Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sisaha je to tatiana 20, no to by sa nemohla vykrucat, ja som jej to aj nafotila a pisala, ze v servise jej povedali, ze to nemohlo same vypadnut. Ako to vypadlo to ja netusim, ked to mne prislo poskodene aj podla mna by mi mala zaplatit novy drziak, no bola by som rada, keby mi uhradila aspon jeho cast, aby som mohla sedacku pouzivat. Alebo nech posle peniaze a ja jej to sele zabalim a poslem maspat a kupim si inu sedacku.
@stanka02 pridaj foto, aj my sa radi pozrieme . tiez som predavala cyklosedacku, zadnu za super cenu - ale podmienka -osobny odber. Bola v tak super cene, ze kto sa informoval,nechcel verit,lenze vsetci boli "z dialky". Predali sme ju , kupec prisiel a stale nechcel verit,ze za taku cenu....mne sa nechce ist hladat krabicu , ist na postu /naklady/. Bude nebude kupujuca spokojna....Prides, pozries, zoberies. Vsetci spokojni. 😀
ahojte ,,,ja som rozmyslala ze kúpim rifle co @zuzkahraskovie mala napísané ze sú za 4 eura a baby ona to potom zvysila na 6 euro...nech si ich tak nechá a nech sa raduje ked zvysi tie rifle nakolko nanich niekdo rozmyslal ze ich kúpí....
to vobec nieje tym,ze si mala one zaujem,pretosom iste nezodvihla cenu,ja niesom na bazariku preto aby som zarabala,ale aby som posuvala veci ktore uz nevyuzijeme ,je mi luto ak to vidis tak ,ze som to spravila schvalne....
@zuzkahraskovie a preco ste teda zodvihla cenu ? 😕 len sa pytam zo zvedavosti 😉
pretoze som ich vkladala na rychlo kedze mam dve male deti a cenu som dala automatycky jednu,a kedze ryfle boli len doma a aj to iba 2x skusane a nesadli tak ich posuvam dalej,ceny urcite nedviham ak o daku vec niekto prejavi zaujem..prave naopak este sa na postovnom aj dohadujem ze ho uhradim ja...tie rifle su nove a bol by nezmysel ich dat za taku cenu ked popvodna pola podstatne vysia...tak nechapem co take ociernovanie na mna dava pani...
@nadhera tu su fotky, dost zle sa to fotilo, lebo bolo treba odfotit dieru v ciernom predmete. Tam kde prenika svetlo, by mal byt istiaci kolik, ktory nie je, takze nemozem pouzivat cyklosedacku pre svojho drobca, lebo by nebola upevnena ok. Mozno mi to administratoz zmaze, lebo raz v mojom fotoblogu mi ich zmazal, ze nesuvisia s modrym konikom, s cim nesuhlasi, ked sa jedna o detsku cyklosedacku kupenu prave na modrom koniku.
Tiez som povodne chcela kupit sedacku, ktoru si osobne prevezmem, no kedze zacalo byt teplo a nikto v BA aktualne neponukal, tak som sa rozhodla takto, co velmi lutuyjem, nikdy viac.
to je len vyhovorka,ze narychlo a mne potom píse ze to ze som to sem napísala to písu 15-rocné ,,,,hiihi neviem kdo rozmysla ako 15 rocná
@sonita nedá mi zareagovať, nechápem, prečo by
@zuzkahraskovie mala tu byť rozoberaná ako nespoľahlivá, ked si hýbe cenami. ved je to jej vec, nie?aj keby dala cenu dole, tak by si ju tu riešila? 😕 ja som tiež minule dala kámoškine rifle za 4 a o dva dni chcela , nech jej cenu zvýšim, lebo vraj boli drahé a nenosené. tak som ich dvihla. bolo by smiešne, keby ma tu medzitým niekto "vykričal"..sledujem jeden kočík, celú zimu bola na neho istá cena, na jar cena stúpla o 30e. vôbec sa nad tým nepozastavujem, prečo to dotyčná urobila.
dakujem🙂,no tiez to nechapem,pretoze este som ju aj na to upozornila,ze cenu som uz zodvihla,ale nech to neberie osobne,a vobec nechcela kupovat a este ma aj ociernuje,no nepochopim to,ona sa len na rifle pytala a nevedela ci ich ani chce kupit...ale je to jej nazor brat jej ho nebudem,ja mam ciste svedomie,kedze bola na to upozornena.....a napriek tomu mi da este zle hodnotko ked sa len na vec pyta a nekupuje tak to je uz ake detinske☹
@mery.maja ona sa iba pytala a ja som ju informovala,ze rifle su uz inej ceny tak co je na tom divne ona ich nechcela kupit len sa stale vypitovala a potom povedala,ze uz ma ine ...neviem co som zle spravila...???
@zuzkahraskovie ja som myslela ze to bolo ak ze pani prejavila zaujem ze ic berie a ze ste potom nasledne zdvihla ich cenu 😅 takze som to asi zle pochopila....zle hodnotenie by som zato urcite nedavala 😒 🙄 😕
ja neviem baby, ale niekedy tu fakt riešite také prkotinky 😅 Mne sa napr. už dávnejšie stalo, že som mala v bazáre hracie centrum. Tiež som dosť často menila cenu 😀 lebo mi zavadzalo, malý sa s ním nehral a ja som ho chcela z domu preč... až som tú cenu "domenila" tak, že som si nevšimla, že cenu mám ako som chcela bez pošty a v názve inzerátu som zabudla vymazať "cena s poštou"... ale nakoniec sme sa s dotyčnou záujemkyňou dohodli, uznala som, že je to moja chyba a dali sme to "navyše" poštovné napoly....
Toto pre mňa fakt nie sú dôvody na rozoberanie nicku ako nespoľahlivého predávajúceho... či? 😅
a teraz pozerám, že pani už má negatívne hodnotenie.. tak toto neee 🙄 to už je moc
@zuzkahraskovie -teraz tu co klames povedala som ze si to rozmyslím tak napís aspon to ze som si to isla rozmysliet a nie to ze som nechcela kúpit,,,sorry ale toto je vrchol
pani asi ma radost ked dakoho ocierni,,ale ked ma s toho dobry pocit tak nech pise🙂,ja sa nehnevam.este som tu nikoho neoklamala a ani to robit nebudem,niesom tu nato aby som klamala a zarabala ale aby este posluzili inym detom veci ktore su nam uz male alebo ich mame straasne vela.tak vam vsetkym Baby prajem pekny den,kedze mam deti a nemam cas tu stale vypisovat tak sa idem uz venovat s toho mam vacsiu radost ako tu citat ako daka nespokojna nekupujuca pise bludy,a dava negat hodnotka ,lebo sa doma nudí.. 😀 ,pekny den🙂)
@sonita hodnotenie sa dava za uskutočneny obchod a medzi vami sa žiadny obchod nekonal.dala si negatko
@zuzkahraskovie neopravnene,ja čakam od jednej pani na rozmery,na mikiny,už je to piaty den a akosi rozmerov som sa nedočkala,pritom pani inzeraty aktualizovala 😉 tiež jej mam dať hodnotenie že neodporučam lebo napriek tomu že inzeraty aktualizuje mne nie je schopna poslať rozmery? 😒 to hodnotenie
@zuzkahraskovie zmaž za toto sa hodnotenie nedava,je jej vec či cenu zdvihne alebo zniži,zda sa ti vela kukni inde 🙂 😉
preco písem bludi ,,,písem ,len pravdu zo 4 eura zvysi na 6 😀 to je cistá pravda---
ano ,,pisala si ze si to premyslis a ze si kupila uz dvojo riflli,no ja som ti ale napisala,ze uz som cenu zmenila,kedze dy som ich dala dost pod cenu a ty si uz o tej novej tj 6€ sume vedela a este som pisala,ze si premysli ci ti ich dam za tych 4€,ty si napisala ze cakas....kedze sa mi to zdalo naozaj nizko pod cenu tak som ti napisala,ze ostanem pri novej cene tj 6€ a neklamem to nieje moj styl..POZOOOR!!!!teda napriek tomu ze vies o zmenenej cene este som pisala ze to nieje tym,ze si sa ozvalana ten inzerat ale tym,ze cna je na rificky nizka,teda po upozorneni sa nechapem co rozculujes 😨
prekopirovalasom nieco ........................................................
rozmyslam dám vediet zajtra ,,,teraz som objednala 2 rifle ,,,chcem aj tieto ale este porozmyslam nakolko beriem ze mu to mozno bude aj v pase velke zatial pá
fotoportrét
Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:54
oki 🙂 papa
fotoportrét
Ja - Včera o 00:47
ahoj sorry ze len terza nakolko som zabudla,,,rozmyslela som si to zoberiem ich takze posli c.uctu a ako sme sa dohodli s obycajne...sonita
fotoportrét
Predajca (zuzkahraskovie) - Včera o 10:30
ja som ich pozerala a cenu som zodvihla pretoze su nove a zda sa mi,ze by som ich dala az moooc lacno za 4,60...tak neviem ci ich este chcete..
fotoportrét
@zuzkahraskovie cenu si predsa premyslim predtym ako idem dat inzerat,toto sa predsa nerobi,este by som to pochopila pokial nebol ziadny zaujemca,si ju samozrejme mozete upravit,ale takto...
ale ak uz nieco kopyrujes aspon to daj cele..pisala som ti ze cena je zmenena tak to nebolo umyselne a ake nekorektne?ved som ju upozornila dva dni sa neozvala a ja som si cenu zmenila kedze som premyslala ci sa mi oplati dat rifle za 4 ked pc bola 12e tak co riesite uz????? a vedela ,o tej novej cene vsak som este aj pisala a ona povedala ze caka ako sa rozhodnem ci jej ich dam za 4,60e alebo necham novu cenu6€ ,a ak je jej to stale vela nech sa paci moze si kupit v obchode nove za 12€ uz nebudem toto riesit ....je to unavne a nema to vyznam....pekny den!

Prosim Vas poradte mi, uz som to tu pisala. Kupila som si od jednej predavajucej cyklosedacku. Ona uvadzala, ze je v ok stave, no je tam nefunkcny drziak. Uz som do toho zapojila aj administratora, kedze mi pani neodpisovala, no odpisala mi raz, aj to napisala, ze jej to je luto, no uz si nie je ista, ze ci sedacka bola ok a, ze ju zamerne nepredavala poskodenu. To, ze je niekomu nieco luto mi nepomoze vyriesit vec.
Ono to je fajn, no ja by som chcela bud sedacku vratit a aby uhradila ona obe postovne /co je spolu 8 eur/, alebo nech mi posle aspon polovicu penazi na novy drziak, kedze pri predaji tvrdila, ze je ok / co je nejakych 6-8 eur/.