icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
9. máj 2012

@thinka001 a pridaj jej nick aj sem..mozno ju nakopnu komentare od nas.. 😉

lili_mia
9. máj 2012

@thinka001 teda, že si poslala balík klasicky, nie na dobierku? a ona peniaze nie .. akú aktivitu ukazuje jej profil, ak bola aktívna minimálne posledný týždeň, napíš ešte jednu IP, ak neodpovie, posuň adminovi .. o akú sumu ide?

thinka001
9. máj 2012

hm problem je v tom ze je neregistrovana..suma nebola velka nejakych 5ecka ale kedze nepracujem aj to by sa bolo zislo..

thinka001
9. máj 2012

lucia.mlada@centrum.sk - Lucia Mladá(neregistrovaná/ý)..ano klasicky mal ist na dobierku za 5ecka a ja som sa pomylila a poslala ako by slo o vymenu

jonas17
9. máj 2012

@rainee ja mám osobný odber rada, nemusím veci baliť a ušetrím čas aj cestu na poštu 🙂 nemám problém vyhovieť kupujúcej, ved vlastne ja to chcem predať 🙂 môj muž robí istom nákupnom centre, tak väčšinou je poštárom on, prídu si kedykoľvek v priebehu dňa pre veci, zaplatia a je to 😉 minule som predala kojenecký vankúš, mala som dilemu, ako ho zabalím, ale kočka si preň prišla, nie k nám, ale ja som ho vzala cestou ku kaderníčke, pred salonom sme sa stretli a tľapli si 😉 ja bývam 12 km od mesta, tak pre pár eur nebudem ťahať mamičky ku mne domov, a neverím, že by aj prišli 😉 dohodnúť sa dá, ked sa chce 😉

rainee
9. máj 2012

@jonas17 ako pises, nie je problem ak si pre to pridu alebo to donesies niekde po ceste, ale urcite by si sa neunuvala na opacny koniec mesta MHD s malym dietatom aby si tete doniesla 2e triko 😉

nikolca
9. máj 2012

@thinka001 no pokial je neregistrovana,tak to asi ani admin nejak z nej peniaze nedostane,a nekomunikuje vôbec?

jonas17
9. máj 2012

@thinka001 mne sa stalo niečo podobné, tiež som omylom poslala balík, za ktorý ešte neprišli peniaze a už ani neprišli 😠 darmo som dotyčnej vypisovala, síce komunikovala, ale čoz toho...potom sa vymazala celá a možno dnes má nový nick... 😠 😠

mima595
9. máj 2012

ahojte, neda sa mi stiahnut cennik z posty..kolko stoji dobierka?? balik nad 2 kg je za 2,50E a kolko este bude dobierka?? viete mi poradit??

zuzana17
9. máj 2012

@mima595 ahoj, obierkové na adresu je 0,85€, ale na účet len 0,45€

mima595
9. máj 2012

@zuzana17 - diky

masinka
9. máj 2012

baby, mne sa minule podarilo "omylom" poslat balik v hodnote 55 EUR....
totiz oco mi volal, ze si da ku mne poslat nejake peniaze, ale nepovedal mi kolko a ja som akurat predavala skolsku aktovku aj s prislusenstvom za 55 EUR. babenka mi napisala, ze ma zaujem, tak som jej poslala cislo uctu. o par dni pisala, ze posiela peniaze a napisala adresu, nabehlo mi 55 EUR, tak som poslala balik..... a za dva dni mi pise, ze dakuje ze tasku, ale ze ved ona peniazky neposlala, ze si myslela, ze to poslem na dobierku. tak volam ocovi ze kolko mu to malo prist a on, ze 55.... nastastie su este aj seriozne kupujuce, peniazky o par dni prisli 🙂 taketo nieco ma vzdy povzbudi, ked mam chut vymazat si cely bazar po komunikacii s niektorymi "milymi" nakupujucimi... no ale zase sa mi potvrdilo, ze Murphyho zakony funguju - ze aj suma bola rovnaka, aj ta chaosna komunikacia kde kupujuca chce dobierku a napise ze posiela peniazky....
a ta kupujuca dokonca nemala ani jedno hodnotko, ja som jej davala prve 😀

localoca
10. máj 2012

Baby kolko moze vazit také vibracné kresielko pre novorodeniatka?ze postovné 4€,nie je to vela?

annie13
10. máj 2012

@localoca ani nie ak ide prvou triedou +0,50 krehke tak to aj moze byt

fukylove
10. máj 2012

@localoca nemame doma zrovna vibracne kresielko, ale take co hojda... taketo nieco http://market4kids.com.ua/iused/kreslo-kachalka...
postavila som sa s nim a bez neho na vahu - rozdiel 5kg... takze ratam, ze to druhe bude mat asi podobne... co sa tyka postovneho 🙂
dala som si balik, 2.tr. do 10kg (kedze do 5kg sa to asi nezmesti) a pise mi ze 3eur,,, neviem ci tam je este nejaky priplatok za neskladnost a napr. krehke ci poistenie... tj tie 4 e su asi OK 🙂

localoca
10. máj 2012

@annie13
@fukylove zsto som sa pytala lebo neviem aka je tam vaha,je to ok,len tak na prvy phlad mi to bolo vela,dakujem

thinka001
10. máj 2012

nikolca..no ved ze je neregistrovana, v piatok pred troma tyzdnami som jej poslala,hned som sa jej ozvala ze sa stala mensia chyba, ona sa hned ozvala ze v pondelok posle ale presli uz tri tyzdne a nic tak uz asi nic stym nespravim..pozeram ze nie som sama, mozno by bolo dobre spravit nejaky zoznam neserioznych kupujucich/predavajucich aby sme takym veciam predchadzali..:/

thinka001
10. máj 2012

jonas17..no ved pokial je neregistrovana neviem ani ci chodi na net alebo nie..poslala som jej este asi tri maily a nic..:/

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
macamac
10. máj 2012

@stanislavao 😅 😕 😲 😝
nuž-ale zas tu odpíšu,že fakt si môžu predávať,čo chcú a je na kupujúcej-nejakej-či to kúpi 😝

stanislavao
10. máj 2012

@macamac ano.
ale toto je tak nechutne, ze sa mi zaludok dviha, ked na to natrafim. to je fakt uz pod ludsku dostojnost taketo nieco fotit a davat to na web. ludia si myslia, ze sa im niekto potentuje z toho, ze je to adidas. ved nech to hodi do kosa a ma pokoj a nemusi si tu robit hanbu, ze take nieco foti a chce to este predat.

trnka77
10. máj 2012

@stanislavao ostala som zhrozená,niektorý ľudia nevedia čo speňažiť,len preto,že sú to adidasi 😀 😀 😀 😀
pravda,ale je,že každý môže predavať čo chce 😠 😠 😠

stanislavao
10. máj 2012

@trnka77 ano, ale nech sa s tym postavi pred dom a ponuka to tam okoloiducim - mozno nejakym s osady. lebo to nekupi nikto. uraza kupujuce tym, ze to na bazar da.

littledevil
10. máj 2012

@stanislavao Ja som chcela adidas tenisky dat do bazara, ze darujem na donosenie a boli v ovela lepsom stave a manzel, ze, ci mi sibe a hodil ich do kosa. ☹

sisaha
10. máj 2012

@stanislavao nuž...ja som minule iba jemne suchnute na špici - zimne topanky hodila do koša. Hanbila by som sa to čo i len podarovať.... 😒

5k
10. máj 2012

človek len krúti hlavou, akí dokážu byť ľudia neseriózni ☹ asi máme všetky aj zlú skúsenosť..........
prajem vám všetkým len serióznych predávajúcich a dobrých kupujúcich 😉

masinka
10. máj 2012

na kazdu dieru sa najde zaplata.... tak ako je niekto schopny predavat toto len kvoli znacke, verte tomu, ze sa najde aj niekto, kto je schopny nieco taketo kupit - kvoli znacke, nech je cavo, ze ma Adidasy... ved nikto nevie, ze ich neochodil on.
Mala som taku spoluziacku, foter podnikatel, nevedela co od dobroty, s nami "chudobnymi" sa ani nebavila pokial nepotrebovala odpisat na pisomke... ked ale dalsia spoluziacka mala namiesto plasta na chemiu staru , deravu, flakatu znackovu koselu po po svojom otcovi, tak hned s nou bola kamoska.... takze ak by sa s nou chcel niekto kamaratit, v podstate by mu stacilo kupit si na bazare derave Adidasy 😉 Jedna z ich partie si kupila tiez nejake znackove tenisky za 2000 sk, co v tej dobe bola riadna palka a nosila ich do skoly v krabici a len nam ich ukazovala... doma ich mala zrejme vo vitrine... skoda ze MK uz vtedy neexistoval.
Ja mam zatial deti v skolkarskom veku, ale uz teraz sa desim dna, kedy mi pride dcera zo skoly s tym, ze potrebuje znackove oblecenie.....

li_la
10. máj 2012

Ahojte,
neviete mi poradiť, či môžem niečo poslať v červenom plastovom vreci? Jedná sa mi hlavne o tú farbu červenú, lebo viem, že by sa nemalo na obálky písať červeným perom. Dík 🙂

rorinka11
10. máj 2012

Takze mam dalsiu zlu skusenost ☹ dnes mi prisiel kocik ktory predavajuca predavala ze je ako NOVY a ked mi ho dnes mm priviezol s posty /a mal prist kurierom/ zhrozila som sa.Tento kocik okolo noveho ani neutekal.Zodierany,rozheglany,madlo na jednej strane cele zosuchane,na strieske akoby zatrhnuty,potahy....no proste hroza. Pisala som predavajucej ze chcem do zajtra vratit na ucet peniaze nech moze ist kocik zdomu lebo mi je zneho az zle, no zatial neodpisala tak som zvedava co bude... a kedze sa mi to stalo uz 2x rozhodla som sa na mk uz kociky nenakupovat.

julka154
10. máj 2012

rorinka11 peniaze vam nevratim a to z dovodu asi takeho že kočik použivany bol novy stal vyše 200eur a vy ste ho dostali zo zlavou hovorila som že bola vnom vozena madlo som pretierala takže je možne že že bolo vidno že som to utierala a dala som vam kočik za 104eur aj z poštou a ešte ste mi nadala že prečo som neposlala kurierom tak sa nehnevajte ale niesom si vedoma chyby a laskavo ma tu nepreberajte nemate dôvod ja už nechapem čo ste čakala mala ste si kupiť novy graco kočik za 300ečiek alebo buginu za 20eur ked nieste z ničim spokojna za dobrotu na žebrotu!!!!!!!!!! 😒 😒 😒 😒 😒 😒