icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

judith793
22. aug 2012

@bodka13 Tak už som to vypatrala poslala mi to v banke tým pádom o 0,50centov menej ,ale dohoda bola iná.

danka275
22. aug 2012

@sailes
@traktor baby a ako dlho mam čakat na platbu kym mi ju vrati? a ked mi to nevrati čo potom negatko a nahlasit adminovi či?

evulkara
22. aug 2012

No myslím, že kajuska 01 je ona, pretože má takú autosedačku, ako som jej predala ja, vloženú 2dni po tom ako bola doruťčená a tiež sedačku tej pani ktorá jej tiež predala...

katka0026
22. aug 2012

@danka275 napis jej negatko hned a upozorni ju, ze ho zmazes, ked ti nabehne suma

danka275
22. aug 2012

@katka0026 a prosim ta toto je ta čierna listina alebo kam ju mam ešte napisat aby vedeli aj druhí

danka275
22. aug 2012

@martinka17 dakuem velmi pekne

sailes
22. aug 2012

@danka275 musíš jej dat ty termín do kedy si ochotná čakat

sailes
22. aug 2012

Ach dalšia moja negatívna skúsenost : kúpila som si kabelku a znova ten istý problém ako minule - odtrhnuté uško zatajené predávajúcou, vraj 2X použitá. Prvá moja otázka ku predávajúcej, vzhladom na predošlú zlú skúsenost preberanú tu s odtrhnutými uškami, bola: nemá kabelka natrhnuté ušká? NIE, je bez chýb ako nová-odpoved predávajúcej! Už tu asi nič nekúpim, jednoducho sa tu asi ani 400kladným hodnoteniam nedá verit! Skoda, kazíme si to tu na MK navzájom. Už to nie je o pomoci maminkám od maminiek ale už len o bezočivom a drzom obchode, žial.

martinka17
23. aug 2012

@sailes máš smolu, ale riadnu ☹

traktor
23. aug 2012

@danka275 odpisala ti?napisala kedy peniazky posle?
@sailes napis tu jej nick..a skus to riesit..nech ti vrati peniazky

mata90
23. aug 2012

Dobré ráno, chcem sa vás opýtať. Jedna maminka si odomňa kúpila nohavice pre drobca, peniaze prisli, asi tri krát som jej písala aby mi poslala adresu, neozýva sa a tak neviem kde to mám poslať, asi budem musieť čakať kým sa neozve, možno je niekde v nemocnici, čo myslíte?

benne
23. aug 2012

@mata90 čakaj.. ja som tak čakala na adresu k čiapočke skoro 3 týždne a ak sa ti dajme tomu do mesiaca neozve, tak jej len pošli peniaze naspäť na účet, ale možno šla na dovolenku.. na ultra last minute (nemocnica radšej nieeee 😀 )

ivett1
23. aug 2012

@sailes asi by som mala rovnaké pocity... 😒 🙄 jáj, dúfam, že ti aspoň vráti peniažky a nebudeš sa s ňou dlho naťahovať...

ivett1
23. aug 2012

@mata90 aj ja som tak čakala... asi týždeň?...boli na dovolenke🙂

danka275
23. aug 2012

@sailes veru aj ja mam taky pocit bohužial ked som tu začala nakupovat bolo to tu uplne ine, veci za par eur v super stave, každy bol ochotny a napisal pravdu ale teraz sa tu fakt neda už nikomu verit aj ked ma kladne hodnotenie, je mi z toho tiež velmi nanič a stale ma to serie lebo ked je pre niekoho super stav, špinava a flakata bunda tak ja tomu nerozumiem a asi to nikdy ani nepochopim ☹ ja tu tiež predavam ale takuto vec ako si kupila by som ani nepodarovala a nie to ešte predavala 😠

danka275
23. aug 2012

@traktor no mne napisala že sa pokusi vložit peniaze ešte v ten den ako som jej pisala že chcem peniaze na spat citujem že ona nepotrebujeme vasich po*ranych 10,60 eur (sory za vyraz) tak neviem potom kto si se*ie do huby(to bola jej so mnou) tak ich zrejme potrebuje

lenkove
23. aug 2012

@danka275 Veru... Treba sa častejšie ozývať a vracať veci späť asi... 😔

danka275
23. aug 2012

@lenkove n oja neviem tu sa pravdy asi nedovolaš, toto je už moja tretia negativna skusenost, ale ta prva ma tak neštvala bolo to 2eur, a druha sa vyriešila ale toto neprehltnem asi dlho velmi dlho,ja keby som taku vec predala čo by sa nestalo ani kebyže som slepa alebo finančne na tom zle, tak by som peniaze vratila a nehrala mrtveho chrobaka a ešte uražala kupujucu

lenkove
23. aug 2012

@danka275 ja ťa chápem... Ja som tiež vracala vec a bolo mi povedané, že sa mám hanbiť, že vraciam prešúchanú suknicu inzerovanú v super stave... a tiež som nechápala...
A to s ozývaním som myslela na (hlavne) seba, tiež mám kúpených pár handier 😖 čo mali byť v dobrom stave...

traktor
23. aug 2012

@danka275 ak ti dnes nenabehnu , tak ich urguj..su to tvoje peniaze..a negatko by som jej nechala, nezmazala by som ho..ked uz pre nic, tak pre to spravanie a odpovede

danka275
23. aug 2012

@traktor no jej ma každy den vypisasovat ako pokazeny gramfon už ma to fakt nebavi každy den jej niečo pišem

monca571
23. aug 2012

nema niekto skusenost s bazosom?vcera pisem pani ze mam zaujem o veci na dobierku ale az sa vratim,ona mi odpise v poriadku ak preberiete poslem dajte adresu....dnes nehnevajte sa predane...dala som jej negativne hodnotenie,vypisuje mi cez mail,ze ma doslova ziada vymazat!

martinka17
23. aug 2012

@monca571 ak ste sa dohodli, na negatko si mala právo. AK by ti ona dala negatko z pomsty, kontaktuj tamojšieho admina 😉

monca571
23. aug 2012

ja to povazujem za dohodu-ked napisem ze beriem,a ona odpise o.k,ak peberies napis datum kedy sa vracias

martinka17
23. aug 2012

@monca571 tak nemáš sa čoho báť, ja osobne by som jej napísala, že ste boli dohodnuté a hodnotenie len odpovedá jej správaniu pri obchode a potom by som už nereagovala. Prípadne, ak by dlho otravovala, kontaktovala by som admina s prosbou o pomoc 😉

sailes
23. aug 2012

@monca571 tam je to také drsné, ak si nenecháš poslat vec hned, tak to na druhý den nemáš, to nie je ako tu- tu vyčkajú kým sa vyjadríš, no tam je to o rýchlosti, drzosti, oblbnutí a zdieraní človeka. Kludne kúpiš mačku vo vreci a aj prázdnu krabicu! Nadarmo dáš negatko, nikto to tam nečíta, ide na druhý nick a má to vymazané :o(

ponik25
Odpoveď bola odstránená
sailes
23. aug 2012

@traktor až teraz mi odpísala, vraj ked to balila nič kabelke nebolo, možno jej malá to odtrhla ked sa s kabelkou hrala...bla bla bla, peniažky nevráti, zomrel jej dedko, vela penazí od nej odišlo a ja mám kabelku poslat spat a ona ju dá oparvit 🙂 ALE v krátkych správach som jej našla otázku "Baby oplati sa krasna vesticka od mickeyho za 15€?je velmi krasna a teplucka aj s kapucnou." tak mne naspat nemá 10E ako poslat , ale za 15E vie vestičku kúpit!! Kašlem na nu, nechce sa mi znova a znova domáhat sa svojej pravdy , vyhodím kabelku do kontajnera a už si tu nikdy nič nekúpim, STACILO! A takto ako ja zanevrie na starý dobrý Modrý koník pomaly každý......

traktor
23. aug 2012

@sailes nevzdavaj..su to tvoje peniaze..a ..nielen preto..ak to ty nebudes riesit, tak jej nieco prejde len tak..a kludne to urobi zas..teba dôvody nemusia zaujimat..su to tvoje peniazky, mas narok na ich vratenie..tak napis tu jej nick/ nezabudni dat pred nick @/..daj ju na ciernu listinu a napis jej /pozdrav/ do hodnotenia...inak tu spravu o tej vesticke som dnes zachytila..len nick som si nezapamätala..