Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
mne sa už zasa dvakrát stalo, že mi poštárka ani len žltý lístoček nenechala.. a môžem ja doma čakať.. a čakať.. 🙂 Písala som predávajúcej, v čom je problém, že mi stále nič nedošlo a ona pritom dávno balíček odoslala- ešte dobre, že doporučene a mala som podacie číslo- balík ležal na pošte 😕
@zuzana17 tak to je zvlaštne ked je list doporučeny nemože ho hodit len tak do schranky potrebuje podpis musela to hodit omylom .strašne ma hneva ked si niektore mamičky myslia že poštarka nosi baličky len im (neber to osobne len reagujem na diskusiu) bycikel je uplne plny niekedy sa to vobec neda zobrat naraz a ked aj baliček doručim a su doma tak nemaju peniaze čo nechapem ved ked si niečo objednam ,tak som nachystana na platenie ,nie?ludia su niekedy nemožny a nechapem ako može niekto napisat že to ostane v sklade u poštarky ja osobne doma sklad nemam ,mam na rajone zlatych ludi s ktorymi sa da dohodnut a ked to nemam ako doniest tak napišem na žlty listok velky kus alebo krabica aby vedeli že to inak nešlo.Ale uraža ma ked si niekto mysli že baličky si možem nechat doma v sklade tak toto ma ozaj dojalo 😖 a u domovnika naozaj nemože nechat listy ktore su do vlastnych ruk neverili by ste aky su ludia stažovatelia ....ach fajne som sa rozohnila.......ale neverili by ste ake su niektore mamičky doležite 🙂
@tinylav ja ta chapem............to vies, kazdy sme iny, niekto viac, niekto mene poctivy.......my mame postarku, ktora si uz na poste vypise zlte listky a pohadze do schranok......ja som uz mesiac doma a ani raz nebola u mna, ze mam zasielku a to bol iba list, cize zobrat mohla, len jej je asi zatazko 7 schodov vyliezt hore.takze nahadze do schranok a ja, co som na PN bez vychadzok mozem bud riskovat, ze ma chyti kontrola, alebo sa dotesit z balicka, lebo pojde prec.........v piatok mi tak jeden odisiel naspat..............akoze parada
@aduskatt ja som už písala to isté okolo obeda, že vypíše si lístky popredu. Chápem to, keď je zásielka veľká alebo mimo rozsah služieb, ale keď si objednám detskú košieľku, ktorá dojde zabalená v obyčajnej obálke a má hádam iba 200g, tak prečo mi ju nedonesie a napíše, že adresát nezastihnutý? To ma vie naštvať...
ahojte baby, chcela by som sa poradiť ohľadom jedného problému s kupujúcim, predala som dotyčnej tričko a ona mi odpísala : No tričko dnes dorazilo je velmi pekne iba čo ma sklamalo je že ste nenapisali,že na tričku je dosť velka diera.Je to zrovna na patente na prednej strane.Tak neviem akože čo teraz ja som tričko nemala ani oblečene no som velmi sklamana.Ak sa neozvete podla toho napišem nie moc dobre hodnotenie Jana ....som z toho jelen a neviem ako mám postupovať pretože ja o žiadnej diere neviem, tričko som jej poslala ok, ešte nemám veľa skúseností s predávaním, no zaskočilo ma to a neviem ako sa teraz brániť (tričko mám i nafotené zpredu kde by mala byť tá diera, no ako kukám tak kukám nijakú nevidím)
@stojdulka nech pošle fotku, kde je tá dierka, aby to aj dokázala, buď ako inzerát alebo jej daj mail 😉 uvidíš, ak je čestná, okamžite to spraví, ak podvádza, začne ťa osočovať 😎
Ináč mne sa dnes tretí krát v krátkom čase stalo, ž emi niečo prišlo niečo poškodené a odpoveď, ja som nevedela, to nie je moje 😝 A kto to balil a posielal? Nemám slov ☹
@martinka17 v balení nemohol byť problém, išlo to listom a vložila som ho i do ig.vrecka, neviem čo si o tom mám myslieť, ale dakujem za radu, budem pýtať foto
@martinka17
No mne sa stalo nieco podobne, (MMB) chcela som kupit sanky, popis: v krasnom stave. Predavajuca mala len internetovu fotku, tak som ju prosila o realne foto a aby mi presnejsie napisala, co znamena ten *krasny stav", ci nie su nejake poskodenia. Dlho nic nechodilo, tak som jej pisala, co s tymi fotkami a ona ze ich poslala, ze asi zrejme neprisli a ze uz si ich aj vymazala 😕 , tak (moja chyba) som jej pisala, ze nevadi, nech posle nejaku archivnu, kde su napr. aj s ich dietatom, a tu aj poslala (ta kupodivu dosla).... Poslala som jej peniaze dopredu a ked balik dosiel, tak na sankach boli odrezane popruhy ktorymi sa dieta pripevni a chybala snurka s drzadlom 😠 . hned som to pofotila a pisala som jej, ze takto si teda krasny stav nepredstavujem 😖 . Odpisala s velkym prekvapenim, ze nevie ako je to mozne !!!! 😕 😕 😕 a ze teda kedze ich nechcem ani so zlavou tak jej ich teda mam poslat naspat .......No fakt neviem, kto ich balil a posielal, pretoze som si ista ze ona nie (jedine ze by to bolo potme 🙄 )....A peniaze mi vratila asi az po 10 dnoch 😒
Pre mna poucenie: ak uz od zaciatku nie je vsetko 100% (nechodia fotky, komuniakcia viazne , odpovede su nejednoznacne a pod. ) tak ani vysledok zrejme nebude na 100%
@poleva ahoj,včera mi kmnigvil poslala na môj účet 10,-EUR,vypočítala si rozdiel medzi sumou za stoličku 45,-E mínus 35,-E(ktorú údajne zaplatila kuriérovi) a výsledok je tých 10,-EUR ktorý mi poslala,že aby ona nebola škodná.ja som tým pádom prišla o 35,-EUR o ktoré obrala nechutným spôsobom moje tri deti,nech jej padnú na osoh.písala som jej aj adminovi na internú poštu a zatiaľ nič....
@viviennez sús sa obrátiť na kuriersku službu, ako to je, možno ti nejako pomôžu 😉
@viviennez
Tak to je poriadny podvod, v kazdom pripade ju bombarduj spravami, nie je mozne taketo obchodovanie !!! Dufam ze admin pomoze, a urcite to ries, nie tak ze nech jej padnu na osoh. nema si co odratavat, kedze o postovnom ta neinformovala dostatocne !!! Ty si svoju cast spnila, a tych 35 € pre kuriera to je vec ktoru ti mala dopredu oznamit, ci s tym suhlasis. Pretoze je jasne ze ak by si stym nesuhlasila, tak to ona ani neposiela!!!
nenechaj to tak!
@viviennez bomarduj admina to je je v poriadku co urobila... je to zlodejka..
nech by bola cena u kuriera akakolvek ona ti predsa napisala ze to bude 5 eur a zrazu je to o 30 viac... to je zlodejina najhrubsieho zrna....
dufam ze uz ma od teba negativne hodnotenie
U nas tiez funguje kurier, ktoremu sa plati za dopravu az ked tovar dorazi na miesto (cize dopravu plati kupujuci ), ale to je vzdy na konkretnej dohode medzi predavajucim a kupujucim . Predavali sme raz koberec a nam na ucet poslala kupujuca len sumu za koberec a postovne ona zaplatila kurierovi ked to k nej prislo. Ale pokial o niecom takom kupujuci nie je informovany, tak to je ina kava !
@viviennez
napis martinovi ..... @martinjasen, verim ze pomoze. To nenechaj len tak !!!!!
@petkave mne sa to s poštou stávalo pravidelne,že som bola doma a v schránke žltý lístok, potom zas behom na poštu... Už som sa vytočila a išla za vedúcou zmeny, no žiaľ pravda bola na strane poštárky, ona nie je povinná nosiť obálky vo veľkosti A4 aj keď je to doporučene a obálka je ľahučká, neberie to so sebou necháva to na pošte. Takže zákazník pošty, prečo by nebehal zakaždým doporučeným listom, otras....
@viviennez zmente je vase hodnotenie co ste jej dali a normalne tam napiste ze vas ako predavajuca okradla o 45 EUR a teraz nemate ani tovar a ani peniaze.
a samozrejme piste adminom....
@martinjasen by sa mal k tomu vyjadrit.... to ze vam vratila 10 Eur je na smiech... resp. ako jedna medzi oci... ved vy ste jej poslali 4O a 5 eur ako postovne ako vam povedala.... takze vas oklamala a okradla...
@kmnigvil

@nadhera aha, ty máš na mysli balíček poslaný obyčajne, tak si sa mala dohodnúť s poštárkou, že kľudne môže nechať u domovníka, že on ti poštu odovzdá, aby to nemusela nosiť hore dole.