Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jankah77 a preco sem nedas jej nik?
@martinka17 dakujem za odpoved už to prišlo v pondelok to bolo odoslané 😉
a ešte nepochopím, čo vedie ludí k tomu, aby sa starali o volnočasové aktivity druhých... mne tak trhá žily, čo robí suseda Marta na nete.... ale zase pravdupovediac, chcela by som taký bezstarostný život, že jediné, čo by ma zaujimalo by bolo privyrábanie si ( a možno vobec nie) druhých...
@zuzkahraskovie jej nick som uviedla uz skor, tusim stranu dopredu. Ide o erikaka....momentalne je na dovolenka (podla oznamenia na jej obch. podmienkach)
@jankah77 teda je to pani @erikaka..som zvedava co nato odpovie.. 🙂
ja si stale budem stat za tym..ak sa mi nieco nepozdava, tak to riesim s adminom stranky a uz je len na nom ako sa k tomu postavi....toto tu, na tychto xyz strankach mi uz pride fakt ako hon na carodejnicu a zvlast, ked sa tu tolko pise o nej bez nej..nevie sa ani branit, pritom sa vie, ze je mimo stranky, ze je na dovolenke..toto je ako ok?tak podme do nej dalej..ved sa da este popisat kopu stranok 😅 🙄 ..ja uplne chapem o com vam ide..ale takto?nepaci sa mi to vôbec...ak ste mali potrebu to riesit, tak sa to dalo aj uplne inak..niekedy fakt staci malo..
ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Monika U. (zabatinko) ID 88259
Oblasť: Topoľčany
Registrácia: 21.3.2009
Naposledy: 11.2.2011 10:58
to je profil mamicky ktora mna tu vcera dobre pourazala, kludne si mozte pozriet aj moj nemam ani ejdno jedine zle hodnotenie,ani na mmb ani na MK,taktiez som si pozrela jej hodnotenia na MK tiez nie su vsetky slavne,treba citat...
na zaklada toho som usudila a mamicke som napisala ze peniazky jej vratim, teraz polovicku a druhu polovicku az ked mi pride stolik,tak je to spravne, peniazky som uz aj previedla,hoci mamicka sa mi tu vyhraza so vsetkym moznym:DD,nechcela som to riesit tu takto verejne povazujem to za ubohe a cloveka co takto riesi problemy za slabeho,sme dospele ked nieco tak sa to riesi medzi 4 ocami,ale tak asi sme aj take,ja si stojim za tym co som napisala 1x mamicke v popise bolo uvedene ze stol je doskriabany najviac napriek tomu mala neskutocny zaujem o setik,v podmienkach mam tiez uvedene ze na otazky rada odpoviem,mohla sa pytat ako velmi,ale nie, lebo ja osobne by som sa urcite pytala...ale uz je to jedno ja sa nezblaznim...a este ked je v popise uvedene za jedna sa o pouzivany set ze bol pouzivany 4 rokyk +tak ako som uz napisala ze ja som nic nezatajila , jasne som uviedla ze je doskriabany najviac tak ked chcela novy strranky su plne takych setikov,nech sa paci kupit NOVY TOVAR!!!!,
@jankah77 ano je do 27.na dofce,ale pozrela som si cely jej bazar a nemyslim si ,ze je to tak ako si tu pisala,ze skupuje a nasledne predava ,ma 3deti a ak kupila od teba hracky pre to najmensie a jemu sa to nezapacilo resp.ho tie hracky nezaujali tak ich dala na bazar nech sa predaju ..co je na tom zle?ma taky isty bazar akoostatne co sme tu veci po sebe a po detoch ..a ani tych hraciek tam nema vela teda nieje zamerana len na hracky a kedze ma 3deti nemyslim si ,ze by mala na taketo hluposti cas ako si pisala..no verim,ze ked sa vrati domov tak bude prekvapena co si na nu tu vymyslela,,kedze si bola s nou spokojna a este aj hodnotko si jej dala kladne..nechapem ta ,ale to je tvoja skusenost na MK...aj ked nepochopitelna ...hracky dieta nezaujali tak mamina posuva dalej snad druhe dieta potesia ..preco to riesis ty?zrejme ta hneva len to,ze ona ich dala za vysiau cenu..nic ine..
toto sa začína podobať na hon na čarodejnice v stredoveku 😲 😖
@traktor prave preto som spociatku neuviedla jej nick... opisala som len situaciu, ktora nastala. Myslim, ze kym nebola verejne oznacena, o koho ide, nemala dovod citit sa nejako ohovarana, ci inak byt dotknuta jej cest. Az tu diskutujuce ma vyzvali, aby som uviedla nick, lebo mali pocit, ze sa ma k tomu vyjadrit. Ze je na dovolenke, za to nemozem. Vyjadri sa, ked pride (upozornenie bude mat vo svojom albume predsa). To je vsetko.
@zuzkahraskovie zuzka nehnevaj sa, tvoje 2r, 15r a 10r dieta sa hraju s hrkalkami pre deti max do 1r????? (obe moje deti stratili zaujem o hrkalky cca v 8 mesiaci) no neviem...a zda sa ti, ze 65 kusov hrkaliek je normalny pocet pre dieta???? no mne nie.
Hodnotenie je tam kladne. Obchod prebehol bezproblemovo a prave, ked som isla pisat hodnotenie, vsimla som si, ake velke ma deti. A ze ma tam sama mnozstvo hrkalok na predaj. Pripadalo mi to cudne. Az po 4 tyzdnoch sa moje hrkalky objavili na predaj.
Ja uz proste nemam sil nieco vysvetlovat. Kaslem na to.
@jankah77 ahoj, ja stale chapem, o co ti ide, ale toto nepatri na ciernu listinu. pani si od teba kupila hrkalky za tvoju cenu, zaplatila, prevzala zasielku, obchod, ktory sa tyka teba a jej, predsa prebehol v poriadku a prave preto ona tu nepatri, teda na tu ciernu listinu a ani na nejake ohovaranie. keby ti neprevzala dobierku, ci by ta natahovala a "platila" ti mesiac, a ty by si jej drzala tovar, v poriadku, stazuj sa, ale konkretne s tymto problemom nevidim dovod, preco chodis tu. my nie sme ani policia, ani obchodna inspekcia, ani danovnici. my sme obycajne matky povacsinou na materskej, ktore kupujeme a predavame a ked predame, sme samozrejme nadsene, lebo nam ubuda zo skrin a trosku pribudne na ucte, ci v penazenke. takze z mojej strany nejde o to, ze ta nechapem, ale o to, ze tu s tym nepochodis. taketo veci musis udavat na inych miestach ci instituciach 😉
...ešte sa tu stále hrkálkuje?..ty moj dúchod..mojich milých pár hrkáliek...druhý krat to daj smetiarom a máš pokoj!
@jankah77 ziadne tvoje.....ja mam len dve deti a maju 2a 4 pomali a stale ich zaujmu vseliake hracky ,ano obcas sa hraju aj s takymi hrkalkami ..a co je to vada? su to deti a maju radi hracky ak to nezaujima uz tvoje ved ok... u deti je to individualne kazde je predsa ine a ma ine zaujmi..a co k tomu dodat ci je normalne, ze maju 65ks az nato rodicia maju tak preco nie nech maju aj 100ks ak im to doma nezavadzia tak co riesis a ratas ...ved nikde nieje napsane ze dieta ma mat urcity pocet hraciek.....mam znamich co maju dve slecny 2-4r a maju neskutocne vela az by som povedala zbytocne vela hraciek ,,ale ak na to ako vravim rodicia maju a nezavadzia im to doma tak preco nie...ja jednoducho nechapem co teba stale tazi.....
@miskakyska 🙂
@jankah77 a vobec neries co je to hrkalky do 1roka??? akoze sorry,ale ak dieta ma chut sa hrat s nocnikom ci s plastovymi myskami alebo s metlou tak to robi..ake davas vekove obnedzenie..dieta ma svoj svet a co ho zaujme s tym sa hra ak to nieje neskodne a muto neublizi tak preco nie...mam to tak chapat ,ze ty to beries tak hrkalky ci hracky atd ak je len do 1r a dieta ma uz 2r tak hracky praces prec?? 😀 😀 😀 😀 ok..
@zuzkahraskovie myslim,ze by si to mala uz nechat tak a uzivaj si leto a nekaz si to tu neakymi hrkalkami.. 🙂 🙂 ..
@zuzkahraskovie ....... 😀 😀 😀 môj starší syn, ked mal 2roky ,si vydupal každý den jeden "angličák" od svokra ,ked išiel do roboty /vedla mali hračkárstvo/. Táto "úchylka" trvala do 2triedy ZS, tak som prišla k 3 vreciam angličákov skoro nových rovnakých maličkých autíčok, ktoré mi boli nanič , ale bolo to pred 17rokmi, tak som ich hodila do kontajnera. Keby fungoval vtedy MK, tak by som ich predala. Nebolo by to podozrivé tolko hračiek? 😀 😀 😀
@mandragora22 nikdy som nic nepisala o ciernej listine. Dokonca som neuviedla jej meno, kym si ma o to neziadala ty. Citam nazov tejto diskusie: Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi.....tak som napisala svoju skusenost. Anonymne s ohladom na predavajucu. Tot vsetko
nemá niekto skúsenosť? Pani mi mala niečo poslať naspäť hneď po doručení. Ona to ale ani neprevzala a povedala, že to nechce, nech to pošlú späť. ako dlho to bude trvať? A budem ja platiť poštovné za neprevzatý list?
@zuzkahraskovie hrkalky nie su plastovy nocnik. Ale hrkalky.....take nieco, co ma babatko v ruke, pohne tym a ono to zahrka.
@sailes no asi by si bola podozriva... 😀, ale ako som pozrela od str 709 sa to dohrkalo az 712str..neskutocne.. 😝 a co stoho?ze uz by mohol byt aj zaver....idem do mesta nakupovat ..pa vsetkym 😵
@zuzkahraskovie to si akože napísala sebe??? 🙂 🙂 🙂
@jankah77 ja nie som dement !!! 😝

@kalifa28 asi tak,ak si stale stoji za slovom @jankah77 a je presvedcena o tom, ze ta pani iba skupuje veci a dalej predava ..tak nech jej sem da jej nik a .aj ona nech sa vyjadri k tejto ich teme.. 😀 ...lebo inak ohovarat poza chrbat vie kazdy a dat priestor na obhajobu druhej strany uz nie...... 😒