icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mandragora22
Odpoveď bola odstránená
mandragora22
Odpoveď bola odstránená
stojdulka
18. apr 2012

@martinka17 ešte sa ťa povypytujem, zatiaľ sa pani neozvala, takže nepoznám jej reakciu ale vyhráža sa mi zlým hodnotením, môžem sa tomu nejako brániť, nerada by som si hned na začiatku pokaziť kredit 😉

viviennez
18. apr 2012

@koniarova ahoj,prosím porad mi ako našu komun.zverejniť?

janka2307
18. apr 2012

tiež sa Vám stalo že na poštách si účtujú poštovné ako sa im zachce??? už som sa tam s pani úradničkou za okienkom v BA aj pochytila aj keď nie som ten typ ktorý vyvoláva hádky ale nakoniec si priznala chybu...asi sú prepracované ☹

garzonka
18. apr 2012

@viviennez Ahoj, ako ste pokrocili ? ozyva sa predavajuca?

csina
18. apr 2012

tak ja už neviem.. som naivka.. ukecala ma predávajúsa s nickom masoreta, aby som si s ňou vymenila veci a tak som poslala balíček naozaj krásnych 3 kusov oblečenia v hodnote ďaleko vyššej, než som nakoniec vybrala vec z jej bazárika.. najprv sa vyhovorila, že má chorú dcérku, ale že pošle.. potom sa vyhovorila, že manžel zabudol a ju náhle hospitalizovali.. potom napísla sama od seba, že sa ospravedlňuje, a že už dnes posiela.. ubehlo už skoro 5 týždňov a nič nechodí... vymazala svoj celý inzertný album a nereaguje na moje správy.. tak som sa s vecami aj peniazmi rozlúčila.. tak bacha Renáta Šáray, Jánov dom, Horné Saliby nie je korektná kupujúca !!!!!!!! ☹ 😖

ivett1
18. apr 2012

@heni79 tak tento tvoj prístup sa mi páči ...že vďačná poštárke za kondičku 😀 😀 😀

koniarova
18. apr 2012

@viviennez Skopíruj vašu komunikáciu v inzeráte a pridaj to sem, do fóra. 😉

rora
18. apr 2012

@csina tak to by som dotycnu asi navstivila 🙄 toto by ma neskutocne vytocilo

irriss
18. apr 2012

@csina 😕 😕 😕 😕 😨 😨 😨 😨 ☹ ☹ ☹ ☹

asi bych vyuzila "rady" od @rora a to jeste nez "vychladnes" 😒

monulicka
18. apr 2012

cafte baby, prosim o radu: Kupila som od panej tricko ktore mi vsak prislo v inej velkosti ako bolo uvedene, takze ho idem vratit naspat....na MK plati, ze mam narok na vratenie plnej sumy + 2x postovne, je tak? A plati to aj na inom bazare (MMB)? A ja ho najprv mam poslat az potom mi pride suma ci jak..? Toto sa mi stalo 1x tak neviem ako mam postupovat 😕 ...diik

garzonka
18. apr 2012

@monulicka kontaktuj predavajucu, napis, ze tricko je inej velkosti a teda nevyhovuje a ze to posles spat. Mala by ti vratit sumu ktoru si jej previedla (to bolo za tricko a postovne k tebe) + postovne , ked jej to budes vracat. Tovar s aobecne vracia najprv a potom predavajuca prevedie peniaze, ale je to na vzajomnej dohode medzi vami

stanislavao
18. apr 2012

@monulicka najprv sa s predavajucou dohodnite mailom. vacsinou je potrebne vratit tovar a nasledne vam vrati peniaze a mala by vam vratit aj vase postovne, co jej ho poslete naspat, kedze chtybu spravila ona.

garzonka
18. apr 2012

@monulicka a nie je dolezite ci je to MK alebo MMB alebo XYZ-bazar....plati, ze ak predavajuca uvedie nepravdive info, zavadza, takze tovar berie spat a vrati aj peniazky so spatnym postovnym

nadhera
18. apr 2012

@janka2307 2x sa mi stalo na nasej poste, ze pri podavani balicka poviem 2.trieda a odvazi,polepi a pyta ako za prvu triedu. Vravim, chcela som 2hu triedu. Jaaaj,prepacte, viete ja uz automaticky ...A nie je to jedno? Vravim,ze nie je 😠 😠 😠 Stale ta ista zenska... Tento tyzden opat na poste "ona" pridem ku okienku a zvrieskla som 2ha trieda a polozila 1,2€ na pult. Mozno si aj myslela,ze som vadna 😀 😀 😀

ivett1
18. apr 2012

@nadhera 😀 😀 😀

ivett1
18. apr 2012

@viviennez už som ti písala príspevok aj v tvojej otázke...a ak chceš zistiť adresu, stačí sa predsa spýtať niekoho v dedine...(veď poznáš celé jej meno, alebo nie?...) nenechaj to tak...je dosť peniažkov...
a komunikáciu skopíruješ jednoducho...klikni si na inzerát so stoličkou (aj keby bol už zmazaný predajcom, tak stále ho máš v zložke "moje nákupy"...) a klasicky skopíruj (myšou, alebo cez ctrl+C) a potom vlož sem (pre nás 😉 ) a pre martina do IP (tá obáločka hore...)...

poleva
18. apr 2012

@viviennez mna tak napadlo,nebol ten kurier jej muž?? akože sa hral na kuriera?
ved ani 35 eur nebolo v cenníku ako vravíš

garzonka
18. apr 2012

@kmnigvil Pani Veronika, prosím vyjadrite sa k tomu. Dlzite okrem vratenia CELEJ sumy aj vysvetlenie ohladom "kuriera" a 35 € naviac pri doruceni !!!!!

localoca
18. apr 2012

baby potrebujem radu,uz som sem pisala ohladom toho,co jedna maminka si kupila odomna balerinky,n sama si ziadala obycajnou postou,posielala som to 10.04.2012,este jej to nedoslo,no teraz chce moju adresu,a ze kolko som platila na poste,v zivote som o tom nepocula ze podla ceny a adresy najdu balik,som povinna jej dat moju adresu?

zirka
18. apr 2012

nie, nie si.

mery.maja
18. apr 2012

ahojte idem sa aj ja spytat ,objednala som si od jendej pani tricko....nakolko nesedeli vobec rozmery a to o celych 7 cm v sirke-co je dost....pozadujem vratenie penazi ,pani to prijala .cena tricka bola 5eur....dohodli sme sa ci by mi ho nedala za 5 uz aj s postou-suhlasila,teraz ked ho idem vracat mala by mi vratit 5 alebo 5,60eura??nakolko budem teraz postovne platit?ja viem natahovat o 0,60cenotov 😒 ale chcem sa nati spytat zeby nahodou aj do buducnosti by som vedela....urcite ste to tu uz asi preberali ale priznam sa nechce sa mi to hladat....lebo pani teraz zaráza ze si pytam aj postovne nakolko ona mi ho neuctovala.dakujem

garzonka
18. apr 2012

@localoca
nepoznam postu, kde by si dali namahu vyhladavat obycajne zaslanu zasielku... Nie je tvojou pvinnostou davat tvoju adresu (pokial si to sama neuviedla na balicek). ja by som zrejme adresu nedavala, vsak ona sama pytala obycajne takze teraz co? Este by som aj tak pockala, vsak to je "len" tyzden....mozno este pride

nadhera
18. apr 2012

@localoca ked to bolo poslane obycajne , tak to nevypatra ani Hercule Poirot a to uz je niekto 😉 chcela obycajne? ma. nedoslo? smola. aj ja riskujem pri malych sumach....
Spominala som,ze ja pri obyc.zasielkach si to fotim,ako balim,ked je to zbalene a pytam na poste doklad o zaplateni. neda sa dokazat dokopy nic, ale aspon nieco mam ako dokaz,ze to bolo zbalene a odoslane.

kvojtanikova
18. apr 2012

@heni79 heeehe toto aj mna najviac vytacalo, a ked som to na poste povedala, hadaj co sa stalo? Dalej mi nechava veselo v schranke zlty listok, akurat nezaskrtne "adresat nezastinhuty" ale napise "VELKY KUS" 😠 😠 😠 aj ked je to obycajna obalka 🙂 Ale to len ked ma sluzbu jedna postarka, druha mi pekne nosi az domov, musim ju pochvalit.

larmimi
18. apr 2012

@localoca ja som si teda nikdy nedala poslat obycajne, ale raz mi jedna pani robila cenu, brala som toho viac tak ze vratane posty a samozrejme to poslala obycajne (ja som o tom vedela, tak som to riskla ) 😅 ale bol to jej napad, uz to je hadam mesiac aj nieco stale to neprislo, tak sme sa dohodli ze to dame napoly...ona mi spat poslala polovicku sumy...no keby to bol MOJ navrh ze obycajne, nic spat by som neziadala...

stanislavao
18. apr 2012

@mery.maja jasne, ze aj vase postovne. ved ona vas oklamala v rozmeroch a kvoli jej chybe nebudete predsa vy stratova.

localoca
18. apr 2012

@garzonka ved to ze mne to pripada byt cudné ze moju adresu jej mam napisat a ze kolko som platila za zasielku,teraz som volala na postu do bystrice a ze sa to neda zistit podla adresy a vonkoncom nie cez sumu ktorá bola zaplatená za zasielku,ze treba cakat
@nadhera no ona to chcela obycajne,tak ja ked kupujem stale len doporucenu postu si zvolim,radsej zaplatim viac ako potom mat stresy ci pride alebo nie

stanislavao
18. apr 2012

@janka2307 ja ked som u nas na poste, tak je vsetko ok, ale ked som isla na postu ked som bola u sestry, tak ma oklamala. a to ma ta pani pozna, lebo to som bola v rodnej dedine, ale aj tak ma osmekla asi o 60 centov, co som si veeelmi neskoro uvedomila. to bolo este v case, ked to nerobili cez pc. teraz uz vidim, kolko jej odvazi. a uz neposielam nikde inde na poste, len u nas, kde ma uz poznaju a nastastie ma neklamu. ale keby ma oklamali, tak to by bolo istotne prvy i posledny krat v zivote, lebo ja by som ich nahlasila aj na riaditelstvo.