Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Má niekto skúsenosť s Renatou Pechovou ?
no musim pridat aj ja dnešnu negativnu skusenost s predavajucou zilinabazarik kupila som od nej bundu ešte by som pochopila že ked ma človek "chore deti" tak som čakala tri tyždne kym mi bunda prišla, no prišla ale špinava a v inom ako v super stave ako bolo uvedené v inzerate, ked som jej napisala že chcem peniaze spat+poštovné začo to pošlem naspat, tak napisala že zaplati len cenu bundy a ostatne je moj problem že som stratova čiže 0,50eur za priamy vklada 1,60eur poštovne doporučene, a to že ona veci neperie a že je to tu normalne že je to bazar, tak len aby ste vedeli a neboli prekvapene ked vam pride od nej špinava vec
@danka275 ak v inzerate nebolo napisane, ze je bunda spinava ci inak poskodena, mas narok na vratenie plnej sumy + spätne postovne..cize ak stala bunda napr. 10 eur a posta 1,60, tak ti ma vratit 10+1,60+1,60 + ak dava priamy vklad tak aj tych 0,50 ....to 1,60 je suma, ktorou jej ty bundu vratis spät..ty bundu nechces vratit preto, ze ti nesadla velkost..ale preto, ze ti prisla flakata , spinava..preto mas narok aj na spätne postovne..je to chyba predavajucej @zilinabazarik ..ak veci neperie a posiela flakate a povazuje to za normalne, tak to ma uviest aj v popise inzeratu...
zilinabazarik je to uvedene 🙂
@sailes prepačš @zilinabazarik takto je to spravne
@traktor v piatok mi došiel balík od nemenovanej predajkyne / pretože som veci kupovala za 2-3E neuvádzam jej nick / bola som u nej prvá kupujúca, žiadne hodnotenia nemala,v inzeráte všetky veci boli inzerované ako "v super stave, bez chýb" - ani jeden kus nebol bez chýb, kúpila som 7ks oblečenia, nielenže boli flakaté, smrdeli od cigariet, vypálené, žmolkované, ale aj roztrhané a deravé. Takže čím dalej , tým horšie je to tu na MK. Podaktoré sa snažíme poctivo sa zbavit našich vecičiek, pribalíme darčeky, zaplatíme poštovné a podaktoré si z nás robia dobrý den!
@sailes ja som sa stretla,, že v inzeráte bolo, že treba oprať, hlavne pri topánkach je často že sú "len" špinavé
Maminky, prosím vás poradte mi!!! Ani nie takdávno, čo som mala problém s jednou predávájúcou zdenak, ohladom autosedačky...chcela na mna volať políciu ževraj som ju okradla o 4O eur a sedačku si nechala...napokon, ste mi pomohli sdačku vypátrať doma u nej na pošte, len milá pani si nebola ochotná si ju prevziať...tak sme jej viaceré písali a týmto dakujem aj ostatným maamičkám, ktoré mi pomohli...Problém s nou tu mám zas. Ozvala sa mi dalšia mamička katulinr, ktorá jej tiež v tom istom čase predala autosedačku za ninimum ceny a pisala mi, že zdenak sa nejak odhlásila z modrehokonika a vystupuje pod menom kajuska01, ide ma poraziť, ked som tam videla tie 2 naše autosedačky za 2-násobok ceny!!! preboha, čo mám robiť? dá sa to nejak nahlásiť??? Ked som pozerala do svojich zmazaných inzerátov, tak jej adresa bola viničné a eraz má bratislavu, čo je asi tak 25 km... na 100 % sme si isté že je to ona...Dá sa s tým niečo robiť, aby som upovedomila ostatné mamičky, aby jej nepredávali lacno veci, lebo ona ich hned predáva za ovela drahšie...dakujem evka...
asi je tu novy zvyk predavat neumyte, neoprate, neocistene veci 😒 ja som tak kupovala sedatko do vane, osobne mi ho doviezol manzel predavajucej a fakt ma prekvapilo, ze bolo cele zaprasene, neumyte a pod... keby som ho nebola fakt surne potrebovala, tak by som ho neprevzala.. dalo sa vycistit bez problemov, no mna fakt prekvapilo, ze si predavajuca nedala ani tu namahu, aby ho aspon osprchovala z tej najvacsej spiny... bolo vtedy horko a tak by sa aj do hodiny na balkone ci terase poriadne vychlo... vdaka bohu - toto bola moja jedina "negativna" skusenost tu na MK...
@evulkara bohuzial asi sa s tym neda robit nic... 😒 hold - toto je "sikovnost" niektorych.... a to ze kupila lacno a teraz predava drahsie... - ona splnila podmienky, kupila od teba za sumu tebou urcenu (aj ked s dost velkymi problemami)... a ze predava drahsie... nie,, nie je to spravne, no bohuzial... 😒
To je pravda, neporušila žiadne pravidlá hry, ale aj tak je to nespravodlivé, ja som jej tú sedačku predala, že ju potrebuje pre dieťa, kedže ich má štyri a ona to podla mna využila a predáva to dvojnásobne...no musí sa uznať, je šikovná...
Prišla mi nejaká platba kto si u mňa niečo objednával prosím ozvite sa ,neviem za čo ? 😉
@bodka13 Ani mne sa to ešte nestalo. Prešla som si všetko ešte čakám na jednu odpoveď čo by aj mohlo sedieť ,ale mala robiť prevod cez IB jedine že to vkladala priamo na účet .,ale vymazala som ju lebo týždeň žiadna odpoveď . Neviem je to také záhadne uvidíme 😕 Ale aj tak že pri vklade banka neuvedie meno ,nemám vo výpise absolútne nič ibaže priami vklad s poplatkom . 😕 .

@ivett1 to vie človeka nasr.. 😠 aj ja mam balik nachystany zabaleny od 17-teho vtedy mi kupujuca oznamila že platbu poslala,platba neprišla a dnes mi pani napisasala že sa ospravedlnuje že bola s dieťaťom v nemocnici,že dnes prišli a že platbu pošle na 100%zajtra 😖 tak prečo klamala a 17-teho mi napisala:platbu som prave previedla,a to som včera jej chcela balik poslať ešte že som jej zatial niič neposlala 🙂 😉