icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jonas17
24. apr 2012

@benne vidíš, ja som čakala od štvrtku, že urobí to, čo je správne a sama chcela fotky, tak nechsa páči...ved tento "team" skús zapojiť hoci aj teraz, aký problém? tak napíš, čo sa stalo...

irriss
24. apr 2012

@petkave
mrkla jsem se, to bude mira od pasu dolu..(?)

to nebudou saty pro panenku😉

benne
24. apr 2012

@jonas17 nuž.. dnes som jej napísala stručne a jasne, nech si skontroluje detaily prevodu, nakoľko ani dnešným dňom avizovaná platba nenabehla.. vraj posielala v piatok pred 16,00, tak ešte počkám na odozvu...

petkave
24. apr 2012

@irriss však uvidíme, potrebujem niečo viac zahalené, lebo z každých šiat mi trčia prsia a aj zadok, keď sa zohnem a bolo by mi treba aj niečo slušnejšie 😀 A už som prebrázdila fakt všetky obchody doma, aj všetky e-shopy a som bezradná. Už keď si konečne niečo vyberiem, nemajú moju veľkosť. Na porážku 😲 A ešte aj pani mi napíše, že 55 cm 😀

jonas17
24. apr 2012

@benne už by si to mala mať...ved dnes je už utorok večer! ja ked platím v sobotu, tak v pondelok to už majú

irriss
24. apr 2012

@petkave
jak Ti neco muze odnekud vylezat..z cisla 36 nemuze vylezat nic vic, nez kost a kuze.. 😎

martinka17
24. apr 2012

@petkave mala otočený meter, takže to bude 95, mne sa raz stalo presne to isté 😉

benne
24. apr 2012

@jonas17 ved mi aj dochádza trpezlivosť, pred jej definitívnym odchodom ma však drží jedine fakt, že ona toleruje negatko odo mna a nevrátila mi ho.. čo je zatial pre mna novinka.. dala som tretie v poradí v historii nakupov na MK a prvý raz mi ho nevrátili 😅 😝 😉

petkave
24. apr 2012

@martinka17 😀 😀 😀 tak teraz sa dobre smejem, to ma ozaj nenapadlo 😀 😀 😀
@irriss a to nosím skôr 34, tú 36 len vo výnimočných prípadoch 😝 Takže áno, iba kosť a koža 😀

irriss
24. apr 2012

@petkave
☹ ☹ ☹ ☹ .. 😉

p.s. beru to pri me diete jako provokaci, ale budiz Ti odpusteno.. 😉

petkave
24. apr 2012

@irriss svojou vychrtlou postavou nerada provokujem 😲 Ale zase, pred pár mesiacmi som prestala kojiť a pribrala som 2kg,takže už mám 52 😵 To je pre mňa víťazstvo - asi také, ako keď plnoštíhla žena schudne 10 kg.

jonas17
24. apr 2012

no, došla mi trpezlivosť, tak ja chodím okolo tej vixi ako okolo cukrovej panenky, a tá len púšťa ostne nadalej...teaz som si našla odpoved na moje negatko jej, že ona nesedí na počítači a neodpovedá na otázky hned, lebo sa stará o deti...to aký má súvis s okopanými sandálami?!! 😕 😕 idem písať adminovi...

benne
24. apr 2012

@jonas17 akože.. zo všetkých vecí, ktoré sa ti v negatku podarilo napísať, sa rozhodla obhajovať nekomunikáciu .. ved to len tvoje negatko znásobuje.. 😅

jonas17
24. apr 2012

@benne tak povedz, či sa necíti vinná, cíti, len ťažko to priznať, že?už som napísala adminovi, len neviem tam pridať fotky, tak snád si to kukne tu..

benne
24. apr 2012

@jonas17 mohla si mu dať link na stránku, kde si dávala tie fotky, aby to vedel rýchlo nájsť

jonas17
24. apr 2012

@benne dík za radu, urobila som to, aj tak som zvedavá, čo mi napíše..

smajlik323
25. apr 2012

@magdusv ja som vam iba napisala ze ja nepotrebujem poslat ciapku za 1,30 ze mne staci poslat za 80 poslala som vam 80 a 30ste mali na poplatok v banke a 50 stala posta , no mna zamrzelo len to ako vy ste na mna vyletela pricom ste nebola ani cent stratova

magdusv
25. apr 2012

@smajlik323 probuh zlatko a mne bolo luto že ste čakali že Vám to pošlem prvou triedou a tak ako iným a viete velmi dobre že prevod z Vašej banky do mojej trval týžden a plus to že ste boli na čiernej listine tak som čakala pokial peniaze neprídu ( a aj to som išla znovu večer kvoli tomu do mesta lebo v ten den som už balíky posielala a to bývam nejakú tu desiatku kilometrov od mesta), iným by som tu už poslala aj bez penazí. a ešte ste ma potom nahánali že prečo Vám to ešte neprišlo. A POZOR! Aj ked ste mi poslali menej tak som bola na Vás milá, ved si pozrite správy. a navyše ja som na Vás potom v amoku nekydala len preto že sme sa nezhodli ako Vy. ved prečo by som to aj robila? nie som zákerná a nebudem ubližovať a kaziť meno niekomu len preto že sme sa nezhodli ked obchod predsa len prebehol. čím som Vám tak strašne ublížila že 20dní či kolko čo som ani netušila že som na čiernej listine na mna mohli potenciálny zákazníci pozerať že som nespolahlivá??? ved vravím že som nebola ani cent stratová lebo som vám nedala bublinkovú obálku a poslala to ako obyčajný list a ked chcete kludne vám dám výpis z banky že mi beru 0,26€. ved preto tento účet aj idem rušiť. všetko bolo na poriadku tak fakt nechápem prečo čierna listina. a ked ste tak velmi chceli tak ste mi mohli dať negatívne hodnotenie ved ja vám spätne dať hodnotenie nemôžem ako profesionál. ale za čo? že ste pochopili nejaké správy podla seba? aj to som všade dávali smajlíkov aby to všetko vyznievalo milo a aj tak to pochopíte podla seba. myslíte že mi je to príjemné takéto doťahovačky pre nič? nie nie je a keby nemám zaplateného profesionála tak asi všetko zruším lebo fakt nepotrebujem byť ohováraná a nazývaná klamárkou pre nič za nič za tú smiešnu sumu ktorú z toho mám. ale ste jediná a aj to so svojim tovarom a ked pozriem na tie všetky kočky ktoré sú spokojné, ktorým som spravila aj navyše čiapočky ked brali odomna viac tak sa to vo mne bije. prosím ak chcete komunikovať tak skuste cez internú poštu. myslím že tu sme si už obe povedali svoje a tým kočkám tu to môže byť tak jedno. pekný den Vám prajem všetkým :-/

alusha
25. apr 2012

ahojte, tak dnes rano som sa prvy krat na bazariku nahnevala aj ja, normalne mam z toho zlu naladu... Predavam golfovy kocik, pre dvomi dnami sa mi ozvala mamicka, ze ci viem dat zlavu, ked mi kocik hned uhradi... Tak sme sa dohodli, ze jej uhradim postovne, ktore by bolo asi pri kociku dost vysoke... Napisala mi, ze ho berie za tu sumu aj s postovnym a mam dat cislo uctu... poslala som cislo uctu a nech posle adresu... dva dni ziadna odpoved, tak jej dnes rano pisem, ci ho berie a nech posle adresu... tak mi napisala, ze kocik zhana kamoska a este sa rozhoduje medzi mojim a este jednym... tak som jej slusne napisala, ze sa mi to nezda seriozne, kedze tu zlavu dostala s tym, ze ho hned uhradi... a ja som mala medzitym dvoch zaujemcov, ktorym som napisala, ze uz je predany... tak ona mi teraz napisala, ze volala kamoske a ta sa rozhodla pre iny, a vraj to mam chapat, ze rozhodovanie nie je vzdy lahke... Napisala som jej, ze to plne chapem, keby mi normalne napisala, ze sa este rozhoduje, by som nepovedala ani slovo... ale nie, ze ho berie.... taku mam chut jej dat negatko... samozrejme, ze ti dalsi zaujemcovia uz teraz nemaju zaujem 😒 som sa nastvala hned zrana 😒

martinka17
25. apr 2012

@alusha fuk negatko za zavádzanie 😉

alusha
25. apr 2012

@martinka17 nehovoriac o tom, ze som ho vcera vydrhla, vyprala, je krasny, manzel dotrepal foliu, ze ho ideme pobalit a takto to dopadlo ☹

martinka17
25. apr 2012

@alusha ja stopujem a poviem, že predané, až keď mám na účte peniaze. Dovtedy poviem, rezerve a rezerve držím 24 hodín, potom posuniem 😉

alusha
25. apr 2012

@martinka17 ved aj ja tak zvyknem, ale teraz ked povedala, ze berie a hlasili sa dalsi zaujemcovia, tak som ho stopla... som sa poucila... ale kedze ona bola prva, tak som im napisala, ze je rezervovany, no uz teraz nechcu...

martinka17
25. apr 2012

@alusha to je blbé, iste ešte predáš 😉 skús ho dať na bazos.sk, mne sa tam také veci skôr darí predať ako na MK 😉

alusha
25. apr 2012

@martinka17 vyskusam

ivett1
25. apr 2012

@martinka17
@alusha
jaááááj kočky, ja takto predávam "môj" krásny vláčik...už som ho dvakrát balila a raz dokonca s autíčkom...natrápila som sa ako... no asi hodinu, kým som z dvoch rôzne veľkých vecí urobila balík prijateľných rozmerov, ktorý by mi vzali aj na pošte...a potom mi maminka povedala, že nemá dosť peniažkov na účte 🤐...a druhá, že autíčko k nemu nechce a príde si pre neho osobne - o dva dni...ha-ha...ďalšia chcela nafotiť zblízka šúchančeky na kockách (takých prisvitných plastových...že či je to dosť zachovalé...pričom na hlavnej fotke bolo jasne vidieť používanie...a zblízka sa to skrátka nedalo...ale skúsila som to, s bleskom , bez blesku, so zmeneým pozadím ...tiež mi to zabralo "pol dňa" a žiadna fotka nebola dosť dobrá...)... a teraz som ho, asi od veľkej noci vláčila v aute (že osobné doručenie...) ...mala som ho "rezervovaný" pre záujemkyňu...v nedeľu som sa spýtala, či teda na mňa nezabudla a ona, že je príliš zaneprázdnená biznisom, tak, keď chcem, môžem ho posunúť...(skoro ma porazilo... 😝 )... tak som ho zasa "zviditeľnila" a našťastie už mám záujemkyňu...len stále akosi tomu nemôžem uveriť 😅 ...čakám, že sa ozve, že...

alusha
25. apr 2012

@ivett1 a najlepsie na tom je, ze ani mrzi ma to, prepacte, proste nic!! nie ze by som si potrpela, ale slusnost kaze...

ivett1
25. apr 2012

@alusha ...je to smutné...ale mňa z toho už ide PORAZIŤ 😠 ...aj keď s tým nič nespravím, ani si nepomôžem...

pastelka74
25. apr 2012

@ivett1 ...ja to viem úplne pochopiť...robila som nedávno podobný obchodík..merala som piate cez deviate,taký rukáv,nohavice,pás,boky....a veta ..myslíte že jej to bude dobre??..ked cez zimu budeme mať 10 mesiacov...ma privádzala už do šialenstva,lebo sa ma to spýtala asi tri krát,počas celého poobedia...a nafotíte mi toto a ešte tamto,a ja ako taký blbec so fotila a posielala fotky a nakoniec že ...Nie... 😠 😠 😠 ...snažím sa ako len môžem,popíšem,odfotím...ale niektoré maminky už zachádzajú pridaleko...ved toto je bazár a nie značkový obchod... 😖 😖