icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

danielaj
25. apr 2012

@benne
@trnka77 baby, ďakujem veľmi pekne, 😉 aj ja to chcem dať do krabice, aby to malo ten pravý uhol 😀

mitape
25. apr 2012

@sonita odo mňa si tiež objednala a platba ešte neprišla. po výzve písala že je s dcérou v nemocke. tak uvidím, tvrdí že má záujem. ale ja zas nemám jej adresu tak nepredpokladám, že chce poslať bez zaplatenia. zatial nemám dôvod jej neveriť, komunikuje.

sonita
25. apr 2012

ahoj-daj vediet som zvedavá ...pá

mitape
25. apr 2012

@sonita jasné ozvem sa. keď nezabudnem 😀 treba mi pripomenúť 😀 😀

sonita
25. apr 2012

@mitape -OK

nadhera
25. apr 2012

@rainee 18rocna romska spoluobcianka a chodi do skoly? to je co za sci-fi 😉

jana118
25. apr 2012

Ahojte...chcem,len napísat,že aj pani s 210,asi kladnými hodnoteniami,už ma to nebavilo čítat.... 😒 není ukážková ☹ Držala som jej tovar pozastavený mesiac,potom ,že mám poslat 1.triedou,tak som myslela,že jej to súri,už už som jej to mala poslat,ale chválabohu,že pani mi adr.poslala až o dva dni a tak som si to rozmyslela,pozerám stále na ib.ale platba nikde,ale,ked som čítala tie hodnotenia,aká je čestná....tak ma to naštvalo...mohla predsa dat vediet,že si to rozmyslela,ale asi myslela,že jej to pošlem aj tak...Kupovali odomna aj neregistrované,ale toto sa nestalo,práve,že mali viac slušnosti a napísali,ak sa rozmysleli..Tu pani nechcem očiernovat,ani nič podobné,ale len tolko,že hodnotenia,nie sú všetko... ☹ ☹ ☹

jonas17
25. apr 2012

@jana118 súhlasím...hore som písala, že som predala mikinu, vo veľmi dobrom stave, žiadne poškodenia, napísala som, že je nosená...no, mamičke sa nepáčila. navrhla som jej, nech ju vráti..viete čo mi odpísala? že si ju nechá na záhradu...to je aké jednanie???

jana118
25. apr 2012

@jonas17 človek chce vyhoviet,ale nakoniec sa to obráti proti nemu,neviem,ale ten charakter niektorých...no čudá sú tu všelijaké..

danielllka
26. apr 2012

@jana118 ahoj Janka, aj ja mám lepšie skúsenosti s neregistrovanými- jednak sa slušne pozdravia, keď napíšu, poďakujú za ochotu zmeriať, prípadne ďalšie foto, plus napíšu či vec chcú, alebo nie.. čo sa týka predávajúcich, tiež mám takú skúsenosť, pani má skoro 700 hodnotení (podotýkam pozitívnych!), prvykrát mi poslala tričká v zlom stave (resp. jedno celkom iné, o ktoré som písala a druhé fľakaté- opísané boli ako vo veľmi dobrom stave), peniaze po dlhšom doťahovaní o poštovné vrátila, ja hlúpa som od nej brala aj druhykrát (povedala som si, že sa možno chybička vloudila a tričká sa mi páčili, tak som si povedala, že snáď .. už budú dobré... )- a zas som sa popálila, pôvodne biele tričko nieje biele, plus tiež má nejaký ten fľak.. - holt, komu niet rady...

danka9999
26. apr 2012

ahojte....chcem poprosiť niektorú o radu....ked som dotyčnej pozastavila 18.4. tričko a ešte mi neprišli peniaze, že dokedy mám čakať ....dakujem

rora
26. apr 2012

@danka9999 tak ja mam s takymto niecim dve skusenosti - prva, ze mamicka sa s ospravedlnim ozvala asi za dva tyzdne ze mali nejake zdravotne problemy a peniaze hned uhradi - uhradila, a druhu - dotycna sa uz neozvala... takze este par dni mozno pockaj,alebo napis spravu a ked nic - tak je po obchode 😔

danielllka
26. apr 2012

@danka9999 ahoj, ja by som už nečakala.. napíš jej, čo je s platbou, že Ti stále neprišli peniaze, ak Ti neodpovie, ponúkaj tričko ďalej- ak ho predáš a potom sa ozve, napíšeš jej, že si mala za to, že si kúpu rozmyslela, keďže sa neozývala..

aduskatt
26. apr 2012

@nadhera no, ved mozno je este stale na ZS......🙂

patricia1992
26. apr 2012

prosim vas poradte mi kolko stoji dobierka do 1kg postovne? neviem to najst na cennikoch posty. asi obycajna dobierka alebo neviem ako to beru na poste,vdaka

sisaha
26. apr 2012

@vixi tiez neviem o ziadnom inom konflikte. Ale ty sa mozes hnevat iba sama na seba. Preco na tvojej fotke je prava topanka otocena viac do boku? Ja si môžem myslieť, že je to preto, aby sme ten kus odtrhnutej kože nevideli. A ked sme pri foteni topanok. Treba ich fotiť spredu, z boku, zo zadu a podrážky. Dufam, že taketo pripady tu uz nebudeme musiet riesit. 😉

vixi
26. apr 2012

@irriss pisala mi jedna baba ohladom nejakej mikiny znicenej od jonas17

vixi
26. apr 2012

@nikolca nefotila som ich schvalne takto. keby boli take znicene ako na fotke od jonas, nikdy by som ich nezavesila! na fotkach su hrozne!

irriss
26. apr 2012

@vixi
ale to je jako
"Jedna baba povidala" 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
vis, kolik mi lidi pise DENNE??? o tom a o tom? ☹ ☹ ☹

JA osobne tridim..
pokud si myslis, ze je to tak..mela bys na to upozornit primo @jonas17 a nedrbat ji s nekym neznamym...kdovi, proc vyuziva dotycny situaci..nechce Te nahodou oklamat?nechce slevu? 😠 😠 😠
proc o te mikine dotycna nenapsala primo sem??

irriss
26. apr 2012

@vixi
nezlob se na mne, nechci byt zla..ale "hroznych" bot mas v inzerci vice.. 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

aduskatt
26. apr 2012

@irriss bohuzial, s tymi topankami mas recht......☹

irriss
26. apr 2012

@aduskatt
uvidis, jak za chvili zmiznou z inzerce dotycne.. 😉

aduskatt
26. apr 2012

@irriss no som zvedava🙂

danka9999
26. apr 2012

@rora
@danielllka díky kočky....počkám ešte do zajtra , ale s tým, že jej veru idem ihned napísať.... veru nemám rada ani ja ked sa na niečo opýtajú a potom neozvú...

irriss
26. apr 2012

@aduskatt
jsou ulozene😉

nikolca
26. apr 2012

@irriss no tak to je tiež suce do koša ale najlepšie je že uvadza najprv minimalne nosene(no dostatočne uničene)a potom si vvyber
@vixi tie topky postav rovno j smätnemu košu,myslil že to nie je vhodne na predaj ☹ 😒

irriss
26. apr 2012

@nikolca
Vis, kdyby nebyly reakce dotycne, jake jsou.. t.j. zavadejici, neuprimne.....

NIKDY bych si toto nedovolila zverejnit, nic mi do toho neni, kdo si a co si povida, kdo si prodava a kupuje, ale sledovala jsem to cele s @jonas17 a tohle je sila..nejdriv dnesni-ranni snahy o pomluvy (ajkoby to nestacilo), ze jsou dalsi nespokojene a ted i zavadejici informace..
Nikdy bych si to nedovolila, poznala jsem i ja doslova hlad i bidu ..ale nemusela jsem NIKDY sklanet hlavu, vzdy jsem se mohla podivat vsem primo do oci 😉 a uprimne. Neuprimnost (lez) mne privadi k silenstvi.

petkave
26. apr 2012

Tu sa to voľajako okolo tých topánok zamotáva 😅