Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@danka275 ja som sa tiez takto okaslala pred tyzdnom ked som kupovala bundicku pre malu - mi dosla ovela mensia bundicka ako boli uvedene rozmery (velkost mala tiez vekovo sediet ale na to sa nespolieham a premeriavam veci co mame doma aby to bolo urcite vacsie) a navyse cela spinava flakata a zapraskovana z ihriska. pani sa ohradila ze rozmery boli urcite ok (no asi mame kazda iny meter) a ze sa priznava ze to nestihla vyprat, ale ze ona si kupene veci predtym ako ich jej deti nosia operie. tak to je hadam samozrejme ze veci operiem aj ja po kupe aj ked ocividne vonaju od prasku., ale hadam poslat uspinene zablatene veci uz ok nie je. bundicka je inak krasna, aj bola za dobru cenu, ale ani nizka cena neospravedlnuje. tak hadam sa pani poucila do buducna po tych mojich pindoch co som jej napisala 😉 nastastie je to len moja druha negat.skusenost na bazariku a verim ze ich viac nebude.
@sailes aj co sa vymazalo, vie admin vidiet..ved maju na to technikov..a tu spravu som videla aj ja aj kopec dalsich.. ty mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu..zvlast aj ked ona sama napokon priznala, ze to mohlo urobit jej dieta..co si myslim, je dost blba vyhovorka..ale ako chce.. ...@turbuliatko zaväzky sa maju plnit..poslala si poskodeny tovar, zavadzala si v opise..takze mas vratit peniazky ..inak ti môze byt pozastaveny aj bazar..tebe by sa pacilo taketo spravanie, keby si nieco kupila v zlom stave a predavajuca by to odmietla riesit?asi nie..stoji to za to si tu kazit meno?
@sailes Jasné že sa vestička oplatí, keď si jej prispela dvoma tretinami ceny. To už by sa každému oplatilo. Prosím ťa, rieš to, nenechaj to tak, aby jej to tak ľahko neprešlo, presne ako píše traktor, prejde jej to a urobí to zas. A slušné a pocitvé maminky to tu budú vzdávať práve kvôli takýmto osobám.
baby prišla som o 30euro,kupila som balik veci a predavajuca mi neposlala nič, 😠 😠 😠 😠 ,riešil ju aj admin,no nevyriešil nič akurat je už blokovana,no to mne peniaze nevrati 😒 😒 da sa to nejako riešiť napr policiou?či takouto čiastkou by sa ani nezaoberali?nevie niekto poradiť?
@nikolca tak to by som išla za tou "osobou" osobne 😠 😠 ...aj cez celé Slovensko...na polícii sa môžeš spýtať, ale je dôležité ako to označia, či podvod, poškodenie alebo krádež?...podvod a neoprávnené obohacovanie je limitované - musí tam byť dokázateľne škoda min vo výške 266 eur (podľa TZ), dokonca pri podvode tuším nejaké násobky tej sumy...(neviem koľko...)...možno krádež?...len neviem, keďže si jej to poslala - tie peniaze vedome...asi sa treba poradiť s policajtami...nemusíš osobne, skús napísať, hádam majú niekde aj e-mailovú adresu...alebo... možno je vás viac a ak sa spojíte môžete podať spoločne trestné oznámenie...mám taký dojem, že už som tu-v tejto téme- o tom niekde čítala...
@sailes možno z toho budeš mať nervy, ale nevzdaj to a žiadaj peniaze späť, lebo, ak ti poslala predávajúca @turbuliatko kabelku s odtrhnutým uškom a v popise mala, že je všetko ok, máš na to právo...ak tu chce na MK predávať a s dobrým menom, určite to bude riešiť...inak, presne ako píše @traktor, môže jej admin pozastaviť bazár, ak sa nedohodnete, lebo si naozaj v práve....
a myslím @turbuliatko, že to za to nestojí...radšej sa treba k problémom postaviť a nestrkať hlavu do piesku...ak nie hneď (keďže máte v rodine smutnú udalosť), tak neskôr, ale hlavne treba komunikovať a nájsť riešenie...možno ste si to naozaj len nevšimli, stačí sa ospravedlniť, zaslať späť peniažky a @sailes vám pošle kabelku... a ak uvidí dobrú vôľu, upraví aj hodnotenie...len žiadne urážky a obvinenia...tými sa nič nedosiahne... 😉
Inak, nechápem...(ja tu v poslednej dobe tuším nič nechápem...)...ako môže jedna záujemkyňa o kúpu 4 dni rozmýšľať nad kúpou vecičiek v hodnote 3 eurá (aj s poštovným) a každý deň mi napíše otázku, na ktorú má vlastne odpoveď už v texte, alebo na foto 😅 (chcela rozmery, potom farbu, potom rozmery ešte raz a potom ako mi má poslať peniaze...)...kočky, už som bola z nej zúfalá...a nakoniec mi napísala, že by jej dieťatku boli tie tepláčiky veľké (pás bol o 3 cm väčší), tak že ich neberie...no, skrátka zírala som ako puk...hneď nato sa mi jedna kočka ozvala, tiež chcela rozmery...tak som jej odpísala, že tam sú...a asi 10-krát som si otvorila ten inzerát (..."ako ho vidia iní"...), lebo, už som mala pocit, že som fakt blbá a čo ak tam nemám miery...ale ...kočka mi hneď obratom odpísala, že to asi bolo tým teplom 🙂, že si nedočítala do konca a už sme aj "obchodovali" 😀 ...
ahojte...mate skusenosti s @patko11? len tak vypisuje negatka a ani neviem o koho ide a nic som jej nepredala.
teraz sa registrovala a asi viacerym tu vypisuje.
@zanika1983 treba nahlasiť adminovi,bloknu ho a tebe hodnotko zmažu, 🙂 😉
@rainee to to tiež asi nebolo nič prijemne ale pokial je krasne a išli tie flaky oprat tak ok ale tato je uplne ina ako na fotke, na fotke je pekna sytožlta a v skutočnosti je flakata(neviem či to pojde vyprat vyzera to ako zažrata špina) je taka vyblenudta žlta ako keby bola dost nosena/prana ja ked predavam take veci tak je to uvedene v inzerate že bud je dana vec zle odfotena/osvetlena alebo že je dana vecička už vyprana že ta farba nie je taka jasna ako ked bola nova ☹
@danka275 ano pesne to som urobila, ale kym mi ho zmazu, si ho par ludi urcite precita a vobec aky je to clovek, co robi druhym zle?!
Dakujem všetkým maminkám, ktoré ma povzbudili ! Riešila som s turbuliatkom kabelku, napísala, že mi pošle naspat peniažky , kde jej príde materská , aby som ju ale zatial vymazala z čiernej listiny a hodnotenie, ktoré som jej dala! Samozrejme, že som nepristúpila, no slúbila som, že ked mi peniažky nabehnú , tak jej opravím hodnotenie. ALE ozvalo sa mi vela mamičiek, ktoré boli oklamané touto osobou, ktorú ale nie je možné identifikovat, nakolko na balíku nebola adresa odosielatela. Ja som si pozorne prešla celý balík a čo ma nesmierne pobúrilo, že táto osoba si udáva miesto bydliska na svojom nicku DOLNY KUBIN ale podala balík zo ZLATYCH KLASOV!!!! Je to 254 km vzdialenost od týchto dvoch miest! Táto dedina je od nás vzdialená 20km .
Mna skoro kleplo pred chvílkou! Maminka si 27. 7. u mna rezervovala tričko, vo štvrtok od nej nabehli peniažky, včera som nestihla poštu a dnes som dostala od nej mail : "Peniaze su uz dávno poslane, prosim zaslat top." Tak ja som čakala na jej platbu 27 dní a ešte ma ide cvičit ! 😠 😠 😠
@sailes jeej no toto aj ja neznesiem,kupujuca mi pošle platbu,na druhy den už vypisuje že platbu už musim mať na učte lebo jej z učtu odišla a pritom ma inu banku ako ja,normalne si pripadam ako by som tu chcela niekoho odrbať,pritom mam v podmienkach napisane že posielam do troch pracovnych dni od prijatia platby nakolko u nas v dedine nie je pošta 😝,že musim chodiť do mesta,no niekto nepochopi si mysli že poletim hned div si nohy nedolamem 😵 🙂 😉,ja tiež ked kupujem nikoho nenahanam
mne sa vcera ozvala jedna ,,mila pani,, ze ma zaujem o moje adidasky , ze ale na dobierku , hned som klikla na jej hodnotenie a tam 3 hodnotenia a vsetky negativne ze dobierky neprebera 😲 😲 😲 , dokonca jedna mamina tam pisala ze je aj vulgarna 😠 ....to je teda odvaha a drzost !!!!...tak som jej slusne odpisala , ze vzhladom na jej hodnotenia jej nikto na dobierku nic neposle 😝 ...v noci prisla od nej odpoved , tiez mierne drza !!!! a vzapäti asi za 10 minut dalsi zaujemca o inzerat , uz chlap , teraz registrovany a presne ten isty text ako ,, mila pani,, 😀 som odpisala nan ze odpoved odo mna ma v tom prvom nicku 😝 a prvy x som bonzacka a panicka je nahlasena ...si mysli ze zmeni nick a bude s cistym stitom klamat dalsie maminy a obierat ich o nemale dvojnasobne postovne .....cakam na jej reakciu 😝
prosím vás maminy poradte mi ako zabalit a hlavne do čoho - teplakovu supravu, bundu zimnu a pulovrik - velkost všetko cca na 1 a pol roka. a kolko si vypytat za postovné? cenovo je to dokopy 6e, nechcem zarobit, chcem sa toho zbavit, veci su malo nosené, postu mam daleko od domu, a budem sa tam trepat s 2 malymi detmi, tak nech sa nemusím prehánat, dakujem

@traktor @turbuliatko už vymazala krátku správu na kúpu vestičky 🙂) a nahodila pre zmenu "Zajtra pohreb mojho dedka :((((((((( " ale na to, že každý den vypisuje krátke správy o všeličom, žiadna zmienka o chudákovi dedkovi doteraz nebola , myslím si onej , že je podvodníčka