icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
10. aug 2012

@stanislavao podla mna je chore ked sa tu predavaju aj použite damske nosene nohavičky,ale je to každeho vec čo predava 🙂 😉

ewana73
10. aug 2012

Raz som dokonca nasla v jednej cizmicke teda dost opotrebovany cumel ... tak som pisala pani,ze ci to bol akoze nejaky darcek a pani mi so smiechom odpisala ,ze ten cumel uz hladali riadne dlho,ze mali ho niekam stratil a, ze bol ich naaaaaaajoblubenejsi a, ze teda az teraz pochopila kam sa vlastne podel ... 😲 😀 😀 😀 😀

martinka17
10. aug 2012

@zuzkahraskovie presne, len preto že je to lacnejšie, ni eje šmejd, takto urážať toho, kto kupuje aj iné ako zbytočne predražené značky príde mne smutné 😖 ☹

stanislavao
10. aug 2012

@nikolca no ved to som uz pisala aj adminom, ze spodne pradlo by sa predavat nemalo z hygienickych dovodov. je to hnusne. fuj.

zuzkahraskovie
10. aug 2012

@martinka17 presne tak suhlasim s tebou..myslim,ze je to od veci ..ak je niekto zavysli alebo ma ine a vysie naroky co sa tyka znacky tak potom asi by som neriesila daky bazarik na nete... 😒 samozrejme tym nikoho nechcem urazit ,ale napr ..mne svagrina kupila veci v anglicku adidas a bola to tiez iba imitacia..co bolo jasne kedze cena bola smiesna...ze " znackove" 😀 ..ale budis...podla mna je cherokee kvalitna znacka este sa mi nestalo ani veci s kik zeby som mala po oprani s toho handru roztahanu..takze nevravela by som ,ze je to smejd.......nikto nema zaruku aj ked kupuje v butyku veci ,ze je to kvalita a znackove...aj to sa mi uz stalo,ze veci boli dovazane s polska ci madarska/trhy/, a ludia boli v tom ze znackove 😀 😀 😀 , kto chce tomu verit ten verí 😀 😀, ale kazdy ma svoj nazor...

stanislavao
10. aug 2012

@pipka inzerat tam uz nieje. zrejme ho vyhodila, alebo jej to admin stopol.

beruska.zuzanka
10. aug 2012

@tweetinka.co
@mima1311 ahojte baby, tá domusinka je moja bývalá spolužiačka zo základky, ja som jej predala dve veci a tiež ma klamala pri predaji a ťahala za nos... ale nie som sprostá a nedala som sa...

Prvú vec som jej poslala skôr, ako zaplatila a potom takmer mesiac mi posielala peniaze, stále niečo bolo a ešte ma obviňovala, aby som sa ja cítila vinná 😀 😀 😀

druhú vec chcela na dobierku a tiež jej riadne trvalo, kým ju vyzdvihla, klamala mi, že dobierku má dávno prevzatú a bla bla bla, ja som nemala problém si zavolať na ich poštu a zistiť, že neprevzala a ešte ma zasa obviňovala z klamstviev a neviem z čoho, takže bude to riadna rebeka...

Držím vám všetkým palce, aby ste uspeli 😉 a mali ste každá, čo vám právom náleží 🙂

eeffka
10. aug 2012

@stanislavao no by si sa cudovala, ja mam 2 dcery, starsej teraz 7r som MUSELA kupit "podprsenku" , taku lambadu ked mala 2,5roka, lebo on aju nutne potrebuje, a ze som sa nahladala... 😀

mima1311
10. aug 2012

@beruska.zuzanka no pekne 😒 😒 ...mne peniazky hned vratila , comu sa nesmierne tesim , 🙂 no popravde by som bola radsej 100 razy tej smykacke 😖

beruska.zuzanka
10. aug 2012

@mima1311 nuž, nevidela som sa s ňou viac, ako 10 rokov, takže už veľmi neviem, čo je zač... a ľudia sa zvyknú aj meniť a táto si zrejme ľúbi vymýšľať... 😔

beruska.zuzanka
10. aug 2012

@tweetinka.co ale domusinka2010 nie je dlžníkom, pokiaľ som ja zistila ja, je tam síce jej menovkyňa, ale ona nemá titul Mgr. určite, takže to nie je ona 😉 takže pozor na info, aké púšťame do éteru 😉

beruska.zuzanka
10. aug 2012

@tweetinka.co hups, tak je tam predsa, ja som našla inú... tak potom oki 😉

tweetinka.co
10. aug 2012

@beruska.zuzanka
k tej prvej správe.. "nie som sprostá a nedala som sa".... Asi radšej no coment..
už som to viac krát písala.... zopakujem..
1. pani Silvia mala dobré hodnotenia, okolo 50..
2. príjemná, ústretová, rýchla komunikácia (až pokým sa nezistilo, že ide o podvod)
3. fotky svojich detí + fotoblogy...
Nebol dôvod jej neveriť.. až pokiaľ nezačal problém, že pošta "zblbla" nikde dodacie lístky a ozvalo sa asi 10 oklamaných mamičiek...

beruska.zuzanka
10. aug 2012

@tweetinka.co máš nejaký problém??? Nehnevaj sa, ale ja vás tu podporím a Ty útočíš, vyberáš moje slová z kontextu??
Potom si pomôž, ako vieš 😉 peknýn deň...

tweetinka.co
10. aug 2012

@beruska.zuzanka
Čím si podporila?.. kde útočím?... Nevytrhávam z kontextu.. ale to je jedno....
Pekný deň a všetko dobré

mima1311
10. aug 2012

@tweetinka.co nabehli ti ?

tweetinka.co
10. aug 2012

@mima1311 nie.. rano som jej volala,.. slubovala na milion percent do jednej.. ale som dohodnuta s jednym policajtom na dvanastu.. tak idem na nu podat trestne oznamenie (spolu s dalsimi)

mima1311
10. aug 2012

@tweetinka.co ☹ som myslela ze uz to budes mat za sebou ☹ ...drzim palce 😉

tweetinka.co
10. aug 2012

@mima1311 dakujem.. mozno ide od najnizsich sum, ktore vedela vratit..

martinka17
10. aug 2012

@zuzkahraskovie ja radšej mám doma na každý deň v týždni jednu kompletnú zostavu z Tesca ako mať jednu na mesiac a strážiť stále malého, kde sa obtrie, a visačku aj tak nik nevidí, tak čo by som mala riešiť, 😵 😵 😵 😵 A značky, asi mám smolu ale to čo som kúpila "značkové" originál poväčšine reklamujem a naťahujem sa s predavačkami...kašlem na to, v tescu ak je problém, bez problémov vrátia peniaze a hneď kúpim nové 😵 😵 😵

bonaquaba
10. aug 2012

ahojte baby, uz ste niektora posielali postou bicykel a do coho ste ho zabalili dakujem

martinka17
10. aug 2012

@bonaquaba ja som kúpila cez net od ruky aj trojkolku aj bicykel, prišili zabalené len v igelitovom vreci, nič sa nestalo. Ale môžeš omotať starou handrou....to je na Tebe, prípadne označiť ako krehké 😉

mirca1982
10. aug 2012

@zabatinko je jedna neseriozna kupujuca,kupila odo mna setik macko pu stol +2 stolicky,napriek tomu ze popis bol jasny a zretelny ze je poskriabny sem tam ale stol je najviac,fotky boli, viac sa nepytala ani fotky nepytala viac jednoducho mala zaujem,ako jej stolik dosiel ma kontaktovala ze je v hroznom stave,dala to aj tu na MK a mamicky co videli len jednu stranu pravdy tak sa naklonili na jej stranu,neriesila som to ja nepotrebujem mat 100 nazorov typu...ja by som jej dala krave jednej a podobne ako ma titulovali niektore...,ja som si vedoma ze som nic zle nespravila,setik bol pofoteny a mal aj popis,ale ok nebudem sa tu predsa natahovat a stracat cas nadavkami a tak,navrhla som ze nech mi posle stolik a vratim peniaze,nesuhlasila tak som navrhla ze vratim polovicu nakolko som si citala jej vsetky hodnotenia a nie vsetky ma dobre a taktiez som ju nasla na mmb tam je dokonca bloknuta a oznacena za neserioznu predavajucu a kupujucu,poslala som jej na ucet polovicu a od toho casu ani obraz ani zvuk,cize ta neskutocna nespokojnost pominula ked ma stolik za 20 eur ale mne bolo pisane ze nikdy by ho nekupila za ziadne euro v takom stave ze by sa to hanbila dat do izby,aby ste boli v obraze toto sa odohralo 26.7.2012 dnes je 10.8. myslim ze balik by dosiel uz aj z USA,tak teraz nech sa vyjadri k tomu aj ona aj tie mamicky co si tiez obtreli usta o mna a nedali by za neho ani 5 eur ci zrazu je za 20 eur dobry,pani prajem nech jej stolik sluzi uz ho za ziadnych okolnosti nepreberiem po dvoch tyzdnoch pouzivania,podla mojho nazoru je to zakomplexovana a frustrovana osoba a takto si potrebovala ulavit ale nech sa paci ja pre to zit budem ale ze ma ona ciste svedomie o tom pochybujem....,este aby som to trosku priblizila jasne bolo ze stolik bol pouzivany skoro 4 roky a ruku na srdce kazda... keby bol taky popis+ze je poskriabany ktora z vas by sa nepytala trebars ci je to velmi vidno,alebo ci to nejak ubera na funkcnosti ,lebo aj to bolo napisane ze na funkcnosti to neubera,ked predavam veci a mam uvedene ze je napr. mini bodka na tej veci a stoji napr. 2 eura tak kazda sa ma najprv pyta ci je to velmi vidiet a ci by to slo nejak dole alebo tak,pani ked chcela stolik na vystavu mala si kliknut na stranky s novymi setikmi a nie na pouzivane asi tolko

chryse
10. aug 2012

maminy, zaujimalo by ma, ci ste uz niektora riesieli neserioznu maminu cez policiu. Evidentne oklama asi 7 mamiciek (aspon co ja viem)

chryse
10. aug 2012

pozeram, ze aj vy riesite tu domusinka2010, kupili sme od nej kuchynku, no balik uz ide tyzden, tak dnes za nou ideme, lebo zevraj nasa kuchynka sa stratila, ale cuduj sa svete, doma ma este jednu.

zabatinko
10. aug 2012

@mirca1982 ked uz tu pisete taku velku basen,moli ste aspon pravdivo pisat a nie zavadzat! kto s kym nekomunikoval??ja som JASNE napisala ze neposlem balik skor kym mi nebude vyplatena cela suma + postovne!tak tu laskavo neklamte ludi! dala som sem fotky nech kazdy vidi,a ocividne je vidiet ze stolik nebol len semtam poskriabany ale cely znehodnoteny!!!ked uz ste ma raz oklamali,niesom sprosta ze poslem balik a neuvidim ani tovar a ni peniaze!a tu urazku zakomplexovanej osoby si vyprosim!

mirca1982
10. aug 2012

@zabtinko no tak ako ked to to je pravda:DDDD,ano napisala ste mi ze bla bla a ja som odpisala ze neposlem kym nemam stolik je tak?a odvtedy ani obraz ani zvuk a este raz,text bol jasny:setik pouzivany sem tam skrabanec ale stol je poskriabany najviac tak to tam stalo!!!! este comu ste nerozumeli stolik ste mohli poslat ale teraz si ho uz mozte...,ale ekd je v tako stave tak neviem co sim budete robit jedine do pivnice lebo je STRASNY!!!!!

chryse
10. aug 2012

akurat som zistila, ze ta domusinka2010 funguje aj na strankach o pozickach, pyta pozicku od ludi ze vrati aj s urokami. Takze ona bude asi fungovat vo velkom

mima1311
10. aug 2012

@chryse 😲 😲 😲 😲 😲 😲 mne tiez chodi od nej smykacka tyzden a dnes sa mi ozvala mamina ktorej ju tiez predala 😠 😠 😠