Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@garzonka
v cistem prostredi se uz nic nesiri 😉
je to jako flek od bananu...nam tu delaji ve meste rozbory kazdy rok.. 😉
cela oblast je zasazena...je to dan za more a z druhe strany hory 😉
lide se mnozi, dozivaji se sta let, uzemi se nevylidnilo, naopak rozmnozilo... 😉
Mam 4 deti a alergie NIKDO nemame ZADNE a zijeme tu uz 20 let😉
@garzonka a smrdi plesnou? ak je v bunde plesen, tak to je citit. skuste ju vyprat v Ariel Profesional - neviem, ci poznate - tekuty odstanovac skvrn. a podla mna, ked ju vyperiete, na slniecku vysusite, tak sa plesne dalej sirit nebudu.
@stanislavao nie, nicim nesmrdi, bolo mi vsak poradene ze to mam prat klasickym prostriedkom ale nesnazit sa to odstranit nicim specialnym na plesen
@stanislavao
no na jednu stranu, zalezi, kde plisen je..nekdy zezloutnuti pomuze - ztrati se v barve..
mozna ten ariel profesional by pomohl..ja jsem mluvila primo o agresivnich pracicich a cisticich propstredcich proti plisni jako je napr. Omino banco 100 skvrn😉 ta je rozlisena na cervenou a modrou krabicku- jedna je na bielizen a bile pradlo..a druha na barevne..ale ne vzdy se zachrani latka..nekdy vyzere.. 😉 propto jsem to @garzonka nedoporucovala..
ja tu zapasim s plisni 20 let!!
@verinka100 a iba dodam, ze zavadzaju napr. v tom, ze si navzajom pisu pozitivne hodnotenia
@garzonka
No ja bych potrebovala podobnou temu na Zkusenosti s manzelem a domacimi pracemi--jak co zvladnou a co pokazi..
no ten muj by vyhral!! Daval novy lustr 4 hodiny a kdyz zasroubuju jednu zarovku, nejde druha..a kdyz treti nejde zadna, a kdyz je vsech 5 zasroubovanych, rozdeli si potenci mezi sebe.. 😠 😠 😠 😠 a mame doma "caro moro"
@irriss ten ariel je dobry, mne zatial vsetko vypral, okrem tmavo hnedeho moridla ma drevo - to nevyslo.
ale mozno by to aj tie plesnie vypralo a neodfarbuje, je aj na farebne i biele, tak trba vyskusat.
@verinka100 to su vacsinou mamicky, ktore maju nekale umysly a snazia sa zarobit za kazdu cenu, aj podvodu
ahojte, s tou plesňou ma to zaujalo...tiež som raz takto prišla o látkovú plienku 😅 ...vonku pršalo a ja som rýchlo zbierala už navlhnuté prádlo (ale niektoré kúsky boli už suché...) a jedna plienka mi zapadla za našu "lavicu" s úložným priestorom, čo máme na balkóne...ani som o tom nevedela...až po čase som ju odtiaľ vylovila a mala také sivé fľaky a sivé bodky (skoro až čierne bodky - akoby padla do popolníka, akurát, že u nás nikto nefajčí...) na niektorých miestach...myslela som, že je to "len" špinavé a vyprala som ju tuším na 90-tke a na niektorých miestach to zišlo, ale také drobnučké bodky niekde zostali...a okrem toho tá plienka po usušení (samozrejme na slnku🙂...) zažltla..nie úplne, len už nemala takú peknú bielu farbu...čo ma teda patrične nasr...dilo ...vyzeralo to ako "jemne ocikané" ....išla do koša...čo už

@irriss OK, len teraz babo raď. Ak je to naozaj plesen, tie tečky zostanu tecky, alebo sa to bude zvacsovat event. sirit dalej (podla skusenosti) ? 😒
@stanislavao kupena na MMb bundicka,udajne nenosena len vyprana (nebolo vsak pisane ze nova, ani v popise ani v komunikacii), nasla som na nej okrem jemnych zmolkov na naplete rukavov aj niekolko malych bodiek na rukave a tak tu rozoberame, ci to nie je plesen ...
vid fotky cervenej bundy (detail bodiek)