Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@osemsmerovka tak, ahoj "zavislacka"...🙂
@beatkab25 škoda, že si to riešila s emóciami...teraz už hodnotenie nemaž, len ho uprav podľa pravdy ... t.j. podľa konverzácie ...inak, podľa mojej mienky to bolo zbytočné, lebo ak si mala pocit, že predávajúca nemá záujem predať tú vec tebe, tak načo ju do toho nútiť... ale viem ťa pochopiť, lebo mne sa stalo to isté... len bohužiaľ museli sme "prejsť" (ja a môj manžel - on bol vodič) 100 km z ba do tt a späť, kupovala som môj prvý quinny😉 ... tiež sme si tam naplánovali cestu, máme tam rodinu... potešili sa síce návšteve, ale nabúrali sme im program, lebo sa tiež chystali preč ... a predávajúca mi zavolala, že či to môžeme odložiť, až o týždeň... hm, ja som ten kočík chcela a chcela som si ho pozrieť osobne, takže sme sa nakoniec dohodli ... keby som bola reagovala hneď, tak neviem... mm mi tiež vtedy vynadal, že on sa trepe do tt a musí si vymeniť službu s kolegom a bla, bla bla... ale, čo už, keď niečo chcem a som rozhodnutá... 😉
a @kissinqa15 stačí, ak napíšeš stručne a jasne reakciu na to hodnotenie, prípadne len skopíruj link na diskusiu, kde sa to riešilo (vaša konverzácia a všetko okolo toho) ...
viem, že sa nám ľahko už teraz radí, ale fakt sa skúste nad tým zamyslieť... v dobrom...
viete, čo ma tu mierne vytáča ... dievčatá, prečo si myslíte, že všetky predávajúce chcú silou mocou predať vecičky v svojom bazári za každú cenu, t.j. aj zadarmo?... tie divné reakcie, že "nedáš zľavu"?... nechaj si to... alebo "nechceš sa stretnúť osobne?... tak, strč si tú vec niekam..." ... či..." nerezervuješ mi to mesiac?... tak, bodaj ti to nikto nekúpi..." a pod. ... ctím si heslo "zákazník je môj pán"...ale v prvom rade slušný zákazník ... a nie taký, ktorý nevie ani poriadne pozdraviť ... a v druhom rade, taký, ktorý sa vie dohodnúť a hlavne vie, čo chce a že to chce...
a ešte jedna poznámočka @traktor je naozaj skúsená maminka nielen vo veciach bazára, ale vo všeobecnosti, dokáže poradiť s nadhľadom a k veci a hlavne slušne, bez akýchkoľvek útokov, či ponižovania maminiek ... takže som veľmi rada, ak sa v niektorej z tém objaví 😉 ... len, škoda, že má takú veľkú rodinku a nemôže byť fakt vo všetkých témach ... ak by si tu bola dlhšie, určite by si @osemsmerovka súhlasila s mojím názorom😉
@zuzkahraskovie no ved ale ja peciem a varim stale...asi mam dobru organizaciu prace 😀 😀 😀
popri zavislosti stiham aj vypekat skoro denne 😅 😀
@ivett1 ale ja som neziadala nijaku zlavu, rovno som, suhlasila s cenou aj s osobnym odberom, vobec mi dotycna nemusela vyjst v ustrety, a napriek tomu som bola jedina skodna ja. To hodnotenie som dala preto, aby si predavajuca viac vazila cas, energiu a ochotu ostatnych ludi. Nemyslim si, ze tu chceme predat za kazdu cenu, ale chceme to predat, to je podtstatne, tak by sme do istej miery mali byt ochotni k zakaznikom. Ale asi mam velmi zvlastne nazory, či?
@beatkab25 súhlas s @bodka ...len uprav to hodnotko ... lebo, ako si sa sama presvedčila ... stať sa môže "hocičo" ...
a je po obchode a sklamanie je na svete... PS:... predávajúca zasa v duchu ľutuje, že už mohla mať vecičku predanú a v tvojom prípade, si za to, že sa obchod nekonal, môže dokonca predávajúca sama ... no, a keď ešte za ten nevydarený obchod dostane aj "hodnotko" 😅 ... čo už k tomu dodať... aspoň, že to neurobila úmyselne ... podľa vašej komunikácie...
@beatkab25 Ahoj, prečo ju urážaš, že predáva smeti? Preto, že vyjadrila názov na tému, kde ty si písala, aby Ti baby poradili? Na tie, ktoré sa Ťa nezastali, útočíš. Tak si nepýtaj radu, keď neznesieš kritiku. Môj názor je taký, že si išla teda zbytočne, aj ja by som to tak brala. Zabitý čas, hoci tam mal Tvoj manžel cestu. Pani, ktorá predáva tovar a vie, že ten deň máš volať, by si mala lepšie strážiť telefón. Ale stalo sa. Myslím, že sa Ti ospravedlnila, tak si to mala prijať. Ja by som jej za to negatívne hodnotenie nedala. Alebo keď už, tak súhlasím s bodkou 13. Uprav ho, aby bolo pravdivé.
@osemsmerovka nie si náhodu závislá na MK ty, keď tu máš "všetky prečítané" ako si to uviedla. Vieš aj iné ako urážať a zosmiešňovať?
@osemsmerovka tak na toto sa neda povedat nic ine, len trafena hus zagaga 😀 ja som totiz vobec nepisala o tebe...resp. o nikom.....ale zjavne si sa "našla" 😉
@garzonka Nie je to súkromné, napísal mi, aby som to ignorovala a nebrala to osobne a aby som sa aj ďalej vyjadrovala ak chcem niekomu pomôcť. V prípade, že by ešte napísala, mám dať vedieť. Ale zatiaľ je pokoj. Len neviem, či napísal aj jej, alebo ako to ďalej bude riešiť. Ani nie to, že písala mne, ale to, aké veci poslala za 68€ tej babe. To som chcela vedieť...
@garzonka ahojky no ja pridam foto ked to bude mozne ked mi pride s reklamacky pc nakolko ostal nefunkcny a hned pofotim par kusov a vlozim na ukazku urcite admin mi odpisal vcera ze prvom rade si mam precitat dal tam link a tak som ziadala aby mi odstranil to hodnotko takze uvidime co poriesi🙂
kocky, tak k tej slovenskej sporitelni., bola som opat vkladat dve platby, poplatok sa plati zvlast. sama zamestankyna a jej sefova mi povedali, ze ziadne poplatky sa na beznych uctoch obcanov akychkolvek uz nestrhaju, pretoze poplatok 50 centov plati vkladatel - k comu vystavuju doklad. ak niekomu strhaju nejake poplatky z uctu, je to v ramci jeho uctu a nie vasa/nasa chyba, zrejme majitel uctu ma spoplatnene nadlimitne bud prevody, vklady, atd, ale to neni na tarchu nam vkladatelom, ale majitelovi uctu, ktory si ma vo svojom zaujme balik nastavit tak, aby sa tomu vyhol. Takze opakujem, v SLSP nikomu za priamy vklad nestrhaju uz pol roka, su nove podmienky, vkladatel plati poplatok za vklad zvlast. a s podnikatelskym uctom sa to zamenit neda, pretoze tie su spoplatnene ciastkou 1,50 za vklad.
@nikolca som pisala konkretne o slovneskej sporitelni. dalsie banky postupne obeham 🙂 ono vela zalezi ake balicky uctov ludia maju. ja mam najobycajnejsi, ale prejdem na balik, lebo ked som zaratala, ze sice balik ma mesacne vyjde 6 e, ale pri obycajnom platim snad za vsetko a tolkokrat, kolkokrat mam vklad, platby kartou - ano, aj za to, sms co mi chodia, ze to je aj 10 e mesacne. pricom v tom baliku to mam vsetko bezplatne bez limitu.

@pipka to je mile..aj ja som sa zasmiala...ze aka zavislost......no na pecenie je este stale casu dost....