icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sharka17
9. máj 2012

@lubkka ak má hodnotenia, skús niektorej z tých mamičiek sa opýtať na adresu. Pretože stáva sa, že podvodníčky uvedú iné mesto. Mne tak mamičky ochotne pomohli. Mali by sme si tu pomáhať a nie sa okrádať o peniaze. Ved všetci ich máme málo.

sharka17
9. máj 2012

@lubkka ja som písala aj adminovi, len mi ešte doposiaľ neprišla žiadna odpoved. Sice prešlo možno len tri dni. Uvidíme...

mery.maja
9. máj 2012

@nikolca
@sharka17 mamicky pozrela som si hodnotenie tej /rompet07... 😕 😕 😠 😠 😠 no som sokovana to co je za mamicku?? 🤐 🤐 musela som si to normalne dva krat citat lebo som ostala v soku....ty kokso 🙄 🙄

sharka17
9. máj 2012

@mery.maja sme tam popísali. Len nevieme už ako sa dovolať spravodlivosti. predstavte si, že dva mesiace, každý deň čakate a čakate, poštárku nahánate po dedine a stále nič. dodnes nič nemám, len smutok. a to ževraj je tu viac takých mamičiek, čo chcú zarábať na úkor iných

mery.maja
9. máj 2012

@sharka17 😔 je to smutne ja viem....ja som zatial az takuto negativnu skusenost nemala ale tiez by ma to vzalo a asi aj dost odradilo-mna odradza uz aj to ked mamicky "klamu" alebo zavadzaju ohladom rozmerov.....drzim vam palce aby ste to nejak uspesne doriesili....lebo toto je fakt na zaplakanie 😒 😒 ☹

iira
9. máj 2012

ahojky holky,odesilala jsem pani balicek a nechtela to doporucene..ted mi tvrdi ze ji vecicky neprisli a chce penize zpet....me se jeste nestalo ze by balicek ode mne nedorazil ..co mam ted delat?poradte?

nikolca
9. máj 2012

@mery.maja no po pravde to som si aj ja dvakrat čitala,sa čudujem že už nie je davno bloknuta 😠 😠 😠 😠 ,je to fakt sila takto hnusne okradať 😖 😒

sisaha
9. máj 2012

@iira popriat jej pekny den a povedat, ze to bolo na jej ziadost posielane obycajne. A odporučiť jej, že nabuduce nema šetriť na poštovnom a bude mať istotu 😉

nikolca
9. máj 2012

@iira pokial to nechcela doporučene,jej problem by som to ani neriešila,mala si byť vedom že pri obyčajnej zasielke nie je možna reklamacia,,mohlo sa stať že sa baliček stratil ale taktiež sa mohlo stať že ma baliček doma a chce aj peniažky,napiš jej ved chcela poslať obyčajne a ty za stratu nezodpovedaš 😉

nikolca
9. máj 2012

@iira a kolko si pytala poštovne,obyčajne druhou triedou 0,60eura?aj si ju upozornila že za stratu nezodpovedaš?ja idem posielať obyčajne zajtra aj som kupujucu upozornila že za pripadnu stratu nenesiem zodpovednosť ale po pravde ja som raz posielala baliček detske teplaky obyčajne a vratili sa mi späť a na obalke bolo uvedene že adresat nezastihnuty,aj ja si sem tam beriem obyčajne ale max.do 5 euro a vo väčšine pripadov je na obalke uvedeny len adresat a odosielatel nie,čiže by sa to ani nemalo komu vratiť späť 😒

lubkka
9. máj 2012

Dnes mi konečne prišiel balíček mne napísala pani že ho poslala 19.4: ale bol poslaní 7.5. ani sa neunúvala mi niečo vysvetlit že čo sa stalo takéto jednanie od predávajúcej som ešte nezažila možno jej niečo napísal admin stránky ale som rada že je to za mnou dúfam že už nenatrafím na takú nezodpovednú predávajúcu a ešte bol balíček poslaní bez odosielatela aby som nevedela ským mám tu čest obchodovat želám vám ktoré máte tiež takéto trampoty s predávajúcimi aby sa vám to dobre skončilp a neprišli ste o svoje korunky. 😝 😝 😠 😖

iira
9. máj 2012

@nikolca ,no pokud je to doporucene tak je to 37kc a obycejne mela jen 18kc ..celkem u me platila 73kc a aspon pry pulku chce ..navic ja tam i napsala svou adresu a nevratilo se mi to

nikolca
9. máj 2012

@iira jaaj no slušne jej napiš,že sama chcela obyčajne,že za pripadnu stratu nenesieš zodpovednosť,že nabuduce radšej aby si doplatila za doporučenu zasielku a v pripade straty je možna reklamacia a viac by som to neriešila,peniaze jej nevracaj 🙂 😉

miliz
9. máj 2012

@lubkka aspon sa to vyriesilo,moja je tvrdohlava a nic

miliz
9. máj 2012

@lubkka Tesim sa s Vami 🙂))

rainee
9. máj 2012

ahojte, ja by som sa chcela spytat ako riesite os.odber. lebo ja na to cez den vobec nemam cas, jedine navecer ked sme uz doma. casto sa mi stava ze to kupujuce akosi nevedia pochopit a nieto ze nie su schopne prist si pre vec osobne k nam domov, ale este chcu aby som im ja nosila tovar kade-tade, co mi pride trosku drze. hadam ked ja nieco chcem tak si pridem pre to nie? nepoviem ak by som mala cestu okolo a jednalo by sa o nejaku drahsiu vec, ale napriklad teraz sa dohadujem s jednou pani asi tyzden za 2e vec ze kedy si pre to (ne)pride....okrem toho postovne ju vyjde lacnejsie ako benzin-listok ked sa ma trepat cez cele mesto.

nikolca
9. máj 2012

@rainee no to mi niečo hovori,dnes mi pisala kamaratka/tiež je registrovana na mk/byva od nas štyri domy,a pisala mi do môjho bazaru na jednu mikinu,že aby som jej ju doniesla ukazať a ak bude dobra tak si ju odomna kupi a dalšiu spravu mi napisala,ale dones ešte dnes lebo na dva dni odchadzam 😉 haaaaaaaaaa ale ma pobavila,som jej napisala že donašku do domu nerobiiiiiim 🙂 😉

martinka17
9. máj 2012

@nikolca ja mám v podmienkach, že kde bývam, ale že si preto musia prísť 😉

rainee
9. máj 2012

@nikolca no este kamaratka to pochopim ale uplne cudzia osoba? ja neviem, ale ja ked nieco chcem tak automaticky si idem pre to, ale kedze na 99% na to nemam cas tak si davam posielat postou @martinka17 este toto davat do podmienok, ved to by malo byt automaticky 🙂

mojkamirka
9. máj 2012

@rainee ahoj, ja som os. odber, riesila tak, ze sme sa dohodli po telefone a dotycna poslala muza pre vec, ktorý mi ju hned vyplatil 😉

sisaha
9. máj 2012

@iira vôbec ju nemusis riesit, tak ako ty nemas dokazat, ze si to poslala, ona nevie dokazat, ze to naozaj nedostala. Ma jednoducho smolu. Nic jej nevracaj.

sisaha
9. máj 2012

@rainee ja som mala viac osobnych odberov a vzdy prisiel kazdy ku mne, alebo sme sa stretli v meste (v jednom pripade). A bez problemov.

mery.maja
9. máj 2012

@rainee ja osobny odber riesim tak ze v dvoch pripadoch dosli mamicky ku mne domov a vec si prevzali a raz sa stalo ze jedna mamicka nieco chcela ze si dojdu preto lenze prave vtedy siel manzel moj do mesta lekarovi tak sme si zavolali ona ho pockala pri lekarovi a odovzdal jej to 😉 takze uplne v pohode 🙂

mery.maja
9. máj 2012

@nikolca 😀 😀 tak to bola teda pohodovááá kamoska 😀

gabika7706
9. máj 2012

@rainee ja som aj za osobny odber, takto si to moze kupujuca rovno na dietati aj vyskusat, ked nesadne, nevezme, nic sa nedeje (prip. prinesiem v ramci nasej "pesej" trasy skolka-obchod-dom...bez problemov), ale tiez sa mi stalo minuly mesiac, ze som 3 tyzdne cakala, kedy si pani pride pre bundu, najprv sa tyzden neozyvala, na moju urgenciu mi napisala, ze nemala auto, potom uz sice mala auto, ale mohla zazracne prave len pocas tych 2-3 hodin popoludni, kedy som ja nemohla...a takto to slo dookola, pritom elektrickou to ma k nam cca 10 min...Bundu som nakoniec predala dalsej zaujemkyni 🙂

iira
9. máj 2012

@sisaha ja vim ,ale je mi to velmi neprijemne...ted je na me pani nastvana ,ja nemam veci a ona taky pry ne ...je to hloupe ...ale dekuji ti

nadhera
9. máj 2012

osobny odber v ke /byvam v mi/ som riesila cez mamu, predavajuca si vysla na prechadzku s drobcom a mamca tovar pre mna prevzala. 😀

ja som usetrila na postovnom a predavajucej som usetrila cas pri baleni a cakani na poste .

thinka001
9. máj 2012

dobry vecer, chcela by som poprosit o radu, stala sa mi taka vec ze som sa s kupujucou dohodla ze jej tovar poslem na dobierku,lenze som posialala viac veci a nechtiac som to poslala len obycajne za 0,60 ako sa posielaju balicky pri vymene. Tak som kupujucu kontaktovala ze co a ako ze som sa zmylila a ona ze mi v pondelok posle, presli uz tri tyzdne a nic, je este moznost nejak peniaze dostat,napisat adminovi..vdaka za radu..

lubkka
9. máj 2012

Držím palce aby aj Vám sa to podarilo dobre a rýchlo vyriešit ten problém .

sisaha
9. máj 2012

@thinka001 daj jej negatko a kontaktuj admina