icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bubinko83
21. apr 2012

@stanislavao a ešte druha vec je že mam doklad o poslani balika a aj vypis z banky že som jej peniaze poslala lebo nebola spokojna. Takže podla je to podvod.

sisaha
21. apr 2012

@jonas17 pridaj sem jej nick, napis jej negativne hodnotenie s tym, ze zavadzala a tovar nechce vratit späť a kontaktuj admina.

adri266
21. apr 2012

@jonas17 Urcite vsetko tu postu zasli administratorovi. Aj mne sa to uz stalo, islo o botasky, stali 3 E, nafotene boli tak, ze okopanie nebolo vidno, a ked som ich dostala a ohradila sa, napisala mi to iste, co aj Tebe. Ze co som cakala za taku cenu :(. Topanky som ja nevratila, lebo som ich aj tak chcela vyuzit len do skolky, ale ide tu o princip. Ak ponukam poskodeny tovar, MUSIM to dat do inzeratu, ved kazdy tu chce kupit za dobru cenu nositelnu vec, nie?

jonas17
21. apr 2012

@adri266 ved toto.od štvrtku večer, ked mi napísala, že mi peniaze nevráti, ozvala sa až teraz.vraj nebola na nete. možno. ja ked mám taký problém, tak sedím na nete, kým to nedám do poriadku, ja kvôli tomu nemôžem teraz ani spať, nie pre peniaze, ale nemám rada také konflikty, ved na čo je toto dobre.napísala mi 3 vety. že sa jej nepáči moje "slušné" správanie a mi napíše , ako sa rozhodla a mám jej poslať svoj účet...kokos, to ked sa ohradíš, už máš neslušné správanie? ja môžem svoju komunikáciu vyvesiť na hlavnú stránku MK, nemám sa za čo hanbiť...ale dobre..ja kašlem na tých 8e, mne ide tiež o princíp...ved sa stane, že si niečo nevšimneš, ked to predávaš, a niekto si možno fakt chyby vymyslí, ale okopanie špíc sa vymyslieť nedá.ja som teraz predala vetrovku za 3e s pokazeným zipsom, vlastne fungoval, len sa rozťahoval..ale tak uviedla som to pod inzerát, a toto sa dá opraviť, ale špice? tak čakám, ako sa rozhodla...

tobeha
21. apr 2012

😉 ja som si doteraz myslela,že to je asi v cene poštovného,ale asi nie,tak to musím napraviť-napr.dezertík....ale raz sa mi stalo,že balíček ,ktorý mi mal dôjsť-asi 1500g,skoro ráno priviezlo pošt.auto balíčky z novinami -máme v činžiaku obchod,tak tam to našej počtárke ráno okolo pol6 nechal a bol tam aj tan môj balíček ,to je asi na dohode..... 😕

denotka
21. apr 2012

NEODPORÚČAM - - - EMULIENKA48792 - Andrea Vašková, Prešov - tu na koníkovi má len nick, žiadne meno, mesto - ešte že som sa k nej dopátrala, hneď mi mohla byť tá utajená registrácia podozrivá
26.3. som zaplatila 8,10 za botasky - najskôr tvrdila, že asi neprišli kvôli Veľkej noci, potom že či som jej poslala dobrú adresu, potom že sa jej to vrátilo nazad a že to pošle znova. Na žiadosť nech pošle číslo doporučenky nereagovala. Minulý týždeň ich sľúbila opať poslať v pondelok - ja ako sprostá vyzerám poštárku... a botasky nechodia a nechodia. V stredu som jej písala, nech si ich nechá a vráti mi peniaze okamžite a že kontaktujem admina, tak zrazu boli topánky odoslané. A vraj mi už aj prišli, alebo som ich neprebrala, a že má pocit že boli odoslané do Košíc!? Poslala mi dnes ráno číslo doporučenky (aj to asi kvôli vyhrážkam s adminom), ak sú to tie moje botasky, tak ich hnusoba hnusná klamárska poslala len včera!!! Som zvedavá, či sú fakt nenosené, neokopané, ako nové - ako tvrdí v inzeráte. Už sa mi tie topánky zhnusili...

pipka
21. apr 2012

@denotka dobre ze si jej konecne to hodnotenie napisala 😉 takto aspon budu ostatne mamicky a nakupujuce varovane, ze nie je az taka uzasna ako ma v tych prvych dvoch hodnoteniach 😒 aj to mam niekedy pocit, ze taketo zeny len poprosia nejake kamosky , aby im tam napisali pozitivne hodnotenia...aby ine naleteli.. 🙄 🙄 🙄

nechcem krivdit, sak kiez by ti tie botasky poslala, ale vidis, ze uz nie si prva, co takto u tejto predavajucej dosla o peniaze a ani tovar ani peniaze... 😠 🙄

denotka
22. apr 2012

@pipka
napisala som preto, ze predsa len ma zavadza a klame, a ak ich poslala, tak len napriek tomu bu bu bu, a to uz so slusnostou a cestnostou nema nic spolocne. a kedze som nebola jedina, tak som napisala, aby neoklamala aj dalsie.
mne minuly tyzdne prislo na ucet 2,80€ - neviem za co, nic som nikomu v takej sume nemala poslat, tak som ich vratila na druhy den na ucet odosielatela - asi sa odosielatel pomylil, nemala by som svedomie mat cudzie svedomie za nic

zanika1983
22. apr 2012

@denotka potom daj vediet v akom stave prisli, ked ich nakoniec poslala.

nikolca
22. apr 2012

@denotka no to som veru aj ja zvedava v akom stave pridu a či vôbec k tebe aj dorazia 😒

denotka
22. apr 2012

@zanika1983
@nikolca
už som aj rozmýšľala, že ich nepreberiem, ak vôbec prídu... ale naťahovať sa s takou osobou, že ich nezoberiem ak ich fakt poslala, a nech mi pošle peniaze nazad... aj tak som ich chcela pre syna na behanie po vonku, on ich za pol roka rozbije 🙂

romy31
22. apr 2012

tak pridávam aj ja svoju prvú negatívnu skúsenosť so XASA - NEODPORÚČAM...pani mi opakovane tvrdila, že tovar zaplatila, asi čakala, že pošlem skôr ako mi nabehnú peniaze, no nikdy neprišli a pani ďalej nekomunikuje 😠

nikuska27bb
22. apr 2012

Ahojky,neviete my niekto napísat,za kolko dní zviknu príst peniažky ked sa posielaju šekom na adresu.Ešte nemám skusenost s takouto platbou,tak aby som vedela,kedy by som ich asi mala čakat.Pani by peniažky mala posielat zajtra.Dakujem pekne za odpoved.

31majka12
22. apr 2012

@nikuska27bb ahoj mne peniazky prisli do 5 pracovnych dni...

mery.maja
22. apr 2012

@nikuska27bb no sekom to niekedy trva aj 5 -6 prac.dní 😒

nikuska27bb
22. apr 2012

@31majka12 Dakujem

nikuska27bb
22. apr 2012

@mery.maja Dakujem

benne
22. apr 2012

@nikuska27bb mne chodia na tretí den, a je to jedno či na účet alebo na adresu

nikuska27bb
22. apr 2012

@benne Dakujem

mmacca
22. apr 2012

Ak mi kupujúca tvrdí, že poslala peniaze, ale že sa jej platba vrátila a dala správne číslo účtu - môže sa také niečo stať, stretli ste sa s tým? Účet aktívne využívame.

martinka17
22. apr 2012

@mmacca a dala správny kód banky?

mmacca
22. apr 2012

To neviem, písala som jej, nech si to skontroluje a skúsi znova, ale viac sa neozvala. Už som to neriešila, lebo išlo o smiešnu sumu, ale zaujíma ma to do budúcnosti, či je niečo také možné, alebo to bola iba výhovorka.

martinka17
22. apr 2012

@mmacca mne sa pár krát podarilo zle zadať kód banky, preto ma to napadlo. Vtedy sa peniaze vrátia, každá banka ma iný kľúč na čísla účtov. A minule predávajúca dala nesprávne číslo, tiež sa mi vrátilo, lebo vynechala jedno číslo 😉 A možno proste klamala, čo mi príde najviac pravdepodobné, keďže sa neozvala 😉

mmacca
22. apr 2012

@martinka17 Mala kopu času sa ozvať, tak ju zmažem, nech mi to tam nesvieti. V posledom čase iba rozdávam číslo účtu a nič.

nadhera
22. apr 2012

@denotka s pristupom, ako ma mamina posielajuca ti botasky - zazrak v balicku necakaj. ☹

martinka17
22. apr 2012

@mmacca jj, to poznám, veľa ľudí nevie komunikovať, čo je riadne smutné 😖

ustrachana
22. apr 2012

to som este nezazila, predavala som balerinky, napisala som velkost aj vnutornu dlzku a balerinky som jej poslala, dnes mi napise ze su jej male a mam jej poslat peniaze, toto uz co je ☹((
uz sa tesim ako sa s nou budem dotahovat ☹

stanislavao
22. apr 2012

@mmacca mne sa raz stalo, ze mi banka-internet banking v mbank nechcel zobrat cislo uctu. a potom som zistila, ze mi ho zadala bez prvej nuly. niektora banka to vezme, niektora nie ked chyba prva cislica, cize mohlo sa jej to vratit, ak nezadala uplne cislo uctu, ak mate prvu cislicu 0. ale inak by sa to nemalo stat.

mmacca
22. apr 2012

@stanislavao Nulu nemáme.

stanislavao
22. apr 2012

@nikuska27bb ked Vam ich posle v pondelok, tak vo stvrotk-piatok by ste ich mohli dosta. ked si ich date poslat na ucet, tak to trva 2-3 dni - je to kratsie. na adresu to trva o ten cca 1 den dlhsie.

nikuska27bb
22. apr 2012

@stanislavao Dakujem,bude ich posielat na adresu,tak uvidíme.