icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sabcav
12. máj 2012

@nikolca to mi taky napadlo, ale když mi ráno psala, že si raději koupí nový (stojí cca 2-3000), tak sleva asi neprojde... ☹

jajka78
13. máj 2012

baby, ako ste na tom s dobierkou? posielat, neposielat, ci len registrovanym, a ked ano k cene tovaru sa priratava kolko, neviem to v tom cenniku nasjt. dakujem

zuziq
13. máj 2012

@sabcav treba skusit dat kyselinu citronovu s vodou a nechat ho zapnut, mozno to pomoze aj na ten "vas" vodny kamen 🙂

ludka77
13. máj 2012

@jajka78 cenu dobierk ti povedia na poste podľa vahy a až potom napíšes na sek sumu spolu

ludka77
13. máj 2012

@jajka78 ja osobne dobierky neposielam. Ale ak moc chceš tak si Kukni hodnotenia nakupujúcej

annie13
13. máj 2012

@jajka78 k cene balicku + 0,45 ak je to do sumy 30 eur na ucet a ak na adresu +0,85 posielam aj na dobierku ale len ak maju hodnotenia

nikolca
13. máj 2012

nemate niekto skusenosť s predavajucou dakota34???prejavila som zaujem o supravu 9 maja a dodnes mi nebola schopna poslať čislo učtu kam mam platbu previesť,dohodli sme sa na cene 15 euro s poštou,napisala som jej že chcem poslať doporučene,včera mi napisala znovu či chcem poslať doporučene napisala som jej že ano chcem poslať doporučene,no čislo učtu nikde,dnes ma už inzeraz pozastaveny,neviem čo si mam o tom myslieť,strašne slaba komunikaci,odpisuje raz za dva dni ☹ 😒

nickushka
13. máj 2012

@sabcav neviem, aký máš ty ten sterilizátor, ale aj môj sa zanáša a zostáva ten kameň jemne začervenalý. skús jej navrhnúť, nech ho vyčistí koncentrátom vody a octu, ja som zalievala tú spodnú pariacu misku doplna( viac octu ako vody) a dala pariť, pomerne dlho, takmer do vyvarenia vody. niekedy prikryté, keď boli deti doma, ale aj neprikryté a pustený digestor. pekne sa ten kameň pouvoľnoval a vyčistilo sa mi to. potom som to dala ešte pariť len s čistou vodou, nech sa vyplavia uvoľnené kúsky a povyplachovala. neviem, či na tom tvojom sa to bude dať a možno ak je veľa kameňa to bude potrebovať zopakovať...zober ho od nej späť, skús vyčistiť a možno predáš bez problémov inej mamine.

fialkaa
13. máj 2012

ahojte dievcata, prosim o radu, uz to tu bolo x-krat preberane, ale pre istotu. idem vratit predavajucej tovar, s ktorym nie som spokojna, pretoze nezodpoveda jej popisu. aky je postup? najprv ja poslem tovar, potom ona mne peniaze? kto plati postovne?

traktor
13. máj 2012

@fialkaa uplne v prvom rade..vie o tom, ze jej ides vratit tovar?suhlasi s tym?..ak nie, tak sa ti môze stat, ze balicek jednoducho nepreberie a ty prides o dalsie postovne..ak tovar nezodpoveda popisu, tak ti ona musi vratit plnu sumu + spätne postovne, ktorym jej ty balicek posles spät..po vasej dohode..jej ty posles balicek a ona ti posle na tvoj ucet peniazky...ak si platila napr. 2 eura za tovar + 1,20 postu, tak ti ma vratit 2+1,20+1,20

sabcav
13. máj 2012

@zuziq
@nickushka mám avent express ne do mikrovlnky, ale do elektřiny, viz foto, jj zkusím se s ní domluvit, ať mi ho dá zpět a vrátím jí peníze, já ho pořádně pročistím (to s octem nebo s kyselinou citronovou jsem taky čas od času, tak jednou za 3 týdny dělala, ale asi to bylo málo, prostě to udělám tak jak radíte, hodně vody až do výše té spodní přihrádky , ne jen těch 90ml) a zkusím ho prodat znovu 😉 . děkuji 🙂

fialkaa
13. máj 2012

@traktor dakujem, ano sme dohodnute, pani je ochotna, len som si nebola ista postupom, ci najprv posielam ja tovar alebo ona peniaze a kto plati postu.

mima1311
13. máj 2012

kocky poradite az sa netrepem na postu zbytocne ? idem posielat hojdacie kresielko , cele som ho omotala tou potravinarskou foliou, takou sirokou , staci to ?????este tam treba dat asi snurku , ze ? a prilepila som tam papier s udajmi odosielatel a adresat ....staci to takto ? ci este tam nieco treba ? nevadi ked to kresielko presvita ? dat to asi ako krehke a asi aj poistit , ze ? este pripadne rady veeeeelmi uvitam ....

nelinka0401
13. máj 2012

@mima1311 podla mňa by nemalo presvitať.ja som takto obalila autosedačku ,vajíčko ale dala som ho ešte do čierneho vreca a tam som nalepila adresu

mima1311
13. máj 2012

@nelinka0401 no ved to , vreco , tooolko ich tu bolo a ked som teraz hladala , tak ziadne nenajdes 😠 , som ho chcela este don strcit , i ked neviem ci take velke vobec bolo , skusim este popatrat ....

luba142
13. máj 2012

ahojte baby, potrebujem poradit. Chcela by som poslat kocik kurierom, ale neviem aky je postup a akeho kuriera, ci na slovenskej poste alebo ineho. Aky je postup, ako zaujemca zaplati a tak vsetko okolo toho? Dakujem za rady

alusha
13. máj 2012

@luba142 ja som posielala tento tyzden postel kurierom cez postu... na stranke posty je bezplatna infolinka na kuriera, tam ti vsetko povedia, aj si ho tam objednas a pride ho vyzdvihnut k tebe domov... zabalit, tak aby sa neposkodil, do hrubej folie, alebo do krabice

luba142
13. máj 2012

@alusha dakujem 🙂

adahk
13. máj 2012

@luba142 ahojky, ja som posielala, kočík tiež cez poštu, zabalila som ho do krabice od televízora, a pre istotu som ho posielala so službou krehký, kočík bol nad 10 kg a poistila som ho na 250 Eur, stálo ma to 6,80 eur. Daj si pozor aby si ho dobre zabalila, ak by sa náhodou niečo z kočíka napr. odlomilo a ty to budeš mať len vo vreci pri reklamácii ti povedia, že to bolo nedostatočne zabalené. Inak sestre došli poštou 2 kočíky a bolo to v pohodke. pa

martinka17
13. máj 2012

nevie mi niekto poradiť s babybazarom? už tri krát mi tam zmizol ten istý inzerát o kúpe, stalo sa to už niekomu?

nickushka
14. máj 2012

@sabcav tak ak si to raz za 3 týždne robila, malo by to byť ok, ale zober ho späť a vykašli na ňu, mohla si ho vyčistiť aj ona, keby chcela a ty ho popozeraj a zhodnoť, či treba čistiť, či nie. neposielaj peniažky skôr, ako dostaneš tovar, ale to určite vieš. držím palce, nech znova rýchlo predáš a bez problémov 😉

rorinka11
14. máj 2012

julka154 Ma dalsie negativne hodnotenie!!! Nedajte sa oklamat!!!!!

tikivikiniki
14. máj 2012

Baby,ako riešite keď sa vám niekto ozve na inzerát s tým,že či by ste nemohli podarovať dané oblečenie,čo inač predávate za X Eur? Konkrétne predávam nenosený set za 7 Eur,a pani ma oslovila,či by som to nepodarovala,jej dcéra by sa potešila. Verím že by sa potešila za čistonové šaty a ešte k tomu zadarmo, ale ja nie som žiadna charita,nie som v takej finančnej situácii,aby som mohla len tak rozdávať.Mňa zas potešia tie Euráče,čo za to dostanem,lebo za to môžem svojej vlastnej dcérke kúpiť nové šaty.

nikolca
14. máj 2012

@tikivikiniki ani nereaguj automaticky maž 🙂 😉 su tu aj veci na darovanie nech pokuka tam ale žiadať podarovať novy set to je trošku drze 😠

bonaquaba
14. máj 2012

@tikivikiniki to je dnes hrozne co si ti ludia dovoluju, aka drzost, ja som zase velky balik davala s tym,ze za postovne to niekomu poslem a s tetuskou som s dohodla, ze dobre na dobierku a ked si ju neprevzala, tak som si zapaltila 8 eur, lebo to bolo velke vreco 5 som platila, ked som to posielala a potom tri, ked mi to prislo naspat, skoro ma uchytilo, ako sa vravi za dobrotu na zobrotu, este by ludia chceli,aby sme im nove oblecko rovno do domu zadarmo nosili nie, to kde sme, toto je nehorazne

stanislavao
14. máj 2012

@tikivikiniki vobec jej nic nepiste. nech si da vyhladat darujem a berie to. to su riadne vypocitave - mozno to ani nechce pre dceru, ale hned spenazi a bude na chlast, alebo cigarety. a oni si vzdy vyberaju tie najkrajsie a najdrahsie veci.

silvinka25
14. máj 2012

@bonaquaba tak to je velká škoda...:( mne keď niekto daruje vždy preberiem zásielku...🙂 a čo mohla byť pani rada že ste jej chceli pomôcť,tak sa na to vykašlala....velmi nečestné....a nehorááázne...:(:(

stanislavao
14. máj 2012

@bonaquaba preco ste to na dobierku? nemali ste? peniaze za postovne vam mala poslat dopredu. a nechapem, ako je to mozne, ze niekto plati, ked sa mu zasielka vrati a niekto nie. mojej sestre sa zasielka vratila uz nie raz a neplatila nic.

bonaquaba
14. máj 2012

@silvinka25 vtedy som si povedala, ze nikdy viac uz nebudem darovat, ale ja mam tolko vela veci doma, ze mi skrine praskaju vo svikoch, tak hocikedy davam, ale uz nie na dobierku, ale ako balik, ked mi poslu dopredu peniaze

bonaquaba
14. máj 2012

@stanislavao no teraz uz viem, ze na dobiekru nikdy nebudem posielat a ked oni naspat posielaju tu dobierku,t ak za to,ze mi to vobec pride, tak za to sa plati