icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
29. dec 2012

@trnka77 no lebo mnohe si myslia, ze ked tam capnu 1 triedu, tak sa balicek nemôze statit..ale nie je to tak, 1 trieda je len, ze balicek by mal skôr prist, co ani toto nie je celkom pravda, lebo castokrat ide este pomalsie ako bez 1 triedy 😅 .ale stratit sa môze a neda sa vyhladat a teda ani reklamovat na poste..

trnka77
29. dec 2012

@traktor snažila som sa jej to vysvetliť,ale ona stále melie dookola to svoje...je to 1.trieda,k listom sa nedávajú žiadne podacie lístky...a pod.Pritom tu predáva dlhšie,mala len pozitívne hodnotenia,je pravda,že je to mladé žieňa(21 rokov),ale aby nevedela,že čo je dopor.zásielka??Ak nevedela,čo chcem,mala sa predsa spýtať pri komunikácii,že čo je to doporučene

sailes
29. dec 2012

Kočky na pobavenie : dnes sa mi ohlásila maminka na kabelku, ktorú predávam za 9E , bola 2x použitá, čiže ako nová, pôvodná cena 45E :::::::dobry den mam o vasu kabelku zaujem ale 9 € sa mi zda vela oproti cenam inych a podobnych kabeliek dala by som vam za nu 5 € aj z postovnim...hm? 😀 😀 😀 😀 😀 čiže kabelka by bola predaná za 3,40E 😀 😀 😀

alilaura
29. dec 2012

Zdravím, Ja som sa chcela vyjadriť až po obdržaní cizmiciek, kedže som ich predávala s vedomím ze sú fakt v dobrom stave. Pani mala pravdu, vzadu boli poskrabane, čo som si ja nevsimla. Farba sary Je podľa 😉 mna stále čierna. Peniažky som vrátila podľa dohody. Ja často nakupujem veci na mk, a vždy s tým vedomím ze AK sú nosene, nemusím byť spokojná, ale nikdy som to neriešila extrémom. Nevadi, hlavne, ze sa to vyriešilo.

nelinka0401
29. dec 2012

@sailes a takú super ponuku si odmietla?? 😀

sailes
29. dec 2012

@nelinka0401 Dala som jej link na obchod s touto značkou, nech sa tam spýta na zlavičku, možno jej dajú za 3euríčka takú 😀 😀 😀 😀 😀

pajinka23
30. dec 2012

Ahojte..uz som tuto temu davno nenavstivila,no som tu,v piatok mi prisla mikina,za 9,20 ktora mala byt bez poskodenia,podla predavajucej krasna,nadherna,a dosla mi spinava.smradlava,aplikacia znicena,flakova,a sprana farba..predavajuca mi odmieta vratit peniaze,zevraj ona veci nemeni,nevracia peniaze,a ze to je riziko nakupu-(som nastvana,lebo taku mikinu by som malemu veru neobliekla do skolky a ani na doma!pripajam aj fotky
pekny den

pajinka23
30. dec 2012

no a toto je opis a foto predavajucej,ktorou ma oklamala

pastelka74
30. dec 2012

@pajinka23 ...........no tá je ozaj kraaaasna.....mne prišiel domov podobný bordel,nejak sa to tu zopsilo....hnusné slovo,ale iné ma ani nenapadá.... 😒 😒 ,tiež som skočila na pekné reči......a výsledok?....trepla som to do koša,lebo druhá strana....iba samé klamstva,drzosť a arogancia... 😝 😝 😝

pajinka23
30. dec 2012

@pastelka74 veru cely kon ide dole vodou☹ja si furt hovorim,ze tu uz nic nekupim a potom mi to neda☹ale uz som asi naozaj skoncila s nakupmi a budem len predavat,lebo takto vyhadzovat peniaze do luftu,za veci co su suce na donosenie,to si ozaj nemozem povolit...ach

pastelka74
30. dec 2012

@pajinka23 ...nápodobne....nemám už chuť tu niečo kupovať,posledné nákupy ma vyšli dosť "draho" čo sa týka peňazí,nervov......najskôr dostanem rozlámaný podsedáka a roztrhané snehule....a potom mikinu,ktorá bola dobrá akurát tak na vytretie podlahy.....ale v inzerátoch to bolo všetko krááááásne,nepoužívané,takmer,jemné žmolky a podobné kraviny.....a ked chceš aby sa priznali k klamstvu,tak nakoniec ty si tá ktorá klame......nemám už chuť sa tu zapodievať ženamy,ktoré tu vedome klamú.....našťastie som natrafila viac na úžasné a spolahlivé babenky,ktoré mi neklamali.....

lejla77
30. dec 2012

Kocky, pozor pouzivatelka @wiwienka a @evickatimi je ta ista osoba a aj inzeraty tie iste. Podvodnicka a klamarka. 😠 😠 😠 😠

lejla77
30. dec 2012

Ako je mozne, ze klamarka @wiwienka a @evickatimi nema stale stopnute albumy????????????? @martinjasen

Ved mozu na nu doplatit aj ostatne mamicky 😠 😠 😠 Preco to tak strasne dlho trva? A ktovie este pod kolkymi nickmi tu funguje a veselo si predava. 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

kucminka
30. dec 2012

@lejla77 práve pozerám na jej hodnotká a tiež nechápem keď má za celý december toľko negatívnych hodnotení,prečo môže ďalej bazárikovať.To ozaj neni toho kto by jej to stopol?Ale to ,že ja mám album a v nom svoje výtvory,tak to mi stopli hneď,posratý koník.

lejla77
30. dec 2012

@kucminka hej, presne tak - dokonca pod inym nickom ma uz davnejsie zle hodnotenia. 😠 😠 😠 a v pohode si predava pod oboma. 😠 😠 😠 😠 nerozumiem tomu.

kucminka
30. dec 2012

@lejla77 no to ani ja,čoby mali admini riešiť,tak to neriešia,ale keď si dá niekto album s fotkami,čo neškodí druhým,ten stopnú hneď.

lejla77
30. dec 2012

@kucminka mám podobnú skúsenost, ked mi admin stopol 2 inzeraty.

kucminka
30. dec 2012

@lejla77 pozerala som aj tie jej druhé hodnotká,prečo jej to už dávno nestopli,veď má samé negatká.Kto si to nepozrie,tak si bude potom nadávať.Ja by som ju na bazárik už nepustila a hneď pozastavila.

lejla77
30. dec 2012

@kucminka presne tak, ved je to chore. Ja uz neviem, akym sposobom na nu upozornit, ja som jej poslala len balik v hodnote 2,10 EUR aj s postovnym, ale co ked jej niekto posiela peniaze za drahsie veci a pod. ... 😠 😠 😠 😠 Nechapem, preco ma oba bazariky aktivne.

kucminka
30. dec 2012

@lejla77 tiež to nechápem,fakt sa mi zdá,že ten koník už nemá úroveň.Čo majú sledovať,nesledujú.

osemsmerovka
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
30. dec 2012

@kucminka
@lejla77 ............úplne s vami súhlasím,podvodníčky tu majú voľnú ruku.....ja som to vzdala,nebudem sa tu doprosovať a ešte som v práve,bola som hnusne oklamaná.....a nič...pani si predáva veselo dalej....kopec negatiek,ale to neštve nikoho.......som sklamaná s prístupu,ale radšej to vzdám....nech si pani klame a podvádza dalej.....blíži sa koniec roka.....a už sa mi nechce s nikým dohadovať,napísala som iba svoj názor,ako to vidím ja......bola som oklamaná,ked som sa ozvala vyslúžila som si ....negatko,z pomsty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
osemsmerovka
Odpoveď bola odstránená
kucminka
30. dec 2012

@pastelka74 ja to tiež nechápem,prečo sa admini na tomto koníku zameriavajú en na to,kto má aký fotoalbum,že nemá na foto celú viditeľnú foto a podobne,ale neriešia podvodníčky a veselo predávajú a okrádajú ďalejTreba ich asi osloviť,aby konečne otvorili oči a riešili takéto veľké problémy,nie maličkosti.

lejla77
30. dec 2012

Ani sa necudujem podvodnickam, ze sa tu realizuju, ked nikto s tym nic nerobi. A bude ich pri takomto pristupe stale pribudat. 😠 😠 😠

andrejka1983
30. dec 2012

ty kokos kolko má tá @wiwienka negat. hodnotení, ja by som sa prepadla pod zem od hamby, a veru mali by jej to stopnut, mne stopli fotku lebo som na nej mala šiltovku 😀 😀 akože kde je tá spravodlivost....jednoducho protekcia je všade a vždy aj bude...su vyvolení a tí ostatní...co už.....ale je to hamba,a ešte taka mladá baba podla fotky, šak ju možu aj poznať a že jej to nevadí......čo už to svedčí o charaktere osobe...pekne ju maminka vychovala 😝 😀 😀 😎

lejla77
30. dec 2012

@andrejka1983 ona ma normalne aj fotky vlozene - ako rodinka - maleho chlapca ma. A funguje aj pod nickom evickatimi 🙄 Je to ta ista osoba. Uplne bez chrbtovej kosti. 🤐

andrejka1983
30. dec 2012

@lejla77 hej videla som,niektorí ludia sa vobec nehambia 😠 ...a stavím sa že keby jej to povieš aj do očí že klame a podvádza tak ťa ešte aj vysmeje že no a čo ☹ 🙄

lejla77
30. dec 2012

@andrejka1983 fakt sila toto. 😔 Nechapem, ako moze byt niekto taky. 🤐