcich 😀 Inak, minulý týždeň som si zajednala takto cez bazár svadobné šaty. Došli v poriadku a sú biele 😀
A ďakujem za ponuku, si zlatá 😵

petkave
17. apr 2012

@irriss aj to sa mi už stalo... obyčajne veru neposielam. A ani nechcem, aby mi tak niekto niečo posielal.

irriss
17. apr 2012

@aduskatt
o jakych danich mluvis?
takove slovo vyslovis.. je tu rovnou "odvoz do nemocnice" 😀 😀 😀

irriss
17. apr 2012

@petkave
u me by to nebylo bleskem, ale "starim a ocima" 😉

nadhera
17. apr 2012

@petkave
@irriss
mame super postarku , prave dnes som ju stretla a vravim - vy ma snad len zltymi listkami zasobujete. 😀 Hned som je vravela,ze cakam doporucenku. Asi napisem k nim na postu, klobuk dole pred takou postarkou 😉 😉 😉 aj ked ma vidi na sidlisku a mam "pismo" hned ma zastavi...

petkave
17. apr 2012

@irriss 😀 😀 😀

irriss
17. apr 2012

@nadhera
dnes zastavi, pozitri take..pak ji to neda a ze zvedavosti rozbali a bude se Ti vyhybat obloukem.. 😀 😎

tinylav
17. apr 2012

@krasnulka ahoj vypytaj si od pani čislo rekomanda a na každej pošte ti podla čisla povedia kde sa zasielka nachadza nemala si čakat tak dlho možno je list u vas na pošte a ty o tom ani nevieš ak to poslala doporučene list je sledovany ahoj