icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

garzonka
10. nov 2012

@loulou Kontaktovala by som tie ktore si kvoli nej odmietla. (prvu tu, co sa ohalsila skor).
Po akom case sa ozvala ze to neberie?

martinka17
10. nov 2012

@loulou ponúkla ďalšej...aj mne sa stalo, že som kupovala pančuchy a kámoška mi do práce doniesla plnú igelitku pančúch 😲 😵 Musela som zrušiť obchod, takže viem, že také sa fakt stáva 😉 😉

rough
10. nov 2012

@loulou vsak kontaktuj tie dve zaujemkyne, ci este maju zaujem, kedze sa tovar uvolnil. to sa stava, nie je to sice fer, ale zivot prinasa vselijake prekvapenia🙂 hoc, mas pravo napisat negatko, no na druhej strane by som ocakavala aj od predavajucich trochu pochopenia, mozno pani zistila, ze na to nema peniaze a mozno jej fakt rodina doniesla...aspon ti dala vediet, ze neberie, mohla hrat aj mrtveho chrobaka...

eeffka
10. nov 2012

@martinjasen riesenie ma inzerciu do vymenim je dost jednoduche, pri zadavani inzeratu treba dat vyberovu kvacku "vymenim" volitelna polozka. a len tieto inzeraty sa budu zobrazovat v danej sekcii, co vsak nezabrani aj tak spamovat ine predavajuce v style "co ak"

eeffka
10. nov 2012

@janka196 cau jani ty si nedas pokoj s tymi vymenami ?🙂 inak chcela som si pozriet fotky a ani u teba som nic nenasla a ta tvoja partnerka ma vymazany cely album, to co? ci len ja som slepa?

katikas
10. nov 2012

@gubcikova Dobry vecer,pisem vam ohladom tej Lenky Schonovej-tak peniazky mi nakoniec poslala za rezerv.balik v pondelok(v stredu mi dosli) a bola velmi mila.Je naozaj onkol.pacientka a bojuje o seba aj o zachranu vytuz.dietatka-az v aprili sa jej ma narodit,no je velmi otazne u nej ako to vobec dopadne,kedze berie silne lieky.Aj ma potom velmi mrzelo ☹ ,ked som jej ostrejsie pisala,ked sa mi neozvala nacas a nezaplatila,tak ako povodne slubila.No prajem jej,nech vsetko dobre dopadne 🙂 ,pekny vecer,K.

superzabka
11. nov 2012

babenky poradte mi, posielala som asi zhruba pred mesiacom kratasky spolu to vyslo na 3,30€ s obyčajnou poštou na vlastné riziko, čo som dotyčnú upozornila, po mesiaci, mi napísala že jej nič neprišlo a že chce vrátit peniaze, ale zistovala som si na poste a balík vraj došiel na poštu.... tak neviem bola neregistrovaná ale teraz mi napísala už z nickom, asi sa registrovala... čo mám robit? musím jej vrátit peniaze?

traktor
11. nov 2012

@superzabka pokial ziadala ona obycajne, tak ju vôbec nemusis riesit..ak nechcela ist do rizika, mala si priplatit doporucenu postu..a co robila ten mesiac?ju nezaujimalo kde je balik skôr?..ale aj tak to nie je podstatne..v pripade , ak ti da negatko, admin ti ho zmaze..

gabika7706
12. nov 2012

@traktor ked bola zasielka posielana obycajne, na zaklade coho na poste povedali, ze tam balik (zrejme to bola obycajna listova zasielka) dosiel?

traktor
12. nov 2012

@gabika7706 obycajnu postu je tazko vypatrat..ak by sa vsak informovala hned, ci bol balik prevzaty..a ak je to mala posta, kde kazdy kazdeho pozna..tak je mozne, ze jej povedia, ze ano, prevzala si zasielku..napr. nasa postarka by ti o mne vedela povedat presne kedy mi co doniesla..kedze vsetky balicky, listy mi nosi priamo domov..ale tu vie odpoved len
@superzabka ako zistila, ze balicek si pani prevzala, pokial nemala podaci listok..dalsia vec vsak je, ze nakupujucej mesiac nechybal balik?po mesiaci nieco riesit je uz podla mna neskoro..a ja by som to fakt uz neriesila..zvlast, ked si to ta druha strana ziadala poslat obycajne, na vlastne riziko..

superzabka
12. nov 2012

@traktor bola som na pošte dala som jej adresu, ona si podľa toho zistila číslo pošty a zavolala tam, tú paní vraj pozná a že sa opíta poštarky, neskôr mi na pošte povedali že to vraj prevzala ale či to je pravda neviem, nechcem problémy, sľubila som jej druhé kraťasky, tie som ešte neposielala, lebo som čakala čo povedia na pošte, ale radšej jej ich pošlem.... nech má radasť, mne to za tie problémy nestojí.... 🙂

traktor
12. nov 2012

@superzabka ziadne problemy by si nemala..pokial niekto ziada obycajnu postu, tak si nesie potom sam aj nasledky, v pripade, ze sa balicek strati..zober..ty jej teraz posles dalsi balicek, postu zaplatis..tak vtedy oplatilo sa ti predavat?ked si spocitas svoje naklady..a to len preto, ze si niekto nedoplatil doporucenu postu..

lucka8791
12. nov 2012

dobry den mile mamicky chcem vas upozornit na predavajucu macinka92 je to podvodnicka neposiela baliky ale peniaze prijma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bola som oklamana a podvedena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bodka13
12. nov 2012

@superzabka neverím,že po mesiaci si na dodacej pošte spomenuli či tam prišla obyčajná listová zásielka,ktorá nemá žiadne evidenčné číslo ,je na nej iba meno adresáta ☹ ...ak by to aj bola malá dedina,tak klobúk dolu pred poštárkami že si viac ako mesiac držia v hlave takéto informácie ....súhlasím s tým,čo ti napísala @traktor 🙂

bodka13
12. nov 2012

@lucka8791 môžeš napísať bližšie čo sa stalo? ...koľko čakáš na balík ? ....bolo by dobré keby si požiadala o verejné vyjadrenie sa k tomuto problému aj @macinka92 😉

superzabka
12. nov 2012

@bodka13 ahoj, ja to už neriešim, už mám plné zuby mamičiek čo zatajujú balík... bola upozorneená že je to na vlastné riziko, a čo sa týka pošty, možno tam ani nevolala tá PANI na pošte, len sa ma chcela zbaviť a urobiť zo seba mudru.... ☹ už ani neposielam balíky u nás na dedine ale v meste.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

bodka13
12. nov 2012

@superzabka je jedno odkiaľ balík pošleš....obyčajne sa posiela iba na zodpovednosť kupujúcej ,takže za prípadnú stratu nie si zodpovedná ty - neviete jedna druhej dokázať či balík bol alebo nebol doručený ...netreba sa rozčuľovať,ale tieto informácie napísať do komunikácie,aby bol dôkaz že kupujúca to tak chcela=súhlasila s tým ....možno jej ten balík naozaj neprišiel
PS: ja dávam kupujúcim na výber,obe možnosti sú v komunikácii takže sa nemôže stať aby tvrdili niečo iné ...a keď kupujem tiež píšem,ako to chcem poslať 😉

superzabka
12. nov 2012

@bodka13 ved , a ešte má jasne napísané, že na vlastnú zodpovednosť 😀 ,jen ja som taká, že mi je to ľúto.... ☹ a ani nečítajú podmienky predaja....

gabika7706
12. nov 2012

@traktor sorryyy, otazku som omylom adresovala Tebe, bola urcena pre superzabku 🙂

bodka13
12. nov 2012

@superzabka tak žiadna ľútosť,blbosť odlož do spodného šuflíka 😉 lebo "prerobíš" aj gate 😉 😀 ...riaď sa tým,čo napíšeš 🙂

superzabka
12. nov 2012

@gabika7706 moja to by som aj ja rada vedela, na pošte su riadne 😠 😠 😠 😠 .... nechcem to tu písať..... 🙂

lucka8791
12. nov 2012

@bodka13 cakam skoro 2 tyzdne ona so mnou uz ani nekomunikuje

stanislavao
12. nov 2012

sandra1111 - Bez hodnotenia - Dnes o 11:05 Nová správa
prosim vas pekne mam 2 sinov ten stari chodi do skolki nema oblecenie ani teple cizmicki na zimu ani mali nema puncoski teplacki svetriki a ties cizmicki som natom dost zle prisla som o rodini domcek pret rokom tu boli povodne rodini domcek mi spadol mozem vam poslat aj fotki ot domceku ak mi nebudete verit teras bivam u rodicov bivalas om v uni bunke z detmi moj sincek nema ani tasku apomocki farbicki aine veci vskolke samu vismejevaju ze prisiel o rodini domcek a ze nema oblecenie aobuv prosim vas ja vam pisem ot sestri ona ma pocitac ainternet odnej pisem pomoste mi prosim vas moje deti nemaju vobec nic prosim pomoste prosim vas pekne velmi vas prosim ovsetko zme prisli ostalo vdome ak mozete drujte mu tu supravku sincekovi nech sa trosku potesi nech samu ne smeju v kolke

bodka13
12. nov 2012

@stanislavao môžem sa spýtať na čo sem dávaš takéto správy? ....ak jej nechceš nič poslať ,tak ju ignoruj= neodpíš jej nič a hotovo....aj všetky ostatné mamičky by sa mali vedieť rozhodnúť samé 😉

bodka13
12. nov 2012

@lucka8791 je to zvláštne,lebo jej v posledných dňoch pribudli hodnotenia ...skús ju vyzvať takto verejne a kontaktuj admina,aby ti s tým pomohol 🙂 ...ešte ma napadlo,ako si si dala poslať tovar?

stanislavao
12. nov 2012

@bodka13 avam to sem ako upozornenie, ze dalsia zobracka s internetom. ako vystrahu pre ostatne mamicky. ked sa vam nepaci, tak to ignorujte. zbytocny koment je naco dobry?

bodka13
12. nov 2012

@stanislavao takýchto upozornení je tu už kopec a myslím,že mnohé si to vytriedia aj samé ,mnohé to nezverejňujú hoci im to chodí tiež 😉 ....verejná diskusia= slobodné vyjadrenie názoru 😉
...ako vieš,že to tá mamička nepotrebuje naozaj?

stanislavao
12. nov 2012

@bodka13 viete, dost o tom pochybujem. lebo je tu velmi vela veci, ktore mamicky daruju, ale nie, ona sa ozve na nenosenu supravku za 22e. darovane nechce, ale chce nove.

bodka13
12. nov 2012

@stanislavao ja stále neviem kde je problém 😕 ...nezdá sa mi tá mamička=nechcem darovať =napíšem jej nie a odporučím ju do sekcie "darujem" ...ak niektorá iná mamička uzná za vhodné darovať jej niečo,nezabráni jej v tom ani 10 takýchto upozornení 😉
Inak je zvláštne,že "záujemkyne" o darovanie píšu tým istým osobám 😕

tatiana1983
12. nov 2012

ahojte maminky tak ja som tu uz davnejsie pisala o deke ktoru mi poslala jedna pani ze vo vybornom stave .apo bokoch je zakrkvana akoby bola zehlena alebo co .pani sa mi ozvala .a ona este zomna spravila hlupu ,ze podla jej nazoru za tu cenu co by som chcela .samozrejme som nesuhlasila a ziadala ju aby mi na moj ucet poslala peniaze za postovne a balne .pani nsuhlasila a napisala .ja vam ziadne peniaze posiela nebudem a ked nechcete tak ju zahodte do kosa .to je teda pristup .