Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Ahojte baby, od včera máme možnosť hodnotenie. Doteraz sme to ako PRO nemali. Mala by som dať aj negatívne hodnotko tým, čo neprevzali dobierku? Či to mám nechať tak? Dík za odpovede 😉
@any241 čítam tvoju konverzáciu a áno, ja by som bola tiež naštvaná, ale v poslednom odstavci jej vykrikuješ, že zarába na poštovnom a ona ti písala, že "Obycajne postovne a balne 1,50", takže ťa neokradla, lebo ty si s tým súhlasila. A mala by ti vrátiť peniaze, lebo aj keď bol z jej strany "nenosený", tak mal tak aj vyzerať 😉
@petraxy6 ale predavajuca si pytala postovne 1,50 ale balik poslala za 0,60 centov..cize rozdiel tam je + poslala tovar, ktory nezodpovedal popisu a odmietla vratit postovne..pritom nakupujucej ma vratit postovne az 2 x, kedze v popise neudala pravdivy stav veci..cize toto vsetko sa da chapat aj ako okradanie
@k_atka ja som sa s tymto stretla, ze predavajuca ponukala tovar aj na MMB napriklad a ked jej tam niekto klikol, sa to predalo a uz to asi nevymazala okamzite aj z MK, preto to vyzeralo takto asi. Ja som tu , tiez kupovala nieco, vsimla som si ze pani predava aj na MMB ten tovar, som potvrdila, ze beriem, mala uz aj udaje k platbe. A na druhy den, ked som sla uhrady robit mi uz pani pisala, ze ci mam zaujem a kedy budem platit, lebo ze ma ineho zaujemcu, tak som hned obratom, ze ved uz uhradene.
No ja nemam dobry pocit, ako mi dopadne jedna dobierka. Lamala ma jedna kupuca bez hodnotenia, ale cela komunikacia taka podivnejsia, nuz dobre, kazda sme nejaka. Miesto potvrdenia zaujmu bolo hned, ci mam tu a tu banku, ze aby to bol rychly prevod,. Vravim, ze ano, potom, ze ci by som poslala aj dobierkou, lebo ze jej to neikedy prevodom nejde a ze urcite to preberie a tak. Vravim, dobre teda, ze nech skusi cez IB a ak bude problem nech mi da vediet. Ona, ze ved nech to teda rovno dobierkou. Tak som pytala adresu, k tomu kopu otazok, ze ake doplnky mojej dieta k veci nosilo a ci nemam v ponuke a tak.... Este ako retardovana som si 2x potvrdila, ci teda mozem odoslat na tu dobierku. Ze ano
Toto bolo v piatok, zial vcera nastup do skolky, na postu som sa nedostala a isla som dnes hned rano. Teraz pozeram, sprava, ze uz ste poslali? Lebo ak nie, neposielajte, problem s peniazmi atd atd...ale ze ked som poslala, ze prevezme az buduci tyzden ci co. Nuz budem naivne mysliet, ze sa tak stane, ale nemam dobry pocit z toho vobec. Zas to povedie k tomu, ze uz na dobierku neposlem,pokial nebudu minimalne niekolke dobre hodnotka
@tehula tak kupujucej bez hodnotenia by som isto dobierku neposlala,odomna minuly tyžden chcela jedna kupujuca aby som jej poslala na dobierku,pozrela som hodnotenia čo sa tyka dobierky niektore mala že je spolahliva že dobierky prebera ale našla som aj tri negatka že neprebrala dobierku,tak som jej slušne oznamila že nakolko ma negativne hodnotenia čo sa tyka dobierky,žial ale tovar na dobierku nepošlem
tehula len ja by som ocenila aspon "prepacte, uz som ju predala inde"... ale len Predane, tak nech si ju necha!
asi chcem vela, ked chcem trochu slusnosti.
Maminky ani vy nie ste spokojné s týmito hodnoteniami ako sa to teraz prevádzkuje? Nikto mi nevie dat hodnotko skrz tejto "vylepšenej" forme :o(
@sailes no treba sa v tom na zaciatok trosku zorientovat, hodnotit sa da tusim len v komunikacii v inzerate. ja som v pohode dnes dostala aj dala hodnotko 😉 len mi je divne ze mam vsetky spätne hodnotenia len od kupujucich a su tam isto aj predavajuci, asi to rozdelenie plati az od nanovsich obchodikov....
@sailes nemáš zmazané inzeráty?
@martinka17 ... a zase je nejaká zmena, už to rozdelili na predávajúcich a kupujúcich :o)
@sailes wau 😲 ...to je zmena, super, idem si mkrnúť, či to aj sedí 🙂
@sailes aha, tak všetko, kde mám že som kupujúca mi dali ako nákup, super 😵 podľa mňa to takto bude prehľadnejšie a jasnejšie 😀

Siu1 nespolahliva predavajuca, uz par dni od nej ziadam podacie cislo nakolko tovar neprisiel a ona aj napriek stavu aktivna ignoruje spravy. Dala som jej sancu nemat prvr negativne hodnotenie , ale uz ho dostala 10e je dost penazi!