Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@janka196 - ja by som kupujucej napisala spravu - bud k inzeratu alebo do IP (alebo aj aj...) s tym, ze jej davas povedzme tyzden na to, aby dala veci do poriadku....
tj - ak si kupu rozmyslela a preto nezaplatila - tak nech ti vecicky posle naspat... a ak vecicky, chce, tak nech ti uhradi cenu za ne..
- ak by tak neurobila, tak by som napisala jednoznacne negativne hodnotenie a dala ju aj na ciernu listinu...
je sice pravda, ze si tovar poslala skor ako ti zaplatila, ale tym, ze hra mrtveho chrobaka sa bezdovodne obohatila na tvoj ucet...
ma niekto skusenosti s kupujucou lia88? inak by sa dali menovat dalsie a dalsie. a normalne by mali podmienky predaja byt nad inzeratom a nie pod nim, lebo ich nikto asi necita a mna tym vytacaju. a tiez by bolo super, keby tu bola zvlast kategoria Na vymenu, pretoze niektorym to nedochadza ani po precitani PP, ze nevymienam... Ja pochopim, ak sa niekto pyta k veci, premerat chce, viac fotiek, to je ok. ale aby mi niekto vypisoval od 31.8. a stale dokola ako sa mu hento a toto paci a este uvidi a rozmysli si, potom ano, chce a potom ze platba neskor a nakoniec sa prestane ozyvat, sak je to tu uz ako u debilov, vazne....
uf, no som sa vykecala na tuto temu 😀
baby neviete mi prosím poradit kolko je poštovné za cca 25kg balík? dá sa to poslať na dobierku alebo kuriérom, alebo ako prosím a za koľko? vdaka
@tosijo dá sa poslať aj taký ťažký ale to je už kuriérna služba...treba poštovné rátať minimálne 10€ pri takej váhe..mrkni si cenník http://cennik.posta.sk/# sú to expressné slúžby. Poplatok za dobierku sa určuje cenou.
@mawka no, to sú dakedy také vykecávačky...ja som mala záujemkyňu na bundičku za 3e, ale vraj, nch pošlem na dobierku, lebo má zlé skúsenosti s posielaním na účet...tak som sa "urazila" 😀 , že prečo mi nedôveruje, že ved dobierka stojí dosť a tak som ju prehovárala, len nech mi verí...no a viac a neozvala 😀 čo už...
@martinka17 ide o to, že chcem poslať vec zdarma, len ma cca 20-25 kg a tak neviem ako? či sa to dá aj na dobierku, alebo kurierom... aby to vyšlo čo najmenej. asi sa pôjdem spýtať na poštu.
@tosijo no dobierka je stále drahšia, toto na pošte ani nevezmú, tam berú len balíky do 15kg 😉
@mawka 🙂....aj ja mám kopec takých záujemkýň...a minule ma jedna kočka dorazilazila, keď sa ma opýtala, či je naozaj tá zimná bunda, ktorú predávam, zimná...lebo jej sa zdá, že je tenká...a tak😀...no, normálne sabojím, že keď budem predávať lyžiarsku, tak sa niekto opýta, či je naozaj lyžiarska, lebo jemu sa zdá, že je tenká...
No ...a práve som odpovedala na otázku, či sú jedny čižmy v mojej ponuke dievčenské...mám ich v kategórii dievčenské, majú nápis malá rocková kráľovná (v angličtine...) je tam aj trochu ružovej... tak ja už neviem...
Hodula -tuto pani maximalne neodporucam, nezodpovedna a nespolahliva osoba. Mala zaujem osobne si prist pozriet kocik, telefonovali sme spolu, dohodli sme konkretny cas, kedy pride ku nam domov pozriet kocik, dala som jej moju adresu, moje tel.cislo a ona vobec neprisla, a uz mi ani vobec nezdvihla telefon. Som sklamana jej negativnym pristupom. Maximalne neoporucam! 😀
Ahojte ,baby ako by ste postupovali pri tomto : ozvala sa mi mamička ,že či nechcem meniť,súhlasila som ,lebo ma u nej zaujali čiapočky (2ks za 5€) menila som za krásnu nočnú košielku dá sa povedať že nová lebo som ju mala len 2x na sebe (6€ som za ňu pýtala) ,čiapky mi došli plnééééé žmolkov ,nevyprané,flakaté ,strašne ma to nahnevalo lebo nemala nato upozornené v inzeráte,ja som je danú vec poslala vypranú bez jedinej chybičky a ešte aj odpustila 1€ ,tie jej čiapky nie sú hoden ani 1€,takže som vyhodila von oknom 6€ a keďže som na MD tak aj to je peniaz .....no nasr...tá som
Len je jeden háčik neviem jej napísať hodnotko bohužial sme komunikovali ohladom výmeny cez môj inzerát,napísala som jej,tak uvidím či sa ozve a ked nie ,tak aj jej meno bude svietiť na čiernej listine
Jedná sa o bosorka0312 ,možno s ňou už volaktorá máte skúsenosti
dobry den,to som ja čo sme spolu menili,ja som sa Vam už ozvala ohladne tych čiapočiek do spravy,ja sa velmi ospravedlnujem,len na tej jednej čiapočke som si naozaj nevšimla že je tam flak,ved ju mal len raz a ja som ju ani neprala,napisala som Vam aj že si ich možte nechat a ja vam 20teho pošlem 5eur za tu košielku skôr sa mi neda lebo mi až vtedy pridu peniaze,naozaj mi je velmi luto že som vas nahnevala ale ja som to neurobila umyselne,ved ani mne by sa to nepačilo,ja len dufam že sa to vyrieši a bude všetko v poriadku,nechcem aby ste boli škodna,a ja zase nechcem vyzerat ako chudera čo klame,tak mi prosim Vas pošlite čislo učtu do spravy,Dakujem Vam velmi pekne za pochopenie.Ivana
ahojte a čo by ste robili v pripade že neregistrovaná si rezervovala notebook pýtala aj číslo učtu poslala som jej ho no 8 dní sa ani neozýva ani peniazky nenabehli 😒
@vierkasteffi vymaz ju zo zaujemcov a tovar v klude ponukaj dalej 😎
inak ja vobec nechapem co sa tu rozculujete, ze niekto prejavi zaujem a viac sa neozve....takyyyych je 😅 😝
keby som kazdu takuto davala na ciernu listinu , tak cierna listina tu je uz jak OTTUV Slovnik naucny 😀 😀 😀
proste pockam dva dni, ak sa neozve...vymazavam a basta! 😝 ak ma zaujem, ozve sa znova, ak jej do toho nieco prislo..a ak medzicasom kupi iny..smola...mala sa ozvat 😉
inzerat pozastavujem az vo chvili, ked mam peniaze na ucte a idem balicek posielat 😉
@vierkasteffi presne tak, vymaz ju a tovar ponukaj dalej..8 dni by som urcite necaklala, ak peniazky nenabehnu, hned kontaktujem, kde je problem, pokial odpoved nedostanem do 24 hodin automaticky posuvam na predaj dalej
@traktor ja som jej aj písala pred 2 dnami že peniaze neprišli a vobec sa neozvala
@vierkasteffi tak ju uz neries, tovar posun na dalsi predaj..mala dost casu, aby ti poslala peniazky, alebo ti aspon odpisala..
@vierkasteffi ahoj, presne ako radí @traktor posuň ďalej, vymaž ju zo záujemcov...a napíš jej, že už nečakáš, keďže peniažky nenabehli na účet a uvoľňuješ inzerát pre ďalšie záujemkyne...PS: ak by si vec predala a ona by ti medzičasom poslala peniaze, tak predsa nie je problém preposlať jej ich späť 😉...
to ja mám s takými skúsenostíííí,tiež sa ozvú,napíšem podklady k platbe a viacej ani obraz ani zvuk,také nakupujúce by som škrtila,nemajú výchovu aspoň napísať,že už nemajú záujem.
maminky zase je to tuuuuu :
07smolinka07@azet.sk - dominika tancosova (neregistrovaná/ý) - Včera o 23:21 Nová správa
mila pani poslite mi to prosim zadarmo som uboha zena malsom manzela zila so s nim 13 rokov a teras ma nechal nasiel si inu pretoze ja nemozem mat deti som na tom psichycky na dne a pomozte mi aspon tak vsetky moje kamaratky na mna nadavali aby som sa dala doporiadku aleako ked niejake take poriadne oblecenie nemam a preto som sa obratila tu na vas preto vas prosim pomozte mi vopred dakujem"
Odpovedz 1. záujemcovi (dominika tancosova) | Odstráň záujemcu

@fukylove dakujem za radu. ja som tiez za ze hodnotenie by sa v takomto pripade malo napisat. aj ked obchod prebehol iba z mojej strany zatial ☹ a do kedy myslis ze mam pockat? dam ju aj na ciernu listinu ak sa neozve? toto ze nekomunikuje vobec. tak neviem mozno len nema pristup na net. zas jej nechcem poskodit. ma tam dobre dohodnotenia