Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monykam ano, ja viem, ze ty si kupujuca a ona predavajuca, len som ta v tom prispevku spomenula, aby si si ho tiez precitala. adresovany bol hlavne localoca.. 😉 Prosim ta, posli mi do IP vasu konverzaciu 😉 A ked sa ti admin este nevyjadril, skus napisat martinjasen, on riesi dost promptne
@mirkakab ty si si ich nechala rezervovať,a ona inzerat mala dva tyždne pozastaveny?no podla mna by to blbe bolo bolo 😒 nepoviem keby si ich jeden den chcela a na druhy den si to rozmysliš tak to ešte beriem,a teraz premyšlaš že či budu dobre? 😒 ved si si ich mala dať premeriať 🙂 🙂 😉
@mirkakab a máš to dostať na dobierku, či prečo si ich ešte nevyplatila? Či ona náhodou nečaká na platbu od Teba- preto Ti balík stále neposlala.. 😕
ano, dohodli sme sa na dobierku. už mi to pripadá že na mňa zabudla 😒 Asi to nechám tak, ked balík pošle, tak si ho samozrejme prevezmem a ked nie nebude mi vadiť.
@mirkakab tak ak už nemáš o mikiny záujem, rovno jej napíš, že keďže doteraz nič neprišlo, našla si si iné 😝 Tiež nebudeš čakať večne.. ak nemá čas, nech si nechá 😠
@julka154 ja som platila 6,10 - poistený balík do 250 Eur, nad 10 kg a ešte som to pre istotu poslala ako krehký. tu je link http://cennik.posta.sk/
Ahojte ,potrebujem poradit... Jedna pani si u mna cez mimibazar objednala plienocky, dlho vebrala ked sa konecne rozhodla tak ma ukecala na dobierku , v utorok vecer mi potvrdila adresu a v stredu rano saom to poslala, no doma ma cakal vecer mail od nej ze si to rozmyslela ze ich nechce..tak som jej napisala ze plienky su uz poslane a ze ked nepreberie tak nech je taka korektna a preplati mi postovne co je aj s poplatkom za vratenie plienok 3,65 ...a balik sa vratil no platby nikde... mam jej dat za to negatko? a co ked da aj ona mne? i ked nema vlastne zaco ..ako to riesit? mam ponaucenie ze nikdy vian na dobierku posielat nebudem,...
ja som posielala slnečnik na kočik ako balik ešte 21,4 a kupujuca mi pisala dnes že jej neprišiel,tak som jej poslala fotky sprievodky no dufam že sa to najde,podacie čislo som dala do sledovanych zasielopk a vyhodilo mi toto:Zásielka podaná na pošte Trenčín 4, Električná 2314, 91101 Trenčín no snad sa to nestratilo 😨 😝 ☹ 😒
@michaela80 daj jej hodnotko, v tom zmysle, ze je neseriozna a neprebrala dobierku a ani ti nevykompenzovala naklady. Negatko z pomsty ti dat nemoze, ak da, admin ti ho zmaze.
Poucenie - ak na dobierku, tak s vopred uhradenym postovnym 😉
@michaela80 ...ak si rozhodnutá na dobierku neposielať,tak si na tom trvaj ....hodnotenie jej treba napísať 😉 ....ako to,že sa ti už vrátil balík-nejako rýchlo,podľa toho čo si napísala 😕 ...v stredu si ho poslala(predpokladám minulú),dnes je pondelok a ty ho už máš doma 😕
cafte zienky, tak mna dnes rano pobavila jedna zaujemkyna o rifle: chcela miery, napisala som...povedala, ze skoda ze nie su vacsie...ale ked jej ich predam o 2 eura lacnejsie a bez posty, tak ich vezme. Tak som jej odpisala, reku ci si mysli, ze ak jej dam zlavu, sa rifle natiahnu..?! 😠 😀
baby, skúste mi poradiť. Kúpila som od jednej pani pyžamko, cena celkom fajn, 2 €, to nieje veľa. V inzeráte napísané, pyžamko zachovalé. A dnes prišlo, pyžamko celé žmolkavé, s fľakmi a na jednom rukáve nalepená akoby žuvačka. To je skôr podľa mňa pyžamko na donosenie. Písala som jej, že pyžamko jej chcem vrátiť. Pani má len dobré hodnotenia, nechcem jej to kaziť. ale podľa mňa pyžamko zachovalé nieje s fľakmi.Hmmm?
@oktavia jasné, že v takom stave zachovalé nieje, pani zavádzala, nech Ti vráti peniaze, ktoré si zaplatila- spolu s poštovným, plus nech Ti preplatí poštovné, ktoré zaplatíš za vrátenie pyžama 😉 Ja už mám naozaj obavy nakupovať cez bazár, lebo v poslednej dobe mám takýchto skúseností viac ☹ Ma to odrádza čím ďalej, tým viac..
@danielllka tak ja mám až na pár vecí celkom šťastie. Ja tiež predávam veci, a každý fliačik aj minižmolky uvediem, pokiaľ to vec má, tak je ozaj sa symbolickú cenu. Veď som zvedavá, čo mi pani odpíše. Malá to pyžamko by mala len na doma, ale aj tak.
@michaela80 ahoj, ja by som určite dala hodnotenie v zmysle, že "kupujúca nezaplatila spätné poštovné za neprevzatú dobierku, tak ako ste sa dohodli v komunikácii"...nemôže ti dať negatívne hodnotenie, keďže z tvojej strany neprišlo k pochybeniu...ak by ti ho napísla ("vrátila"...), tak admin to musí vymazať...je neoprávnené😉 (PS:..je to jedno, či tu na MK, alebo na MMB, BB, atď...)

Maminy neviete mi poradiť? Zajednala som si u jednej holky balík pre dcéru. Bolo to ešte predminulý týžden. sú to prevažne mikiny a teraz nebudem 2 týždne doma, bude to blbé ked balíček zruším alebo ho mám zobrať, aj ked neviem či budú mikiny na jeseň dcere dobré?