icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

rainee
19. sep 2012

babule prosim poradte k dobierke sa vypisuje klasicky podaci listok ako na dop.list ci ako na balik? a k tomu poukaz na ucet asi. uz som velmi dlho neposielala na dobierku, tak neviem, dakujem.

pipka
19. sep 2012

@rainee prides na postu k okienku, povies, ze to chces poslat dobierkou a tam ti teta da sek...pdla toho, ci chces, aby ti kupujuca poslala peniaze na adresu v hotovosti alebo na ucet 😉 ten sek vypises, odovzdas, zaplatis a hotovo 😉

a sumu jej povedz, aj s postovnym...teda povedz kolko je tvoja cena za balicek, k tomu prirataj postovne co ti ona povie a spocitaj...a tak napis na sek 😉

martinka17
19. sep 2012

@a2303 šup info do hodnotenia 😉 podľa mňa majú právo aj ostatný byť o tom informovaný, aby zbytočne aj oni nerezervovali 😉

rainee
19. sep 2012

@pipka to viem len neviem aky sprievodny papier k tomu treba ci na list alebo balik 😉 vypisujem to vzdy doma vopred preto sa pytam.

nikolca
19. sep 2012

@rainee ahoj stači ti vypisať podaci listok+taky zeleny šek pokial chceš peniažky na učet len bacha pri vypisovani toho šeku lebo ten sa vypisuje opačne kupujuca je odosielatel a ty si adresat lebo tebe sa adresuju peniažky 🙂 😉

benne
19. sep 2012

@rainee https://www.modrykonik.sk/fotoblog/benne/clanok...

aj ja si to najradšej vypisujem doma 😉

rainee
19. sep 2012

@benne super si to napisala,diky

ivett1
19. sep 2012

Kočky, môžete sa niektorá z vás "obetovať" a mrknúť, či sa mi v mojich pp ukazuje že nevymieňam?...(v tých skrátených) ...lebo ma už ide poraziť... 😖

pastelka74
19. sep 2012

@ivett1 nevymieňaš 😀 😀 😀

sailes
19. sep 2012

@ivett1 výmena? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pipka
19. sep 2012

@ivett1 no mas tam, ze tovar nevymienam.. 😉 ale ci to kazda cita..a aj pochopi...to uz je druha vec 😅 😝

pastelka74
20. sep 2012

dobré ránko.....tak ja pridám len takú krátku skúsenosť s neregistrovanou bety sečkárovou...chcela odo mňa čižmy,týždeň som čakala na peniaze....a potom sa ani neozvala....a dnes ráno pýta odo mňa zimnú bundu...skoro ma rachlo....tak som jej napísala,čo si o nej myslím,a nech si to značí,koho všetkého oklamala....je to niečo podobné ako neregistrovaná silvia jenčíkova z Jenkoviec.....strašnééééé 😝 😝 😝

ivett1
20. sep 2012

@pastelka74
@pipka
@sailes
díky kočky, ale asi to šupnem hneď hore... možno sa konečne pochopíme😀

ivett1
20. sep 2012

@sailes 😀....ako si to vedela?...práve včera večer prebehla u mňa úspešne "výmena" podložky pod myš...starú som obliala čajom na "dobrú noc"... 😀

nikolca
20. sep 2012

čo spraviť ak neviem z podacieho listka preluštiť podacie čislo 😕 😕 je to uplne slabulinkee až neviditelne my to tam na pošte asi zle vytlačili a ešte k tomu je to dobierka 😨 😝som si to všimla až teraz tak ked kupujuca bude pytať podacie čislo tak neviem ake jej napišem alebo mam zajsť na poštu a tam ked to odsnimaju tak im to ukaže?či?

tkmama
20. sep 2012

Aby sa vedelo, že to tu nie je až také zlé: Za posledné 2 týždne som objednala 9 balíčkov od rôznych predávajúcich a so všetkými som max. spokojná. Ďakujem všetkým spoľahlivým mamičkám so zdravým rozumom, že mám deti oblečené na zimu 🙂 🙂 🙂

vierkasteffi
20. sep 2012

ako riešite ked pošlete obyčajnu zásielku a zásielka sa stratí?
bolo to posielané obyčajne prvou triedou na navrh kupujúcej 😒

elka74
20. sep 2012

chimena123@post.sk - chimena123@post.sk (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:55
Nová správa
dobri prosim vas pekne sincek ide do skoli nema obuv ani oblecenie ani tasku a pomocki zme slapsia rodinka ktora prisla o rodini domcek teras bivam z detmi u mamicki mam ise jedneho sinceka ma 5 mesiace ties nic nema ale ja potrebujem iba ak mate pre teho co ide do skoli nema obuv som natom dost zle us som stoho hotova nemozem mu kupit nove veci do skoli nemame penize ja zijem sama z detmi manzela nemam ne chal nas moja mamicka sa stara onas prosim vas pekne sincek je dost smutni ze nic nema prosim vas aspon otu supravku nech ma radost paci samu velmi pomoste mu prosim vas na kolena ak mozete pomost pomoste mu prosim

no a je to tu..

janka196
20. sep 2012

@vierkasteffi ak to bolo na navrh kupujucej vobec by som to neriesila. ked chcela usetrit na poste a poslat to obycajne ona zato nesie zodpovednost nie ty

pastelka74
20. sep 2012

@elka74 len jej nič neposielaj....ofajč jak má byť.... 😝 😝 😝 😝

elka74
20. sep 2012

@pastelka74 samozrejme, že nepošlem, aj som jej napísala, že ak má na PC a na pripojenie na net, asi na tom nebude až tak zle.. 😎

ivett1
20. sep 2012

@vierkasteffi ako sa hovorí "bohužel, kam bys šel, když nemáš ...podací lístok..." 😉 ...nuž, napísala by som odpoveď, že to ty nevyriešiš, ale ak sa náhodou stratená zásielka u teba objaví, tak sa ozveš...prípadne, jej ešte daj tip, aby sa popýtala na pošte u nich...ak majú zberné miesto (alebo poštu pre balíky), tak aj tam...inak, nič...

dosa
20. sep 2012

@elka74 tato osoba uz bola riesena v ciernej listine, kedysi v zime, ze ju to este bavi...

elka74
20. sep 2012

@dosa asi skúša, kto by sa chytil.. 😎

vierkasteffi
20. sep 2012

@ivett1 teraz jej mám vratiť peniaze čí ako nechcem mať koli stratenej zasielke zlé hodnotenie ☹

dosa
20. sep 2012

@vierkasteffi a preco by si mala vratit peniaze??? a zaco ti chce dat zle hodnotenie? za to ze chcela obycajne? pokial to chcela ona, tak ti nema dat preco zle hodnotenie a ani ty nemas preco vratit peniaze...

vierkasteffi
20. sep 2012

@dosa neviem čo sa robí v takom prípade ešte sa mi nestalo aby sa zasielka stratila, nepisala nič o tom žeby mi chcela dať zle hodnotie ale čo ak predsa

traktor
20. sep 2012

@vierkasteffi ak mas komunikaciu, kde sama ziadala poslat obycajne , pripadne si jej ty navrhla ako to môzes poslat a ona si aj tak vybrala obycajnu postu, tak zial, ma smolu..v pripade straty nenesies zodpovednost, ak chcela mat istotu, mala si doplatit doporucenu postu..ty jej nic nemusis vratit a v pripade, ze ti da negatko, staci napisat jednu IP adminom a oni ti negatko odstrania..tak sa netrap 😉..a len dodam, este stale jej balicek môze prist..niekedy to trva a balicek bludi a bludi..ale môze sa najst ..a nech sa este ona chodi pytat na svoju postu, ci tam balicek na nu necaka

vierkasteffi
20. sep 2012

@traktor veľmi pekne dakujem za radu nechapem jak sa to mohlo stratiť a to som už poslala minimalne 50 zasielok obyčajne 😒