Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ja som posielala včera na FB správu ale odozva nulová... 😠 rozmýšľam..či nie je možné definovať to z právneho hľadiska ako podvod.. ide o to, či skutková podstata je v tomto prípade naplnená.. ak to masoreta alebo ako som ešte počula mufinka urobila niekoľkým ľuďom, tak hoci ide len o pár eur.. normálka zvažujem, že podám trestné oznámenie.. veď ľudia sa naťahujú často pre prkotiny a tu ide najmä o princíp.. veď o krádež ide aj vtedy ak ukradneš gombík, tak prečo nie podvod, keď pod prísľubom výmeny alebo úhrady za tovar láka od dôverčivých tovar, či peniaze... blbosť???? 😅
pozor na @baby1989 oskubala me o 1000 kc a nejsem jedina!!!!bohuzel i svine jsou mezi nami
ty kks zeny ja sa zblazdnim fakt,uz som pisala o tych balerinkach,pani stale trva na tom aby som jej dala moju adresu,ze to ona bude riesit cez ich postu,ako ja dnes pojdem na postu a vypytam si potvrdenie ze s obycajnou zasielkou sa neda robit nic,len cakat ci dojde alebo nie,a hlevne nema co riesit adresat to ked tak len odosielatal,ja dne zosedivem prisaham vacku,aspon dnes nech mam pokoj,kym mam narodky....
@loulou Ahoj, mne sa stalo nieco podobne, ale na BB. Pani si vypytala postovne 1,7e, tak som si bola ista, ze posiela doporucene. Ked mi balicek nechodil, tak som pani napisala, nech to ide reklamovat a az potom napisala, ze to poslala obycajne a doklad nema. Mne dotycna neposlala peniaze a ani sa neospravedlnila, dala som jej negatko a tym to pre nu skoncilo ☹ . Aj taky predavajuci sa bohuzial najdu.
@localoca Vsetko najlepsie k narodeninam. Natrafili ste predne na taku psychopatku, ako uz asi 3x ja. Ona nechape, ze nema co riesit na poste? Vobec Vam nezavidim, lebo viem, co prezivate a ake nervy z nej musite mat. Aj tak prijemny den.
@stanislavao dakujem Vam velmi krasne,som jej napisala ze dnes pojdem na tu postu kde som to podavala,ale ze jej mama robi na poste a ona to vie zistit,ze existuje niaké tlacivo na reklamaciu,ale ze tam treba napisat moju adresu,atd,no vravim komiec,idem ja na postu a spytam sa vsetko od a po z
@csina Ahoj, ja som pred cca 1,5 rokom kupila na MMA synovi detsku gitaru, spolu s postovnym bola cena 8,3e. Pan mal pozitivne hodnotenia, hned po aukcii ma kontaktoval a hned som previedla peniaze. Ked mi dlho nic nechodilo, isla som mu napisat a uz mal pozastaveny ucet a pribudlo mu tam niekolko negativnych hodnoteni. Kontaktovala ma jedna mamina, ze poda nanho trestne oznamenie, vsetci, co smemu zaplatili sme jej poslali doklad a doteraz sa nic nedeje ☹ . Brat sa tiez nechal nachytat, vymienal hry v hodnote 150 eur za notebook a on hry poslal a jemu neprislo nic. Ked sa vyhrazal, ze poda trestne oznamenie, dotycny mu neposlal notebook, ako boli dohodnuty, ale naspat hry a namiesto 10 ako mu poslal brat, len 7. Keby nebyval az v Bardejove, tak brat za nim vycestuje a asi ho prizabije 😒 . Uz som si zvykla, ze nie vsetci ludia su poctivy, taka je doba. ☹
@csina ja som sa tiez takto opinkala na mmb, objednavky nextu a nic mi nedoslo, podala som aj trestne, spojili sme sa s mamickami su to 2 roky a nic
2x ma policajti pozvali raz spisat zapisnicu, a raz mi len oznamili ze v tom konaju a viac nic ked som tam parkrat volala tak ze nic nove potom som to vzdala
baby ako mám riešiť toto poslala som milej pani peniaze na účet za tenisky, som spokojná ale ona mi to znova poslala na dobierku, čakala som ešte inú dobierku tak som to prevzala tak som miesto 30 eur zaplatila 60 eur. Milej pani som napísala. 😖
@csina ahoj, aj ja som si to zisťovala... kedy ide o podvod, alebo neoprávnené obohatenie- ale je to limitované výškou škody ("malá škoda" - 266 eur, alebo násobky-to je už "veľká škoda"...)...takže by si to mohla riešiť nie v trestno-právnom konaní, ale možno v občiansko-právnom konaní...(ale keď je to na dlhé lakte, aby si človek všetko riešil sám...ešte aj "detektíva"...na porazenie... 😖 )...neviem, či sa to oplatí, aj kvôli poplatkom a hlavne kvôli tomu času...
ako by ste to riešili. Robila som výmenu, síce som poslala len 3 veci, ale spolu za 33€ a poštovné bolo 3,50. Prišli m i tiež 3 veci, nosené rifle v 100% stave majú zošľapané spodky a ošúchané vrecká, skôr na donosenie. Druhé nenosené rifle sú plátané a tepláky v 100% stave sú jedna súvislá žmolka. Pribalila mi tričko na doplatenie, pre mňa handra na utieranie podlahy, lebo jej tovar bol lacnejší o 3€. Nemám chuť si nechať poslať náhradný tovar, ako by ste postupovali? Smiem pýtať napr. polovicu sumy? Alebo vrátenie vecí? Som zúfalá, tá baba má viac ako 80 pozitívne hodnotenie 😢
@martinka17 určite by som si pýtala aspoň polovicu peňazí.pre teba sú to nenositelné veci
@martinka17 no pekne 🙄 🙄
@dankadina nuž, pokiaľ aktualizovala inzeráty a tebe neodpovedá, tak mi to smrdí pekným podvodom... Ja by som ju bombardovala správami, skús ešte zopár, alebo ešte lepšie, rovno IP... lebo mne sa napr. teraz stalo, že som mala záujemkyňu, odpísala som jej, no potom žiadna správa nechodila, tak som to brala ako nezáujem... dnes mi zase písala a pri čítaní dnešnej správy som zistila, že mi písala aj 14. 4., pričom mne žiadna nová správa nesvietila 😠
@nelinka0401 skúsim jej napísať, toto sa mi už dávno nestalo, a teraz asi tak tretí krát po sebe 😖
@piacere dík
@martinka17 pre toto ja výmenu radšej nechcem.nehovorím,že všetky sú také ale bála by som sa niečo poslať a potom čakať,či aj druhá strana niečo pošle. 😒
@martinka17 určite by som žiadala späť vymeniť tovar, poštovné asi nedostaneš,ale aspoň svoje veci
Na Modrém koníkovi jsem si něco koupila poprvé a jsem velmi nespokojená.. Koupila jsem si těhu tričko, které je děravé kolem švů - na bokách, ramenou, podpaždí. Je tak na vyhození. Prodávající jsem napsala, poslala fotky, ale uráži mě, mám počítat s tím, že jde o použitou věc . Toto mi napsala Tričko jste koupila používané, pardon, že jsem si nevšimla pididírek a jestli se vám nelíbí, tak s ním vytřete třeba zem, aby vám bylo k užitku. Petra
No nebylo drahé, ale mrzí mě to. Škoda, že Modrý koník nemá nějaký systém hodnocení prodejců, jako je to jinde.
Šlo o prodejkyni kafecko
Tato maminka je nespolehlivá a ještě sprostá. Určitě bych ji nikomu nedoporučila.

@garzonka presne tak 🙂... @scarletrose neviem ci sa vam to oplati sa natahovat a hlavne spinit za par €€€€ 😒