Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@stanislavao to sa mi nezdá...vieš koľko rozbalených balíkov by tam mali,kto by ich balil naspäť?
tu je link zo Slov.pošty ....treba si tam nájsť otázku "zásielky na dobierku"
http://www.posta.sk/sluzby/faq-casto-kladene-ot...
Ahojte
maminy, ktoré posielate oblečenie v plastových obálkach, aké máte skúsenosti na pošte? Mne už 2x nechceli zobrať obálku na pošte, vraj si tam mám štítok nalepiť, aby sa dala obálka opečiatkovať...V jednom prípade mi pani za priehradkou vynadala, kam chodím kupovať také obálky, a v druhom prípade mi pracovníčka za priehradkou obálku ani neprevzala.. 😒
@katkami je to tak, posielam v plastových obálkach už skoro rok a okrem obálok si kupujem aj lepiace štítky nakoľko na plaste známka nedrží a poštárka má právo odmietnuť poslať zásielku, ktorá nespĺňa normy. Najskôr som normálne vystrihla kus papiera a prilepila v rohu páskou, ale potom ma to prestalo baviť a keď som objednávala ďalšiu várku obálok doobjednala som si aj štítky aj origoš fixy na popisovanie😀😀
@katkami kuk sem http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9215427&tab=0 hárok s 24 šítkami stojí 0,15 centov, okrem toho ak nechceš cez net kúpiš to v každom papierníctve. Ja si tie obálky neviem vynachváliť 😉
@marcellka32 ak aktualizuje inzeráty je online. A čo sa týka poštu hodnotení, na to sa nepozeraj. Moja skúsenosť je opačná, čím menej hodnotení, tým jednoduchší obchodík 😉 V poslednej dobe som nakupovala s minimom hodnotení a bolo super, a zase jedna mala cez 200 hodnotení a prišili ma také handry, že som vyhodila 😠 A mimochodom, aj tá čo ma cez 200 raz mala 4 ako ty a predsa jej verili 😉
tiež používam plastové obálky a zatiaľ som problém nemala...ale ja iniciatívne lepím biely samolepiaci štítok hore - kvôli pečiatke 🙂 ...a adresu píšem permanent popisovačom čiernej farby (alebo modrej...ktorý mám práve k dispozícii), čo používam na popisovanie dvd, alebo cd..(nedá sa otrieť...)...
@katkami aj v MEtre maju tieto lepiace stitky aj na takom kotuci a nieje to drahe
mna zase ide uchytit ked mi to pride v papierovej obalke cele dotrhane a musim ist na hlavnu postu lebo na nasu to ani nedaju pokial je co i len natrhnute, musim ist na hlavnu a tam to prebrat ze suhlasim ze to take doslo
@annie13 u nás je to presne to isté...aj ja musím chodiť na inú poštu (tiež hlavnú...ale len pre našu miestnu časť...ale pre mňa je dosť "od ruky"...), keď sa náhodou zásielka poškodí- teda obal...v príspevku na predchádzajúcej strane som o tom písala... minule som preberala takú obálku (ale hrubú, z toho hnedého papiera A4), ktorá mala odtrhnutý rožtek, akoby niekto skúmal, čo je vo vnútri...
aj ja pouzivam plastove obalky,u nas v obci ich beru bez problemov a ani stitky nemusim lepit,este si aj pani za okienkom chvalila,ze ake dobre,lebo na papierovu staci vraj nieco hodit navrch tazsie a uz im praskaju a ani ich este neodoslu a babule drzte sa,v piatok mi boli odoslane nejake balicky tu na SK,este tu nie su,sestra posielala tiez v piatok,z Prahy a balicek mi uz prisiel
Poradí mi prosím niekto čo mám spravit dvom maminkám som zaplatila za tovar na M K a už sa mi viac neozvali nemám ani tovar ani eurá nebola to malá čiastka čo teraz ☹ ☹ ☹ .
@marcellka32
este pockaj kym pride balik alebo kym ti pridu peniaze (ak to prebrala na poslednu chvilu). Skusaj jej stale pisat nech sa vyjadri, ci to prevzala, alebo nie.....Ked sa ti balik vrati, napis adm. ze si prisla o € (postovne) a kupujuca s tebou nekomunikuje...

Kočky ako by ste riešili situáciu: poslala som jednej maminke - z Mojich priateľov podotýkam - balíček už pred viac ako mesiacom bez úhrady s tým, že peniažky pošle v polke apríla, potom si to sama predĺžila do 27.4. a doteraz nič?? A na MK bola, lebo vkladala fotky. Ako to riešiť?? 🙄 🙄 Pritom vedela, že zasa ja budem potrebovať peniažky teraz v nedeľu, aj som jej písala cez IP, ale žiadna odpoveď a čítať to musela, lebo okrem toho, že pridávala foto dnes zmizli z jej bazáru nejaké inzerátiky 😨 ide o sumu 28,20 Eur takže dosť veľa. Som z toho smutná, nechcem jej uškodiť, ale som neskutočne nahnevaná 😠 😠 😠 😠 Má cez 200 kladných hodnotení, toto som fakt nečakala 🙄 🙄 Môže s tým niečo urobiž admin??