Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sofokleska Už som sa s ňou dohodla.Prasklinka vznikla na takom "plastovom" obrázku na taškr.fakt neviem,možno na to pri preprave hodili niečo ťažké,neviem.
Štve ma,že pošta ozaj za nič nezodpovedá.Mne už 2krát prišiel totálne potrhaný balíček.Vždy si pre to musím ísť na poštu a tam skontrolovať,či je tovar OK,ale neviem ako by postupovali,ak by nebol.
@krasnulka to neviem ale podla mna pre 10 eur nič neurobia a ja mam podobnu skusenosť kde sa dotyčna obohatila na moj učet a poslala mi odbad do koša.
Na policii ti povedia že nemali ste posielať, kamoška statila telefon a povedali jej že si ma davať pozor na veci. tu nespravia nič pokym nemaš tam znamosti, ale vyskušaj za pokus to stojí-nič tym nestratíš.Meno vieš?
@sofokleska no to akoze ked si od kazdeho zoberie podvodom 10 eur tak je to v poriadku? A to ako? Ved to nie je mozne aby pre 10 eur nic nerobili
to hej lebo vas bude viacej....to by možno niečo spravili,ale len možno....žial žijeme na Slovensku☹ale hovorim vyskušaj budem držať palce
@sofokleska stym hromadnym oznamenim neviem nas starenka s nevestou obrala pred 4r. o 7500sk chceli nam dat byt do prenajmu zaplatili sme najomne podpisali zmluvu 1den pred stedrym vecerom do bytu sme sa nedostali babicka vlasnila z 2podlazneho bytu 1/6 ale to jej nedalo pravo 1podlazie prenajat no takze sme podali tresne oznamenie a naoniec vysvitlo ze pani to zo synom pravnikom a nevestou robili takto 2r. kazdy mesiac kolko penazi to bolo?presne vedeli ze pod hranicou min.mzdy a to nieje tresny cin len priestupok a za ten je len pokuta j podali sme hromadne tresne oznamenie na pokracovanie tresnej cinnosti doteraz sa nam neozvali su to 4r. dokonca sa nam zo zaciatku cez sms vysmievali ze policia nic neurobi lebo nemoze ze sa mozme postavit aj na hlavu a sami policajti nam povedali ze doticny tak kluckuju na hrane zakona ze im nic nevedia dokazat alebo pre sustavne odvolania staznosti nemozu dalej postupovat 🙄 no uplny bordel ked som babicke zavolala ze nech mi vrati peniaze vysmiala ma ze mam podat tresne oznamenie ze ona je nesvojpravna babicka mola taka mila aj kavicku nam ponukla no normalne ze neskutocne mila ani sa necudujem ked isli na nas s umyslom podviest nas nikdy by ma nenapadlo ze takto dopadneme zial su ludia ktory su ze sa im nic nestane a je smutne ze este aj tu na bazaroch sa take nieco deje 😠
@nibiru ved prave o tom hovorim že policia nespravi nič...a hlavne nie pre par eur ☹ v dnešnej dobe sa žial každy stara len o seba a na druheho neberie ohlad. ved načo..hlavne že im je dobre.cudzie nešťastie ich nezaujima. 😠 Aj tu na bazariku je to len o dvovere....aj ja ma z bazarika negat skusenosť a bojim sa,ale ešte že tu je tato tema....aj ked radšejby sa nespokojnosť mala pisať do hodnotka-tam to človek rychlejšie najde.
Paní Lída Slunečková "kvetinysluneckova" si u mě už 7.července objednala balík věciček, stále odkládala platbu s výmluvami typu, že až v pátek pojede do města, pak že malé rostou zoubky, že se nikam nedostala, další výmluva že zaúkolovala manžela, nakonec manžel týden vozil peníze v autě, pak že nejpozději zítra budu mít peníze na účtě, dokonce byla i v nemocnici a odepisovala mi její dcera... už to budou 2 měsíce.
Takže paní Lídu jako nakupující NEDOPORUČUJI!!!
ahojte, takze zasa raz pridavam jednu negativnu skusenost so slovenskou postou. To, ze sa list posiela doporucene, este neznamena, ze clovek dostane aj tovar. ja som dnes dostala doporuceny list, kt. bol poskodeny, tak som ho otvarala priamo pred postarkou, ze sa mi to nezda a skoro ma slak trafil. bol prazdny!!! mali tam byt tabletky za 30 €. a tomu, kto ich ukradol, z celej duse prajem nech sa nimi otravi !!!
@katarinasifrova nemala si to ani prebrať, resp. okamžite reklamovať ☹
@martinka17 tym, ze by som to neprebrala, tak by som nic nevyriesila ☹ postarke som hned povedala, ze to chcem reklamovat, ta ale vobec nevedela, co ma robit. poslala ma na postu za veducou.
@katarinasifrova ak by si neprebrala, dala by ti oznámenku, ty by si mala čas si zistiť na infolinke, ako postupovať...ale ja viem, v tej chvíli to bolo stres a napätie ☹
chcem sa podelit o skusenost.objednala som si kompletik 15.augusta,peniazky som hned previedla.prevod trva max.2 dni-cez ib.no a predpokladala som,ze balicek pride potom o take 2-3 dni.no nechodil.tak som pani pisala,ci uz dostala peniazky a co je s balikom.a ona mi v nedelu vecer odpisala,ze ano,a balik je uz na ceste.no tak cakam,v pondelok nic,v utorok nic.aj som sa bola pytat na poste.a tam nic nebolo.zo skusenosti viem,ze balicek mi pride do dvoch dni od podania /2.triedou/.tak som znovu pisala pani 24.augusta,ze nech mi napise podacie cislo a ja sa skusim poinformovat.no odpisala mi 25.,ze mi na druhy den posle podacie cislo.no a v piatok /podacie cislo mi vobec neposlala/ mi konecne prisiel balicek.no peciatka posty na obalke mala datum 24.augusta.takze asi tazko bol na ceste 21.,ked sa odosielal az 24.-teho.neviem,preco mi pani jednoducho nenapisala,ze nestiha alebo z nejakeho dovodu nemoze ist na postu.vsak by som to bola pochopila.ale takto ma natahovat?a ja som sa blba pytala 2krat na poste.nakoniec som jej napisala pozitivne hodnotenie,kedze s tovarom som spokojna bola.len keby zo mna nerobila blbu ☹
@nanulik pozri si stranku slovenskej posty, tam mas sadzby podla vahy a typu zasielky
a ak budes posielat na dobierku- treba davat pozor, na tom seku co vypisujes je odosielatelom ten co je pri baliku prijimatel... uz tu raz ktosi pisal ze nakoniec nemal ani tovar, ani peniazky a pritom to poslal na dobierku....
@huxy mne sa podobne stalo na aukciach,balicek nechodil a nechodil a ked som sa x/krat informovala kde je,tak na dalsi den prisiel,udajne poslany pred 2tyzdnami,na peciatke svietil datum z predosleho dna a poslany bol 1tr 😖 tak som si neodpustila a pytala sa preco,dostala som vysvetlenie,no ehm,pre mna na zaklade vopred precitanych podmienok predaja neprijatelne,tak som to napisala aj v hodnoteni,s tovarom som sice spokojna bola,ale z dorucenim uz nie,tam ide dat aj neutralne hodnotenie,no a pani predavajuca sa za to este aj urazila...
neodporucam kupujucu menom danielka11 - vypyta si cislo uctu napise ako to poslat (obycajne) potom sa niekolko dni neozve (rezervovane) a co ja uz cakam peniaze na ucte a ona napise daku otazku a ked jej clovek odpovie napise ze este musi porozmyslat ci im nebude v topankach v zime zima 😠 😠 😠 napisala som jej ze ok ale dlhsie vec nerezervujem, mam pocit ze ona ani neprecita co jej clovek napise, lebo sa neozvala niekolko dnia potom napisala otazku ze v ktorom obchode to bolo kupovane pritom to tam mam v inzerate napisane 😝 🙄
dalej Anna Macakova - neregistrovana - pisala na kocik, pytala sa nan, odpovedala som jej, na otazku odkial je neodpovedala ale len dalsie otazky - pomerala som jej vsetko mozne co chcela a na to len napisala dakujem za informaciu pekny den. Mi to prislo ako vysmech ze tak sa povypytujem nech sa dievca poobracia a adios 😠 😠 😠 😠
no musim sa pridat. Tiez mam xy zaujemkyn co poslu cislo uctu a cakaju snad, ze im tovar poslem bez pozretia na ucet 😠 Druha skupinka je zeny ja ich mam za mamicky ktore sa asi nemaju s kym porozpravat, tie spoznavam podla otazok nad ktorymi sa rozum zastavuje 😖 a tretia skupinka su mamicky ktore si daju premerat a napokom su drze a este utocia a vyvysuju sa 🙄 mamicky ktore si daju premerat, zistit material, odmerat neodmeratelne a ani dakujem nnenapisat napokom uz ani neratam.
Naucila som sa to brat s rezervou pretoze stale su tu mamicky s ktorymi je radost komunikovat. 🙂
@masinka ja som takto dopadla 😠 aj napriek tomu,ze som sa na poste pri vyplneni tlaciv pytala, ci je to OK, vraj ano a vysledok bol ten, ze baba si prevazla balicek a o dva dni aj peniaze, ktore boli urcene mne , kedze to bola dobierka... .
Jasne,ze na maila nereaguje ,ale popriala som jej len vsetko dobre a ze kazdemu sa to vrati....
Meno nepisem ,asi to bol jej manzel,druh, ale adresa bola KOLAROVA 5, Senec - takze pozor!!!! na tuto adresu 😠 😠 😠
Neodporucam kupujucu: Adriana Dlabiková, Hlohovec- bez jedinej spravy mi dala negativne hodnotenie, vraj na sustiakoch je dierocka a musi ju zasit, aby nebola vidiet. Ihned som reagovala na jej hodnotenie spravou, ze jej ponukam vratenie penazi alebo zlavu z ceny tovaru lebo som si ziadnej nevsimla, ale nech mi dierocku vyfoti. To hned okomentovala tým, ze ona mi nemieni nic fotit. Takze kto vie ci tam vobec nejaka dierka bola, inak by nemala problem nafotit ju. Neodporucam ju, podla mna to je obycajna klamarka. Ak mam predsa poskodený tovar, nemam problem ho nafotit,nie???
@martinka17 lenze aj na poste by som najprv podpisala a az tak dostala list ☹
@katarinasifrova áno, ale otvorila by si to pred pracovníčkou, ktorá ti to odovzdala, zavolali by ste vedúcu a okamžite spísali reklamáciu, Takto je to komplikované, lebo si to otvorila doma a budeš musieť ty dokazovať, že to prišlo poškodené 😉 ale reklamovať nezabudni, za to nič nedáš 🙂
zavolaj si v pondelok na 0800 122 413 , veľmi milé baby, aspoň ja som bola spokojná a to som v callcentrách robila, takže som náročný zákazník😀 iste ti poradia, čo bude teraz najlepšie spraviť.
Žiaľ, napriek trinástim pozitívnym hodnoteniam neodporúčam mamičku pod nickom 1234567 .... Rezervovala si u mňa trojkolku, držala som jej ju týždeň. Nakoniec sme sa dohodli, že pre ňu príde vo štvrtok okolo 19.00... vymenili sme si ešte telefónne čísla... a odvtedy sa neozvala... neprišla, nedala vedieť, či ešte má vôbec záujem... Najprv som si myslela, že možno sa niečo stalo 😔 ale teraz som si všimla, že včera pridala do svojho bazáru inzerát 🙄 😠
ahojte... pridávam sa so svojou negatívnou skúsenosťou. Som predávajúca a príležitostná kupujúca. Pri predaji vychádzam v ústrety napríklad aj v tom, že ak zistím po zaslaní adresy od mamičiek, že sú z miesta môjho bydliska, tak im vrátim poštovné a navrhnem osobný odber, maminy sa zvyčajne potešia. Je to nejaký divný prístup? Asi hej, totižto som si kúpila tovar od predávajúcej a keď prišiel domov, dosť nepríjemne ma prekvapilo, že je z rovnakého mesta. Tak som jej napísala, že či mi to nemohla dať vedieť, že som mobilná a viem si prísť hocikde pre tovar. Ona sa na mňa ohradila s tým, že ona nie je povinná mi dávať vedieť kde býva a že mám rešpektovať jej súkromie a vraj som jej skazila deň. No dobre, asi som ja tupá, že viem vyjsť v ústrety 😠 No v podstate to bola asi len jediná zlá skúsenosť, inak radosť obchodovať 🙂

@abbey1 neviem ako možu vzniknuť praskliny na taške....baliček je prišiel nepoškodení?pochybujem že by to niekto naschval poškodil.....ale sme všeliakí....nemohlo by byť tak že sa jej niečo nepačilo a toto bola vyhovorka...