Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@pastelka74 nie toto fakt nechapem 😒 pekne sa to tu podporuje ak niekto naschval klame aby predal
@pastelka74 ja som si všimla,že "moja nočná mora" 😉 pomaly sťahuje inzeráty,takže kým sa dohodnem s adminom,už bude fuč ☹
@trnka77 .............tu sa pravdy nedovoláš!!!!!!!!!!!!!!! 😠
@pastelka74 a to čo ako ma byť?to ktory admin ti napisal? 😠 😠 😠 ešte ty nakoniec vyjdeš ako ta najhoršia ☹ 😒 prečo ti to hodnotenie nezmazal?hlavne že si v pravidlach pišu že je zakazane davať hodnotenie z pomsty 😖 ved ty si jej peniaze poslala a ona tebe handru na podlahu 😠 😠
@pastelka74 našla som ju na bazoši a predáva to isté čo my predala a že vraj poslala????? ☹ ☹ ☹ ☹
http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/19645949/Miss...
@trnka77 ...................prosím ťa,napíš to adminovi....informuj ho o tom...ved to nie je normálne!!!!!!!!!!!! 😝 😝 😝 😝
ahojte žienky,riešila som tu predávajúcu, ktorá si nechala poslať peniaze a tovar neposlala @jankak216, je už bloknutá adminom.... no dozvedela som sa priamo od admina, (keď som sa na to u neho informovala)že je bloknutá z dôvodu duplicity.....a že keď chcem môžem sa s ňou skontaktovať na logine @janka216. pýtam sa, aký máte na toto názor? verím, že je admin maximálne vyťažený, rieši toho tu veľa.... ale toto? hoci nemá ešte ani jeden inzerát,jej nový login je aktívny a odporučil ma neho priamo admin..... no len toľko..... dávajte si na ňu pozor, ak si začne pridávať inzeráty a predávať......
@vendi77 ...tu sú tie pravidlá vôbec nejaké čudné,tiež som dnes ostala užasnutá,ako mám postupovať s mojim problémom.... 😝 .....a k tebe.:..to ju načo zablokoval,ked bude klamať na bazare dalej....ja sa musím smiať,lebo čo sa tu už deje fakt na smiech... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@bohunka83 no otras 😠 😠 ved tam stale akesi čižmy v ponuke ma,či to su ine?alebo nevymazala? https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/rh1... a dnes inzerat aj aktualizovala
😀 a zaroveň ubohe..ONA ich predáva a ja ich mám doma 😕
@bohunka83 ......ako rafinovane fotené,prečo asi....však?!.......čo ti odpísala,že si to nevšimla?? 🙂 🙂
TO pisala ....helka193
Kokos tak negatívne hodnotenia vie písať a pri tom tovar ako čižmy neboli absolútne deravé! !! Teraz chce po mne vrátenie peňazí ale to že sú sviatky a banky zavreté ju netankuje do kelu aj s takými ľuďmi sa nastvem a už len za to že za nič mi dala 2x zle hodnotenie jej neposlem nič !!! Že ona chcela nové čižmy no nech si ide za 4€ kúpiť nové! !!
@barborakr Dobre rano. Chcem vaa len informovat , že predavajuca Saskia31 mi stale nevratila peniaze a to som si u nej objednala tovar na zaciatku novembra. Dlhuje mi 18,40 eur a uz mi ani neodpisuje 😠
@angela1981 a adminovi si už napísala? taká by už dávno mala byť bloknutá....
@vendi77 Ta uz je nie som jedina , ktoru tu obrala :/
@traktor dobre ranko tak problem mame vyriešeny,predavajuca si priznala chybu ked jej včera došli čižmičky,ja som požiadala admina aby vymazal to čo som pridala na forum že už nieje potrebne to tam držať kedže sa vec vyriešila.Peniažky ešte nemam ale predavajuca napisala že ich zaslala komplet sumu aj s poštovnym.Vďaka za podporu a rady ,verim že už nebudem riešiť taketo problemy 🙂 prajem všetko dobre v Novom roku!!!!! 🙂
@bohunka83 vcera som mrkla fotky v jej inzerate a ked som ich zväcsila,tak tam je aj vidiet, ze na boku tak trcia nitky..aj som si hovorila, ci to tam nebude to poskodenie a pozeram fotky tu a je to tak..cize aj ked su foky pridane po 2 tyzdnoch, ale reklamovany tovar bol hned, mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie postovneho od @helka193 ..ak to ta nechce riiesit, napiis admin, pziadaj ho o pomoc, preposli vasu komunikaciu + ho odkaz na tieto fotky..
moja prvá zlá skúsenosť s predávajúcou ☹
@zucih
ešte 16.12. som jej poslala platbu za lyžiarske nohavice - 13€ + poštovné pýtala 1,60 - spolu 14,60€
do dnešného dňa mi nohavice neprišli
ona mi napísala, že to posielal manžel 17.12. (poslala som jej kopiu prevodu, aby mi to do vianoc prišlo) - no poslala to obyčajne 1. triedou, takže nemá doklad
ja bohužiaľ nemám oteplovačky, hoci som poslala poštovné dosť veľké na to, aby to šlo doporučene a čo je druhá vec, nebola som upozornená, že to pôjde obyčajne,s čím by som nesúhlasila....platbu dodnes nevrátila a stále sa vyhovára, že to posielal manžel...to mňa ale nezaujíma
ja nemám oteplovačky ani €
prosím poradťe mi, kto je admin, na ktorého sa mám obrátiť, lebo táto pani vôbec nevidí chybu v tom, že mi to poslala obyčajne a zjavne nemá chuť riešiť to 🙄 🙄 🙄 🙄
@bzuco je jedno kto to posielal ci babka, dedko, manzel, suseda..za balik zodpoveda predavajuca, kedze ona dala inzerat, ona tovar ponuka a predava..cize ak urobila chybu / jej manzel/ a poslala to obycajne a balik neprisiel, tak je povinna ti preplatit plnu sumu, kedze ty si nechcela poslat tovar obycajne ale doporucene..ty môzes urobit este jedno, ist sa opytat na postu, ci tam balicek na teba nahodou necaka..kedze aj to sa môze stat, ze nedaju papierik do schranky...ak tam je,aj tak mas narok na vratenie casti postovneho..teda ten rozdiel medzi obycajnou a doporucenou sumou..ak nie je, tak ako som pisala , predavajuca @zucih ti je povinna vratit plnu sumu..a ak to nechce riesit, tak jej môzs dat negatko / co si aj urobila/, môzes ju dat na ciernu listinu a môzes sa obratit na martinjasen /admin/..
@bzuco aj MMB ma svojich adminov, môzes pisat mail pani Machovské - registrace@mimibazar.cz , alebo tu http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=207068&i... + pridat negatko
vieš čo, ked si niekto pýta poštovné 1,60 poštovné, ani ma vtedy nenapadlo, že to pôjde obyčajne...predávam už 5 rokov a teda sama viem, že to je až až na doporučenú zásielku, aj ked len 2. triedou, ale aspoň mám doklad o poslaní
a ked viem, že lyžiarske nohavice sa do toho kila určite zmestia, ani ma len neťuklo riešiť, ako bude balíček poslaný :-/
@bzuco ahoj,presne toto riešim aj ja,takú istú situáciu.Zaplatila som 1.triedu doporučene,upozornila som ju,že chcem doporučene,ale ona poslala obyčajne 1.triedou.Už týždeň sa dohadujeme,neustále ma napáda,že mám balík doma,ona vždy posiela 1.triedou a nie je možné že nedošiel.Ona nikdy neposielala doporučene,a ja si vymýšľam.Admin mi poslal oficiálnu sťažnosť,ktorú som jej mala poslať do IP a čakať na jej odpoved,že to bude riešiť potom.Problém je len v tom,že ona zmazala inzeráty a je preč.Našla som ju na bazoši,kde ešte včera predávala to isté čo predala mne a že vraj odoslala.Nechci vedieť čo som si už musela od nej vypočuť-prečítať 😉 na moju adresu.Nie som ,ale typ,ktorý to nechá len tak,keby reagovala slušne,nepoviem,ešte počkám,idem na poštu,všetko sa môže stať,ale ona hneď začala útočiť na mňa. ☹ ☹
ja mám aj také malé podozrenie, že či ich ona nepredala ešte niekomu inému...na MMB som bola 3. záujemca, ale napísala, že sú voľné a ked som ich našla - ten inzerát - tu na MK, tiež tam už mala 2 záujemcov 😒
no hodnotenia - ktoré vždy čítam - boli len a len dobré, takže som nevidela žiadnu prekážku, poslať jej platbu
jednoznačne spravila chybu @zucih ....tak nech si to láskavo uvedomí a správa sa čestne

@akika722 ......................no a mňa práve kontaktoval admin,že prečo na ňu útočím......Chápeš???????