icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zara248
22. dec 2012

@sailes že Vas to bavi 🙂

ulucia
23. dec 2012

Chcela by som poradit.Predala som novu tuniku s vysackou pri inzerate bolo prilozena foto ,na poziadanie som pomerala .S kupujucou sme sa dohodli platba prebehla tovar som odoslala.A mamicka mi pise ze chce vratit peniaze pretoze sa jej nepaci farba.Moja otazka znie mam vratit peniazky?Alebo ako sa zachovat.Dakujem

janka196
23. dec 2012

@ulucia tak ja teda neviem ako by som sa zachovala. ale kedze idu sviatky tak pre pokoj doma by som asi zobrala tovar naspat ale urcite tak aby mi dotycna vratila plnu sumu a tovar spat poslala na svoje naklady kedze ty si nijako nepochybila. tak isto ani niesi povinna zobrat tovar spat len preto ze sa jej nepaci farba

traktor
23. dec 2012

@ulucia nie..pokial sa jej tovar len nepaci, nemusis ho vziat spät a teda ani vratit ziadne peniazky..ak by bol poskodeny, zle si ho zmerala, tak ok..videla na fotke co kupuje, mala sa rozhodnut..predstav si, ze ti to urobi kazda jedna nakupujuca, tovar vyskusa, pozrie a vrati, urcite by a ti to nepacilo a bazar môzes rovno zavriet....cize nie, nevzala by som ho spät, nema ani narok ti dat negatko, ak ti ho da admin ti ho zmaze...

pastelka74
23. dec 2012

musím sa s chuti pousmiať,ako rýchlo otočila chichina8 hned a zaraz poupravila podmienky predaja,ospravedlňuje v ňom svoje negatka.....a to všetko potom ,čo som ju nahlásila za nepravdivé info v inzeráte a neochotu vrátiť peniaze......neskutočné,sčím sa tu ešte stretnem.....dostala som od nej negatko z pomsty,pritom som svoju časť obchodíku splnila,uhradila som hned na druhý deň.....prišlo mi niečo,čo som si neobjednala........a teraz si bude klamať nadalej......prestáva ma to tu baviť.....vedome klame a zavádza,učiteľka v materskej škôlke....to ide pekným príkladom deťom.........

chichina8
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
chichina8
Odpoveď bola odstránená
teddynko
24. dec 2012

@pastelka74 ..to biele je asi vypraná vreckovka??? 😲

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
24. dec 2012

@teddynko ...to by bolo to najmenej čo by ma na tom všetkom trápilo,nebudem míňať energiu na takého človeka ako je ona......pravdy sa nedovolám......ani u adminov,čo ma štve najviac...... ☹ ☹

vefi89
24. dec 2012

@pastelka74 nechápem jedno. ak ti chcela vrátiť peniaze za mikinu ako píše @chichina8 tak to znamená, že chcela vyriešiť vzniknutú situáciu, a tým pádom si aspoň čiastočne uznala chybu nie? prečo si potom nepristúpila na vrátenie tovaru a peňazí?

pastelka74
24. dec 2012

@vefi89 ....áno to je pravda,ale ja som po celý čas chcela iba vysvetlenie,na to....prečo klamala v zadaní v inzeráte....ved musela predsa vedieť,že ked mi pošle malú,roztrhanú nikinu že si ju nenechám....ved ide sama proti sebe....míňa peniaze na poštovné a pod.ale čakala že sa stým zmierim,ako tie čo mi písali cez IP.....nuž nezmierim,ale musela som,neustále klame....ale čo už mikina je v koši,prišla som o presne 8,80€........je mi to ľúto....že som natrafila na klamárku,ale našťastie je tu vždy viac poctivých a milých mamičiek....ktoré majú pri predaji robnako dobrý úmyseľ ako ja...mám skoro 180 hodnotiek a iba jedno jediné negatko od nej......za pravdu...a z pomsty že som tú pravdu napísala...prajem ti pekné sviatky a bohatého ježiška.....a dúfam že moja odpoved je postačujúca aj pre teba.

chichina8
Odpoveď bola odstránená
simisi
24. dec 2012

@pastelka74 ale nemusela si prist o peniaze,mala si ju vratit a bolo by,nerozumiem,preco si to neurobila a teraz sa to tu tolko rozobera

pastelka74
24. dec 2012

@simisi ....správne....neupozorním už nikoho na žiadne podvodníčky a klamárky...nech si to každý vyskúša,aké to je byť oklamaný....

simisi
24. dec 2012

@pastelka74 upozornit si mohla,ale nemusela si prist o peniaze 😀

pastelka74
24. dec 2012

@simisi ....mám to tu rada,mám tu veľa dobrých kamarátiek,dobré hodnotka že som zodpovedná...spoznala som tu veľa dobrých ľudí,mamičiek....kupujúcich i predávajúcich.....ale i opak mi bol dopriaty.....nevadí idem dalej,pravdy sa nedovolám.....prajem ti príjemné prežitie vianočných sviatkov,pohodu a lásku....

matik1
Odpoveď bola odstránená
matik1
24. dec 2012

@pastelka74 Nečudujem sa Vám, tá mikina je des. Nechajte to už tak a nereagujte na to. Prajem krásne a už ničím nerušené vianočné sviatky.....

chichina8
Odpoveď bola odstránená
nikolca
Odpoveď bola odstránená
chichina8
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
24. dec 2012

@matik1 ..........................dakujem,vy a nikolca sa na to pozeráte tak trochu aj mojimy očamy....taký hnoj,čo mi prišiel,ozaj nieje hoden,aby som bola presná 8,80€...........a nitkto ma neprewsvedčí o tom že to nevidela,nemerala a pod....bolo to vedomé klamanie...

mawka
24. dec 2012

@pastelka74 mas tu vselijake predavajuce. pozri, co mne sa stalo s pecivom. a budu sa donekonecna hadat ake oni su super a ako chybu neurobili. ja som objednala 5 kg peciva pre troch ludi, 45 euro a ked som napisala, ze som nespokojna, nakoniec som skoncila ja ako spina. videli to viecere osoby, povedali, ze by za to 5 eur za kilo nedali. a aj tak, pravdy sa nedovolam, kompenzacia ziadna, urobila predavajuca zo mna kravu a pomozem si? nie.
a vies co je tu najhnusnejsie? ze tie najvacsie moralistky sa spravaju ako najvacsie spiny. a presvedcila som sa o tom niekolkokrat aj osobne. su tu zeny, ktore online budu moralizovat a hrat sa na pekne a v reale su to riadne spiny. keby som zacala, bol by to dlhy zoznam.
cest vynimkam.

matik1
24. dec 2012

@chichina8 Keď niekto Vám pošle bordel, tak Vy to musíte niekomu vedome posunúť ďalej??? To hádam nemyslíte vážne. Ja tu obchodujem vyše roka, zatiaľ som nemala nejaký vážny problém a mala som česť len s inteligentnými a zodpovednými predávajúcimi a kupujúcimi. Ale keď by sa mi nebodaj stalo, že ma niekto takto vedome bude zavádzať a príde mi domov to, čo pastelke 74, tak ma ani nenapadne, aby som to niekomu podstrčila! A je jedno, že ste hneď chcela vrátiť peniaze. Táto maminka sa nebála a riešila to. Ale sú mnohé také, ktoré to radšej nechajú tak, aj keď sa cítia ukrivdené a podvedené. A Vy sa zbavíte "bordelu" a ešte aj zarobíte! No paráda. O tomto je detský bazár?

sisaha
24. dec 2012

@zara248 pozerala som fotky predavajucej, na jednej fotke vidno vnutornu stielku, takze nemyslim si, ze by ta chcela obvinit, ze si to znicila ty sama. A k tvojej teme - predavajuca sa zachovala ferovo, cizmy jej vrat a ona ti vrati peniaze.

sisaha
24. dec 2012

@zara248 jedine k comu by som mala vyhradu, ze v sprave uvadza, ze PC bola 30 eur, no na krabici je 22,90 😒