Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
pozrite sa,viem,že to tu nepatrí, ale táto téma je o Skúsenostiach...fakt inak nekomunikovala a aha, ja som to už ukončila a ona pokračuje...mňa zaráža, že do tých hodnotení nepíšu baby všetko...že radšej sú ticho, lebo nechcú uškodiť, alebo nechápem, z akej solidarity...vlastne teraz , ked som ju začala riešiť, som zistila, že je viac mamičiek, ktoré čakajú na svoje peniaze, alebo objednali veci 3 a prišli len dve a čakajú a čakajú....a možno by som čakala aj ja do jesene na šaty, keby som to neroztočila...lebo vypisovala statusy a mne neodpovedala v IP, tak bola tu...
a dakujem , že ste to pretrpeli, tú prestrelku 😀 😀
@zuzkahraskovie vieš čo znamená očierňuje? že hovorím to, čo nie je pravda 😉 a keby si čítala vyššie, tak by si sa nečudovala, prečo som písala viac hodnotení a tiež, že ked obchod skončí, tak jej ich zmažem a nechám len jedno...
Ja chcem všetky predávajúce poprosiť.. keď balia tovar, hlavne oblečenie, nech trochu pouvažujú aj nad tým, ako sa bude ten dolepený, dofóliovaný a páskami posťahovaný balíček otvárať. Lebo už sa mi viackrát stalo, že som mohla byť neviem ako opatrná, zastrihla som do oblečenia. A to človeka veru nepoteší.
@jonas17 ja som si to cele precitala🙂) aj tak si myslim,ze mala mat len jedno negatko....
@berny800 ja som si takto zastrihla do noveho opaska, skoro ma .... a to som si v duchu hovorila, nieze zastrihnem .-/
@smajlik323 toto je naozaj smiesne. z akeho dovodu dotycnu maminu nedporucas? ved ked ma niekto zaujem, to este neznamena, ze je to zaväzne. a tvoje naliehanie by ma skor odradzalo. a veta "ved ste bola prihlasena aj vcera" .........tak to je sila. to ani nepotrebuje komentar 😀
@zanika1983 Ja už si dávam taký pozor.... A aj tak... práve dnes, prišiel mi krásny červený svetrík s lodičkovým výstrihom a práve do toho výstrihu som zastrihla a rovno na prednej strane. Skoro ma porazilo a teraz dumám čo s tým idem robiť. Neoplatí sa ani dávať pozor keď je to tak na prd zabalené.
@berny800 ja uz neberiem noznice do ruk ,radcej sa to snazim nejak odtrat 🙂 preistotu 😉
@zuzkahraskovie niekedy musíš zájsť do extrému, aby sa veci pohli...to je tá výnimka, ktorá potrvdzuje pravidlo...ved tá moja predávajúca klame neustále, akoby inak ani nevedela reagovať, len klamstvom...včera večer mi písala, že dnes mám balík doma, čomu ani sama nemohla veriť, ked ho len večer posielala...tak u nej sa inak fakt nedá...jedno negatko hore-dole, to by si nikto pomaly ani nevšimol, ale viac, tak už iným trkne, že dačo nie je s kostolným poriadkom...
Ahojte baby kolko trva prevod peňazi na učet? Jedna kupujuca mi včera rano pisala že peniažky poslala a dodnes ich nemam na učte.ďakujem
akurat došli 🙂
lupinka02111 • Holíč, okres Skalica
tak posledna sprava o tomto probleme: pani vyssie uvedena mi nakoniec peniaze za akoze puma tricko vratila. predchadzalo tomu upozornovanie adminom, bloknutie celeho jej bazaru. vecne posuvanie terminov, vyhovaranie a pod. ale tak dockala som sa, co sa tesim, ze 11e memi zanedbatelny peniaz. ale naozaj si davajte vsetci pozor, nekupujte od nej radsej nic. na nete je cca 2x do tyzdna, cize odpovede sa velmi tazko dockate a ten znackovy tovar, co ponuka je velmi, naozaj velmi zla napodobenina uvedenej znacky, bez cetlikov, visaciek, hrozna kvalita s polyesterom.
baby,máte niektorá skúsenosti s jaroslav00? poslala som jej tenisky na dobierku.má samé kladné hodnotenia,berie len na dobierku.tak som jej verila.poslala som jej ich ešte 28.5 a doteraz žiadna odpoved ani peniaze.bojím sa aby sa mi balíček nevrátil.aj IP som jej písala a nič. 😠
@nelinka0401 spytaj sa na poste ak si posielala dibierku mas podacie cislo
@nelinka0401 nájdi si balíček na stránke pošty podľa čísla a zistíš kde sa nachádza,možno len čaká na výplatu 🙂 a balíček na pošte
@sofokleska ak mate rovnaku banku, tak prevod trva par minut. Ale ak kazda mate inu banku, tak prevod trva 2 pracovne dni 🙂
@nelinka0401 na pošte ho budú držať 15 dní? toto presne neviem..tak možno len nemala čas pre to ísť 😉 a možno čaká fakt na peniaze, tak ešte chvíľku vydrž 😉 toto tu je fakt niekedy hra na trpezlivosť 😀
@jonas17 mne sa zdá,že 18 dní.ved ja by som ani nepísala a nerozmýšlala nad tým keby sa mi ozve...nechám sa prekvapiť 😉 ešte sa mi to nestalo,tak hádam tradíciu neporuším 😀 😀
@nelinka0401 ak neodpoveda tak ju zrejme neprebrala....co je dost smutne,kedze tym padom,balik pride naspat,a ty ak ho chces tak musis zaplatit postovne za vratenie zasielky...
treba kontaktovat admina...@danu
@31majka12 ešte počkám ako sa to vyvinie.ale ak sa mi vráti,tak určite dám negatko.ja som sa spoliehala na tie hodnotká aj ked viem,že už ani im sa nedá veriť.no počkám ešte.možno jej do toho niečo prišlo..
@nelinka0401 a kto je to?
jej nick...mozno odo mna nakupovala
@sofokleska Záleží na tom, v akej banke má účet. Niekedy prevod trvá aj dva dni, takže môžeš byť ešte kľudná. 🙂

@bodka13 tiež si myslím, že je dobre, aby sa nespolahlive maminy takto dostali do povedomia, lebo ked sem len raz napíše jej meno, lahko sa to pri tom množstve stratí. a toto nie je čierna listina, ale skúsenosti s predavajucimi atd..... takže táto téma nemá obsahovat iby nicky.