icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
12. aug 2012

@nikolca
@sailes
@bodka13
Aktualne pravidla bazaru dovoluju hodnotit *az po vzajomnom potvrdeni obchodu*, nie len ked sa obchod uskutocnil. To znamena, ze ak mi niekto potvrdi svoj zaujem, ja poslem vsetky udaje k platbe ale kupujuci sa uz neozyva, alebo platbu donekonecna odklada a cele sa to nezmyselne taha ... predavajuci ma pravo udelit hodnotenie (napr.za nespolahlivost).
To len na margo toho hodnotenia 😉

sailes
12. aug 2012

@garzonka bod 6 :Užívateľ môže pridať iba hodnotenia k obchodu, ktorého sa priamo zúčastnil ako kupujúci alebo predávajúci a ktoré prebehlo na Modrykonik.sk.
Dávam do pozornosti slovo "PREBEHLO"

garzonka
12. aug 2012

@sailes Tu nejde o *cas*, slovo prebehlo (myslim ze skor malo byt napisane "ktory prebehol" - ten obchod) sa mysli tak, ze sa to tyka Modreho konika a nie inych bazarov (MMB, babybazar a ine...).

Obchod sa povazuje za potvrdeny, ak jedna aj druha strana sa pevne dohodnu na sume, sposobe platenia a event. aj dobe do kedy sa caka na platbu. To je bod kedy sa to berie záväzne (kupujuci ma zaplatit a potom predavajuci ma vec odoslat). Ak jedna alebo druha strana obchod nedokonci, a bez vysvetlenia vcas neuvedie veci naporiadok, je moznost dat hodnotenie.
To by potom aj predavajuce ktore obdrzia peniaze ale tovar neodoslu nemali dostat hodnotenie? Lebo sa obchod vlastne neuskutocnil? a rovnako aj kupujuce, ktore naslubuju a potom bez odozvy? Ako potom mozu ostatni vidiet kto je seriozny a kto nie?

gemini2
13. aug 2012

POZOR!!!!!!

zase sa ozyvaju na inzeraty stare zmame. tu je jedna z nich....

,,prosim vas pekne mam dvoh sinov jeden ma 3 roki a druhi ma 6 mesiacov nemaju hracki ten velki nema nic na hrane stale place vidi ze susedino eti maju a on nema nic a malicki nema ties hrkalki ani take co hraju nic ne maju zme natom dost zle som bez manzela bivam u mami a penize co berie tak to ne vistaci na nic kupim plenki mlecka potravini lieki pre deti a nic mi ne ostane na hracki a ine vecicki prosim vas na kolena pomoste im prosim pekne prosim,,

nikolca
13. aug 2012

baby viete čo sa mi stalo??cez aukciu som kupila ruksaka a bundu a kedže mi balik nechodil kontaktovala som predavajucu,aby mi poslala podacie čislo,to mi poslala až dnes lebo bola na dovolenke,balik posielala ako doporučeny list ešte 31jula,volala som dnes na poštu ja som z Trenčina,povedali mi že balik bol 2 augusta poslany do Trnavy do uschovne lebo že ho nevedeli doruičiť!!!no sa mi rozum zastavuje 😠 vraj aby ten kto to podaval aby podal reklamaciu,že sa ten balik z tej Trnavy vyžiada,aj dnes mi prišli tri baliky tie už doručiť vedeli??no tak toto sa mi ešte nestalo

dosa
13. aug 2012

@nikolca a to akoze nevedeli dorucit??? ved 18 dni ma balik cakat na poste na vyzdvihnutie a podla toho, kedy bol podany, este 18 dni neuplynulo 😲

heeedka
13. aug 2012

ahojte, prosím vás, kde kupujete tie plastové obálky, do ktorých sa zmestí aj vačší balík? U nás na pošte ich nemajú... ☹

dosa
13. aug 2012

@heeedka ja kupujem na mmb: http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=161003 u nas v okoli som ich na poste tiez nevidela

heeedka
13. aug 2012

@dosa aha, to som chcela vedieť...dík. h

nikolca
13. aug 2012

@dosa ved to som sa pytala že prečo balik nezostal 18 dni na pošte,vraj ked nevedia zistiť komu ho maju doručiť tak balik hned posielaju do Trnavy do uložne,no toto ma prekvapilo,ved adresu mali spravne,byvam v rodinnom dome a nie niekde na panelaku kde je 20rodin 😠 😠

dosa
13. aug 2012

@nikolca to je teda sila, ze nevedeli komu maju dorucit 😕 ved ak by tam nebola adresa, tak ho odosielatelovi nevezmu na podacej poste - zbytocna byrokarcia a to som este zvedava, kolko za to budu chciet, ze ho z tej trnavy poslu 😝

martinka17
13. aug 2012

@nikolca tak to vyreklamujte a pošlite sťažnosť na poštu....na stránke posta.sk je mailová adresa, ja som už písala, pekne odpíšu . Len to bola pochvala, tak sa tešili 😵

monca571
13. aug 2012

@gemini2 aj mne-jolanka78@post.sk

gemini2
14. aug 2012

@monca571 presne....jolanka 😀 😀 😀

nikolca
14. aug 2012

@dosa tak dnes som sa dozvedela prečo mi balik nebol doručeny,adresat aj odosielatel bol nalepeny a žial z balika sa to odlepilo a prišiel na poštu balik len z podacim čislom, preto išiel do uložne do trnavy ja som za ten balik dala 30 euro,ide ma šlaktrafiť,vraj odosielatel ma podať reklamaciu a balik sa vyžiada ale bude musieť dačo za to platiť 😠 😠 jaj saom napalena 😒 ☹

gajdosovam
14. aug 2012

@nikolca a to podla podacieho cisla nevedia vyzistit komu to akoze patri? tak to co maju za system v pc .....😖

nikolca
15. aug 2012

@gajdosovam len podla podacieho čisla sa to zistiť neda,teraz aby som čakala na vybavenie reklamacie hadam aj mesiac 😠 včera som ja podavala reklamaciu na balik,a to malo adresata aj odosielatela napisaneho na obalke a balika niet,posielala som plplavky ešte 31jula a do dnes neprišli a stale aj ked si dam sledovanie zasielok ukazuje že na ktorej bol pošte balik podany a viac nič takže balik už bludi dva tyždne na reklamačnom mi tvrdili že to sa ešte môže balik najsť 😠

traktor
15. aug 2012

@nikolca stalo sa mi podobne...tiez sa odlepilo z balika a ten nebol doruceny, tak som isla reklamovat...tiez mi tvrdili, ze sa bude musiet doplacat a nakoniec som nic neplatila ani ja a ani nakupujuca..urobila som na poste bububu , zavolala si veducu a hned sa vsetko pohlo..niekedy musi byt clovek tvrdy ..hladaju lahsiu cestu..

katka.t
15. aug 2012

Ahojte, ako najlepsie poslat veci z MK bazaru zakaznickam ?

katka.t
15. aug 2012

@traktor dakujem ti

pipka
15. aug 2012

@katka.t nech ti poslu peniaze na ucet a ked nabehnu, posielam podla dohody...bud doporucene..alebo ak chcu na vlastnu zodpovednost aj obycajne ..ako list 😉
ale podla toho co posielas..tazsie a drahsie veci posielam vzdy ako balik alebo minimalne doporucene 😉

bonaquaba
15. aug 2012

ahojte baby
predavaju sa vam lepsie veci,kedmate bazar+,vdakamoc

martinka17
15. aug 2012

@bonaquaba nie 😀

lenkove
15. aug 2012

@bonaquaba mne ano... Kym som nemala bazar plus, nepredala som nic.. teraz je to lepsie...

atomica87
15. aug 2012

@gemini2 no tejto pani by som poslala zo tarej klavesnice tlacidlo Y, a prislubila jej, ze ked sa ho nauci pouzivat spravne, ze jej hracky poslem 😀

stefit
16. aug 2012
mimijato
16. aug 2012

@tweetinka.co aj ja som si objednala u pani detsky vysavac,bohuzial pani mi povedala ze sa jej 2krat vratil a peniazky mi neprisli dodnes.

tweetinka.co
16. aug 2012

@mimijato ahoj.. ja som na nu vyvijala dost natlak, aj ostatne maminy, ktore oklamala.. vsade ten isty scenar.. tovar je naposte, niekedy sa jej to aj vratilo.. ona chudatko musi posielat znova.. potom tvrdi, ze peniaze su na ucte.. doklady nikdy neposle, ani podaci, ani z banky.. pritom tvrdi, ze poslala, zaplatila.. ale nic..
Aby som to skratila - never jej, kym nebudes mat peniaze na ucte, inak o ne prides... v mojom, aj ostatnych pripadoch si ich museli vydupat a vyhucat.. inak to s tou pani nejde.
ak na nu nemas cislo, napis mi cez IP - poslem Ti ho aj s adresou..
vsetko dobre.

mimijato
16. aug 2012

@tweetinka.co mam adresu aj blocik co som posielala peniaze ale neviem ci sa ich dockam???

tweetinka.co
16. aug 2012

@mimijato ked si ich nevydupes, tak sa nedockas.. bude Ta dlho natahovat..