Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
baby chcem sa spýtať,či ste sa už stretli s tým,že čakám na balík,písala som predávajúcej,či ho vlastne poslala ked stále nechodí.poslala mi číslo zásielky a tam mi vyhodilo,že od včera je u nás na pošte.dnes som tam bola a,že žiadny balík tam nemám....čo to???
@nelinka0401 no nič.. opäť na poštu aj s podacím číslom a konfrontovať, že čo tam majú za poriadok, ked ti to na nete už ukazuje, že je u nich.. (mohlo sa stať, že balík tam práve nebol, že bol pripravený na rozvoz.. hoci prečo by ho potom nedoručili, neviem!)
@nelinka0401 no, nestraš...akurát teraz mi písala nakupujúca, ktorá čaká odo mňa dobierku, či som ju poslala...balík som našla u nich na pošte, vraj je nezastihnutá...tak vraj ráno pôjde na poštu...ale to by mala vedieť, že je nezastihnutá, nie? mala by mať papierik v schránke....tak som zvedavá, čo to...či si nerobí slovenská pošta, čo chce....
Tak to asi není jen slovenská pošta - já čekala balík. Na netu jsem si změnila, že si ho vyzvednu osobně, protože bych v tu dobu nebyla doma. Přišla mi sms, že si balíček už můžu vyzvednout. Tak tam hned letím - samozřejmě tam nemohli nic najít, ani v pc ani vzadu nic takového nemají podle žádného čisla... Přitom já jsem to na netu podle toho čísla jasně viděla, že to tam maj mít.
Tak že mám počkat, až mi ho přinese pošťák. Nikdo nic nenesl. A za dva dny mám další sms - Vážený zákazníku, stále jste si nevyzvedl balík...
Jelikož mám poštu z ruky a s dětma se tam nedostanu, tak jsem si vyplnila průkazku pro mm, aby mi mohl vyzvedávat zboží on. Když to po 10 min. úřednice naťukala do pc a vytiskla,.. tak jsem měla špatně datum narození, a jedno z dvojčat se narodilo podle ní o 2 dny dříve než to druhé... . 😕 😀
Toť má zkušenost s Českou Poštou
@benne
@jonas17 nepoviem keby bývam niekde v meste.ale u nás je malá pošta.poznajú ma tu.bola som dnes ráno,či nemám balík.tak bola pozrieť vzadu.že nie a dala mi len šeky.tak som večer písala predávajúcej,že čo sa teda stalo kde je balík?tak mi poslala podacie číslo.a tam mi ukázalo,že doručené na našu poštu.3.9 2012.a nič.ani žiadny papierik žltý.no zajtra tam behnem a nech si to rýchlo vyriešia.toto,čo už je??jak v Kocúrkove 😠 😠 😠
@kucminka preboha, veď to nie je vhodné ani na darovanie, nie to ešte 7E 😠 😕 😕 😠 , nechápem takéto maminy, ako chcú zarobiť na takýchto handrách, ja som malej kúpila zimnú bundu Topolino za 6 Euro a poviem ti, bola ako nová, neoli na nej žiadne známky nosenia a to som sa tiež obávala, že čo mi príde za takú nízku sumu, ale bola som veĺmi milo prekvapená 😉 tu nie je o čom, žiadaj vrátiť peniaze+poštovné
@nelinka0401 som zvedavá, ako dopadne moja dobierka...a potom by som upodozrievala kupujúcu, že si neprebrala balík, keby som mala dôverovať pošte....
@nelinka0401 ahoj, možno bol na "poštovom uzle" a tak im to v "sledovaní zásielok" ukazovalo, že už je na vašej pošte ale v skutočnosti ho odtiaľ doviezli na tú vašu poštu až včera, takže si si hop dnes mohla vyzdvihnúť...skús sa spýtať vašich poštárok...inak je mi to záhadou...ps: v poslednej dobe som ako "alenka v krajine zázrakov"...vždy sa niečo nájde, čo sa nedá logicky vysvetliť...hm... 😅
@nelinka0401 to sa mi stalo uzneraz,ja panika,lebo kupujuca sa uz vyhrazala ze som ju oklamala....podacie cislo pise ze ho ma na poste a ona mi odpisala ze tam bola,ze postarky mi odkauzuju,ci som kurier ked to viem tak na istotu-tak kurnik naco maju tu sluzbu na sledovanie zasielo,ked to maju na prd!!!! 😝 😢 😠
@monca571 presne.aj ja som si včera pýtala od predávajúcej podacie číslo.nešlo mi to do hlavy,prečo ho šete nemám.inokedy mi prišiel tak dva dni po zaplatení až som sa čudovala,čo tak skoro?a teraz??aj ja si kontrolujem podla nich ked posielam balík,že kde sa nachádza.
tak ja teda už neviem, ale ja tie hodnotenia stále nemôžem pridávať. Ani keď je inzerát zmazaný, ani keď je rezervovaný ale ani keď je ešte aktívny 😒 . Stále ma to vyhodí na začiatok inzerátu a nič 😠 . Nejde to ešte niekomu alebo mám radšej niekoho kontaktovať?
@ivett1 ja už fakt neviem kde zostal.ale včera ráno som bola na pošte a balík tam nebol.k nám vozia poštu ráno.tak dnes som šla hned ráno a bol tam,ešte nestihli ani razítko dať.hned som ho brala.tu sa stratiť nemôže.tu vie každý o každom všetko 😀 poštárku máme len jednu.
@lucia80 kontaktuj admina.ja som tu tiež nedávno písala.skočila mi reklama cez inzeráty a nemohla som si vôbec pozerať správy od kupujúcich
@andyb25
@nelinka0401 ďakujem kočky. veď to mi nejde do hlavy, že ostatným to už ide, tak čo mi to zostalo nejaké zablokované? Idem teraz s malým von a potom skúsim ešte raz, ak to nepôjde, kontaktujem admina.
@danielaj no ja som tiež prekvapená z niektorých mamičiek,myslela si,že keď je to Nextová bunda,tak asi čo by som chcela za 7eur.Ale peniažky mi už vrátila,teraz bundičku ponúka za 4eurá,ak by ste mali niekto záujem 😉 😉 😉 a ešte že si vyprosuje,že ju obviňujem,že oná hrá fér,no čo by ste na to povedali 😒
Ahojte. Prosím ako mám zabaliť autosedačku - vajíčko? Neviete , kto už posielal, aké bude asi poštovné? Idem poslať na dobierku. Ďakujem 🙂
@zuzana17 stačí aj obyčajné nepriehľadné vrece, akurát ja dávam veľké veci označiť ako krehké, aby s tým veľmi nehádzali a niečo nepoškodili.
@martinka17 takže stačí to čierne vrece? Aj som myslela, že to tak zabalím. Ďakujem 😉
@zuzana17 ja som tak posielala veľkú štvorkolku aj komodu a prišla mi tak trojkolka, bicykel.... 😵
@martinka17 super, a nevieš koľko bude asi poštovné? Nemám ju kde odvážiť.
@martinka17 v podstate, ak to pošlem na dobierku, tak dopíšem sumu priamo tam po odvážení nie?
@zuzana17 sumu vieš dopísať tam 😉
a ako sa dava ta zľava,nevie niekto?teraz som si všimla že poniektore maju zelenym vyznačene že zlava 😕 😨 šak sa tu dako stracam 😨

mne to pokaslali, ja som mala min 5 hodnoteni len ako kupujuca a teraz mam jedno hodnotenie tam a jedno tam a ostatne 3 zmizli :(