Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zuzkahraskovie veru tak🙂 nech to dopadne akokolvek jedna z nich sa bude aj tak citit ukrivdena. ☹
Presne tak je to medzi nami...este raz ja som mala trojkolku bez tašky aj na foto, aj v inzerate taška nebola dotýcna ju odomna pytala a pov, som že ak ju najdem tak ju poslem....ale nebola zahrnuta ani v cene!!! kebyže ju predam iným co bol velky zaujem tak tie tašku nepytali, a chceli za plnu sumu a este aj s postovním..tejto dotycnej som slubila že tašku pohladam, a že jej odoslem trojkolku ak najdem tak už s nou ak nie tak dodatočne... Ale ona kupovala odomna trojkolku BEZ TAšKY za ktoru mi poslala aj peniaze ja som za nu uhradila cele postovné a balné...takže este by mi mala byt vdacna že som po 1.bola ochotna aj za nu zaplatit, po druhe hladat tu tašku narozdiel od toho že vedela že ju v inzerate nespominam a predavam trojkolku bez tašky...Par x sa mi ozvala a som pov, že poslem ked sa mi bude dat ale mile mamicky uvedomte si že to su dalsie naklady len s dobrej vole že dam za darmo tašku este ju aj zadarmo pošlem a ked to nespravim hned tak mi tu dava negativa a osocuje moje meno na internete ....naposledy SUMA 50E. bola za to co bolo na fotke ciže trojkolka (plne funkcna, este ju muž ani celu nerozobral aby ju henta vedela doma poskladat)ciže o to bola posta drahsia ktoru som hradila ja este raz vravim. ona ju kupovala aj bez tej tašky no potom ked zistila že aj taška by sa jej hodila odvtedy ma tu bankrotuje IP a neviem cim... ja ked budem chcem možem si darovat co chcem a kedy chcem...kebyže si ju este dokupite zaplatite a ja vam ju aj tak neodoslem prosim robte sceny ale toto bol DAR mila pani...na ktory som sa vdaka bohu vysrala bo vy ste si nezaslužili ani to postovne zdarma co je velka suma pri poslani trojkolky..!!a nerozumiem prečo to tu riesite ine ked neviete ako to je bolo..a pod,a to že hned na čiernu listinu som vam nap,.mila mamička preto že ste to nap,aj vy mne..ako to možete fuj hamba Vam jedine spinit meno druhym a neviete ani sama že vlastne prečo.... ked v tom nieste aj vy zapletene tak sa radsej nestarajte!!!!A vam mila predavajuca manžel vam tasku odoslal ale hned po prečitani týchto chujovín a spineni nasho mena kedže nenosim ho jedina ak neviete tak skocil okamžite na postu a stiahol ju spat..esteže to slo 2tr. vy si ju nezaslužite a odkazuje vam že ak mate problem daky osobne pre nu pride a praxy vam dame nazad... to že ste s trojkolkou boli 100% spokojna ako ste mi nap, to ste tu užnedali ale to že som vam v dobrej voli slubila tašku na vlastne naklady a popritom som už postu za vas platila to sa tu rozčulujete..druhy x dobre rozmyslajte co si date na net...a posledna vec odomna ja mam koko hodnotení a vy kolko??? tak sa hadam nejdeme porovnavat draha moja..!!!!
@zuzkahraskovie
@aduskatt
@annie13
@lilliaan
@gerci90 na verejnom fore moze vyjadrit kto chce a co chce, poreto to tu mozme riesit🙂a bolo by fajn nepouzivat vulgarizmy..... že ak ju najdem tak ju poslem su vase slova, tak preco ste rovno nenapisali kupujucej, ze to nebolo sucastou a teda jej to neposlete?.........
vyhli by ste sa tak zbytocnym problemom
@aduskatt lebo to vie že neni sučastou a žeja som predavala trojkolku bez tasky ...bo som ju vtedy nemala aj fotena bola bez tak nemala o nu prejavit zaujem ked potrebovala aj s taskou takych tu je na MK dost ..ale tie asi pytali od nej aj postovne narozdiel odomna...že som ju este oslobodila od dalsich priplatkov a financí...takže ja by som radsej cusala a dakovala za to že mi prisla trojkolka v poriadku este aj postovne a blane zadara a nie tu riesit daku tašku a naposledy vravim ano nap, som že poslem ale je hadam moja vec kedy ked to je dar,. a moja dobra vola že zasa na vlastne naklady daco jej zasa dam..kebyže som svina za aku ma ma dam tu tašku na net a strelim ju aj za 3-5e, a vrati sa mi aspon ta jej posta !!!
a nemam pocit že sa tu dako strasne moc vyjadrujem vulgarne a ak hej prva vasa veta znie...na verejnom fore moze vyjadrit kto chce a co chce....Tak už mate nato hned aj odpoved!krasny den.riešte dvoležitejsie veci a venujte sa radšej svojim detičkam ako snoriť vo veciach o ktorych nic neviem ale drístam okolo toho kopu..!
@gerci90 3.Nepíš vulgárne, nepoužívaj nadávky, alebo hrubé slová.
takze tolko k doplneniu mojej prvej vety.........toto je kopia z pravidiel..a o moje dieta je dobre postarane, kedze su prazdniny🙂.pre mna je momentalne dolezite sediet na nete a citat si tu v tejto teme🙂
Ja len stale nerozumiem, preco ste jej rovno nepovedali, ze tasku jej neposlete a bol by pokoj.......
ha ha 🙂 tak no nie každa je taka slušna ako vy.. 🙂 alebo nie každa sa na takú slušacku za PC hra a doma je úplne iná však že. 🙂 ale takých tu je :P
@bibina25
@aduskatt s tymi detmi to nebolo myslene na Vas 🙂 pretože som nemala dovod jej nap, že jej ju neposlem ja bvy som poslala ale prečo by som mala hned ako si niekto zmysli hadam si odoslem ked mne to bude vyhovovat pokym to dakomu davam ZASA len na vlastne naklady...a nnemate vy doma daku že by ste jej poslali namiesto mna aby ste boli hrdinky nakoniec vy ??? :D haaaaaaa Skuste dotýčnej surne pomoct pohladajte jej volaco doma odoslite zadara aby neboli este dake ujmy na živote koli jednej taške :D ktora ani nebola zaplatena 😅
Už sa smejem co tu robite pre toto "NEDOROZUMENIE" !!!!!! 😵 😀 😎
@mmamca na Vašom mieste by som zbalila trojkolku a poslala ju späť!!!!! niečo nehorázne, pc znesie všetko, ale čo je veľa je veľa!!!! ani sa nebudem čudovať ak nebudete nič kupovať a predávať, po takejto skúsenosti!
@gerci90 hodnotenia sú na dve veci ako sa hovorí!!!!!!! hodnotenie neznamená nič, ale komunikácia všetko, kto sa ako správa a čo píše!!!!!
@gerci90 bez uražky, ak este chces na tomto bazare nieco predat, tak jej okamzite tu tasku k tomu posli, alebo jej vrat komplentu sumu za trojkolku. Toto je fakt vrchol. A
@mmamca na tvojom mieste upozornim na vasu komunikaciu adminov a poziadam o jej dočasne zablokovanie...Ved to je vrchol, čo si tu niektorí dovoľujú....o taške ste sa bavili hneď v úvode, nechápem o čo ide. Ona môže byť rada, že vôbec predala.... 😨
@lalinko2010 no neviem, potom neuvidim ani trojkolku ani peniaze 😠
@sisaha admin je upozorneny, aby mazal vsetky spinavosti, ktore na mna nepravom kyda. Zablokovanie a pod. veci nechavam uz na jeho rozhodnuti
Ja sa k tomu uz viac nemienim vyjadrovat a riesit to, viem ze tasku uz neuvidim
@mmamca veď to ani peniaze a ani trojkolka, ale myslím si že týmto svojím jednaním si to na bazáre asi pokazila. toto už bude musieť riešiť admin, lebo inak sa s tým nepohne!! a teraz aby človek nakupoval na MK po takýchto skúsenostiach. nechápem jedno, keď niekto napíše toto :
gerci90 - 19. apríla o 13:11 OK Vdaka,... my dneska trojkolku pobalime.ked pride mm s prace, a bud zajtra alebo najneskor pondelok odosleme... Idem hladat tu taštičku,dufam že ju najdem.. pekny den..
gerci90 - 21. apríla o 09:42 Dobry den, tak taška sa našla :. tak odosielam prvou triedou doporučene POndelok..pekny zvysok vikendu prajeme..
a nakoniec taška nikde?????
@lalinko2010 presne tak uplne s tebou suhlasim..na bazariku je len hodnotenie ako presiel obchod a aka bola spokojnost,ale nieje to na obranu ak ma niekdo viac ,ze je ferovy a ze je tam 100% spolahlivost..zasadna vec je komunikacia,..po precitani tejto konverzacie som az ostala zarazena...a beriem spat ak som povedala nieco zle na adresu @mmamca...tiez by som uz po takejto skusenosti ani nekukla na bazos..tak toto je sila! 😠 popros admina o zmazanie negatka ty si ho nezasluzis....a verim ,ze aj pstatne budu s tym suhlasit......... 😝
@huxy ved tu je to uz jasne vidiet ako ju oklamala...najskor sa dohodli,ze jej to posle uz aj s postovnym a aj vcas tasku nasla a v pondelok jej to mala poslat a predsa poslala bez tasky...je to vrchol.. a neskor vypisovala ,ze hradila postovne ....ved to sama napisala..ze ho uhradi 🙂 tu si uz protireci ,tak co to vytahuje a dokonca tasku ked nasla mala hned pribalit a poslat na raz a ak by aj zabudla tak na svoje, naklady..
@zuzkahraskovie ano vidieť to hneď z celej komunikácii.a že si protirečí,to je tam viackrát.však v prvej odpovedi predávajúcej je napísané,že tašku má,len ju musí pohľadať,a že ju nestihla pofotiť.z tohto jasne vyplýva,že tá taška má byť k tomu,nie?aspoň ja by som to tiež tak pochopila.a aj s tým poštovným,keď s tým súhlasila,že je to v cene,tak neviem prečo to potom vykrikuje.a tiež tá taška.veď písala,že ju našla a posiela /všetko/ v pondelok.ach des.ja sama kvôli takýmto predávajúcim v poslednom čase si dvakrát premyslím,či niečo z tadiaľto ešte kúpim.
@mmamca dufam ze si ju pridala aj do temy o nespolahlivych predavajucich... tuto nemas o com ... pis adminom nech ti vymazu to hodnotenie...
@gerci90 to co ste predviedli nie je nedorozumenie ale klamstvo a podvod od vas... okamzite jej poslite tu tasku ospravedlnte sa jej tu inak jej vratte cast penazi....
@huxy presne tak ,mas pravdu ..myslim si ,ze by tasku jej mala poslat pretoze bola v "cene" a slubila jej ju tak tam nieje o com sa bavit....a este by sa mala aj @mmamca ospravedlnit...jasne jej odpisovala, ze je trojkolka aj s taskou najdenou🙂 v pondelok odoslana a nebola v baliku.... tam uz je klamstvo---tiez si davam pozor ,ale da sa takym veciam vyvarovar?? 🙂
ja zasnem.........
@mmamca prečítala som tu komunikaciu dvakrat z toho tepla mi akosi nepali, no dosť dlho sa priručna taška k Tebe posiela 😒 to už od aprila snaď aj peši mohla dôjsť. Ja som taku trojkolku predala v super stave so všetkym za 50 €.
Snaď ta taška pride ak nie nech vam predavajuca vrati peniaze.
@gerci90 Ak ste tasku nemienili vobec predat, preco ste to kupujucej slubili?
Ak ste nechceli platit za postu a balne, preco ste to sama navrhli, ze to pojde na vase triko ?
Z komunikacie jasne vyplyva, ze tasku poslete, ze je v cene kocika.....ani slovo o tom, ze vam to vadi, ze s nou mate iny zamer, alebo nieco ine...... Vsak staci sa dohodnut, ak to chcete inak, minimalne to napisat, ze mate inu predstavu..... Ale ked len napisete, ze tasku poslete, dokonca ze ste ju nasli, tak asi kazdy by pochopil, ze ju poslete. ...
Vasej reakcii na kupujucu nerozumiem. Ze chce mat postu aj balne zadarmo? Aj tasku chce mat zadarmo? Cenu ste urcili sama, a aj cely obchod. Aj co sa tyka tovaru aj ceny.......A teraz jej nepekne nadavate.... Za co?
P.S. tie vulgarizmy vam vobec nepristanu
@mmamca preboha, prave som to docitala. to co je za kravu?
No dievčatá...som v šoku s tej @gerci90...hrôza..tá komunikácia,ktorú viedla s dotyčnou maminkou,ktorá odkúpila trojkolku...že aj také predávajúce existujú..tak jednoznačne vyplýva z komunikácie,že taška je súčasťou predaja trojkolky,len nebola odfotená...čo tam pre Boha tá ženská zatajuje a rieši...môže sa hambiť a už v živote by som od takej predávajúcej nič nekúpila...a celkovo tu nemá čo robiť medzi nami slušnými predajkyňami...jednoznačne patrí je nick do skupiny kde sa nahlasujú nespoľahlivý predajcovia,resp.ich NICK.
Obdivujem mamičku @mmamca,za jej trpezlivosť..ja by som asi nasadla do auta a šla si to s dotyčnou vyriadiť osobne...inak len na margo tejto predošlej vety - asi aj ja sadnem do auta,nakoľko som kúpila od istej mamičky detské pestúnky zn.Avent a šikovná,mi ich poslala bez adaptérov - dodnes čakám a márne..mám síce vysielačky,ale bez adaptérov.. 😖 😠

@annie13 a tojkolka nieje kocik?? tiez som mala trojkolku 🙂 ved co ste taka ostra na mna .ved sa sa tu nechcem s nikým skriepit...ani to nikam nevedie..a zneprijemnovat si koli tomu den..to zato nestoji..tak radsej si to idem s detmi von k vode niekam uzit ....pekny den! 🙂