Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jonas17 SUPER 🙂 A sandálky máš? 😀 😀 😀 Tak a teta je nezodpovedná, lebo mňa minule vrátila s balíkom, že CI...nie je adresa 😝 , tak som pani písala, tá tiež nahnevaná a tak som ešte skúsila že Centrum I a bolo OK 😀 😀 😀 . Ale neverím, že si kontrolujú podací so štítkom na balíku. Len to capnú na váhu a tým to hasne 😎
@zani2877 tak to je pravda....je to rozdielne ☹ mna dnes dojalo ze som si uz tu spominanej postovej banke sla vybrat peniaze -lebo mame zuno aj postovu ale ta sluzi len na mm vyplatu 😀 stojim si tak pri bankomate dam kartu vsetko zadam,kartu vypluje cakam na eurace a zrazu mi napise ze platba ukoncena 😕 som myslela ze ma slahne 😨 samozrejme peniaze nikde......v panike som sa tam zacala tocit jak havko za chvostom,neviem ani co som hladala.....asi prirodzený instinkt 😀 . Takze v zufalstve,strachu a v dalsích emociách ktore sa nedaju publikovat som odchatila obdelac jednu pani velmi pekne vyzerajucu v kostýme s jedným pánom-boli uz v dochodcovskom veku ze nech mi "postrazia"peniaze 😅 ze mi ich bankomat nevyplul ze idem na postu sa inofrmovat ze co akoze teraz!!Pridem tam-ziadny veduci,samozrejme na poste ludí jak holubov na namestí,utekam k jednemu okienku poviem co sa mi stalo,poslu ma inde ,idem tam a tam mi povie pani že pockajte si v tomto rade tam vam pomozu pozriem na rad tam stalo asi 7 ludí....spytala som sa jej ze ci si robí srandu ze mne vonku nejaka cudzia pani stoji pri bankomate aby moje peniaze nedostali nohy a ona mi kaze cakat v rade.....tak sa zdvihla a sla so mnou von.....ze vyskusajte to znovu-hovorim jej ze a co ked mi to uz nevypluje ani kartu??Nereagovala tak som tam kartu vlozila vsetko prebehlo peniaze bankomat nakoniec vyplul!!!!!Takze co tam bolo netusim,pobavte sa s mojou skusenostou s postovou bankou lebo asi mi to tu vymazúúú 😀 😀 😀
@lucka8791 takto vyzeraju tenisky , ktorym nic nie je?za 14 eur?..vy by ste bola spokojna, keby vam nieco take prislo domov?..ja teda urcite nie.. a tiez by som trvala na vrateni plnej sumy + posty..ja neviem..obranujete sa..ale pozrite si tie fotky..a skuste inymi ocami..nie ze patria vam..ale ze ste prave take obdrzala a za taku sumu..ste spokojna s tym co vidite?
@lucka8791 bez urážky, ale ja som predala adidas tenisky, ktore boli naozaj ako nove za 10 eur. A ziadne dierky tam neboli. Boli obute hadam 10x do telocvicne. to, čo si predala ty, je vhodne do kontajnera. Ak je niekde diera a zodrate podražky, tak to môžeš postaviť ku kontajneru, nech si to vezmu bezdomovci na dočaptanie.. Zachovaj sa seriozne a vrat jej peniaze. Neznižuj sa na uroveň takých, ktoré tu potom skončili a už nikto od nich nič nekúpil. Radšej mať hodnotko upravene, že hoci tovar nezodpovedal popisu, tak z tvojej strany bol problem vyriešeny, ako ked si odmietneš uznať chybu a tenisky späť nevezmeš, ale už nikto od teba nič nekupi...Skus sa zachovať ako čestna osoba.
@lucka8791 nosené a nič im nie je????? To sa bavíme o tých istých, čo sú nafotené? Zchodené, deravé, zodraté staré botasky? Ja také vyhadzujem, značka - neznačka, predali ste botasky v katastrofálnom stave a tieto chabé pokusy sa obrániť nikam nevedú, fotky Vás usvedčili. A to hodnotenie, ktoré ste dali z pomsty, tiež na Vážnosti Vašich slov vôbec nepridalo 😒
vobec ma nezaujima co pisete ale keby som jej vratila 7 euro tak by uz boli nositelne? pisala som ze boli nosene ale daju sa este nosit ked su obute neni vidno nic a ona to dobre vie 😠
@sisaha ahoj a kde je fotka tych botasiek? aj ja chcem vidiet! 😅
@martinka17 @sisaha ahoj a kde je fotka tych botasiek? aj ja chcem vidiet! 😅
@mandragora22 su v albume kocky s nickom ntt
@lucka8791 ani za 7 euro nie su nositelne, ved si to uvedom! Ja by som ich nechcela ani zadarmo. Zatajila si chyby, ktore maju. Je absolutne jedno ci je to vidno alebo nie. Ak by som ti predala kabat, ktory by bol z vnutornej strany potrety psim hovnom a zatajim ti to, tak by si ho nosila? ved z vonku nic nie je vidiet??
Preboha uvedom si, ze ak je nieco derave, znosene a znicene, tak je to vhodne do kontajnera alebo ako dar. 🙄. Este raz ti hovorim, vrat jej peniaze, lebo zacnem na admina tlacit aj ja, aby ti pristup na MK zablokoval..
@sisaha dik, kuknem!
@sisaha zrazu tu vsetci mate komentare ja som jej pisala ze su nosene ale este nositelne a to urcite su co by chcela za tie peniaze nove z obchodu ? hovorim ze sa daju v pohode nosit a ona to dobre vie!!!!!!!!!!! za 7 euro by ich nosila ? a neviem co sa vobec o toho starate to je nas problem a nie vas
bolo napisane ze boli nosene ale este v pohoe nositelne vobec pri noseni nejsu viet ziane chyby ona chcela asi nove za par centov!!!!!

@mery.maja tak mna slov sporitelna stoji mesacne nehorazne peniaze----((((