Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@traktor môžem sa spýtať? tu na MK platí niečo ako Občiansky zákonník, čo sa týka reklamácie?
Kocky, ako dlho cakate na odozvy? V nedelu mi pisala jedna, ze peniaze v pondelok uhradi, balik mam pre nu prichystany, avsak sa mi od nedele vobec neozyva a ani peniaze mi nenabehli. Inzerat mam pozastaveny.
@lejla77 ahoj ja riesim teraz podobny problem. aj ked to od zaciatku bola divna komunikacia. reakcia na inzerat : nieje to moc ci??? ma zarazila ze som ani nevedela co mam nato odpisat. to ponukam teplakovu supravu na donosenie a ktomu tricko ktore mal maly asi raz na sebe 😖 doteraz nedosli peniaze a hlavne ze adresu napisala v sekunde
@janka196 ja inzeraty už nepozastavujem,mala som kolkokrat pozastavene aj tri tyždne a potom ani obraz ani zvuk 😒 v pripade že sa mi ozve dalši zaujemca tak mu napišem že zatial je rezervovany,v pripade uvolnenia dam vedieť a dosť často sa mi stava že napokon posuniem tomu dalšiemu zaujemcovi ktoreho som mala v rezerve 🙂 😉
@lejla77
inak nerozumiem preco niektore maminky v inzeratoch klamu ze nenoseny a prva majitelka. dnes mi dosiel overal pre maleho ktory viditelne nieje nenoseny , este som sa pytala ci je prva majitalka odpoved bola ze ano. neriesim to velmi lebo overal sa mi aj napriek tomu paci len nerozumiem ci si predavajuce myslia ze kupujuce su slepe alebo co 😠 kupila by som ho aj keby bol noseny len ma trosku sklamalo to zavadzanie ☹
Dievcata, od dnes chodim na postu s cennikom a tarifnymi podmienkami ! chytila som taky amok, ze az! Podavala som zasielku 10*15*4cm vo vahe asi 45g (co podla cennika sa rata do vahy 100g). A opat som platila 0,60e. Ked som sa vzoprela, ze preco nie 0,50e, tak vraj je to nadrozmer a cena 0,50e plati len pre listy do 0,5cm hrubky.
Prisla som domov, nahodila webku posty, no a samozrejme, postarka mi do oci klamala! ten nadrozmer plati u zasielok do 50g a vtedy sa plati ako by slo o zasielku do 100g! A nie ako o zasielku do 500g!
Toto sa mi stalo u nas uz druhy krat v priebehu 2tyzdnov u dvoch roznych postarok za okienkom, normalne som na.... volala som aj na infolinku, tam mi to potvrdili.
Chcela som sa stazovat telefonicky u veducej a ona mi stale sklada telefon ..... zuuuuuuuuuuuuuuuurim
Ja som vcera podavala na poste jeden balik obycajne a nedali mi vobec ziadny papier o tom, ze som to podala. To je bezne ?
@traktor; @sailes; @elisskah rozhodla som sa pridať fotky a meno predávajúcej mamičky, ktorej som od včera napísala pár správ :O) Neodpovedala písomne ale o 5 minút mi bolo stiahnutých niekoľko inzerátov. Možno náhoda neviem .... Takže fotky, ktoré pridávam sú fotky vecičiek, ktoré sú vo vynikajúcom, 100% stave, teda podľa slov mamičky "ako nové". Posúďte samé.
Toto je bunda v 100% stave kúpená od @babybuble Bunda má fľaky, farba je nejasná ale čo je horšie celá je posiata mapami sú to akoby presvetlené miesta, čo je vidno už voľným okom, žiaľ ťažko sa fotí.
Ďalej vnútorná vložka, náplň je na viacerých miestach hrčkovitá, praním sa oddelila a poposúvala, takže je zglubená do kopy a nie je rozložená tak ako má byť.
@akab 100% stav je vtedy, ak je nová, ale keďže sa tu uvádzať to slovíčko nesmie, ak nie si registrovaná v proshope, tak aspoň takto opíšeš, že si danú vecičku nemala oblečenú - možno len pri skúšaní...už sa mi to stalo, že nám oblečko veľkostne nesadlo, ale o tom tiež napíšem, resp. nepoužívala vôbec... takže @babybuble s tými 100% percentami by som bola veľmi opatrná pri opise tejto bundy... ako nová veru nevyzerá (ba ani ako len raz odskúšaná...)
@akab aj flaky je dost vidiet 😠 pisala si uz aj adminovi? stopnu ju, ak sa to nevyriesi.
A posledné sú topánočky samozrejme v 100% stave, nosené na striedačky s inými, teda ako "nové" podľa slov predávajúcej mamičky @babybuble. Beriem, že nestihla vyčistiť podrážku ale toto?
@jankah77 inak na vsetkych inzeratoch ma ze: "vo vybornom stave" 😀 asi to fotila este pred pouzivanim.
@akab No a tie topanky - co je na tej spicke? A o spinavych podrazkach nehovorim. Akab, ked fotis detajly, nedavaj objektiv blizko k predmetu fotenia, lebo je to potom neostre. Radsej nechaj nejakych 50cm vzdialenost (neviem, aky mas objektiv), fot na maximalne mozne rozlisenie a urob vyrez detajlu v PC. Bude to lepsie.
Inak, mne dnes prisli topanocky Wanda pre maleho (tiez c .22) za smiesne 2e. A okrem osuchanej farby na spici (bolo to detajlne opisane a odfotene) nemali ziadne vady ani neboli schodene. Krasne vycistene - aj podrazky. Po dlhom case som bola mimoriadne spokojna s kupou.
@suezana Komunikuj s ňou. Napíš jej adresu, kam ti to má poslať. Napíš jej e-mail, ak máš, či aspoň IP. Pozri si kedy ti odišla platba, sformuluj list, že vtedy odoslané či bolo doručené a že žiadaš odpoveď. Ak neodpíše (napr. do dňa) tak napíš, že dávaš negatko... Plus môžeš dať jej meno so @ aj tu..
A možno sa ozvú aj tie ostatné maminy ☹

10.10. som poslala pani na účet 15 eur a dodnes mi neodpovedala, či jej prišli - skrátka nekomunikuje ☹ ☹ zatiaľ nemá ani moju adresu, tak určite nič neplánuje poslať..... ako mám vedieť, či zámerne nekomunikuje, alebo naozaj tu neni prítomná??? (má malé dieťatko, tak sa mohlo čosi stať 😒 ) Keď som mala záujem o tovar, ozvala sa mi na druhý deň 😝
ja som bola 4. záujemca, už ich je tam 8