icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

birika
4. máj 2012

tak peniaze dorazili...viváááát

miliz
4. máj 2012

@irriss dakujem pekne

sisaha
4. máj 2012

@miliz negatko ti zmizne, treba admina poziadat o pomoc s tym, aby predavajucu kontaktoval aj on a napisal jej, ze bude uplne zablokovana pokial ti peniaze nevrati..

luciakk
4. máj 2012

@halit13 Nie,to sa neda ona klame a už som ich tu dala do mojich inzeratov a ten kto tie topánky kupi može potom napísat kto mal pravdu a akú faloš robila ta žena,dúfam že so to o nej rozchýri a nič už nepreda,nemam rada takéto ''zeny''Ona písala že som ju uražala a ona mi nadavala do sliepok s kuracím mozgom a vybrane slovo napísala s makkym i.Kašlem na nuPíše že musela ist s chorými detmi na poštu a pritom predtým písala že počka na manžela a potom zasa písala že muž je kamionista a že je na ceste preč.Ak bude administrator spravodlivý tak si pozrie aj naš rozhovor na topankach ktorý zmazala a tam je písané že som sa jej 4x pýtala,ja by som mu tie topánky aj poslala aby ich premeral a videl že ta žena je klamarka a že tu nech nanu upozornujú ako nespolahlivú.Ja stale tvrdím že človek si fliačik nemusí všimnút ale vedome poslat topanky menšie cca2cm je brutal.Myslím si že spravodlivost neexistuje a nikto to nedorieši s touto klamarskou ženou.Čo može byt za matku ked dokaže zničit vedome druhému decku narodky,nech toto posúdi každý človek sám.Dakujem za opýtanie a ak chcete upovedomujte dobrých ludí o takýchto podvodníčkach ktoré urobia všetko preto aby predali a ohanajú sa s 33pozitývnymi hodnoteniami.pekný den aj víkend

miliz
4. máj 2012

@sisaha uz som to spravila,dakujem za radu🙂))

sisaha
4. máj 2012

@miliz tak daj potom vediet, ci sa to vyriesilo 😉

miliz
4. máj 2012

@sisaha Urcite napisem info,aby som niektore maminky potesila ze nemusia sa bat🙂))

garzonka
4. máj 2012

Aj vam ukazuje na str. 601 po kliknuti na zvacsenie namiesto tych 3 fotiek cervenej bundy 3 fotky , z toho 2 bodycka?? 😕 😅

fukylove
4. máj 2012

@garzonka nie 🙂 ja vidim tu bundu 😉

garzonka
4. máj 2012

@fukylove mne ukazuje toto 😀 😀
ale tak hlavne ze vam to ukazuje spravne

fukylove
4. máj 2012

@garzonka to je ina haluz 😀 😀 😀 ja tam vidim 3x fotku cervenu - myslim ze tie skvrkny co si fotila 🙂 🙂 🙂 takze ukazuje to OK - teda aspon mne 🙂

verinka100
4. máj 2012

@garzonka aj mne ukazuje bundu,myslim, ze je vsetko ok 🙂

garzonka
4. máj 2012

@fukylove
@verinka100
tak teraz to mam spravne uz aj ja... 😉

garzonka
4. máj 2012

Nasla som medzi ineratmi MMB taku istu bundu, s visackou, nova, pani ma nafoteny aj naplet, takze prikladam na porovnanie + nafotene teraz mnou 2 fotky,( udajne len raz vyprane na setrnom programe ), nemozem si pomoct ale ze by sa urobili taketo zmolky? len skoda ze tie fotky nie su vacsie

/uzivatelske meno predavajucej som z fotky vymazala/.

martinka17
5. máj 2012

kto mi poradí? frog je slovenksá výroba?

brisilda
5. máj 2012

@garzonka podla mna to je mozne...neviem o aku znacku sa jedna ale stretla som sa s tym ......obcas sa to stane uz po prvom vyprati a potom to je uz stale rovnake ......

brisilda
5. máj 2012

@garzonka takze precitala som si par prispevkov do zadu a preberate aj moznu plesen ......ak je to vazne plesen tak tu bundicku okamzite vrat a kasli na to, ze prides o postovne ! Ja osobne by som to dietatu neobliekla nakolko ten pocit, ze to bolo plesnive by ma prenasledoval 😖 ...raz sme boli v podnajme kde bol problem s vlhkostou a vsetko oblecenie som vyhadzovala .......ten smrad som citila este dlho po tom co sme sa odstahovali do noveho aj napriek tomu, ze nemalo co smrdiet 😀

koniarova
5. máj 2012

@garzonka Prečo ju neskúsiš zaniesť do čistiarne? Sú tam odborníci, možno poradia, ako na tie bodky. 😉 😉 😉

garzonka
5. máj 2012

@koniarova Nie je to nijako vyrazne, hoci su tam. Myslim ze ak sa to nevypralo po tom 1 prani, tak to nezmizne, maximalne to casom dalsim pranim vybledne... 😉

@brisilda Aj napriek tomu ze vzniklo podozrenie ze by tie bodky bola plesen, si myslim ze to plesen nie je. Skoda ze tie fotky nie su vacsie...vsetko som fotila v makro rezime, ...vyzera to akoby to bolo od tenkej ciernej fixky. Ani nic nesmrdi. A tie zmolky: je to zn. Next, chapem ze napr. na tricku klasickej bavlne sa po vyprani mozu objavit jemne zmolky, event. zdvihnuty chlp. Na patente/naplete maximalne tak chlp, zvlast ak je to prane dla slov predavajucej na setrnom programe. Zmolky sa na naplete (podla mna) vytvoria po urcitom case nosenim, na tomto patente je to viac z vnutornej strany.

Dievcata, je to banalita. V podstate. Skratka som len ocakavala tovar v inej, lepsej kvalite (kedze slo o novu, nenosenu a len 1x vypranu bundu). Bundu si nechavam, verim ze s nou este paradu urobime, ja sa vsak tymto obchodom citim akosi oklamana (zmolky, bodky a 3 drobne zatrhnutia = nova, len vyprana bunda) . Predavajucej som dala neutralne hodn., ona mi ho vratila. (je to na MMB)

<3 Prajem pekny vikend vsetkym 🙂

nadhera
6. máj 2012

@martinka17 frog je nieco ako trochu lepsia cina 😉

ivett1
6. máj 2012

@martinka17 súhlas s @nadhera je to "čína"...ale určite patrí medzi kvalitnejšie (mali sme teplákovú súpravu, aj tepláky a overal s kapucňou - taký bavlnený...vecičky sa super nosili a boli aj pevnejšie-nerozťahovali sa...skrátka -kvalitné...😉)

martinka17
6. máj 2012

@ivett1
@nadhera dík, ja som si len našla inzerát a tam maminka tvrdí Slovenská kvalita a na fotke mikinky svieti na krku značka frog, tak som myslela, že mi niečo ušlo 😀

ivett1
6. máj 2012

@martinka17 no, asi tak usúdila podľa toho, že to kúpila "na Slovensku" 😅 ... 🙂 😀 😀

littledevil
6. máj 2012

@ivett1 My sme dostali teplaciky Frog, nosil ich starsi syn, teraz ich nosi mladsi, boli prane minimalne 20x a stale su super, ziadne zmolky, trosku bledsia farba, ale po tolkych vypratiach 🙂 .

zuzana17
6. máj 2012

@martinka17 ja si tiež myslím, že značka Frog je kvalitná, čo som mala nejaké tie veci, tak som bola spokojná, a myslím sa dá kúpiť v detských obchodoch

martinka17
6. máj 2012

@littledevil
@zuzana17 jaaaj, mne nejde o kvalitu, ja som už tiež od nich niečo mala...mne išlo o info v inzeráte, že slovenská kvalita. Nepatrí sa sem ho dať, ale proste veľký nadpis inzerátu, že Slovenská kvalita....tak ma to doplietlo, že mám zle info, veľmi slovenské značky nepoznám, ale aj som si aj myslela, že je to Čína. Aj keď, čo dnes nie je čína 😀

zuzana17
6. máj 2012

@martinka17 tak, tak ako vravíš, čo dnes nie je čína? 😀 Skoro všetko 😒

nikolca
7. máj 2012

ja som kupila včera v kiku bluzočku /košielku/malej no až doma som si všimla že je odtrhnuty štitok kde je uvedena ich značka okay/mala mi v obchode plakala bola som rada že som kupila a nejak si to nevšimla/,takže ked ju budem chcieť potom predať budem ju musieť predavať pod ina značka 😉

stanislavao
7. máj 2012

@nikolca urcite nie. preco? ved ja vsetky stitky striham a to neznamena, ze HM tricko nepredam, ako HM len preto, ze nema stitok. pokial som si ista, ze je to ta, ci ta znacka, tak to do inzeratu uvediem. samozrejme nebudem predavat tesco ako HM, aby som to lepsie predala.

nikolca
7. máj 2012

ja som už raz predala HM tričko,štitok nam odpadol ale predala som ho pod ina znažka lebo som nechcela aby to niekto bral ako zavadzanie a myslel si že som štitok odstrihla a chcem to predať lepšie tak uvadzam pod takou a takou značkou,na niektorych veciach aj ja striham štitky lebo malej to vadi a škriabe sa stale ked tam je štitok 😉