Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@babydrink 😕 neber to v zlom,ale do dnešného dňa som nevedela ani o jednej z Vás- teda som sa tu nikde na teba nič zlé nedočítala 🙂 ....táto téma je o skúsenostiach s predávajúcimi -takže sem treba písať o tom a nie vybavovať si účty ....daj si to do krátkej správy,ukáže sa to všetkým vo fotoblogoch a tam môžeme posúdiť o čo vlastne medzi Vami ide 😉 ...a ak chceš upozorniť priamo tú kočku,tak pred jej nick musíš dať @ tak ako som ja písala tebe a jej to zasvieti ako upozornenie
@rainee ja sice niekedy pridavam screen prevodneho prikazu, ale nikdy som sa neurazila, ked mi predavajuci poslal tovar az po nabehnuti penazi, chapem to. Aj ked mi ostava rozum stat v tejto dnesnej spolocnosti, kde slusne slovo a dovera uz mnohym nic nehovoria - a to bohuzial na oboch stranach.
ahojte...pridavam moju zlu skusenost. kupila som botasky od @navarra a vobec nie som spokojna s opisom. pridavam celu komunikaciu + fotky.
@zanika1983 kde sú tie fotky ?
no toby som aj ja rada vydela...ze ako straaaaa sne som pani zavadzala a urazila...ale kludne sa mozme osobne stretnut a nech mi to ukaze ...mame tam cestu...
@bodka13 uz som dala
@bodka13 tam je aj jej vyjadrenie v komunikacii.
@bodka13 ta diera je hned nad tym zosuchanym, latka je tiez zodrata-derava. a ona tvrdi, ze niesu derave.
@zanika1983 myslela som,aby sa vyjadrila teraz v tejto téme po zverejnení fotiek,ktoré si nafotila ty ...mala by dať ona svoje,ktoré boli v inzeráte aby sa to dalo posúdiť....
@bodka13 tak to by som bola zvedava aj ja, som nahnevana na takyto pois, urcite by som ich nekupila a ani zadarmo by som ich nechcela. ak ma bude ignorovat este aj negatko prihodim.
nebudem tu riesit pred vsetkymi zato ze niekto chce byt veeelmi zaujimavy...ja som vyjadrenie poslala....a nebudem to riesit...ale mi pride uplne ubihe ako niekto vyslovene bude vyripovat...ale sak ked ju to bavi.....je mi to jedno...
@zanika1983 ...neni vam to trapne...robit tu s toho taku bublinu...
@navarra VOBEC NIE!
@navarra ak si stojíš za svojim,že neboli poškodené=deravé tak nevidím dôvod sa verejne nevyjadriť .... a neobstojí tvrdenie "čo by ste chceli za 8€,teda vlastne za 6,80€ lebo nové stáli 35€"
...lebo podľa fotiek,ktoré pridala kupujúca @zanika1983 by som sa pri tých botaskách ja osobne vôbec nepristavila
@bodka13 dakujem za nazor, ak si zvacsite fotky pekne vydiet aj tu dieru, lepsie sa mi nepodarilo nafotit... ja osobne sem pridavam negativnu skusenost, len ked sa nedohodneme cez IP, bohuzial som asi chcela byt zaujimava 😠 😠 😠 vidim, ze aj same kladne hodnotka nezarucuju spokojny nakup.
@zanika1983 ...treba napísať adminovi a priložiť aj vašu komunikáciu + fotky s tovarom 😉
@zanika1983 @navarra ... ako toto su botasky uz na donosenie..a obhajoba, co by ste chceli za 8 € 😅 😕 ..vy si kupujete za takyto peniaz tiez takuto nadheru?..ak su derave, co podla fotiek su, ma pani narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu, ktorou vam tie tenisky vrati..hm..a dalsia vec, ktora ma zarazila v komunikacii je, ze jedno zle hodnotko vas nezabije..hm..cele zle.. 😖
@traktor presne moje slova. Botasky som poslala a cakam do piatka s platbou. Inak riesim dalej.

@rainee - presne toto sa mi bohuzial uz davnejsie stalo. takto som na zaklade elektornickeho vypisu poslala parfem - dokonca ja hlupa do CIECH (takze aj to postovne bola palka) a samozrejme peniaze neprisli :(