icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pastelka74
24. dec 2012

@matik1 ...........úplne dokonale si opísaLA MOJ PROBLéM....len škoda že sa boja ozvať aj ostatné,ktoré takto napálila....

sisaha
25. dec 2012

@chichina8 kde mas vyse 195 kladnych hodnoteni, ked ja som naratala minimalne 10 negativnych a to som nepocitala take, ze okefujem kabat a bude v poriadku. Mne to skôr pripada tak, ze si si z bazara urobila vynosny obchod. Kupit lacno inde, alebo pozbierat vyhodene, darovane a popredavat... Bez urazky - ta mikina je cisty grc.

pastelka74
25. dec 2012

@sisaha ........dakujem,že si to nemyslím sama...admin to rieši,dúfam že aj on pochopí o čo mi po celý čas išlo.....že skupuje lacné handry a tu ich predáva za drahšie....ale keby to aspom dobre zmerala a neklamala o stave veci..... 😠 😖 .....a ku tým negatkám,koľké ho tam nenapísali,lebo sa boje toho,že dostanú aj oni od nej....mne je to jedno,ja viem že mám pravdu.... 😠

sisaha
25. dec 2012

@pastelka74 nemas za co.., keby som videla, ze je to naopak, tak to napisem. Ale je tu rok a pol a predala 200 veci? Ja som tu 5 rokov a predala som hadam do 60 ks veci (ale vlastnych). Zrejme ma toho tak vela, ze nestiha sledovat velkosti oblecenia a pise hocico, bez ohladu na to, ze tym ludom ta velkost nesadne. Co mna zaraza, ze v pohode preda zmolkove, flakate, roztrhane handry.. A ked je akoze problem, tak vrati peniaze (lebo negatko nechce). Osobne si myslim, ze tych negatiek by mala ovela viac, keby peniaze nevratila. A ako vidim, stale je sa jej to oplati...

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
sisaha
25. dec 2012

@pastelka74 admin vie zistit, ci bol robeny zasah do podmienok predaja ex post... Ak ti dala negatko, nepatri ti.. preposli fotky tej mikiny aj adminovi a poziadaj o zmazanie negatka a ja osobne som za, aby mala stopnuty bazar...@martinjasen

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
rough
25. dec 2012

@pastelka74 @sisaha. Baby, mna by zaujimalo, fakt z cirej zvedavosti, je to fakt taky trest mat stopnuty bazar? Vsak ak sa nepletiem, tak stopnuty byva na mesiac, ale ak by aj na dlhsie, co je na tom tak strasne trestajuce, ze by sa toho mali predavajuce maminy obavat? Ved, az na pro shopy, to hadam nikto nema ako hlavnu zarobkovu cinnost, skor na prilepsenie si k rodinnemu rozpoctu, ci zbavenie sa nepotrebnych veci, a ak by aj tuto mali stop, tak na webe je milon inych bazarov. Mne to teda nepride ako nejaky trest, mat stopnuty bazar. Ci sa mylim? Vdaka za nazor🙂

sisaha
25. dec 2012

@rough a ako inak by si potrestala niekoho kto vedome predava bordel? Kazdy jeden bazarovsky portal ma nejake podmienky a ked ich porusi, tak by som stopla takemu cloveku predavat. Tu stopku mam na mysli - stopnut IP adresu, nie nick.. a natrvalo, lebo to by vec fakt neriesilo...

monulienka1
26. dec 2012

mala som malo casu ale co poviete?toto sa mi stalo,najprv som myslela ze ma porazi,ale potom som sa ukludnila,peniaze mi naozaj vratila,lae ten princip,tak som sa mana nu tesila,dlho som ju hladala....da sa dohodnut na cene?napr.13eur aj s postou,staci mi to obycajne,ak ano poprosim cislo uctu,a este dnes prevediem,dakujem
Predajca () - 13. decembra o 17:20
No to je dost malo aby som ju predala za 10 euro. Takze je mi luto. Jedine tak za 16 aj spostou.. menej nie.

Ja - 13. decembra o 18:50
alebo 15s postou?
Predajca () - 13. decembra o 21:35
ok. Ked inak nedate 🙂
Ja - 14. decembra o 11:29
dakujem,popreosim cislo uctu hned prevediem
Predajca () - 14. decembra o 12:07
11111111111. Pekny den prajem
Predajca () - 15. decembra o 18:21
Dobry den. Mrzi ma to ale stala sa taka vec ze bundu mi predavala aj sestra a zhodou okolnosti mi ju predala osobnym odberom nejakej znamej. Takze uz ju nemam. A strasne sa ospravedlnujem za toto vsetko. Ak ste mi uz poslala peniazky na ucet tak ked mi pridu hned vam ich prevediem spat. Mozem vam ich vlozit do vasej banky aby ste to mala v ten den. Dakujem za pochopenie. Katka.
Ja - 17. decembra o 18:59
tak to ste ma zaskocili,ano poslala a som velmi sklamana,poprosim vratit potom peniaze na ucet odkial prisli
Predajca ) - 17. decembra o 19:59
Este mi nic neprislo, ale poslem spat. Este raz ma to mrzi.

sisaha
26. dec 2012

@monulienka1 to sa obcas stane, ospravedlnila sa, tak to neries.. 😅

monulienka1
26. dec 2012

@sisaha vsak som to nechala tak,nemala som s nou problem ani v komunikacii,preto som jej nedala ani negatko 😅

sisaha
26. dec 2012

@monulienka1 kiezby vsetky boli taketo... 😉. Castokrat sa stane, ze kupujuca potom uz peniaze neuvidi...

beatkab25
26. dec 2012

@monulienka1 mne sa raz stalo, ze som predavala jednu vecicku a ked som ju sla balit, zistila som, ze nefunguje, ospravedlnila som sa a hned vratila peniaze, bud rada, ze Ti aj ona vratila peniaze

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
lenulienka2011
26. dec 2012

@pastelka74 ja som tak sledovala tie jej hodnotka....vzdy ked dostala negatko,tak sa ohradila,vyhovorila,vynasla,a okomentovala,tak ked poslem handu to je jedno aj za 1cent,aspon nevymyslam a nekomentujem radsej sa verejne ospravedlnim,no dzost nema hranice ako vidim,dalsia u ktorej nenakupim urcite 😖

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
maru33ka
Odpoveď bola odstránená
lejla77
27. dec 2012

Kocky, pozor na @wiwienka - neodporúčam, absolútne nespolahlivá, naťahuje čas, už 3 týždne mi chodia od nej peniaze za papučky, ktoré som jej poslala po oznámení, že mi peniaze poslala. Cena bola smiešna, tak som to riskla. 😖 Veľký pozor, pribúdajú aj negatívne hodnotenia ako u predávajúcej. Nič od nej nekupujte, ani nevymieňajte, vyzerá to tak, že balíka sa nedočkáte. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Ako sa postupuje, aby ostatné maminy neboli oklamané? Mali by ju stopnúť, nie??????

pastelka74
27. dec 2012

@maru33ka ..................dakujem.....vážim si to že si sa ozvala.... 🙂

angela1981
27. dec 2012

Baby je tu niektora , ktorej predavajuca saskia31 este nevratila peniaze? Mne uz ani neodpisuje :(

trnka77
27. dec 2012

Baby, ja už kašlem na celý bazár!!!!Riešim chybu predavajúcej,peniaze nikde,tovar nikde a na mňa sa zosype vedro nadávok,obvinení a klamstiev!!!!!!

akika722
27. dec 2012

@maru33ka aj ja som z nou mala problem v lete,poslala mi roztrhnutu tuniku ktora nezodpovedala jej rozmerom,mierne na mna utočila v sprave že čo ja od nej chce že ona je PANI UčITELKA a Mgr 😀 /ako keby bola nadpozemská bytosť/ proste sa začala povyšovať ,no ked som to začala riešiť z adminom,eura mi vratila,ale.musela som zmazať hodnotenie inač by som sa eur asi nedočkala...

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
28. dec 2012

@akika722 ....................zmazať negatko?????????????...prečo?????...ved ťa vedome oklamala,tak isto ako mňa!!!.....a robí to po celý čas.... 😝 😝 😝 😝

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
trnka77
28. dec 2012

@pastelka74 ja tiež čakám na odpoveď admina,s predavajúcou sme sa dohodli,že mi pošle tovar dopor.1.triedou,keď nechodil,pýtala som číslo balíčka,vtedy povedala,že posielala 1.triedou,ale balík nemal žiadne číslo.A tvrdí,že ona v živote neposielala doporučene,že všetko posiela takto...ale najhoršie je,že si nedá vysvetliť,že je to obyčajne aj keď je to 1.triedou,stále mi tvrdí,že to mám doma....točíme sa stále dookola ☹ ☹

nikolca
28. dec 2012

@pastelka74 ked ju chceš označiť aby si pani učitelka prečitala komentare 😀 musiš takto
@chichina8 😠 😠 😠

pastelka74
28. dec 2012

@nikolca .................vieš,ja si myslím že toto všetko číta....len už nemá odvahu sem napísať,ked sem začali písať dalšie babenky,ako aj ich dobehla.....pani učiteľka.....a keby aj napísala,tak iba klamstvá,výhovorky...môj muž je tak napálený,spomínala som mu,že čo sa mi stalo....krátko sme debatili...škoda že som tú mikinu trepla do koša,má budúci týždeň služobku.rád by jej ju priniesol osobne a jedným dychom aj povedal,čo si myslí o nej ako osobe a jej klamaní tu na bazáriku....ako takáto osoba môže učiť v materskej škôlke.....

akika722
28. dec 2012

@pastelka74 ja som už nemala nervy hadať sa s nou lebo mne sa zdala nejaka divna..najprv ťuťu muťu a ked zistila kde je chyba tak to nie ona..ne ja som to prešila aby to bolo o 10cm menej ako ona uviedla miery..a aj som to roztrhla na pleci 😖
divna to osoba..može byť aj sväta nie len mgr,prvy a posledny x som od nej niečo kupila.
+ ma ešte zarazilo že tam nechala vo vnutri cenovku zalepenu a povodna cena za kt.to ona kupila bola podstatne menšia..
a o par tyždnov som sa dozvedela že PRESNE TU ISTU VEC ktoru predala vtedy mne,predala inej mamine a tak isto ju odrbala o miery+ta diera tam stale bola 😝