Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@irriss s tými konkrétnymi máš pravdu 😝 ale dieťa potrebuje predsa viac topánok, ako jedne na 5 mesiacov, nie? potom tie jedne vyzerajú asi takto...preto som predpokladala, že topániy nosené 3 tri týždne sa nedajú znosiť...moja by tak neničila sandále ani po roku, na odráždalo jej dám tenisky.. 😉 a stále si myslím, že topánky, na ktorých nosenie nevidno, neškodia 😉 a nezlobím se, neboj, je to diskusia 😉
@jonas17
se mi ulevilo 😉 😉
ze se nezlobis..
tak ja napsala jedny topanky za 5 mesicu, protoze jsem si myslela, ze jde o ekonomickou soucast..je tu hodne maminek, co maji deti jen jedny boty 😉
Jinak o tom zniceni bot 😀 😀 😀 Moje starsi dcera, znici boty do tydne 😒 😒 😒
Jinak ja si na boty potrpim, moje devcata take, maji kazda tak 7 paru na sezonu 😉
Doma mi lezi neco jako 100 paru bot a je mi to lito vyhodit..☹
"kámoška " mi dala hodnotenie: "velky pozor na tuto nakupujucu, dokaze neskutocne veci ked jej nieco nevyhovuje... NIKDY VIAC! emoticon emoticon "
vlastne, čo sa dalo od nej čakať...
@jonas17 si to daj odstranit adminmi, nech si precitaju vasu diskusiu a povodne foto @vixi je nanajvys trapna a neseriozna. ja si myslim, ze fotky, ktore dala pri zverejneni toho inzeratu, ktore sme videli aj my, ked si mala o tie sandalky zaujem, boli este z casu, ked este neboli tak znosene. ja by som to nazvala manipulaciou, ze si tu na bazar hodim fotky veci, ktorych aktualny stav je naozaj uplne odlisny. 🙄
za 3 tyzdne sa topanka znosit neda, akurat tak okopat, pokial teda dieta necapta, nema nejaky hendikep ale riadne chodi.
@jonas17 pekne..pošli vašu konverzáciu adminovi aj s fotkami,hodnotenie ti vymažú
@jonas17 suhlasim so zajaciq - napis adminovi, aby ti negatko zmazal, nepatri ti.
@vixi som rada, ze si si vstupila do svedomia a peniaze vratis. Tvoje sandale su totiz naozaj vhodne do koša, pripadne na nejaku charitu. Co sa tyka balneho. Ak nekupujes specialne krabice kvoli zasielaniu, tak pytat si balne je trapne. Ja na zasielanie pouzivam krabice z drogerie, alebo z umeleho mlieka. A ze pouzijem na to kusok špagatu a lepiacej pasky z vlastnych penazi? Ved je to bazar..., mas byt rada, ze este niekto o tvoje veci ma zaujem.
@petkave ja som uz dva krat zle odhadla vahu a platila som o 40 centov viac. No a co? hlavne, ze kupujuca bola spokojna...
obalky nekupujem, obcas vyuzijem baliaci papier z vianoc, vacsinou na krabicu nalepim iba obyc. biely papier A4, ktory noznicami upravim do pozadovanej velkosti, zalepim a previazem. 😉
@nelinka0401 ani nemusi, staci napisat adminovi, ze bolo napisane z pomsty - cas odplaty vidiet a bez problemov ho zmaze.
mne sa tiež stalo že som zaplatila pani, poštovné 2eur a pani mi to poslala za 1,20, myslela som že mi to pošle ako poistený balíček. Keď som pani oslovila, osopila sa na mňa, že ona kupuje obálky za 0,80 cent. V podmienkach predaja to nemala, poštovné mala udané podľa SP. Takže to už teraz ani neriešim, nestojí mi to za to sa s niekým doťahovať, ale podľa mňa to bolo neseriózne, mohla mi len slušne odpovedať, aj tak by som to neriešila, lebo vecičky sa mi páčili a inak som bola spokojná
idem op]t pridat jednu ylu skusenost 🙄 objednala som si tricko,pani hned po nabehnutí peniazkov inzerat zmazala....mala aj v popise miery ale úpre istotu som sa jej este spytala ci ta dlzka tricka sedí a ci je to merane v klude....odpoved bola jasne ze sedí.Dnes mi tricko prislo a je o 5 cm kratsie....ja viem ze mozno si niekto povie ze 5 cm hore dole ale pre mna to je na dlzke tricka dost nakolko ja take kratucke tricka na sebe nezneziem preto sa vzdy aj informujem ako,odkial to je merane a ci v klude 😒 pani som dnes napisala ale zatial neodpisuje,inzerat zmazaný,pani dokonca ani nenapisala odosielatela na balicek 😕 takze ani neviem adresu .....nechapem preco takto niekto klame,ved vzdy sa nato pride alebo si obcas mamicky myslia ze ved ked to uz odoslem uz to naspät nepride,alebo co?? 😠 😠
Nezvykne ma nahnevať, keď sa niekto vypytuje a potom nič, príp. si vypýta podklady k platbe a potom zostane ticho... to by som sem písala každý deň trikrát... navyše sa väčšinou jedná o neregistrované, takže už samotný záujem beriem s rezervou, keď peniaze prídu, vec pošle, keď nie, neriešim...
Ale registrovaná s hodnoteniami, z toho aj negatívne za podobné chovanie... jednanie priam bleskové, rýchle, bez naťahovania, už len keby ozaj poslala peniaze, tak by to bol ukážkový obchod. Adresu samozrejme napísala hneď. Kebyže tričko pošlem, teraz si mlátim hlavu do stola... A až na moje viaceré výzvy sa jej uráčilo odpísať, že teda tričko neberie, lebo jej syn zlomil kartu? Čakala by som aspoň lepšiu výhovorku...
Dobrý den Vám prajem všetkým. chcem sa spýtať ako sa dá dostať moje meno z čiernej listiny. Pani "smajlík323" si odomna objednala čiapočku. účtovala som 1,30 s tým že to pôjde 1.triedou (0,80€), banka mi strháva za prijatie platby (0,26€), balím do bublinkovej obálky a plus chcela aj niečo navyše. všetko som mala v podmienkach predaja, zaúčtovala som jej 1,30€. všetko má svoju úroven a ja som ju chcela zachovať, navyše pani ma súrila aby to mala čím skôr doma a pri tom som ju sama musela viac krát kontaktovať ked neodpovedala na správu aby jednala rýchlejšie. (kým sa ona rozhýbala napriek tomu že ju to vraj súrilo som ja stihla spraviť dalších cca9-10 čiapočiek) poslala mi 5,80€ tak som to spravila tak aby to vydalo na úroven akú si sama touto sumou stanovila. nič navyše som jej neposlala a poslala som jej to ako obyčajný list v recyklovanej obálke. takže moje výdavky a suma ktorú si ona stanovila sa tým pádom vyrovnali. dokonca aj v čase v ktorom sme sa dohodli v prvej správe (do Velkej noci). ešte mala tú drzosť mi vyčítať že to neprišlo hned den aj pol na to ako som to poslala (čo sa nakoniec ukázalo ako hlúposť lebo večer už písala že predsa len to prišlo). Jedna vec je bazárik, chápem ale druhá vec sú nové veci nad ktorými ja sedím hodiny, pre ktoré spravím častokrát desiatky kilometrov aby som našla správne vlny a hmoty a čistý zisk mi z toho vydá cca 2€ (za čo by v dnešnej dobe ledva niekto brigádoval na hodinu) A to aj ona sama bola na čiernej listine a ja som napriek tomu s nou spolupracovala do poslednej chvíle. vôbec mi nerobí problém celú našu komunikáciu okopírovať kompetentným ale žiadam aby moje meno nebolo neprávom špinené len preto že niekto má problém so slušným a rýchlym jednaním. Tak to potom hocikto môže dať na čiernu listinu hocikoho a pre mna za mna nech si to aj robí ale ked sa snažím si raz privyrobiť na materskej obyčajnym háčkovaním (čo je mesačne max.20-30€), sedím nad tým v čase ked všetci spia alebo "odložím" malú babke aby som stihla dokončiť nejaku objednávku tak si nenechám špiniť dobré meno. zaujímavé že som ešte nikdy nemala s nikým problém a to si privyrábam už asi rok a mojimi rukami prešlo minimálne 50kusov vecičiek (a vela zadarmo), nik sa nesťažoval, každý bol spokojný a dokonca aj táto pani má svoj tovar a nebola o nič ukrátená ani ona ani ja a ja mám pracovať ako profesionál s tým že som na čiernej listine???????
@nadhera 😀 😀 😀
Mam cely pokoj zavaleny ☹ 😠 - pouzivam ho na tyto ucely😉
Kdysi jsem nosila do Charity...pak se mi nelibila jejich aktivita 😎 rozprodeje darovaneho obleceni, tak jsem to nosila do kojeneckeho a detskeho ustavu...
V posledni dobe si vzdy pro to prijdou osobne maminky (je to obleceni po dvojkach - predevsim) 😉
Ja mam velky problem, neumim NIC vyhodit, ani namalovany obrazek, mam je VSECHNY schovane a stradam a stradam, ..a stradam a manzel se na mne zlobi a zlobi a zlobi 😎
malem bych zapomnela, jsem jak od popelnic..vsechno si schovavam, s tim, ze se jednou bude hodit..
tzv. recyklace a detske prace z ruzneho materialu..😉
@sisaha ja repasujem aj sacky,ktore maminy maminy kupuju a zabalia mi balicek - prevratim, nalepim adresy a je to. Setrim prirodu 😉 a svoje €. Dokonca ak mam krabicu, tak nalepim "šmirák" - tzn.A4,ktora je z jednej strany popisana a druhu vyuzijem ja. Nie som skupa, len repasujem. 😉 😉 😉

@jonas17
urcite se mylis, nezlob se na mne, ale boty, ktere uz nekdo nosil, jsou "naucene" chodit jinym smerem nez "zdrave"..
chapu ekonomickou stranku veci, ale zdravi je dulezitejsi..kdyz si propoctes 20 eur a rozdelis do 5ti mesicu noseni, dostanes vysledek 4 eura mesicne...4 eura mesicne lze usetrit na jinych vecech a nemusi se to tykat zdravi ditete..a nezlob se, nechci polemizovat, ale boty, ktere jsou na fotce, kterou jsi sem dala maji hooooooodne daleko k obuvi nove nebo malo nosene..podle meho se rozkladaji uz na te fotce 😎