icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

gali
19. aug 2011

@sofokleska tak hod kratku veticku s linkom do fotoblogu, takto sa o tejto teme aspon dozvedia viacere maminy, ja som sa tiez len nahodou... a mozno este nejaka ma s tym nejake zle skusenosti a aspon sa tie "spolahlive" predavajuce odhalia... 😠 a nemas za co aj nabuduce 😉
@dominika1988 potom mi povedz, ze naco riesia podacie listky, ked ich zahodia? Nech sa na mna nikto nehneva, ale to nespravia ani deti na ZS, pokial im je to riadne vysvetlene, ze ako to vlastne funguje 😉

dominika1988
19. aug 2011

@gali ale ona to poslala obycajne a ked som si vypytala podacie cislo, tak zahlasila, ze ho zahodila...sa zo mna snazila spravit blbu, chapes, ona ziadny podaci listok ani nemala

mishaelka
19. aug 2011

dievcata ja som tiez kupila od jednej maminky kocik vraj v super stave pytala som sa na kazducky detail no ta pani ma skraedo oklamala !!! fuj, ze jej nieje hanba 😠 a ked som jej napisala mierne zle hodnotenie este mi vypisovala sms a mail + mi dala neg. hodnotenie o tom aka som ja neseriozna !!! tak som jej napisala znova do hodnotenia presne o ktoru vec sa jedna a ake ma poskodenia 🙂 samozrejme po precitani si vymazala vsetke inzercie 😀 a cez mail mi spomenula, ze som jej znicila stranku

sofokleska
19. aug 2011

@dominika1988 aj ja si ich stale odkladam,dokym kupujuca nenapiše že jej prišiel baliček...až potom ich likvidujem...

gali
19. aug 2011

@dominika1988 vsak chapem, ze logika nepusti, ked si uz dam tu "namahu", ze vypisem podaci, vsak cenu si zaplati dotycna mamina, tak si ho necham, nie? Ja chodim na postu len s mojou malou, lebo ju nemam kde nechat a zvlada to vypisanie v pohode, obcas mi teta za okienkom da viac listkov, aby som si doma v klude vypisala 😅 😀

dominika1988
19. aug 2011

@gali no ved prave, ale tak ked niekto nutne potrebuje tych par centov, tak co, pomyslim si svoje, napisem jej negatko a skoncila som 🙂

benkovamartina
19. aug 2011

Mám zlú skúsenosť s menom Jana Godlová, Jarovnice 456, SABINOV
telefonicky sme sa dohodli, poslala som jej balík, nechcela ho prevziať. Išlo o 6 ks rifiel za 20 euro, staršia pani chcela pre vnučku. Z ponúkaných že chcela len 3 ks a nie 6 ks. Poštovné ma stálo 3,30 a to som zaplatila za nu, že zlava. Nakoniec to prevzala ale boli to nervy, ved poštovné by som platila dva krát.
A ked niečo chcela nevolala, len prezvánala až som jej ja zavolala.

sisaha
19. aug 2011

@mishaelka napis adminom aby ti to neg.hodnotenie zmazali. V podmienkach je zakazane pisat negatka ako odplatu

abbey1
19. aug 2011

Odporúčam neregistrovanú: Petra Majcherová.Pohodová komunikácia,peniažky hneď previedla.

danielaj
20. aug 2011

@misicka2207 normálne som onemela od úžasu 😕 hanbila by som sa takto sa s niekým bavi´t, že sa nehanbí, má už dos´t rokov na to, aby sa vyjadrovala aspoň trocha slušne 😠 presne tak, nedostatok sebavedomia a takto si ho potrebuje zvyšovať 😲 nemám slov, kašli na ňu, 12 strán tvojich pozitívnych hodnotení, 😉 svedčí o niečom inom, ako si dotyčná myslí

babidana
21. aug 2011

Objednala jsem si zde u prodejce "Ouhara" postýlku, peníze jsem poslala před 10ti dny. Paní se nejdříve vymlouvala na banku, když jsem přitvrdila, tak přestala komunikovat. Měla u svého inzerátu 6 zájemců, tak jestli všichni poslali 500 Kč...Pokud se to někomu stalo, tak bych byla ráda, kdyby se ozval.

nibiru
21. aug 2011

@misicka2207 preboha to co je neuveritelne?a ako si jej to poslala naspat?

misicka2207
21. aug 2011

@nibiru nie ona su kupila odo mna podprsenku ale napisala mi ze jej nesadla ze mi ju poslala spat poslala mi ju na dobierku ja som ju prevzala ale jej neprisli peniaze a takto sa mi stale vyhraza pritom ja som ju prevzala hned na druhy den takze asi pochybila posta

nibiru
21. aug 2011

@misicka2207 panicke napis ze ak vie sedet za internetom nech si zdvihne svoj zadok a ide na postu si to reklamovat pre teba to haslo ty si si povinnot splnila.normalne by som ju ignorovala!ocividne by chcela peniaze 2xa pouziva na to vyhrazky,psychicke terorizovanie a vydieranie.

misicka2207
21. aug 2011

@nibiru presne tak aj som uvazovala ze poslem trestne oznamenie ale mam dost svojich problemov aby som sa natahovala s nejakou pani uz som sa jej neozvala a ani ma to nebude trapit ked sa mi ozve...

wera.g
21. aug 2011

@misicka2207 ťa obdivujem, že si vzala podprsenku späť preto, že jej nesadla - veď ani cez net z obchodu by nemohla poslať späť spodné prádlo - už z hygienických dôvodov.. Ale každopádne ty si si splnila čo si mala, ešte si aj ochotná bola, nech sa ide na poštu pýtať a zisťovať. Držím ti palce 😉

misicka2207
21. aug 2011

@wera.g ja som ani nevidela len tato to preevzal lebo toho bolo viac na dobierku a az ked soom prisla ku nam k rodicom tak sa divam ze podprsenka vies inak som nevedela a ta baba mi pisala na meil ze ta podprsenka je zasednuta spinava a ze som spradlava podvodnicka a ze preco predavam take veci popdrsenku mam inac aj v albumiku predavam ju kukni ona je uplne nova nenosena len nie je na nej ten stitok taka biela ale je satenova

wera.g
21. aug 2011

@misicka2207 teda ťa ešte pekne oklamala, a poslala ti to bez toho aby ste sa na tom dohodli.. a ešte teraz ťa bude obviňovať, že nemá peniaze? veď keď je niečo na dobierku, tak ti to bez zaplatenia nedajú, tak ako by si sa k nej dostala... to je strašné s takými ľuďmi, fakt des ! 😠

misicka2207
21. aug 2011

@wera.g ale ona mi napisala ze som sa spojila s postarkou a okradli sme ju ze to tak na dedinach chodi

wera.g
21. aug 2011

@misicka2207 panebože, áno pani poštárka príde kvôli jednej podprsenke za pár eur o prácu, jasné, a takisto aj ty s viac než 100 hodnoteniami si budeš kaziť meno, tetuška asi moc pozerá televízor a sa veľmi nudí, že takéto kraviny dokáže vymýšľať... ani by som ju už byť tebou neriešila, ty si to zaplatila, potvrdenie predpodkladám máš a viac už si spraviť nemohla.. držím päste, aby si už (a vlastne všetký podstivé predávajúce) nestretla takéto nespoľahlivé kupujúce.. 😉

misicka2207
21. aug 2011

@wera.g dakujem ti velmi pekne 🙂

wera.g
21. aug 2011

@misicka2207 vôbec nemáš za čo, až sa mi rozum pozastavuje, keď čítam ako dokážu niektorí ľudia klamať, vymýšľať si a podvádzať.. 😕 🙂

misicka2207
21. aug 2011

@wera.g ved to aj ja nechapem takych ludi,,, v zivote som nikoho neklamala mne je to blbe len ked meskam s balickom a neposlem ho hned na druhy den

andilka
21. aug 2011

@pajinka23 ahoj, a nemohli to byt veci zo sekaca? tie nejdu niekedy vobec vyprat, clovek to perie a perie a ten zapach je tam stale 🙂

wera.g
21. aug 2011

@misicka2207 presne ako píšeš, minule sa mi stalo, že keď mi peniažky prišli na účet pošta už mala zatvorené a už som sa blbo cítila, že balíček pošlem až nasledujúci deň - ale to som hneď aj písala kupujúcej a ospravedlnila sa, aby vedela, čo je s jej balíčkom 😅

pajinka23
22. aug 2011

@andilka ja neviem ale asi nie☹ja tiez zavse chodim do sekaca ale to sa mi vzdy podari vyprat🙂ale tie veci od tej maminy co mi ich predala su uz v kosi🙂to sa nedalo dychat ten smrad 😀 😀

andika10
22. aug 2011

neviem či to píšem na dobrú stránku, ale chcela by som dať dobré hodnotenie neregistrovanej zuzana.helmesova@gmail.com - zuzana helmešova, super sa s ňou spolupradcovalo

babidana
22. aug 2011

VYZÝVÁM VŠECHNY, KTEŘÍ POSLALI PENÍZE A NEDOSTALI ZBOŽÍ/KONKRÉTNĚ POSTÝLKA/, ABY SE OZVALI NA E-MAIL DANY.RO@SEZNAM.CZ

krasnulka
Odpoveď bola odstránená
babidana
22. aug 2011

ZAPOMĚLA JSEM NAPSAT, ŽE NEDODANÁ POSTÝLKA BYLA OD PRODEJCE OUHARA